I've been crushed, I've had enough

Hej! Nu har jag vaknat till liv! Jag har jobbat idag, var ganska pigg i morse faktiskt eftersom jag knappt jobbat något den här veckan, men det höll inte i sig. Det har varit sådär äckligt, klibbigt varmt idag så man blir helt matt, jag höll på att somna på bussen hem så när jag kom hem slängde jag av mig arbetskläderna och la mig under en filt i soffan och sov några timmar. Välförtjänt! :)

Ikväll blir det mys i soffan med film och Marabou Sensation Strawberry & Cheescake.
110702
Hoppas den är god, men det skulle förvåna mig annars!
Filmen jag (vi, om Fadde kommer hem) har tänkt kolla på är There will be blood som går på Kanal 5 ikväll. Fast chansen att jag lyckas hålla mig vaken under hela filmen är väl ganska liten, eftersom den är över 3 timmar lång (med reklampauser då..)

Förresten, så är jag ganska efterbliven kände jag idag. På jobbet pratade dom om att vi får jobba "alla roliga helger" och jag förstod inte alls vad det är nu. Sen när jag gick genom stan så såg jag affischer överallt om "Cityfest". Så är det ju tydligen Motorcross VM nu här i stan också, säkert därav festen.. Hur kunde jag missa?

Ja ja, vad ska ni hitta på ikväll? :)
110418

Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: Nawe, hehe fast jag hade gärna bytt med dig just nu känner jag!

2011-07-02 @ 20:27:05
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Therése

SV: Nej verkligen inte :/ Visst om det hade handlat om ett par tusen, kanske högst 10, men trettio! Helt crazy... Det är nästan så att jag är villig att slå ut alla mina tänder och få gratis porslin tänder, hahaha.

2011-07-04 @ 01:20:12
URL: http://theresehyden.com
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: