Rihanna ställde in

Just nu sitter en mycket besviken tjej på tåget från Stockholm upp till Östersund. Det blev ingen Rihanna igår. Det lät ju illa att dom i Malmö fick veta att konserten var inställd bara 40 minuter innan det skulle börjat - vi fick veta det 45 minuter efter.

Jag ska hem till min familj nu och är jätteglad för det, och det var jätteroligt att träffa Caroline igen, men besvikelsen är så himla stor. Okej om vi hade fått veta det innan, det hade varit sjukt tråkigt, men okej. Men när vi var där, blev insläppta, satt på plats och allt fanns det inte en tanke på att det kanske inte skulle bli av även om det drog ut på tiden. Så tänder dom lamporna och en gubbe kommer upp på scenen med det tråkiga beskedet att Rihanna insjuknat igen och konserten är inställd.

Jag är inte besviken på Rihanna, är man sjuk så är man. Influensa och utmattning går ju inte över på en dag. Men dom ska ju haft läkarkontakt hela tiden så dom måste ju vetat det innan. Ett sånt beslut som att ställa in tar man väl innan konserten ska börja och inte 45 minuter efter? 

Vet inte vad jag ska säga, jag är bara så jävla besviken.
Men jag älskar henne fortfarande ♥
Posted by Anna

Postat av: T H E R É S E

SV: Tack så jättemycket! :D



Hörde om Rihanna konserten och vad tråkigt att höra att du var en på den inställda konserten. Förstår hur besvikna alla måste varit. Var själv väldigt sugen på att se Rihanna. Hoppas ni får någon typ av ersättningskonsert framöver, men det är väl bara pengarna ni får. Ha det bra :)

2011-11-03 @ 23:05:43
URL: http://theresehyden.com
Postat av: ★ W A Z U P ★

usch vad tråkigt att det blev inställt, förstår att du är besviken.. hoppas det kommer en ersättningskonsert eller något :)

2011-11-04 @ 14:16:35
URL: http://wazup.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: