You never edit what you say, you do your thing your on way

Hej på er! Här kommer dagens efterlängtade inlägg (eller hur?) Har varit i skolan idag, hade en lektion där det viktigaste jag kom fram till är att läraren är helkonstig. I den här kursen när vi skulle välja grupp hade jag redan långt innan bestämt mig för att inte välja Hans, det fanns dock bara ett alternativ till, och det alternativet heter Fereshteh. Hon är inte jättebra på engelska, hon säger ganska mycket som är fel, men man hör åtminstone vad hon säger (jämfört med Hans).

Men det var jättekonstigt, när vi slutade lektionen 15.00 sa hon till oss att vi hade klassrummet i 10 minuter till och att vi skulle sitta kvar och börja skriva på våran uppsats om King Lear. Alla tittade på varandra och fattade ingenting, men hon fortsatte säga till oss; write! Efter 2 minuter säger hon till oss att vi ska gå ut, för att hon måste låsa dörren..? That was wierd..

Jag har tagit ett beslut angående allt det som jag skrivit om de senaste dagarna. Berättar mer om det i morgon!

Förlåt för alla bildlösa, tråkiga inlägg. Jag har med mig kameran varje dag men tar aldrig fram den, onödigt. Men nu ska jag se till att ta lite bilder på kläderna jag köpte igår!

Postat av: Claudia

ja eller hur!! fast bättre det än att det skulle va grått och trist! :)

2011-01-26 @ 23:25:19
URL: http://claudiias.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: