You'll be my only, no need to worry

Jag har verkligen tappat lusten för att kämpa, för det lönar sig tydligen inte. Men det är inte min stil att ge upp, så nu ska jag sätta mig och göra dom resterande kapitlen i grammatiken också ska jag fixa det här i morgon. Sen när jag är hemma med familjen över jul ska jag ladda upp igen, få ny energi och sen ska jag visa var skåpet ska stå! Vadå underkänd?

Positivt är att det faktiskt är vissa saker som jag förstår i grammatiken nu som jag inte fattade förut. Mindre bra är att jag glömmer bort det snabbt när jag går vidare och det bara kommer mer och mer information. Men jag kan göra det här, jag ska lära mig vad pronoun är, och jag ska kunna skriva en mening som innehåller ett/en(?) exclamative och jag ska veta varför the definite article används eller inte används. Osv.
It's awesome, I love it!
Man kan ju alltid försöka var positiv ;) Men det bilden visar förstår jag, så ni inte tror att jag är helt efterbliven. Ganska logiskt, en massa ord, som bildar några fraser, som bildar en mening. Tänk om allt var så lätt?

Lägger upp första delen utav The list! senare idag också :)
Det blir en helt ensam-hemma dag idag för mig, för Fadde ska hem till sina föräldrar efter skolan och spela CS med några kompisar över Internet, men han kommer väl hem någon gång på kvällen. Får väl hitta på något mysigt för mig själv, önskar att jag hade ett badkar!

/anna

Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Ja thank god for that!! :))

2010-12-03 @ 11:27:18
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Chain UF

Handgjorda och snygga smycken!: www.chainuf.blogg.se

2010-12-03 @ 12:34:21
URL: http://chainuf.blogg.se/
Postat av: Viola

Men jag följer ju din blogg ?

2010-12-03 @ 12:38:11
URL: http://violasplace.blogg.se/
Postat av: Claudia

kul att du är med! =)

2010-12-03 @ 13:04:17
URL: http://claudiias.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: