I knew I wouldn't forget you

Jag vaknade klockan fem i morse (av larmet förmodligen, fast jag trodde att jag vaknade av mig själv), kollade på klockan och tänkte Åh vad skönt! Om jag skulle jobbat idag skulle jag varit tvungen att gå upp snart.. Men så kom jag på det, att jag skulle ju jobba idag.. Lite jobbigt!

Det har varit hur härligt väder som helst idag! 20 grader varmt och sol! När jag kom hem tog jag med Arwen ut. Jag satt på en stol och höll i kopplet medan han "betade". Riktigt skönt :) Sen kom det en granne och pratade med mig. I fredags när vi var ute, jag och kaninisen, så kom det två småtjejer och hälsade på oss, och idag var det en utav tjejerna och deras pappa som kom. Trevligt att någon pratar med en, annars brukar folk bara kolla konstigt, haha.
Synd bara att det inte var en snygg singelkille, hehe. Har förhoppningar om att det ska flytta in någon sådan i lägenheten bredvid min som står tom just nu ;)

Titta förresten vad som sprang förbi här utanför för några dagar sedan:
120327
Gissa om jag blev förvånad?
120204

Postat av: Frida

Där ska ju jag flytta in ju :) Hehe men i sommar får jag komma ner och så får vi gå ut och ragga på killar eller så följer du med mig utomlands nu i vår :D där har dem säkert massa snygga singelkillar :)

2012-03-27 @ 19:35:46
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: