Most times I wanna kiss you

120531
Källa
120517

Got me lost in my fantasy, picturing you and me

Jag sitter och kikar runt lite på Jysk. Är ute efter en förvaringsmöbel till hallen och har hittat de här:
120531
120531
120531
Källa 1, 2 & 3
Jag älskar bänken, vill ha! Jag kollade hur mycket det skulle kosta att beställa online, och bara frakten blir 2800 kr! Det är ju helt galet! Då är det ju mycket mer värt att själv släpa hem den från butiken. Man skulle haft en bil.. :)
120517

I've made up my mind

Woho, nu har jag bestämt mig! Nu är det slut på mobilkrångel, den här är beställd och kommer hem till mig i början av nästa vecka:
120528
Källa
Den var egentligen det ända självklara valet av mina två favoriter, nu hoppas jag bara att jag blir nöjd! Det jag är rädd för är att jag ska tycka den är för stor, eftersom den jag har nu är ganska liten för att vara en touchis, men man vänjer sig väl!

Och eftersom jag älskar min rosa mobil (ja, just färgen alltså) så beställde jag ett skal (och displayskydd ingår) till den nya. Samma söta baby-rosa som jag har nu blev det inte, men ändå rosa.
120531
(Minibild jag hittade..)
Källa
120517

Can't wait to see your face

Det känns nästan onödigt att skriva någonting nu när klockan har blivit så mycket, men samtidigt - varför inte? Fast jag har inte så mycket att säga idag ändå. Har varit på jobbet i 2 timmar idag utan att göra nästan någonting, ganska meningslöst, men vad gör man inte?

Resten av dagen har jag haft lite annat för mig, men jag säger inte vad för det är hemligt ;) Har haft en bra dag i alla fall :)

I brist på annat slänger jag in en bild på lilla tjockis-kaninen från en dag förra veckan när han låg ute i skuggan under bordet och slappade medan jag satt i solen och gassade :)
120530
120517

Don't text and drive

120528
Källa
Igår fastnade jag framför tv:n och Extreme home makeover där Ty och gänget hjälpte en familj som förlorat sin ena dotter i en bilolycka. Dottern, Alex, tappade kontrollen över bilen då hon smsade när hon körde, och hon hade dessutom inget bälte på sig. Bilen voltade, hon slungades ur den - och dog.

Alla familjer som dom hjälper i det programmet har ju väldigt starka berättelser, men denna berörde på ett annat sätt, det kändes mer nära. Det är inte så ofta som jag smsar när jag kör bil, men det händer. Men från och med nu är det slut på det. Det blev ett litet "wake-up call" att se det där, vilken fruktansvärt onödig anledning att dö.. Som Alex's bästa vän sa: Det finns inget man säger i ett sms som är värt att offra livet för.

Efter olyckan startade i alla fall familjen ett företag där dom jobbar för att sprida budskapet "don't text and drive". Här kan ni se deras hemsida där man bl.a. kan läsa mer om deras historia. Man kan också skriva under ett "löfte" att inte smsa när man kör, tyvärr finns bara USA's delstater med, men jag skriver mitt löfte här och nu. Jag ska aldrig mer smsa när jag kör, jag lovar!

Tar du ställning emot "texting and driving", eller är du beredd att offra ditt eget och/eller andras liv?
120517

Beslutsångest

Gissa vad jag har gjort idag? (Förutom jobbat..) En fabriksåterställning på min mobil! Var tvungen, igen. Ni förstår säkert att det är helt galet irriterande, det var ju inte ens en månad sen sist! Grejen är att jag älskar appar och sånt, för det gör mobilen så användbar på många sätt. Man kan verkligen göra allt i mobilen! Men ska man behöva återställa den med jämna mellanrum så allting försvinner är det ju helt värdelöst..

Jag har ju funderat på en ny mobil länge, och nu har jag faktiskt tröttnat på riktigt och sitter och kollar lite mer på allvar. Det är ju supersvårt att välja, speciellt om man lyssnar på vad andra har för åsikter om olika mobiler. Har t.ex. hört att HTC är dålig om man smsar mycket (vilket jag gör), LG är bara allmänt dåligt (men jag gillar ändå LG), iPhone är den bästa (men jag gillar verkligen inte iPhone, jag kan inte..) och Samsung är det jag som inte tycker om. Sen finns det alltid någon som säger precis raka motsatsen. So what to do? Följer mitt hjärta såklart, som säger LG, och nu har jag två favoriter. Vilken väljer jag?

LG P920 Optimus 3D...
120528
Källa
...eller
LG P970 Optimus?
120528
Källa
120517

Älskade mamma ♥

120527
Grattis på mors dag mamma!
Du är världens bästa & jag älskar dig ♥
120517

12 points go to Sweden!

120527
Källa
VI VANN!
Helt freaking amazing! ÄLSKA LOREEN! ♥
120517

I'm a slave for you

120526
Källa
Jag brukar tänka att "neej jag gillar inte Melodifestivalen och ESC så mycket, kollar bara för att.." Har insett att det inte är sant, snarare tvärt om - jag följer det slaviskt. 
Fastän det i år bara är andra gången någonsin som min favorit har vunnit Melodifestivalen (Martin Stenmarck var första), och de flesta låtarna i ESC är dåliga, jag inte gillar att alla balkan-länder och de som har många grannländer bara röstar på varandra, reglerna är helt twisted och man fattar ingenting längre, programledarna är stela, dåliga på engelska, drar massa torra skämt och är bara helt kassa, och nu, när jag läst på lite om det, tycker det är helt galet att Azerbajdzjan överhuvudtaget får hålla i tävlingen eftersom dom bryter mot EBU:s regler. (Men tydligen är reglerna inte så viktiga när det väl kommer till kritan.)

Men ändå, trots allt detta, så bara måste jag titta! Mina små glädjetjut, applåder och glädjeskutt skrämmer min stackars, lilla fyrbenta vän här - men så glad blir jag. Håller tummarna stenhårt för Loreen ikväll!
120517

Will we feel the same, or let it be?

Var som sagt och hämtade ett paket förut innehållande en klänning från Nelly.com.
Jag älskar den! So here it is - my newfound love, med tillhörande bälte.
120526
Är den inte underbar? :)
120517

You brighten my days, just like the sun

Hejsan! Jag hade en rolig kväll tillsammans med mina fina arbetskamrater igår (kan det bli annat med ett sånt gäng?). Kom hem vid tre-tiden i natt.. Ni tror säkert att jag sovit ända tills nu, men nej, det har jag inte! Sov faktiskt bara till halv elva (vilket i och för sig är länge för mig). Har varit ute och solat medan Arwen satt under bordet. Är lite sugen på att köpa en "rasthage" till honom som jag kan ställa upp på gräset och släppa honom i när jag är ute. Hade nog varit kul :)

Tog en bild på min lilla toker förut, den blev lite dålig men jag ville bara visa.. Han är så rolig för han brukar alltid få en gurkskiva när jag äter frukost, och han vet om det. Så varje morgon när jag kommer med min frukost och ska sätta mig i soffan, så gör han såhär:
120526
Haha ♥

Nu tror jag att jag ska se om bussarna är hela idag så jag kan komma iväg till Skogslyckan och hämta min klänning. Är den lika underbar i verkligheten så får ni en bild sen :)
120517

Keep it burning close forever

Var tog solen vägen? Den bara försvann.. Hoppas bara det inte blir regn. Jag har i alla fall hunnit sitta ute och njuta av solen en stund förut innan den försvann.
Var iväg en sväng och handlade lite förut, och när jag satt på bussen ner till stan fick jag ett sms att jag har ett paket att hämta från Nelly.com (har köpt en jättefin sommarklänning) så jag tänkte ta vägen förbi Skogslyckan när jag skulle hem.. Men bussen som jag skulle åka med gick sönder, bara sådär, så jag struntade i det. Får hämta den i helgen någon gång :)

Ikväll vankas det roligheter med tjejerna på jobbet så jag kommer inte skriva något mer idag. Bjuder på en cam-bild just nu.
120525
Hoppas ni får en trevlig fredagkväll :)

By the way, Loreen var grym igår! ♥
120517

This will end up on the news

Hejsan! What's up? Jag sitter och kikar lite i en inredningstidning som jag köpte för någon vecka sedan. Är ju lite intresserad av sånt där och vill så gärna lära mig saker och inspireras.
Har tänkt söka till någon utbildning till nästa höst. Det är ju långt kvar men jag har redan nu börjat titta på antagningsuppgifterna (eller vad det nu kan tänkas kallas, hittade inget bättre ord). Det känns som att eftersom jag inte har någon bakgrund inom det här på något sätt, t.ex. ritteknik eller så, så vill jag börja redan nu och lära mig så jag hinner förbättra mig redan långt innan det är dags. För den utbildningen jag är mest inne på nu, ska man bl.a. rita en möbel som man tycker om, och så ska man göra ett collage i temat "hemkänsla". Så en inredningstidning känns som en bra inspirationskälla, och på Internet kan man ju hitta hur mycket som helst.

Har kollat runt lite på nätet efter en bokhylla, mest för att jag vill ha en, men vissa är ju minst sagt inspirerande.
120529
Källa 1, 2 & 3
120529
Källa 1, 2 & 3

Häftiga va? Jag älskar alla tre i första bilden. Tycker den första i andra bilden är grym också, men den skulle aldrig funka hemma hos mig. Om jag fattat saken rätt sitter delarna inte ihop utan den är uppbyggd genom att det står ett visst antal böcker i varje sektion. Undrar bara vad som händer om man tar en bok, rasar den då? Eller om en liten kanin är där och ska klättra och nosa. Kanske ingen bra idé, men cool :)
120517

I can't imagine to be somewhere else

Hade jag haft en svensk flagga hade jag börjat vifta med den nu och inte slutat förrän runt 23.00 då det är avgjort vilka de sista finalisterna i ESC blir.
120524
Källa
Heja Sverige och HEJA LOREEN!
120517

Tonight, eternity's an open door

Hej! Idag har det jobbats i kokande värme, men jag njuter av det! Okej, kanske inte just jobbandet men värmen. Det är helt underbart!

När jag kom hem vid halv tre-tiden tänkte jag gå ut och sätta mig i solen, men den hade redan förflyttat sig bort från min uteplats. Gick ut och satte mig ändå, för det är ju varmt och skönt i skuggan med, men så kom fastighetsskötaren med sin grästrimmer och störde så jag gick in. Jag var däremot jättesugen på att bada, så jag bestämde mig för att traska iväg till Bjursjön. Det var längre dit än jag trodde, och det var varmt, men fram kom jag och det blev årets första dopp! Kallt men skönt :)

Det tog mig 20 år att lära mig att inte misshandla min hud, utan använda solskydd. Kanske det krävs 20 år till för att jag ska lära mig att inte misshandla mina fötter. Tog på mig mina nya, oanvända, gladiatorsandaler och gick de 2 x 30 minuter långa promenaderna. Inte för att jag har några andra skor, som inte är för varma, som hade varit bättre att gå i, men ändå. Lite blåsor på tårna och sådär, men det har ju varit värre, mycket värre...
120524
120524
120524
120517

She's a superhero

Säger bara en sak, Loreen - vilken tjej alltså! Jag älskar hennes engagemang. Titta på/läs det här.

Istället för att turista i Baku som det var planerat, så har Loreen engagerat sig i de mänskliga rättigheterna i Azerbajdzjan. Tydligen har massor av människor där råkat illa ut på olika sätt pga. Eurovision song contest, t.ex. har folk blivit vräkta och bokstavligen släpats ut ur sina hem. För att göra plats runt omkring Eurovision-arenan har det rivits hus utan att de som bott där kompenserats på ett rättvist sätt och folket har ingenting att säga till om.
120523
Källa
Dessutom är våran Loreen den enda utav artisterna som deltar i ESC som visat något intresse för det här, och jag kan inte säga annat än att jag tycker det är väldigt bra och starkt gjort av henne. Inte nog med att hon är grym och kommer kamma hem hela skiten, så blir man ju lite extra stolt över att just hon representerar Sverige!
120517

If you love someone you should not let it show

Jag smygfotade Arwen lite förut när han låg och vilade sig i halmen. Är nästan säker på att jag sov honom sova! Blundade gjorde han i alla fall, och stack ner huvudet under tidningen som han dragit upp. Så söt! ♥
120523120523120523
120517

Ice cream

Jag har varit inne och jobbat några timmar extra idag, slutade klockan 12 vilket var hur skönt som helst! Perfekt dag att ha jobbat men ändå haft hela dagen kvar när man kommer hem, speciellt när det är sommarväder!

När de få timmarna då solen når till min uteplats var över tog jag bussen till Torp för att köpa glass. Det svåraste med den här "sockerfria veckan" är att jag alltid blir så sugen på glass när solen skiner, och nu när det är så varmt blir man ju ännu mer sugen. Så jag googlade på sockerfri glass och hittade Alvestaglass. På hemsidan står det att den skulle finnas att köpa på Coop forum och Coop konsum i Uddevalla, därför åkte jag ända till Torp, för lite glass. Dom har både sockerfri glass och LCHF-glass, jag köpte ett paket med vanilj och ett med smörkola.
120523
Helt 100% sockerfri är nog inte LCHF-glassen, men jag åt den andra :) Får väl säga att godare saker finns det ju, men jag tycker det är ett bra alternativ. Ganska dyrt dock, men kanske värt det.
120517

Eurovision Song Contest

Då var Eurovision Song Contest 2012 igång! Ganska bortkastat att titta egentligen eftersom Sverige inte är med idag, och vi får alltså inte rösta. Inte för att jag tänkt göra det ändå. Det kan ju i alla fall vara roligt att se konkurrenterna, men vem kan konkurrera med Loreen anyway?
120522
Källa
I skrivandets stund är det Switzerland som sjunger. Rynkar pannan och undrar vad tusan det är jag tittar på? Något så dåligt! På torsdag gäller det för Sverige, och det finns inget annat alternativ än att det gäller på lördag också!
120517

Kungligt dop

Ännu en härlig dag med solsken och värme! Men här sitter jag, inomhus i soffan och tittar på tv. Det är ju Estelles dop idag, ville inte missa fastän det är skönare ute. Lite mysigt och roligt att se på :)
120522
Källa
Lilla söta sessan :)
120517

The worst things in life come free to us

Ni kanske undrar hur det går för mig med hela LCHF-grejen (eller kanske inte, men ni läser ju min blogg så..) Jag håller fortfarande på, och själva maten går bra - frukost, lunch, middag och sådär. Testade steka lite (för mig) nya grönsaker för ett tag sedan; palsternacka, rättika, squash och aubergine.
120522
Vissa var goda, andra mindre goda, men jag äter i alla fall "rätt", enligt LCHF. Problemet är mellan måltiderna, och framförallt på kvällen då jag "fuskar" mycket - fikar och äter annat som man inte "ska" äta. Alldeles för mycket socker. Och jag äter oftast inte ens för att jag är hungrig, utan för att jag är sugen. Så jag bestämde mig för att ha en 100% sockerfri vecka, med start igår, för att bli av med sockerberoendet. Ja, jag ska åtminstonne försöka så gott jag kan.. Fick dock väldigt ont i huvudet igårkväll, kan det bero på det? Helt galet i så fall ju, att kroppen är så beroende av sockret att den blir "sjuk" av att vara utan en dag! Om så är fallet känns det ju faktiskt ännu mer värt att sluta. So wish me luck!
120517

Dagens citat 21/5

120327
Mest bortkastad av alla dagar är den då man inte log.
- Chamfort
120517

If they don't like it, sue me

Vilken underbar dag! Det var sant när dom sa att det skulle bli sommar idag. Jag har suttit ute och läst/slappat/solat i ca. 25 graders värme, och så gick jag iväg ner till skogen med Arwen så han fick leka vildkanin lite - vildkanin i koppel. Jag älskar livet när det är såhär! 

Jag tog tyvärr inte med mig kameran när vi gick ut, men några mobilbilder blev det i alla fall.
120521
120521
Han är där, någonstans...

Hoppas ni har haft en lika härlig måndag som jag! :)
120517

We have nothing left, it's the end of our time

Äntligen är helgen slut och jag har en vecka framför mig med mycket ledighet och enligt prognosen riktig sommarvärme! Hoppas det stämmer! Får passa på att ta vara på mina lediga dagar nu för om två veckor börjar jag jobba heltid och ska så göra hela sommaren..

Igårkväll gick jag och la mig redan kvart över nio. Väldigt tidigt för att vara mig, men gud så skönt det var och verkligen välbehövt. Hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade, sen vaknade jag vid tolv-tiden och hörde att grannarna hade fest men bestämde mig för att inte låta det störa mig, så det gjorde det inte. 

På tal om grannar så pratade jag lite med min nya sådan förut, sprang på honom när jag kom hem från jobbet. (Det blev by the way ingen snygg singelkille som jag hoppades på.. Eller singel vet jag ju inte, men snygg är han då inte och lite för gammal för mig.. Men vem behöver det egentligen?) Han verkar i alla fall snäll, lite skum, men snäll. Han förklarade vad som hände första gången vi träffades, då dom kom och ringde ner dörren för mig. Trodde han/hans umgänge var helt knäppa, men så var det inte.
120520
Bjuder på en bild på Arwen från när vi var ute idag. Det var skugga här när jag kom hem, men ändå 22 grader varmt. I'm not complaining! :)
120517

I just thought, maybe we could find new ways to fall apart

Hej! Tänkte bara säga hej & god natt! Hehe nej, inte riktigt men jag är sjukt trött. Sov så himla dåligt i natt och vaknade hela tiden. Somnade inte riktigt ordentligt förrän efter två någon gång och de tre timmarna som var kvar då innan klockan ringde ha gärna fått vara fler...

Dagen tog ändå slut på något sätt och kvällen ska ägnas åt att ladda batterierna. Vet inte om jag ska ta en lur i soffan eller gå och lägga mig typ klockan nio ikväll, vilket dilemma!

Vad hittar ni på denna lördagkväll?
120517

Challenged

Jag har blivit utmanad av Linda att svara på dessa elva frågor, och sedan skicka vidare elva nya frågor till elva andra bloggare. Jag hoppar dock över den andra delen av utmaningen och svarar bara på de här frågorna :)

1. Hur många par skor äger du?
- Räknade till mellan 10-15 par, men många av dom använder jag inte ens.

2. Vad är viktigast för dig hos en kille?
- Att han är snäll och omtänksam, lätt att prata med och att man kan vara sig själv med honom. Och att han gör mig glad. Klyschigt va? ;)

3. Har du någonsin fantiserat om ditt framtida bröllop? (Typ bestämt vad du vill ha för klänning eller liknande)
- Oja! Har inte alla tjejer det?

4. Har du någon bästa vän?
- Ja, en bästa vän är någon som man vet alltid finns där när man behöver någon, fastän man inte alltid kan se henne/honom, om ni förstår vad jag menar.

5. Blir du lätt arg?
- Nej inte arg men mer upprörd. Håller det dock oftast för mig själv.

6. Finns det någonting du absolut vill göra innan du dör?
- Såg på Morgan & Ola-Conny häromdagen, när dom var i Sydafrika och åkte på safari. Det är något jag skulle vilja göra, verkar grymt.

7. Har du någon idol?
- Darin är tonårsidolen som fortfarande hänger kvar, och jag älskar ju Rihanna.
8. Vad tycker du om vikthetsen som pågår just nu i bloggvärlden?
- Är inte så väl insatt i "den stora" bloggvärlden men av det jag sett tycker jag det är helt galet, what's going on, liksom? Jag läser Egoinas blogg, gillar hennes inställning till mat, träning, vikt osv.

9. Har du träffat någon IRL som du pratat med över Internet?
- Ja många, ett tag var Internet hela min värld och jag har haft turen att få träffa många underbara människor den vägen.

10. Vilken är din måbra-låt?
- Det skiftar ofta men just nu är det nog We found love, blir alltid så glad när jag hör den.

11. Brukar du se sport på tv?
- Kanske under pistolhot, haha, men aldrig frivilligt. Jag blir galet uttråkad av sport på tv.
120517

You're just my type, oh na na na na

Skönt med sovmorgon såhär innan jobbhelgen drar igång. Solen skiner idag men det räcker väl med att jag tänker att jag ska promenera till jobbet så börjar säkert regnmolnen förbereda sig för en skur vid 15-tiden.

Till något helt annat. Läste att Darin ska med med i Så mycket bättre i år! Jag har faktiskt inte kollat på det programmet, men det verkar vara ett mysigt program och det har ju inte gått att undvika att höra låtarna därifrån. Det ska väl finnas en första gång för allt, så i år får jag ju kolla. Bara ingen sjunger Homeless, då dör jag! Lite trist bara att de flesta av de andra namnen är helt okända för mig.
120518
Källa
120517

I'm kicking asses

Det bra med att ha ett sånt jobb som jag har, med lite oregelbunda tider, är att det är skönt att ha lediga dagar mitt i veckan. Man kan liksom handla, shoppa, eller vad som helst egentligen utan att det knappt är något folk i affärerna. Så jag åkte till Torp idag, när jag var ledig mitt i veckan. Det jag inte tänkte på var att alla andra med "vanliga" jobb och dom som går i skolan också är lediga idag, så det var fullt med folk!

Tänkte i alla fall köpa en klocka på Ur&penn som jag sett i deras reklamblad, men den var jätteful i verkligheten så jag shoppade skor istället.
120517
Gladiatorsandaler från
dinsko, eftersom mina andra älsklingar bokstavligen ramlade isär förra sommaren..
120517

Love owes me, I want what's mine

Jag ska aldrig mer tänka att jag inte ska vara lat och ta bussen till jobbet, "för det regnar ju inte". Det hände precis samma sak igår igen som för ett tag sedan, jag lyckades tajma så ja hamnade mitt i världens jäkla regnoväder. Var helt genomblöt när jag kom fram. Lika roligt varje gång! Idag är jag i alla fall ledig, ska snart ta mig ut och hitta på någonting :)

Har drömt många minnesvärda drömmar den senaste tiden. I morse drömde jag om Rihanna ♥ Hon skulle vara med på Rix fm festival i Göteborg och jag var såklart på plats, men det blev inställt (haha, I'll never get over that..)! Det var dock inte hennes fel, och istället stannade hon kvar och hängde med oss - mig och Klara, haha. Hon var hur snäll, och hur snygg som helst med sitt stora, röda hår.
120517
Källa
120517

Dagens citat 16/5

120327
En god talare kan inte mäta sig med en god lyssnare.
- Kinesiskt ordspråk
120402

It's your turn now

Hej hej! Är lite piggare idag, i natt drömde jag att jag skulle flytta till New York och jag hängde med killarna i How I met your mother när jag kollade på lägenhet, haha. Mycket bättre än spindlar :)
120516
Källa
Om några timmar är det jobb, har inte tänkt göra någon störra ansträngning innnan det är dags för det. Diska på sin höjd, men det får väl räcka. Har sökt lite ledigt i sommar nu med, det blir inte någon semester direkt men några dagar här och där som jag hoppas jag får :)
120516
Tur att jag fått en hel hög med papper med instruktioner för bl.a. sånt här ;)
Haha och älska namnet dom använt som exempel.
120402

I wasn't looking for this, but now you're in my way

Det finns mycket bra, ny musik just nu tycker jag. We are young som jag la upp igår är en, här är några till som nyligen tagit plats på min playlist!

Sons of Midnight - The Fire

Ed Sheeran - The A Team
Train - Drive By

Carly Rae Jepsen - Call me maybe

Gillar speciellt den sista, lite feelgood-musik såhär på våren som piggar upp och gör en glad! Rolig video också, haha slutet var ju klockrent :)
120402

Light's gone, day's end

Hej på er! Sitter och sitrrar på skärmen och försöker komma på vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig. Det går sådär. Är helt seg i huvudet, men för en gångs skull inte för att jag sovit, utan snarare för att jag inte har gjort det. 

Jag drömde om spindlar i natt. Vaknade flera gånger men varje gång jag somnade igen så bara fortsatte det. Varför måste dom vara med i mina drömmar?
Jag drömde att jag jobbade och skulle städa hemma hos någon som hade en stor, äcklig, hårig spindel som husdjur. Dom tyckte att dom skulle vara lite roliga och hade släppt lös den innan jag skulle komma dit. Jag gick därifrån utan att städa, för jag klarade inte av det, men sen följde mamma med mig dit för att hjälpa mig leta efter den, haha ♥ Vi hittade den tack och lov inte, för då hade jag väl vaknat i panik. Men ändå, känns som one step forward and two steps back.. Hatar dom!
120515
Random bild från arkivet, för jag tänker inte lägga upp en bild som har med inlägget att göra ;)
120402

Like it never happened

Blev ganska nöjd, och om inte annat stolt över mig själv, när jag precis insåg att ett datum som tidigare betytt mycket, passerat utan att jag ägnat det en tanke. I'm great!
120514
120402

We can burn brighter than the sun

Ny musik! Jag gillar versen, och jag gillar refrängen.. Men jag tycker att det låter som två helt olika låtar! Fast jag lyssnar på den ändå.
Fun feat. Janelle Monáe - We are young

Väldigt skum video också. Man kanske måste vara "higher than the Empire State" för att förstå, eller så var det just det dom var när dom gjorde videon. Eller så är det bara jag, anyway.. I kinda like it in a weird way!
120402

Say you gotta leave, but I know you wanna stay

Långledig helg var det ja.. Börjar tröttna nu, dessutom regnar det idag och om jag inte bara har drömt det så har det stormat som bara den i natt.
Tänkte åka till stan och ordna lite grejer idag men jag har ingen lust att ens gå utanför dörren. Tänkte bl.a. gå tillbaka med mina gummistövlar. De nya som jag fick bytt till mig i höstas har också gått sönder.
120514
Men jag hatar att gå tillbaka med grejer, dom kommer säkert säga att det är mitt eget fel or whatever. Förra gången sa dom att det såg ut som någon skurit i stövlen.. Visst är dom lite slitna men det är väl skillnad på slitet och hål? Tycker jag i alla fall :) Och man måste ju få gå i sina skor utan att dom går sönder. Men jag gör nog det någon annan dag när jag känner mig mer.. på hugget! Haha.

Meningslöst med ett inlägg om trasiga gummistövlar, haha. Hoppas ni har något roligare för er :)
120402

We did something we can never turn back right

Tog några cam-bilder igårkväll för att visa hur det ser ut en vanlig kväll när Arwen är lös och jag sitter i soffan (när han väl har tid att vara still en stund, dvs.) :)
120513
Han är ju för söt när han ska komma och nosa på mig ♥ Förutom att det kittlas sjukt mycket när han är runt halsen och öronen, haha..
120402

I don't wanna live that way, reading into every word you say

Kommer ni ihåg att jag skrev för ett tag sedan att jag skulle göra i ordning i min rabatt? Well, jag tittade på alla grejerna som ligger i en kartong ute på trappan och tänkte att jag skiter nog i det.. Den är nämligen full med spindelnät, och det ser så äckligt ut så jag mår dåligt bara av att titta på det. Men ska det gå framåt så måste man ju göra någonting, så jag gjorde det ändå.
120513
Första steget var att överhuvudtaget våga ta i grejerna. Flyttade bort vattenkannan och tog fram trädgårdsredskapen och det gick helt smärtfritt, såg inte en enda spindel (inte där i alla fall). Jag tog och grävde ner lökarna från minipåskliljorna jag köpte i påskas. Vem vet, dom kanske växer upp nästa år. Sen tröttnade jag, blev uttråkad och orkade inte greja mer. Hämtade ut Arwen istället och satte mig och solade, men det var i alla fall ett steg i rätt riktning! Säg att jag är duktig :)
120402

Respect my way of living life like I want to

Jag gillar inte när folk säger till mig vad jag ska göra och hur jag ska leva mitt liv. Speciellt inte när personen i fråga inte känner mig ens i närheten så väl som h*n tror.
Ju mer jag tänker på det, desto mer stör det mig. Vem tror h*n att h*n är? Att komma från ingenstans och ha åsikter om saker som h*n inte har något att göra med, och när h*n dessutom drar exempel från sitt eget liv som bara gör det ännu mer uppenbart att jag tagit rätt beslut.
Jag vet vad jag gör och jag är nöjd med den vändning som mitt liv har tagit. Och skulle jag inte vara det, så skulle det vara mitt problem, ingen annans. Speciellt inte någon som inte känner mig.

Förlåt att jag skriver så obegripligt för alla som inte är insatta i mina tankar (alltså alla förutom mig själv) men det var nödvändigt.
120402

If it's not right, then it's wrong

Från text-tv:n igårkväll. En sån sak som den lilla, envisa språkpolisen i mig måste störa sig på och kommentera.
120512
Vadå "500 kilomters fart"? Kilometer är ingen hastighet.. 
120402

Thanks to you..

120512
- Kelly Clarkson
120402

There's only one up in here that caught my eye

Hellu! Jag försöker komma igång efter en lite för lång tupplur i soffan, är så seg i hela kroppen. Men det känns i alla fall skönt att det är helg nu :)
Sitter och kollar på reprisen på Top Model All Star. Den här veckan var första gången sedan det började för säsongen som jag inte jobbade tisdagkväll - så alltså jag har redan sett det, men jag orkar inte sträcka mig efter fjärrkontrollen.. Dessutom tykcer jag att Mr. Jay är sjukt snygg!
120511
Källa
Han får vara precis hur gay han vill, han är ändå riktigt ögongodis, hehe :)
120402

Ung och...?

Sitter och kollar på TV3 Dokumentär som handlar om unga mammor idag. Menar absolut inte något illa mot någon nu, ifall nu någon "ung mamma" (eller någon annan som skulle kunna ta illa upp) skulle läsa det här.. Men jag bara undrar vad som har hänt?
En utav tjejerna som är med i programmet säger att hon hade haft oskyddat sex, men blev förvånad när hon fick veta att hon var gravid. "För jag var bara 14, ingen förväntar sig att bli gravid när man är 14". Jag bara undrar, vad förväntar man sig då? Spelar väl ingen roll om man är 14 år eller 34 år, man måste ju ändå vara medveten om att det kan hända. Och vet man inte det, så kanske man inte borde ha sex heller.

En annan tjej säger att hon tänkte att hon skulle vilja bli gravid för att känna hur det kändes, men hon trodde inte att hon skulle behöva föda barnet och ta hand om det. Hallå? Det är det som vanligtvis följer efter en graviditet, man måste ju kunna tänka lite längre än så.

Visst det är väl spännande och roligt med killar och hela den grejen när man är 14 år, men om man inte ens vet vad konsekvenserna blir, så är man nog inte redo. Okej, det händer olyckor, det vet jag också. Och jag vet att det finns dom som vill skaffa barn när dem är i 16-årsåldern, som anser att dom är redo för det, och det kan ju inte jag säga något om, men som de här tjejerna uttalar sig är det bara okunskap, och jag bara undrar var världen är på väg.. Jag tycker det är väldigt märkligt att det liksom har blivit en trend att vara ung mamma. 

Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med det här, men jag kände bara för att skriva av mig.. Tack och hej!
120402

I'm amazed by you, you make me smile

Det bara regnar och regnar, usch så tråkigt! Har jobbat idag och varit ute och gått i regnet, inte alls roligt. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, slappa i soffan, äta något gott och sånt där som man gör när det är sånt här väder. :) Vad hittar ni på denna torsdagskväll?
120419
Random bild från arkivet.
120402


A part of me will stay here

Seg dag idag, känner jag redan. Har haft lite konstiga saker för mig i natt, bara sånt där som är typiskt mig.. Bara en liten stund efter att jag hade somnat vaknade jag med världens ryck och flög upp från kudden. Tror jag drömde att det var något äckligt på den, så jag fick lite panik, haha. Så jag är lite trött idag, ville inte alls vakna i morse när klockan ringde.. Ja - jag har larm på fast jag är ledig eller börjar sent.. Men det bra är ju att jag inte måste gå upp så jag låg kvar och halvsov i någon timme. :)

Ska till jobbet om några timmar för APT, eller inte.. Men jag ska dit i alla fall. Och så ska jag posta mitt blåa kuvert :)
120509
120509
120402

Dagens citat 8/5

120327
Ta ut glädje i förskott när du har tråkigt.
- Bo Björkström
120402

Friggs Puffade majs- & rischips

120508
Jag har nu provat Friggs Puffade majs- & rischips som jag blev utvald som Testpilot för. Jag kan väl inte direkt påstå att jag är jätteimponerad. BBQ var den enda som smakade mycket, de andra två tycker jag var ganska smaklösa. Jag skulle dock inte vilja kalla detta för chips, jag åt dom med smör på som vanliga riskakor och de passar bra som mellanmål. 
Förmodligen inget jag kommer köpa själv, men det är ju alltid kul att prova nya saker :)
120402

Like a fool I've trusted you

Idag har jag handlat, bakat och lagat mat. Inget roligare än så. Tänkte gå ut och sätta mig i solen en stund med Arwen, men så kom vaktmästaren åkandes här utanför på sin gräsklippare.. What the ****? Han klippte ju gräset i torsdags! Känns verkligen som att alla som klipper gräset bara jävlas nu när pollensäsongen är igång..

Bakade i alla fall Gifflar med citronkräm, hittade receptet i en tidning på jobbet.
120507
Sneakpeak i ugnen
120507
Färdig giffel - MUMS!
120402

Once again..

120507
OK, let's do this again!
Så blev jag än en gång tvungen att göra en fabriksåterställning på mobilen. Börjar vänja mig, men är riktigt trött på det. Den här gången hade jag i alla fall lyckats spara alla kontakter på minneskortet för bara några dagar sedan (grattis till mig) men hej då alla appar. Hej då alla sms. Hej då alla inställningar. Och snart hej då mobilen!
120402

Holding on to my hope

När man jobbar fredag och ska jobba helgen också känns det alltid så segt, men sen hinner man knappt blinka så är helgen över.
Jag råkade sova 2 timmar i soffan när jag kom hem. Brukar sätta larm när jag är på väg att somna så jag inte ska sova mer än 1 timme, för jag tycker det räcker, men när larmet väl ringer är jag helt död och det går inte att vakna. Haha, inte konstigt att man blir lite seg :)

Läste förresten att man inte lever lika länge om man sitter mer än 11 timmar om dagen, och dom som lever längst sitter mindre än 4 timmar om dagen. Bara undrar vad man ska göra resten av timmarna när man är vaken, ska man behöva stå upp och äta, titta på tv, osv? Eller?
120506
Skön stil ♥ på tal om ingenting..
120402

Feel the heartbeat in my mind

Nu är jag helt redo för Peace&love! Har letat boende i Borlänge, men efter att ha ringt runt till varenda hotell och vandrarhem i den stan och fått nej ifrån alla gav jag upp det och kollade Falun istället. Nästan lika nära och jag hade mycket bättre framgång där. Så nu är hotellrum bokat, tågbiljetten är köpt och det enda som fattas nu är 29 juni - då bär det av!
Kommer bli AWESOME! ♥
120505
Källa
120402

It's gonna take a miracle to bring me back, and you're the one to blame

Jag vaknade vid fyra i morse för att det kliade så mycket i halsen att jag trodde jag skulle bli knäpp. Okej, man kan väl stå ut med att snora lite och nysa hela tiden, lite kli i ögonen är ju lätt att åtgärda med ögondroppar.. Men kli i halsen är nog något av det värsta som finns, för det är ju så svårt att klia.. Och nu har det satt igång igen. Vad gör man åt skiten?

Hatar att vakna på morgonen när det är så lite tid kvar att sova innan man ska upp också. Har alltså jobbat idag. Och det fina vädret är borta. Klagar absolut inte på solsken och värme, men en liten regnskur (helst på natten) skulle inte skada.
120402
Random bild från arkivet

Fick by the way min biljett till Peace&Love på posten idag, woho!
120402

Burned

Nej, jag missade inte ansiktet, (eh, ifall någon trodde det) tänkte bara visa vilken snygg bränna jag tydligen lyckats fixa idag.
120503
Första dagen, varje år, när värmen kommer som jag sitter ute i solen lyckas jag alltid bränna mig. Snyggt att det bara är hälften också. Bra jobbat!
120402

Relax your senses, just do what you wanna do

Idag blev det en liten dagstur till Göteborg för att hänga lite med Linda. Kändes väldigt bra i morse att jag hade planer för dagen när dom började klippa gräset här utanför. Hade nog nästan dött om jag hade varit kvar hemma.

Skulle i alla fall ta tåget till Göteborg, men det var inställt och skulle ersättas av buss, just my luck! Som jag fattade det var det buss till Ljungskile och sedan tåg därifrån, men det tog en jäkla tid innan bussen kom. Däremot kom det en taxi, och chauffören sa att det var två stycken som skulle åka med honom till Ljungskile. Kan väl inte han veta hur många som skulle med tåget? Han tog i alla fall med sig några och åkte. Efter en halvtimme eller nåt kom det en buss som gick hela vägen till Göteborg, fick åka gratis så jag får väl vara nöjd :)

Väl i Göteborg gick vi och köpte glass och satt i solen och glassade (haha). Jag tappade en av mina glasskulor :( Dom var dåligt ditsatta, haha. Sen gick vi bara runt i stan, upp till en utsiktsplats och ner igen, satt och tittade på/skrattade åt folk som vanligt, hehe. Det har verkligen varit en superhärlig dag i fina Göteborg med en fin vän! :)
120503
120503
120503
120503
120503
120402

You got me calling after help

På kvällarna, när jag ska sova, brukar jag lyssna på ljudbok. Det är riktigt avkopplande faktiskt och det brukar bara ta 5 minuter eller nåt innan jag somnar. Hur som helst, just nu lyssnar jag på en bok som heter Minnet av en mördare av Willy Josefsson.
Häromkvällen när jag lyssnade skulle huvudpersonen, Olsson, och en annan gubbe ringa till polisen. Olsson sa att en av dom skulle stanna kvar på platsen, medan den andra skulle gå och ringa, men så kom den andra gubben på att han hade sin mobiltelefon med sig och detta följer: ... men han sträckte apparaten till Olsson. "Kan du numret till polisen?" Olsson skakade på huvudet. Det kunde han visserligen, men han hade aldrig använt en mobiltelefon förut, och visste inte hur man gjorde.
120502
Kunde inte låta bli att skratta när jag hörde det. Liksom.. Vadå vet inte hur man gör? Haha!

120402

För varenda unge

Jag har precis kollat på Humorgalan på tv4play, missade ju det igår eftersom jag jobbade. Skickade faktiskt iväg ett sms och anmälde mig som värdsförälder, och jag ska skicka tillbaka det blåa kuvertet så inte polisen kommer efter mig, haha! Nej, men allvarligt, 100 kr i månaden ingenting om man har en inkomst. Och det är faktiskt värt det, finns ju massa andra saker man köper som egentligen bara är onödigt så varför inte bidra till en bättre värld istället?
120502
Källa
Klicka på bilden om du också är sugen på att bli världsförälder,
eller bara vill veta mer.
120402

Never an honest word, but that was when I ruled the world

Nu har det varit fint väder och varmt i flera dagar, vilket såklart har lett till världens pollenbomb ute. Lika roligt varje år. Och som om inte det vore nog så ska ju alla självklart börja klippa sina gräsmattor och härja just nu. Det gör ju inte saken bättre, och jag hatar doften av nyklippt gräs. Det liksom luktar allergibesvär för mig. Förutom tabletter och nässpray så är väl rådet att försöka hålla sig inne, så jag får väl njuta av vädret från insidan idag då. Kul det med.
120502
Bild från i lördags.
120402

Dagens citat 1/5

120327
För människan finns blott tre stora händelser: att födas, att leva, att dö. Hon vet ej om att hon föds, hon lider av att dö och hon glömmer att leva.
- La Bruyère
120402

I love it, I love it, I love it!

Solen strålar ikapp med mitt humör! Jag kan knappt fatta det, om mindre än två månader ska jag alltså få se Rihanna! The countdown can begin!
120501
Källa
Yeah I love her, I can't deny...

Om några timmar är det dags för jobb. För ni vet, på mitt jobb är alla dagar lika mycket värda så ingen får glömmas bort. Eller.. röda dagar är faktiskt lite mer värda, hehe. Hoppas ni alla får en trevlig 1 maj!
120402

RSS 2.0