I wanna know boy, if I could be your shorty

Vad är det här? Tror jag har åkt på en förkylning! Jag som nästan aldrig är sjuk, ska jag bli förkyld mitt i sommarn? (As it's supposed to be..) Trodde det bara var allergi-snorighet i morse och det kliade i halsen som vanligt, men nu gör det ont i stället och täppt i näsan är jag. Inte okej!
 
Arwen har blivit kidnappad och kommer vara borta hela helgen, hehe :) Det var tänkt att han skulle komma hem igen ikväll, men Mikaela ville ha med honom på utställningen till och med söndag så jag blir ensam i helgen. Kanske i och för sig är lika bra, för i morgon har jag semester och kommer inte vara hemma, och på söndag jobbar jag, så han skulle ändå varit ensam. Men det är tomt! Vem ska jag nu ropa hej och hej då till när jag kommer och går?
 
Ja ja, jag lär ju ändå däcka i soffan ikväll så det går nog ingen nöd på mig. Skulle behöva handla men har ingen lust att ge mig ut i regnet.. Kanske skulle behöva gå ut med soporna med, eller vad tror ni?

Postat av: Frida

Jag åkte ju på förkylning dagen efter jag kom hem från Peace and love, kändes inte alls kul och jag trodde också de var allergi men icke.
Haha han måste ju också få åka iväg och roa sig ibland :)
Hmm ja kanske börjar bli lite på gränsen va? haha

2012-07-06 @ 17:21:35
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: