Don't know what I was thinking

Hej! Här kommer en kort uppdatering. Datorn/Internet segar som f*n och håller på att driva mig till vansinne så jag ska snart lämna den.

Idag har jag jobbat, skulle egentligen varit ledig fem dagar i rad, men jag blev inringd. Jag tycker ändå inte det skulle varit roligt att vara hemma hela fem dagar. Haha, ser ni vad som har hänt med mig? Vill hellre jobba än vara ledig..
110908
Källa
Kursen jag ska läsa nu i höst, Digital färglära, började idag också, dom öppnade alltså läroplattformen för kursen. Jag var jättetaggad och kände att det skulle bli jätteroligt när jag först gick in och kollade. Men herregud, jag fattar ingenting!
VAD SKA MAN GÖRA?
Men jag lämnar det för dagen, känns ju onödigt och sitta i panik första kvällen, det kanske visar sig vad man ska göra, och annars får jag väl maila och fråga kursledaren. En bra sak var i alla fall att det står att man inte behöver köpa alla böcker, dom är bara referenser. Det fanns även länkar till sidor på Internet där man kan få information, så förhoppningsvis räcker det som finns tillgängligt online. Dessutom lånade jag två böcker på biblioteket igår; Färgernas grunder och Om färg.

So, wish me luck!
Nu ska jag och datorn lämna varandra i fred! ;)
Posted by Anna

Postat av: Helena

nu har jag lagt till dig. säg till när du lagt till mig

2011-09-08 @ 19:47:17
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Frida

Lycka till syster yster!!

2011-09-08 @ 22:12:39
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Postat av: THERÉSE

Tack så jätte mycket! Du är så gullig! :) Hahaha ja, det där med ålder är lite jobbigt ibland, man hittar alltid någonting som man inte gillar. Är man inte 18, vill man vara 18. När man väl fyllt 18 är det inte alls lika kul och blablabla :) Ha det underbart! Kramar :)

2011-09-08 @ 23:09:10
URL: http://theresehyden.com
Postat av: Helena

tack anna :)

2011-09-09 @ 14:29:37
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: