Have to let go, the innocence is gone

Jag tog mig en promenad till Ica och tillbaka förut. Skulle skicka iväg ett paket men på Tempo i stan kunde dom inte hjälpa mig om jag inte hade gjort ett "förarbete" innan på antingen Schenkers eller DHLs hemsida. Vad är det liksom? Hur ska jag veta det? Åkte iaf hem och gick till Ica istället, eller rättare sagt postkontoret som ligger bredvid.
Tänkte gå dit och ta bussen hem, men jag hann inte så jag gick åt båda hållen. Jag vill gärna gå ut och gå oftare, röra på mig och så. Men det är bara det att jag avskyr att gå i uppförsbackar, och det finns väldigt mycket backar här i Uddevalla. Men jag märkte idag att det inte alls var så jobbigt som jag föreställer mig, allt sitter bara i huvudet. Så jag ska börja göra det oftare! Roligt att när jag väl går ut och rör på mig gör jag det när det är som kallast ute!

Idag gjorde jag bakpotatis med curry-kyckling röra till middag, la även i bacon i röran. Det blev väl ingen hit, vet inte varför men det var inte jättegott. Men mätta blev vi iaf!
Kom förresten på häromdagen att jag inte hade köpt vörtbröd än! Så det var jag tvungen att göra idag, hur kunde jag låta första advent passera utan vörtbröd? :O

Jag letade efter en bild att lägga upp, för att göra det lite roligare, och hittade den här:

Fåret Shaun!
Visst får man vara lite barnslig ibland? Jag hoppas att ni säger ja, och då kan jag berätta att jag älskar fåret Shaun. Det är inte direkt så att jag sitter och kollar på det varje dag, men jag har ju en lillasyster så det har ju hänt ibland att man har suttit och kollat på barnprogram med henne, och Fåret Shaun är sjukt roligt! Jag ska se om jag kan hitta mitt favorit-klipp någon gång så ska ni få se :) 
Det lilla avslöjandet om mig får avsluta kvällen, funderar förresten på att göra den där "listan som alla gör", ska bara fundera lite mer och bestämma mig för när.

/anna

Postat av: Claudia

nu är vinnaren av dagens blogg dragen! kika in och se om det var du som vann! :D

2010-12-01 @ 23:43:23
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- awh !

2010-12-02 @ 01:31:12
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

gör den listan!!!



Och "ska jag komma ihåg dig?" funktionen på micahs.se funkar inte för mig heller :))

2010-12-02 @ 08:59:43
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

hej :)

hur är det med dej ?

2010-12-02 @ 09:41:55
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Nathalie

åh vilken söt!

2010-12-02 @ 10:22:23
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv; okej :)

låter bra!



jo det är bra med mig!

2010-12-02 @ 10:35:43
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: