You say you love me, well they feel like words to me

Woho fyra jobbdagar är slut! Nu är jag ledig ända till onsdag eftermiddag, ska bli så skönt! :)
 
Jag vet inte vad jag ska skriva. Alltså... det här är så jobbigt! Jag har sökt allt som finns att söka på Internet angående Rihanna på lördag, på/av? Fick nämligen höra av en kollega, som hört det av sin dotter, att hon ställt in spelningen. Men det finns absolut ingen info om det på nätet, och skulle det stå nånstans skulle det väl vara på P&L's hemsida, vilket det inte heller gör. 
 
Så det finns ingen info, och det kommer förmodligen inte finnas någon heller förrän vi är på plats, eftersom dom inte vill förlora besökare. Frida är där nu och jobbar på festivalen, men dom får inte heller veta något. Däremot råkade jag skriva på P&L's facebook sida istället för min egen när jag skulle uppdatera min status, men det var någon som svarade att hon som är ansvarig för sidan säger att Rihanna inte ställt in och kommer att spela på lördag. Och sedan såg jag det här med:
Att dom sagt på radion att Metallica ska ersätta Rihanna känns ju bara som att dom försöker lura oss och driver med det faktum att hon ställde in sist. Men ja, lite hopp finns det ju men nu kommer jag vara sjukt nervös ända tills hon står på scen framför mig, men  kommer lyckan att vara total!

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: