One, two, four.. Did I forget anything?

Sista tentan avklarad, la la la la laaaa! Jag tänker inte skriva något om hur det gick, för känslan är ändå alltid fel och jag vill inte bygga upp massa förväntningar för mig själv. Omtentan är om exakt en månad så det borde inte dröja så länge innan vi får resultatet, eftersom det är lovat att man alltid ska få tillbaka tentan minst 2 veckor innan omtentan. 
Provledarna var hur störiga som helst! Det var en gubbe och en.. yngre man, det kändes som att dom stod och stirrade på mig hela tiden! Varje gång jag kollade upp möttes min blick med någon av dom och jag kände mig så övervakad.. Haha, inbillade mig säkert bara.

När jag var färdig åkte jag till centralen och mötte upp Linda :) Vi tänkte fika, men eftersom det ändå var lunch-tid så köpte vi oss varsin macka istället på vårat favoritställe Café Festival. Och där satt vi sen och babblade om allt och inget tills Linda fick träsmak i baken, haha.


Nu ska jag ta och säga ett par sanningens ord om det här Tre som ni säkerligen känner till. Gissa om jag blev irriterad när jag kom hem idag och har fått ännu ett brev som kräver att jag ska betala räkningar som jag har fått för ett abonnemang jag sa upp för fyra månader sedan!? Det är helt sjukt..
Rekommenderar verkligen inte tre till någon som vill slippa problem! Dom har visat allt annat än sin bästa sida för mig..

Postat av: Claudia

nu är vinnaren av dagens blogg utsedd! kika in och se om det var just du som vann! :)



om inte så finns en ny chans uppe! :)

2011-01-12 @ 22:18:45
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: sarastille - jag säljer billiga designer!

sv; okej vad skönt :) jag ser på film :)

2011-01-12 @ 22:33:14
URL: http://saramagdalena.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

hahah träsmak... nänä - det var pur smärta vi snackar om här!! xD Jordens oskönaste stolar? Oh yes! Satt till och med bättre när jag hade snusdosan i bakfickan!

2011-01-12 @ 22:39:11
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Hahah oh yes! Inte för att jag tittade på vilken knapp jag tryckte på, men det är väll klart! Försöka duger liksom!

2011-01-12 @ 22:40:11
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Claudia

kul att du är med! =)

2011-01-12 @ 22:44:23
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: REBECCA

sv: hihi, tack så mkt! :D kram

2011-01-12 @ 22:45:32
URL: http://magicstory.blogg.se/
Postat av: Therése

Helluuue, haft en bra dag? :D

2011-01-12 @ 23:04:30
URL: http://theresehyden.com
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: