Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Visdoms ord från Adele ^^

Skönt att helgen är över, tyckte att jag förtjänade en sovmorgon jättemycket fast jag bara började tidigt 2 dagar förra veckan, haha.
Nu börjar värmen krypa uppåt både ute och här inne. Jag ville inte lämna sängen i morse för det var så himla kallt! Ni vet när det börjar bli lite för varmt under täcket, och man slänger ut en arm? Efter 2 minuter här så är den armen iskall. Men jag läste i tidningen Hem & hyra att ifall värmen inte fungerar som den ska i lägenheten, så kan man få rätt till sänkt hyra från den dagen man gjorde en felanmälan till den dagen det åtgärdas. Det ska jag spara i minnet :)

Om några timmar ska jag iväg på utbildning för insulindelegation. Det känns lite läskigt, inte själva utbildningen då men att ge insulin. Men det ska nog gå bra. Jag verkar i alla fall vara den enda som tvekar lite på att jag ska klara av det.
Efter det ska jag nog åka ner till stan och leta reda på ett par sulor till mina skor. Ni vet mina "supersköna" vinterkängor jag köpte, mhm.. Det är en hård kant på dom som kommer precis under fotknölen och det gör skitont, så jag behöver komma lite högre upp med hälen i skon.

Annars är det inte mycket. Lägger in en låt som just nu spelas varm här :) Dels för att den är grym, och dels för att jag försöker peppa mig själv lite med den.
Stronger (What doesn't kill you) - Kelly Clarkson

Låten är grym och jag älskar videon! Kelly Clarkson har verkligen höjt ribban :)

Och tack alla underbara människor som jag har i mitt liv! Man kan inte annat än att vara glad att det finns så många som bryr sig om en ♥
111115

Postat av: Kanie - GBP op, maj 2011

<3

2012-01-31 @ 16:21:33
URL: http://ordinarygirlie.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: