The future seemed so bright

Nu är jag hemma från jobbet! Det är jobbhelg igen alltså! Men i morgon jobbar jag kvällen, så då kan jag vara uppe sent ikväll och mysa, kolla på film och äta "godis" :)

Men vad glad jag blev när jag kom hem och såg det här:
111015
Fadde har diskat!
Vi kan ju låtsas att jag inte bett om det, eller tjatat eller ens sagt ett ord om det. Men i tjatet/övertalandet sa jag: Men Fadde det är inte ens mycket, det ser bara ut så! Men det var visst rätt mycket, haha! Men en annan jobbar och sliter ju även på helgerna, någon nytta får han göra ;)

Nu ska jag laga mat!
Posted by Anna

Postat av: Sveriges yngsta bokblogg / Elin

Re: Ja men precis, jag tror att säsongen har tagit slut. Dock skrev det en tjej förut som hade läst någonstans att serien inte kommer göras i flera säsonger p.g.a att tittarsiffrorna var så dåliga. Synd! :(

2011-10-16 @ 10:21:19
URL: http://loobook.blogg.se/
Postat av: Sveriges yngsta bokblogg / Elin

Re2: Ja hoppas verkligen att det blir en bra julkalender i år. Det är så mysigt att på morgonen sitta med en kopp te och se julkalendern :) Eller på kvällen om man väljer det, och ännu mysigare blir det ju om den är bra!

2011-10-16 @ 10:22:11
URL: http://loobook.blogg.se/
Postat av: Helena

Vilket fint hår du har

2011-10-16 @ 18:17:29
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

You go girl! Du är inte den enda som behöver tjata på din man. :P Men snart ska vi vinna kriget! Det kommer en dag då vi ALDRIG behöver tjata igen.



svar: Västkupan Fastigheter, är det som vi har. Men jag tror det finns någon i samma område också som heter nått med Poseidon. Västkupan fastigheter är bara två hus nämligen.

2011-10-17 @ 13:47:02
URL: http://iambaam.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: