Tågresa och kaninbur

Vid två-tiden idag var jag hemma i min lägenhet igen efter en lång tågresa. Det känns bara segare för varje gång, ska kanske börja unna mig liggplats istället för sittplats när jag åker så långt? Resan gick i alla fall som vanligt, med förseningar. Jag själv måste ha sovit när den informationen kom, för det missade jag, men jag hörde en tjej på tåget, som pratade i telefon, som sa att vi var sena för att lokföraren försovit sig! Man börjar ju undra..

När jag klev på tåget var det redan jättemycket folk och smockat med väskor, skidor osv. Och trots att klockan redan var över halv elva när jag klev på tåget, hade folk inte vett att hålla snattran eller att sätta i hörlurar i datorn när de kollade på film. Taklamporna i sittvagnen var tända hela natten, det fanns inget vatten i kranen på toan och vi stod i en hel eeeevighet i Ånge. Temperaturen i vagnen ska jag nog inte ens nämna, det är ju alltid helt åt h*lvete med det. Men men, fram kom jag!

För en stund sedan kom det en kvinna hit och lämnade en kaninbur som jag har köpt till lilla Arwen. 150 cm lång.. Bra med en stor bur tänkte jag men HERREJ*VLAR vad stor den var! Blev riktigt chockad! Och platsen där jag tänkt ha den var det bara att glömma! Vi (jag och Fadde, men mest jag..) kliade våra skallar och tänkte hur gör vi? Flyttade de flyttbara möblerna lite fram och tillbaka, fick en snilleblixt som gick i krasch när vi kom på att det inte bara är en botten eller bara ett galler, utan både och! (Smartheads..) Tillslut flyttade vi tillbaka alla möbler dit dom stod från början och kastade ut buren. Hehe, nej då, skojar bara. Men nu står den framför altandörren, den dörren kommer ju ändå i stort sett inte användas förrän till våren och då får kaninisen så lov att flytta ut (på utsidan av dörren alltså) om jag inte kommit på någon annan lösning.
Skulle jag tröttna på kaninen någon gång kan jag ju alltid använda buren som badkar!

Jag lägger upp en bild på den i morgon, nu ska jag mysa med Fadde ♥
111115

Postat av: Frida

Bara de inte drar kallt på han från dörren så han åker på och blir sjuk vet inte hur känsliga kaniner är men vet att Marsvin är väldigt känsliga för drag.

2012-01-06 @ 22:00:53
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Postat av: Mamma

Klara är 152 cm lång. =)

2012-01-07 @ 14:20:00
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: