My pocket's deep, and they never ends

Jag har haft en minst sagt produktiv dag idag. Var uppe klockan sju för att tvätta, bara för att jag missat, inte haft tid, bokat fel osv. de senaste tvättillfällena. Sedan har jag varit på Torp i typ 4-5 timmar, och alla julklappar är färdiga! Har känt mig otroligt opepp på att köpa julklappar, och att tänka på julen över huvudtaget, då jag inte vetat om jag skulle kunna åka hem eller inte. Nu däremot är semestern beviljad, och julen närmar sig med stormsteg! Känns i alla fall skönt att det är färdigt nu :)
 
Har även varit och hämtat mitt paket från Jysk som äntligen, efter lite påtryckningar, kommit! Tydligen så hade dom glömt att scanna in kolli-id:t när paketet kommit till utlämningsstället, så jag fick aldrig något sms och när jag spårade det såg det ut som det legat i Göteborg sedan den 26 november, men så var alltså inte fallet fick jag veta när jag tröttnade på att vänta och mailade både Jysk och posten.
 
Det var i alla fall ett sofföverdrag och nya soffkuddar som var beställda, och jag är nöjd! :) Nu ska jag bara se till att Arwen låter bli att bita på det nya...

Postat av: Frida

Visst är det skönt när alla klappar är klara?!
Åh jisses vad fint det blev, ser ju ut som en sprillans ny soffa :D Skönt att du äntligen fick det!!

Vi ses snart!

Svar: Väldigt skönt!Tack :D
Japp det gör vi :)
Anna

2012-12-13 @ 21:30:55
Postat av: Mamma

Fint det blev!=)

Svar: Tack! :D
Anna

2012-12-15 @ 10:56:58
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: