Nothing ordinary 'bout the way I feel

Hej! Kom nyss hem från Göteborg, jag har varit ledig idag (som vanligt, känns det som) men åkte till Göteborg för att fika med Linda :) Förutom riktigt tråkigt väder så var det trevligt :D

Haha när vi var på väg till centralen när det var dags att åka hem så stod det en massa polisbilar/-skåpbilar vid Drottningtorget, och varje skåpbil var helt fullproppad med poliser. Vi undrade såklart vad som hade hänt men vi såg inget så vi traskade vidare, in på centralen. När vi skulle ut igen till tåget så blev vi stoppade, kom igenom ena dörren men den andra gick inte upp. Då hade dom stängt igen för att det skulle komma ett tåg med 400 Malmö-supportrar, haha. Så vi fick gå tillbaka, gå ut igen och gå runt. Så när vi kommer runt hörnet så hör vi massa hejarklacksrop och mot oss kommer ett (mänskligt) tåg med Malmö-fans.

Dom ropade och sjöng och sköt raketer, haha dom skrämde halvt livet ur mig. 

Annars så, jag hade faktiskt lila på mig idag! Men när jag kom hem var jag helt genomblöt så jag hann byta om innan jag han ta kort så ni får tro mig :)
För er som inte vet så skulle man ha något lila på sig idag för att visa att man inte tycker det är något äckligt/fel/konstigt med att vara homo-/bi-/transsexuell.

/anna

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: