Tappin' people's shoulders askin' if they know her

Idag var jag som sagt på arbetsförmedlingen för information om "jobbgaranti för unga." Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, faktiskt. Jag är osäker på om jag vill vara med eller inte, för det känns som att man blir utnyttjad och får slita utan att få speciellt mycket för det. Därför bestämde jag mig inte på plats, men måste meddela senast på måndag hur jag ska ha det.

Är det någon av er som varit med i jobbgarantin för unga på arbetsförmedlingen och kan säga om det är bra eller dåligt?
Och i så fall varför?

Jag har ju inte varit arbetslös tillräckligt länge än för att få a-kassa, och det enda "straffet" man får ta om man inte går med då är att man får lite mindre hjälp och service från arbetsförmedlingen, men jag känner ändå inte att jag lutar mig så mycket på dom i mitt jobbsökande, jag vet ju vad jag måste göra och jag gör det. Men ändå känns det som att det kanske är värt att tänka på..

Ett inlägg med lite finare bilder kommer upp strax, men så länge kör vi en till "Finn felet" med min mobil! Hur många fel det egentligen är kan man ju diskutera, men hur som helst är det konstigt! Svaret på den förra var att 27 mars saknades.
110413
Är det konstigt att jag ibland inte har någon koll alls på vilken dag, datum eller vecka det är?

Postat av: Therése

SV: Ja absolut! :D Det är kul att hitta ett eget intresse! Det är likadant med mina föräldrar som är glada för att jag hittat något jag älskar att göra, som t.ex. att sjunga och dansa (som dom inte har ett minsta lilla intresse utav) :)



När började du spela då? Kram :)

2011-04-13 @ 20:05:47
URL: http://theresehyden.com
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

Jag är ju med i det där... och det är väll varken bra eller dåligt. Men man får ju inte den hjälpen man vill ha. Fast å andra sidan får man ju pengar varje månad.



Jag tycker snarare att man får klara sig för mycket själv än att man blir utnyttjad..

2011-04-13 @ 21:25:46
URL: http://iambaam.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: