The feeling that you give me really drives me crazy

Färdig pluggat för idag! Unit 5 & 6 √ Check!
När jag sitter där, och försöker klura ut om orden är Subject, Object, Complement, Adjective, Adverb eller något annat som kan vara precis vad som helst, så kommer jag på mig själv med att undra varför jag gör det här, det är inte kul, det är inte sånt här jag vill göra, jag vill översätta texter från Engelska till Svenska och tvärtom. Men så kommer jag på att det är ju faktiskt just därför jag gör det här, för att få gå Översättarprogrammet. Så jag kämpar på.

Vi satt och pratade igår, några i klassen, och en tjej berättade att hon hade pratat med några hon känner som jobbar professionellt med engelska på en hög nivå, och inte ens dom har hållit på med sån här grammatik. Så vi börjar fundera på hur
basic
den här kursen egentligen är, den heter ju faktiskt "English - Introductory course for 'general purposes' ". Jag tror att Anders, våran lärare, har tappar kontrollen lite och glömt bort vad kursen handlar om och bara vill lära ut allt han kan - men jag tror inte att man i "general purposes", alltså om man t.ex. ska kommunicera med någon som pratar Engelska, behöver ha gjort världens djupdykning i engelsk grammatik..

/anna

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: