Paniknatt

God morgon! Eller något liknande :) Idag blir det en kort extratur på jobbet, 12-16. Ganska skönt att inte behöva gå upp tidigt och inte behöva komma hem sent, men ändå få jobba :) 

Det var tur att jag inte skulle upp tidigt idag för natten har varit lite halvt panikartad för mig. Jag drömde om spindlar.. Jag skulle ge medicin till en vårdtagare (haha, jobbat för mycket senaste veckan eller?), och om jag inte gjorde det så skulle det komma spindlar. Så hade jag glömt medicinen, och hela golvet var fullt med de vidriga små krypen! Jag fick panik och visste inte var jag skulle ta vägen. Jag måste satt mig upp ganska hastigt eller gjort något annat som skrämt Arwen för han hade skvätt ut massor utav spån på golvet, som om han har försökt springa och gömma sig och "sladdat i kurvorna". Jag tände i alla fall lampan och det fanns ju inga spindlar, men innan jag fattade vad det var som låg på golvet trodde jag att det var spår ifrån spindlarna. Mitt hjärta slog så hårt att jag nästan trodde att det skulle hoppa ur bröstkorgen på mig.

Jag kanske måste söka hjälp för det här snart, det är ju faktiskt helt sjukt! Jag drömmer inte ofta mardrömmar, men när jag gör det handlar det oftast om spindlar, och om jag inte var så livrädd för dom så hade ju inte drömmarna varit så läskiga heller. Men.. Vad gör man åt en fobi?
111115


Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

Usch! Vet hur det känns!



Jag har också haft problem med mardrömmar ett tag nu. Vill också få hjälp för det, för det påverkar en så sjukt mycket! :/

2012-01-17 @ 10:47:58
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Frida

Prata med en barnmorska eller något de kanske kan hjälpa, eller kanske någon annan på ungdomsmottagningen. Du kan ju ringa och höra i alla fall.

2012-01-17 @ 11:12:23
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Postat av: Caroline

Jag vet inte! Jag skulle också behöva bli kvitt med min fobi! Det är ju så jäkla jobbigt att gå omkring o bli vettskrämd så fort ett damstrå rör sig på golvet.

2012-01-17 @ 15:12:16
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: