You are once in a lifetime, a treasure near impossible to find

Det var något fel på bloggen igår så inläggen kom aldrig upp, men här kommer gårdagens!
11-05-08
110508
Idag firar jag & min älskling 3 år tillsammans! Vi ville göra något kul så vi bestämde oss för att åka till Vänersborg och bada på Vattenpalatset och sedan äta någonstans. 
Dagen började lite dåligt när vi kom till tågstationen och såg att alla tåg hela helgen skulle ersättas av buss, pga. banarbete - bara det att bussen aldrig kom. Vi fick hjälp av en busschaufför som kom efter ett tag och skulle köra någon annanstans, och han berättade att dom hade missat i stort sett allting hela helgen och kört för tidigt, kört ifrån folk osv. osv. Så ringde han till någon och frågade var våran buss hade tagit vägen, och då hade han tydligen kört, och sedan kommit på att han kört för tidigt och vänt för att köra tillbaka, men kört vilse så ingen visste var han var, haha. Tillslut fick vi iaf ta en taxi som vi delade med en kvinna som också väntade på bussen till Vänersborg, så vi kom väl fram en halvtimme sent eller något.

Väl i Vänersborg gick vi till Vattenpalatset, som kallar sig "äventyrsbad" men var inte så äventyrligt. Det fanns inte så mycket där. Det roligaste var en stor rutschkana, men den var ganska dålig för man liksom "kastades" upp på kanterna så jag slog mig överallt; foten, armbågen, höften.. Kommer vara blå överallt i morgon!

När vi hade badat färdigt begav vi oss ut på stan och letade efter ett ställe att äta, vi hittade en Thai restaurang med ett bra pris på buffé. Vi kom in i en nästan helt tom restaurang, och vi förstod snart varför. Utbudet på buffén var inte så stort och personalen satt med en dator och spelade hemsk technomusik, stod och spelade på spelautomaterna och satte på en film på en slags "hemmabio-anläggning". Maten var okej, men det förstörde tyvärr en del..
110508
Maten
110508
Restaurangen, haha.. Ni ser ju bara hur det ser ut!
110508
Efter vi hade ätit gick vi tillbaka till tågstationen, men hade ingen lust att utsätta oss för en ersättningsbuss med byte i Öxnered (som tydligen ska vara ett dåligt ställe att bli fast på) så vi väntade på en ordinarie buss som skulle till Uddevalla. Under tiden vi väntade gick vi till Blomsterhallen och köpte lite billiga frön som vi ska så i våran rabatt så det blir lite finare här :D
Och nu har vi kommit hem till ett supervarmt Uddevalla! (och vi åkte till Vänersborg där det blåste jättekallt!?)
110508
Sevärdheter(?) i Vänersborg

Våra planer för dagen blev väl inte dom bästa, men som jag sa till Fadde:
"Varje dag med dig är en bra dag" ♥
110508
Jag älskar dig ♥
110418

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: