You're holding in your hands the two halves of my heart

Jaha då var man ledig ända fram till fredagmorgon :) Ingen långledighet precis men skönt med en ledig dag mitt i veckan.
 
För att lätta upp stämningen lite efter det lite halvbittra inlägget igår kan jag ju skriva att det faktiskt finns snälla människor i trafiken också! Just nu är det vägarbete på motorvägen mellan Uddevalla och Trollhättan, därför är det väldigt mycket trafik på den gamla vägen, där jag kör mycket när jag jobbar. Vissa tider på dygnet kan det vara nästintill omöjligt att komma ut på vägen igen efter man varit inne på någon liten grusväg, men en dag förra veckan, när jag hade stått och väntat i nästan 10 minuter, var det en bil som stannade och släppte ut mig utan att ha någon som helst skyldighet till det. Sånt uppskattas jättemycket och jag blir lite irriterad på mig själv för att jag lägger mer energi på det som är dåligt än på det som är bra. Så nu försöker jag vara lite positiv, heja, heja! :)
 
När jag kom hem från jobbet satt jag ute i den sköna skuggan med Arwen en stund. Känns konstigt att säga så, och jag klagar absolut inte på värmen, men jag var helt genomsvett när jag kom hem, sån sjuk värme på bussen! På morgonen är det svinkallt ute, men när dagen är slut och man ska hem är det så varmt så man tror man ska avlida. Har haft förmånen att få låna mammas och pappas bil mellan svängarna dom var här, då dom tog tåget hem och ner igen, något jag saknar väldigt mycket nu! Man vänjer sig fort vid att vara bekväm.. Hur som helst tog jag en till sväng till stan i den olidliga värmen på bussen och handlade lite, så slipper jag det i morgon :)
 
Bar ut soporna och satte i en ny påse, men vad är det här?
Hade två stycken påsar i rullen som det var hål rätt igenom, haha..


Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: