Just live your life, ain't got no time for no haters

Cha cha bloggeeeen!
Haha, jag skoja! Hej på er! :) Har inte direkt något att skriva om, tänkte gå och fixa mig och dra ner till stan och möta upp Fadde efter skolan, men han slutade visst tidigare och kom hem nu. Planen är fortfarande att fixa mig, sen ska vi åka hem till hans föräldrar.
Nästa vecka är det lov här i Uddevalla, så då slipper jag vara ensam hela dagarna! Undrar om vi ska hitta på något kul? Vi har planer på lite roligheter, men det får förmodligen vänta tills vi har pengar..

DISS!
Fick en anonym, inte så snäll, kommentar angående "Dagens middag" igår. Jag hatar anonyma kommentarer. Det är sjukt irriterande dels för att man inte får en chans att ge "svar på tal", och dels för att det är, just det, anonymt! Passar bra att sitta i säkert skydd bakom datorskärmen och skriva elaka saker till folk va? Men ge mig en anledning varför jag ska bry mig vad någon, som inte ens vågar tala om sitt namn, säger? 
Hur som helst ville jag bara säga det, att jag bryr mig inte vad du, vem du nu är, säger. Ja, jag är arbetslös men klart som fan att jag äter mat ändå!

Jaa.. Hoppas ni alla får en fortsatt bra dag! :)

Postat av: Emmie

Sv: Idag ska jag bara ta det lugnt och sitta framför datorn och fixa lite små saker. Allt väl med dig? :)

2011-02-17 @ 14:31:26
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: ROBIN HOOD - gratis designhjälp

du är sjukt lik egoina! o:

2011-02-17 @ 16:08:42
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Claudia

tack så mycket! =)

2011-02-17 @ 16:43:29
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Det lät ju inte alls helt fel på en alla hjärtans dag. Hoppas du har en fin dag. Om jag inte stör så pågår en tävling där du kan vinna Pilgrims örhängen. Om du vill delta.

2011-02-17 @ 16:54:10
URL: http://sofiahanden.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: