You should know that I lead not follow

Hej! Tågresan tillbaka till Uddevalla gick bra. Fick en trevlig överraskning när jag insåg att jag bokat liggplats på tåget. Det hade jag glömt, men det var skönt att få ligga och sova i alla fall. Tänk om dom bara kunde skaffa kuddar som inte var hårda som sten..

Igår var jag tillbaka på jobbet och gjorde kvällen, men nu är jag ledig igen idag och i morgon så det blev en riktig mjukstart :) Jag har fått ännu mer jobb nu och kommer jobba heltid från och med nästa måndag fram till jag ska upp till Mörsil igen över jul och nyår. Känns skitbra! Allting bara rullar på så bra. :)

Just nu håller jag på att tvätta, passar mig bra idag för ute är det alldeles dimmigt, grått och trist. Ganska bra att tvätta direkt när man kommer hem också, för då blir det automatiskt att jag packar upp väskan. Annars låter jag den gärna vara i några veckor.. Haha.

Min snälla pappa fixade sladdarna till lamporna som jag köpte på Second hand, så nu har vi fått upp dom också och satt dom på timer. Det var jättemysigt att komma hem igår kväll när det lös i fönstrena :)
111114
Ni ska få se en bild sen när det är mörkt också, och snart ska jag lägga upp lite bilder från resan. :)
Posted by Anna

Postat av: Britt

Vad fint det blev. :)

2011-11-14 @ 18:59:31
Postat av: Frida

De blev jättefint, kan tänka mig att de är supermysigt när de är mörkt ute :)

2011-11-14 @ 21:49:26
URL: http://frallan89.bloggagratis.se
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: