M&Mmmmm's!

Hå hå ja ja. Ikväll/i natt kommer det nog snö, tror jag. Idag har graderna krypit nedåt långsamt, inte bara så BAM - Nu är det minus och BAM - Nu är det plus igen som det har gjort tidigare. Bara det inte ställer till det för tågtrafiken på måndag, för då blir jag förbannad!

Ikväll ska jag äta en riktig lyxmiddag, det är ju faktiskt lördag och allt! Ugnspannkaka blir det! Nej, skämt åsido, jag hade ingen lust att göra någon bra middag idag. Just nu sitter jag och väntar på att min ugnspannkakesmet ska svälla. Ja, den skulle göra det om jag hade tid, stod det i receptet. Och det har jag väl.
Sen ikväll någon gång där i mellan, efter jag har ätit och innan jag däckar i soffan, ska jag äta M&M's. Jag var så himla sugen på det idag av någon anledning, så jag var tvungen att köpa en påse. Eller två blev det, bara för att man fick rabatt om man köpte två. Också köpte jag två påsar juleskum, en vanlig och en med 2011 års smak - polkagris. Samma sak där, rabatt för två! Vad jag ska tjocka mig ikväll :)
111217
Gula M&M: Tror du att jultomten gillar M&M's?
Röda M&M: Jag vet inte.. Jag har liksom inte träffat honom!
Tomten kommer..
Tomten: Aaah, dom finns på riktigt!
Gula M&M: Aaah, han finns på riktigt!
Tomten svimmar..
Gula M&M: Hallå? Tomten?

M&M's reklamen. Bara för att, liksom.
111115

Postat av: Therése

SV: Tack så hemskt mycket! Det ska bli riktigt spännande att se vad det är för typ av audition (nivå, vad för typ av dans o.s.v). Vet nämligen inte så mycket än :)



Haha, kollade upp M&M reklamen på YouTube, bara för att ;) Haha gillar den!

2011-12-17 @ 21:34:31
URL: http://theresehyden.com
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: