I expect you to be all mine

Hej på er! Nu är "semestern" slut. Vi har varit i Göteborg i några dagar, åkte i fredags kväll och kom hem idag. Vi har varit hos mormor (och sovit där) också har vi självklart varit på Liseberg och även Slottsskogen.

Enligt väderprognosen (som såklart ändrar sig varje dag) skulle det regna alla dagar förutom lördag, så vi passade på att gå på Liseberg då. Tyvärr så var det lite för fint väder, så det blev väldigt mycket folk. Dessutom var det någon Partille cup så det var en massa fotbollsspelare där också (och en massa människor som pratade hemskt konstiga språk :o). Hur som helst hade vi en rolig dag, fast jag hade inte haft något emot att hinna åka lite mer.

AtmosFear, som jag har längtat efter i ett år, var STÄNGD i början av dagen. Jag sa till Fadde att jag inte tänkte åka hem förrän jag hade fått åka den, men vid halv sju fick jag syn på den högst upp i tornet, och såg att det satt folk i så då rusade vi dit! Kön var extremt lång eftersom alla ville hinna åka den när den väl öppnat, så vi stod väl i kö i 1½ timme, men fy fan vad det var värt väntan! Jag trodde jag skulle dö men den var faktiskt inte alls så hemsk, mest bara rolig! Jag skrattade mer än jag skrek :)

Vid slutet av dagen fick vi en repris av förra året, vi gick och ställde oss i kön till Balder så började det ösregna. Fast som tur var hade det lugnat ner sig lite när det var våran tur att åka så vi blev inte så genomblöta den här gången.

Här ser ni det "för fina" vädret vi fick, gick ju inte ens få en bra bild! Hehe.
110709
Söndagen spenderade vi hemma hos mormor, det blev lite promenader och så bara också firade vi min födelsedag lite i förväg eftersom mormor inte kan komma när jag fyller år. Och igår åkte vi till Slottsskogen. Det är ju inte lika roligt nu som det var när man var liten, men lite kul var det ändå. :)

Ett inlägg med bilder från både Liseberg (inte så många) och Slottsskogen (väldigt många) kommer komma upp senare ikväll, om jag orkar, eller i morgon.
110418

Postat av: Kanie -gastric bypass opererad, maj 2011

<br /> aw, tack Änna! (: <3

2011-07-12 @ 23:14:09
URL: http://ordinarygirlie.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: