Got to be treated as one of a kind

Nu kanske jag är "för djup", kanske tänker "högt" för mycket, men jag har så många tankar som jag måste göra av någonstans..

Har inte haft en så bra dag idag, har hänt ganska ofta senaste tiden att det är så faktiskt. Känns som att jag bara står och stampar på samma ställe och inte kommer någon vart, det börjar bli lerigt nu och jag vill gå vidare..

Hur som helst så försov jag mig i morse, det är inte likt mig men sedan jag flyttade hit har jag försovit mig ovanligt mycket. Kanske för att det är så mysigt att sova bredvid sin älskling? ♥ Jag vaknade iaf exakt den tiden som jag borde varit på väg ut till bussen, fick panik och väckte Fadde: "Jag har försovit mig! Jag skulle åkt nu, vad ska jag göra!?" Gick upp, kollade när nästa buss/tåg till Göteborg skulle gå, skyndade mig på en halvtimme, tog nästa buss och sedan en annan buss till Göteborg som var sen såklart. Sprang till spårvagnen och hoppade på linje 13 i hopp om att jag hade rätt för mig att den går förbi korsvägen. Det hade jag, och kom till skolan 2 minuter innan lektionen började. Ibland  får man ha lite tur också!

Jag tänker mycket just nu, på vad jag ska göra och så. Det enda jag kommer fram till är lösningar som inte fungerar hela vägen. Men ärligt talat, jag trivs inte.. Inget fel på skolan och så i stort, men jag trivs inte med kursen och det faktum att jag inte vet än om jag får fortsätta eller inte gör det inte bättre.
Jag kämpade så mycket i förra kursen, jag gjorde verkligen mitt bästa, och även om jag är en kämpe som inte ger upp i första taget så måste jag ju se till verkligheten lite också. Kommer jag verkligen klara en kurs på ännu högre nivå?
Men vad ska jag göra? Om jag inte skulle få ett jobb nu, så har jag inte så mycket till val..

Life's a bitch..


Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Hahah men visst har jag? ^^ Fast jag tycker det låter som en salig blandning mellan fagerstamål/dalmål/Göteborska. :P Men några månader till så kommer jag nog prata som en infödig (Göteborgare).



Hehhe oooh men det var en tillräckligt lång kommentar för att jag skulle känna mig någorlunda "tillfredställd". hahha xD

2011-01-25 @ 08:51:10
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Pascale

Nu har vinnaren för dagens blogg blivit vald:) kolla in om det var du som vann;)



du kan gärna också vara med en gång till!

2011-01-25 @ 09:45:32
URL: http://pascalee.blogg.se/
Postat av: Caroline

Man ska inte göra något man mår dåligt av om det inte gynnar en på något sätt. Samtidigt vet vi ju att om man vill någonting riktigt mycket så kommer man klara det. Så du kanske undermedvetet inte vill göra det här? Jag tänker också mycket som dig. Båda våra utbildningar är sjukt jobbiga och vissa dagar orkar man ju verkligen inte. För mig blev det enklare att sätta upp mål och delmål. T.ex. på baletten som är så jääävla tråkigt tänker jag att jag blir starkare och får muskler vilket gör att jag kan bli bättre i andra ämnen plus att jag satsar på att komma in på en skola som har väldigt hög nivå.



Samtidigt måste vi ju komma ihåg att vi är ju fan bara 19år... vi har rätten att ändra oss hit och dit för vi har så otroligt mycket tid på oss att komma på vad vi vill göra :)

2011-01-25 @ 18:49:01
URL: http://ljusterdal.blogg.se/
Postat av: Mamma

:( Hade du varit här hade du fått en varm kram som säkert inte hade gjort någon nytt men ändå.

2011-01-25 @ 18:49:44
Postat av: Johanna

Gör aldrig någonting du inte trivs med. :(

Life´s a bitch, then you die..

2011-01-25 @ 20:34:02
URL: http://heyyouth.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: