Stjärnorna dom blänker matt, på himlen som en hemlig skatt

Jag gjorde som sagt vit ischoklad och fudge igår.

Helt okej, men jag gillar dock den ischokladen vi brukar göra hemma med pappa mer.
Och fudgen, den får ni inte se.. Den blev så misslyckad som någonting misslyckat kan bli, tror inte ens att man kan kalla det fudge. Den blev bränd, också stelnade den i kastrullen medan dumma jag höll på att smörja en form att lägga det i, borde såklart gjort det innan. Det såg ut ungefär som köttfärs när jag var klar.. Så går det när man försöker vara snabb och göra både ischoklad och fudge samtidigt!
Tror aldrig att jag har misslyckats så med något, så jag måste nog försöka igen, fast jag gör nog det hemma hos mamma och pappa. 

Tänkte iaf slänga min topp 5 av jullåtar i år!
Hallelujah är en nästan helig låt för mig, den är starkt förknippad med O.C (som är mitt absoluta favoritprogram genom alla tider!) och det ska vara Jeff Buckley som sjunger, ingen annan. Men, Hallelujah. Som jullåt. På svenska. Med Peter Jöback. Jag kan inte motstå!
Decembernatt - Peter Jöback

Finns det någon som inte gillar All I want for Christmas is you? Men det finns ju så många olika versioner av den låten, min favorit är förra årets MQ-reklam, med Agnes och Måns!
All I want for Christmas is you - Agnes & Måns

Vi har det så bra och mysigt i juletider, men dom som inte har råd att fira jul, eller som: "the greatest gift they'll get this year is life". Tänk på dom också!
Do they know it's Christmas? - Band Aid

Céline Dion har ju som bekant en underbar röst, gillar verkligen hennes version av Happy Xmas (war is over). Gillar också rytmen med bjällran, som gör låten till något lite extra!
Happy Xmas (war is over) - Céline Dion

Den här  har jag lagt upp förut, men den är ju så bra!
Beautiful (Christmas version) - Wayne Brady


/anna

Postat av: Fia

ojoj, inte kul och misslyckas med julgodiset. Det kan bli lite jobbigt och passa fudgen, för den kan bränna i kastrullen. Det gäller bara att röra rätt ofta, inte så kul och stå vid spisen hela tiden, men det är ju bara ett gång per år (om man bara ska göra ett sats;)) Kan vara bra och göra det hos mor & far så att de får röra i kastrullen, kanske? haha.

kram

2010-12-08 @ 21:43:16
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh vilken fin version av halleluja!!!

2010-12-08 @ 22:47:44
Postat av: Frida

Visst är Decembernatt bra. Hitta den på spotify inför förra julen :)

2010-12-09 @ 11:28:00
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: