I made it, I'm the world's greatest


Jag är så jäkla glad! :D Så himla skönt att klara det, känner mig riktigt stolt över mig själv! Jag har faktiskt alltid trott att (om jag någon gång skulle börja övningsköra) skulle jag vara bra på teori men ganska dålig på att köra, men det är tvärtom, det visade sig ju att jag är riktigt duktig på att köra bil och teorin - not so good. Har faktiskt blivit underkänd på ganska många utav testerna man gör hemma men igår när jag gjorde repetitioner klarade jag alla så det kändes asbra.
Nu är det bara uppkörningen kvar och den gör jag på måndag! Är inte så jätteorolig för det, för jag kan ju uppenbarligen köra bil. Det jag är lite nervös för är yttre- och inre kontroll, speciellt allt som finns under motorhuven är jag väl inte så haj på. Och sen att parkera.. Vi fick lära oss på Risk 1:an att det är typiskt kvinnligt att vara dålig på att parkera, och ja.. Jag är nog väldigt kvinnlig av mig. Men det ska jag se till att klara! Så länge jag inte kör på något så är det nog lugnt :)

Direkt efter provet åkte jag hem till Faddes föräldrar, för Fadde var där, så vi har varit där hela dagen fram tills nu då. Har ätit och så, kollat på film från Iran. Faddes moster åkte till Iran i början av juli, och skulle stanna 40 dagar sa dom men hon kom inte hem förrän förra veckan, så vi kollade alltså på det hon filmat därifrån. Kul att se hur dom har det där, fastän Fadde är född och uppvuxen i Irak men han sa att det är ungefär lika :)

Nu är jag på så bra humör att jag ska sätta mig och planera min framtid, iaf fram till ett godkänt i alla ämnen i den här kursen så jag kan stanna så länge som möjligt hemma hos mamma och pappa i januari. Vill inte behöva åka tillbaka för att göra omtentor, och ännu mindre vill jag behöva plugga över jul. Så jag ska planera - in i minsta detalj! Haha :)

Ikväll blir det Toy Story på 3:an! :D

/anna

Postat av: Fia

GRATTIS!!! Snart kan du köra upp till dina föräldrar själv. Det blir en lång men kul resa!! :D



Ja, kul med lite förändring på min blogg.. Det behövdes! :D

kram

2010-11-05 @ 21:39:09
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Caroline

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!! Du är BÄST!

2010-11-05 @ 23:36:12
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: