What ever happens in here's tomorrows headlines

Hej! Efter att vi ätit middag idag så tjatade jag med mig Fadde ner till stan. När vi skulle åka kom inte bussen, vi stod där och väntade i en halvtimme tills nästa buss kom, så var det en kille som gick på före oss som frågade chauffören varför det blev så sent, men chauffören sa att det inte alls var sent. Då kommenterade jag också att bussen innan, som skulle gått kvart i, aldrig kom, och sa att vi hade väntat i en halvtimme men han börja tjafsa emot och sa att jag fick kolla i tidtabellen (vilket jag gjort ett flertal gånger) för han skulle åka kvart över. Ja - jag vet, du är inte sen men bussen innan kom inte! Vad hjälper det att kolla tidtabellen när jag redan är på bussen efter en halvtimmes väntan?

Hur som helst, när vi kom ner till stan gick vi till parken vid kyrkan där jag var för några veckor sedan (inlägg om det här) för jag tyckte det var så fint och mysigt där, också ville jag ju ta lite bättre bilder eftersom jag bara hade mobilen förra gången.
110429
110429110429110429
Innan vi åkte hem igen gick vi in på McDonalds för att köpa glass, eller jag köpte glass. Provade den nya McFlurry Daim med apelsinsmak, jättegod faktiskt! :D 
110418

Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: hahha tydligen inte! Men kollade du på ett avsnitt? Jag menar seriöst? Blir hon aldrig äldre?

2011-04-29 @ 22:06:33
URL: http://iambaam.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: