It's not healthy for me to feel this way

Hej! Idag mår jag lite bättre, kände mig mycket piggare i morse när jag vaknade. Vilken tur att jag inte ska jobba nu förrän på onsdag kväll så kanske jag hinner bli frisk. Dock ska jag på utbildning måndag & tisdag + onsdag förmiddag men det ska jag nog klara mig igenom.

Idag har det varit strålande väder. Jag satt ute i solen en stund förut i 24 graders värme och läste tills det blev alldeles för varmt för mig! Sedan åkte jag och Fadde till stan och handlade till dagens middag och medan vi väntade på bussen hem sprang jag in på McDonalds och köpte en McFlurry Ballerina Kladdkaka!
110612
McFlurry Ballerina Kladdkaka - den var god men jag föredrar Daim med apelsinsmak faktiskt :)

Idag till middag gjorde vi Teriyakikyckling, efter ett recept som jag hittade i en tidning på jobbet. Vet tyvärr inte vilken tidning det var, och glömde tyvärr också att fota maten, men här är iaf receptet:
Teriyakikyckling (4 port.)
Tid: 20 min.
4 kycklingfiléer
1 msk olja
Salt, peppar
2 tsk sesamfrön

Sallad:
100 g cashewnötter
4 morötter
Olja till stekning
100 g babyspenat
Salt, peppar

Sås:
1½ dl ljus soja
1 tsk ljus snabbredning

1. Rosa nötterna i en torr stekpanna. Skiva morötterna på längden med en potatisskalare. Fräs dem i lite olja. Tillsätt spenaten och nötterna och blanda. Salta och peppra.
2. Dela filéerna så att de blir tunna. Stek dem i olja några minuter per sida tills de är genomstekta. Salta och peppra. Blanda soja och redning, häll det över kycklingen i pannan. Koka upp.
3. Strö nötter på salladen och sesamfrön på kycklingen. Servera med ris.

Ganska enkelt och ganska gott!

Vad har ni gjort denna underbara dag? :)
110418

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: