Rain-man is back, with little miss Sunshine

Jag har gått runt hela dagen och trott att jag har haft min kamera i väskan, men när jag kom hem låg den på skrivbordet. Har med andra ord inte ens försökt ta upp den ur väskan för att använda den, är inte alls fotosugen när det regnar, det är så himla tråkigt! Men jag slänger iaf in en gammal "regn-bild", bara för att!

Tur att min dag inte blev lika dyster som vädret!

Jag har haft fullt upp denna regniga dag! Först var jag på ett möte med chefen, hon var hård och grillade mig med massor av frågor men på slutet sa hon att hon allvarligt talat inte kunde förstå varför det inte skulle fungera, "Inte jag heller", svarade jag. Men det gick alltså bra! Efter påsk kommer jag få börja jobba i en annan grupp och förhoppningsvis kan dom acceptera mig som jag är.

Efter det gjorde jag testet för läkemedelsdelegationen, och det gick också bra! Svarade rätt på alla frågor utom en, också var det några som jag fick fylla i lite mer på i efterhand. Men dom var inte så hårda utan hade man gjort något fel fick man chansen att förklara hur man tänkte, titta igenom det igen och ändra så det gick jättebra! Nu är det teoretiska klart och det praktiska återstår.

Hoppas ni har haft en underbar dag! :)

Postat av: Frida

Vad kul att höra att de gick bra på både mötet och testet :) Jag håller verkligen tummarna att de löser sig nu!

2011-04-12 @ 19:40:27
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Postat av: REBECCA

sv: tack så mkt sötnos :)



jag skulle bli jätte glad om du gick in på http://www.lorealcastingmodel.se/ och sedan tryckte dig in till galleri och sen söker på "Rebecca Åström" nere i hörnet och sedan trycker på "like"

Jag vill jättegärna vinna, skulle vara jätte tacksam för din röst! :) kram

2011-04-12 @ 19:40:51
URL: http://magicstory.blogg.se/
Postat av: Therése

SV igen: Tack så jätte mycket! Glad jag blir att du tycker det, själv känner jag mig inte speciellt duktig på att fota. Men antar att det alltid är så att man kritiserar sina egna bilder :)



Yes det är jag på bebisbilderna, så haha tack så mycket och tack igen för att du gillar min facebook sida :D Det betyder jätte mycket! Kram :)

2011-04-12 @ 22:18:29
URL: http://theresehyden.com
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: åh tack blev jättenöjd med bilden :D kmr fler imorgon :D

2011-04-13 @ 04:04:49
URL: http://vadfanskajagheta.se
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: