I've got the moves like Jagger

Jag har aldrig riktigt gillar Maroon 5, det är något med hans röst som gör motsatsen till att tilltala mig.
Första gången jag hörde den här låten var när jag jobbade, jag satt i bilen och körde omkring. Jag lyssnade lite, tänkte "nej" och bytte radiokanal. Men sedan ändrade jag mig och bytte tillbaka, och nu hamnar den här, i min blogg!

Moves like Jagger - Maroon 5 feat. Christina Aguliera

Vad tycker du? :)
Posted by Anna

You're giving me all the right reasons

Hej! Jag har precis klickat hem ett regnställ som jag är i stort behov av. Det fungerar liksom inte att använda en vanlig tröja som jacka när man är ute och går hela dagarna i jobbet, och ösregnet snålar man inte med har jag märkt. 
110831
Källa
Byxorna kan jag kanske sälja på Tradera eller något sedan, för dom lär jag inte använda.

Om några timmar ska jag sticka iväg till jobbet, vi har personalmöte och sedan jobbar jag kvällen. Jag har förresten fått ett till vikariat så nu är min framtid säkrad på deltid hela oktober ut :)
Dessutom börjar kursen Digital färglära nästa vecka, den 8 september. Jag letade i säkert en kvart på hb.se (Högskolan i Borås) igår innan jag hittade läroplattformen med info om kursstarten, haha.
Jag är lite fundersam över alla böcker bara, kursen är 12 veckor lång, men man ska ha 13 böcker! Det verkar ju helt galet, räknade ut igår att det blir över 2000 kr sammanlagt. Så många böcker hade jag inte ens när jag läste på en hel termin på heltid! Jag ska i alla fall avvakta lite och se, förhoppningsvis är inte alla böcker jätteviktiga. Jag hoppas lite extra på att den boken som kostar över 700 kr inte är viktig! Haha.
Posted by Anna

Just let the music play

Hej! Idag har jag haft en härlig ledig dag! Jag tog en promenad ner till stan och fixade/inhandlade lite grejer som behövdes på bl.a. apoteket och Bokia. Sedan gick jag till biblioteket och lånade två böcker; Kärlekens pris av Nikola T. James och Vingklippt - Den sanna historien om stiftelsen paradiset av Elisabeth Hermon & Stefan Lundström. Jag fick låna en bok på engelska utav mamma för ett tag sedan som jag har börjat läsa lite, men jag hänger inte alls med vad som händer och lite här och var kommer det lite ord på Gaelic(?) så den är lite jobbig faktiskt, hehe. Så jag kände att jag behövde en "riktig" bok att läsa :)

Sen gick jag bara och strövade längs Bäveån samtidigt som jag letade efter en frisörsalong. I Uddevalla finns det frisörsalonger överallt - pizzerior och frisörsalonger! Frågan är bara vilka som är bra? Jag fick en liten "uppenbarelse" igår hur jag ska klippa mig, och i morse stod jag och kollade mig själv i spegeln och konstaterade att jag verkligen behöver en klippning. Jag ska höra mig för lite och se om någon kan rekommendera någon bra :)

Mitt i mitt letande stannade jag till på en bro för att ta en bild:
110830
Sedan vände jag mig ett kvarts varv och tog den här bilden:
110830
Över Kungstorget såg himlen inte lika "oskyldigt blå" ut.
Posted by Anna

Matdags!

I skrivandets stund står en god tacogratäng i ugnen och håller på att gotta till sig! Den är färdig om några minuter så jag ska gå och ordna lite sallad. Skriver mer sen :)
Posted by Anna

I never thought I'd need you there when I cried

Hellu! Idag har jag äntligen fått sova ut ♥ Ändå är jag trött.. Spåkulan på Facebook (nörd, jag vet) sa att sova ut hjälper inte, jag måste röra på mig för att få energi! Får nog prova det vid nästa tillfälle :)

Idag har jag och Fadde varit iväg till Torp. Kursen jag ska läsa, Digital färglära, börjar ju snart så jag behövde köpa ett bildbehandlingsprogram. Det verkade som att Photoshop var det lättaste att få tag på så fick det bli det. Eftersom jag nästan inte använt Photoshop innan överhuvudtaget så tyckte jag det var ganska oviktigt att skaffa den senaste (9), så jag köpte 7:an för en lite billigare peng på Expert.
110827
Jag passade även på att gå in på Kicks och köpa ett torrschampoo från Proffs. Jag hatar att gå ut med smutsigt hår, och ännu värre är det att ha smutsigt hår, och inte ha någon ork att tvätta det eftersom jag ändå inte gör mycket annat än att jobba. Men jag ser håret som en accesoar och gillar inte när jag inte kan "använda" det.
Jag har ingen aning om hur det här torrschampoot fungerar, mer än att man sprayar så ska håret bli "rent". Men jag kände att jag ville prova så jag hoppas det kan göra någon nytta, återkommer när det är testat så får ni veta resultatet! :)
110827
Efter Torp åkte vi hem till B&S, dit vi var bjudna på middag för att fira en god nyhet. Vad vet jag inte om dom vill att jag går in på, så jag hoppar över det! Dom hade även några andra gäster där, en familj som är vänner till B. Dom hade en jättesöt liten bebis som vi lekte lite med. Han hette nästan Darin! Hehe :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt, min andra mest tidskrävande uppgift, haha!
Posted by Anna

You got me loosing my way

Hej! Jag skrev ett kort litet inlägg från Faddes iPhone förut, men när jag var färdig så försvann alltihop! Jag och den där iPhonen kommer inte riktigt överrens alltså..

Jag har legat helt utslagen i soffan och sovit bort hela kvällen, och pratat i sömnen hade jag tydligen gjort också. Det har varit slitit de senaste dagarna, i onsdag fick jag hoppa in och jobba tre timmar tidigare och igår fick jag jobba över i en timme. Idag har det varit fullt upp så jag är helt utmattad! Och så har jag fått så ont i ryggen så jag vill helst bara ligga ner och vila. :/ Ska bli riktigt skönt att vara ledig hela dagen i morgon plus söndag fm. :)

Nu ska jag plocka fram min massagemaskin (för rygg/axlar, inget annat! Haha) som jag köpte som en liten "födelsedagspresent" till mig själv någon dag efter jag fyllde år, och försöka mjuka upp musklerna lite.
110826
Källa
Posted by Anna

You're a bit of this, a bit of that, a twisted kinda fact

Hej! Jag har suttit nu och lagt upp alla mina böcker från Engelska-kursen jag läste förra året på en sida på Internet, hoppas att jag lyckas få dom sålda!
Precis när jag var klar ringde det på dörren, då var det vaktmästaren som kom. Jag skickade in en felanmälan på Uddevallahems hemsida för handtaget till lådan under ugnen gick sönder häromdagen. Några minuter senare ringde han och sa att han skulle kolla på det och försöka ordna det i veckan, och ännu en stund senare kom han hit och hämtade med sig hela lådan.
110823
Förresten, ser ni att man faktiskt kan se in i ugnen? Det har man inte kunnat förut, men jag har tvättat den :D

När fastighetsskötaren ändå var här passade jag på att fråga varför det inte finns någon nyckel som passar till altandörren, så han skruvade upp hela låset och det visade sig att det inte är samma lås. Någon annan hyresgäst har förmodligen fått bytt låset till ytterdörren men dom har glömt byta på altandörren, men nu är det beställt ett nytt lås så vi kommer kunna använda det som utgång också. Haha och det har gått ett helt år innan vi frågar om det!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag åka iväg på en liten shoppingrunda. Jag behöver ett par byxor som jag kan ha när jag jobbar. Mina gamla slitna jeans som jag brukar ha är det nämligen så mycket hål i nu att det knappt finns något kvar av dom.. En regnjacka skulle inte heller sitta fel när jag är ute och går så mycket i jobbet, men det får nog vänta till efter löning!
Posted by Anna

Seems cold, but baby no, it doesn't have to be

Hej! Idag har jag jobbat och gjort mig förtjänt av en ledig dag i morgon! Men det gör jag ju hela tiden ;)

I morse när jag kom ut var himlen alldeles grå och det var mörkt och dimmigt. Löven har börjat ändra färg och falla.. Och Fadde började skolan idag. Nu är sommaren verkligen slut och jag kan inte tänka mig något mer deprimerande än en lång, kall och mörk vinter! Usch..

Veckan som var när Klara var här gick alldeles för fort, som sagt jobbade jag ju varje dag förutom två. Det vi hann med förutom att bara vara tillsammans och mysa var att gå till vårdcentralen och gå på biblioteket. Jag hade en tid på vårdcentralen, precis på min ett-års dag som Uddevalla-bo faktiskt, för att se till att få recept utskrivet på allergimedicin. Ni vet såna där allergitabletter som många får ta under pollensäsongen? Såna tar jag varje dag året runt, och det började bli ganska tröttsamt att gå och köpa små 30-pack hela tiden. Så vi tog en promenad dit, var där kanske 15-20 minuter och sedan gick vi hem.

En annan dag tog Klara bussen och mötte mig i stan när jag slutade jobbet så gick vi till biblioteket. Vi hittade inget speciellt och Klara hade ju ändå inte hunnit låna något, men det är skönt att bara gå runt och kolla och jag älskar att ha ett stort bibliotek att gå till! Det är annat än Mörsil det!

På fredagen, dagen innan hon skulle åka hem, så hade vi lite "kalas". Några presenter blev det dock inte, inte än, men Klara fyller år snart så vi köpte en Daim-tårta och firade lite i förväg eftersom jag inte kommer kunna vara med på hennes födelsedag.
110819
Födelsedagsfirande!
Tyvärr såg jag hemsk ut på den enda bilden som fanns på mig, haha.

Nu ska jag utföra mina  livsviktiga kvällsuppgifter; mysa ner mig i soffan och kolla på Sex and the City ♥ Det är helt otroligt hur skönt det är att bara få sitta/ligga i soffan och koppla av på vardagskvällarna när man har jobbat! :) Det tråkiga är att det är fredag för mig, eftersom jag har jobbat helg + måndag och är ledig i morgon, medan alla andra precis har startat sin vecka, haha.

Jag önskar er i alla fall en skön kväll! :)
Posted by Anna

Klara ♥

Nu har jag precis kommit hem från Göteborg. Jag har varit och satt min älskade lillasyster på tåget upp till Jämtland. Hon har varit här i en vecka, därav mitt "hej, nu är jag tillbaka" och sen inget mer. Jag har jobbat hela veckan, förutom igår och idag, så vi har tyvärr inte haft tid att hitta på så mycket roligt, men det har ändå varit jättekul att ha min lilla Klaris här ♥
110820
En glad tjej på tåget en bra stund innan det var dags att åka.

Som ni säkert kan förstå var det jättejobbigt att lämna henne ensam på tåget, men som tur var så var det två snälla och omtänksamma kvinnor som tog hand om henne och sa att hon fick vara med dom i deras kupé. Känns skönt att veta att hon inte behöver vara ensam och ledsen hela natten ♥

Nu ska jag göra mig i ordning och försöka gå och lägga mig innan klockan blir alltför mycket. I morgon ska jag upp tidigt och jobba. Fler bilder från födelsedagen och lite vad vi har gjort i veckan kommer så småningom!
God natt!
Posted by Anna

What have you missed?

Hej! Nu har jag tänkt att mitt sommarlov är slut (sommaren verkar i alla fall vara det) och tänkte komma tillbaka lite smått. För att ni inte, säkert till er stora sorg, ska behöva missa nästan en hel månad av mitt liv så blir det en lite "snabb-update" om vad som hänt sen sist.

När "lovet" började var Frida här, efter ett par dagar kom även mamma, pappa & Klara Jag fyllde 20 år och det firade vi med lite "öppet hus". Morfar & hans Monica var här, min moster & kusin Andreas (senare på kvällen kom även min mosters man och hans dotter och kikade förbi när de skulle hämta upp moster & kusinen). Och så några från Faddes familj/släkt.
Lite bilder (orkar inte lägga in alltför många bilder och vet inte ifall alla vill vara med, men fler bilder kommer eventuellt längre fram, och om inte annat så i alla fall bilder på mina födelsedagspresenter!):
110726
Fick äntligen tillfälle att använda min sommardröm!
110726
110726
110726
God tårta! ;D

Sedan efter födelsedagen har jag mest jobbat. Mamma, pappa & Klara blev kvar här ett par dagar längre än planerat, vilket bara var roligt ♥ Dessutom har de gjort två snabbvisiter här de senaste dagarna, önskar att dom bodde så nära att det kunde vara så oftare..

Jag har haft en otroligt bra sommar fastän jag har jobbat hela tiden, och på måndag slutar mitt sommarvikariat, men redan på tisdag börjar nästa! Jag har nämligen fått ett till vikariat, dock bara knappt två veckor men ändå skitbra!

Nu har in fått en liten update om vad jag sysslat med de senaste veckorna, vilket inte var så varierat, haha. Från och med idag och tills nästa tisdag kommer bli ganska intensivt för mig, med bl.a. mycket jobb, men jag ska försöka hinna med att blogga lite också! :)

Nu ska jag sova/vila, som sagt, många intensiva dagar väntar!
110418

Rihanna ♥

För ett par dagar sedan försökte jag göra en "Rihanna-video" i Windows Movie Maker, en liten "fan-video", hehe. Men självklart (händer det inte alltför ofta?) så hände det någonting när jag nästan var färdig så det fanns inget annat alternativ än att nödavsluta programmet utan att spara. Så istället, i alla fall tills jag orkar mig på ett nytt försök med videon, så lägger jag in ett litet kollage med bilder på världens grymmaste & snyggaste brud! 110809
Och ett litet citat som jag säkert redan lagt upp ett flertal gånger,
men som fortfarande är så bra!

"Got everybody watching what I do
Come walk in my shoes
And see the way I'm living if you really want to
Got my mind on my money
And I'm not going nowhere
So keep on getting your paper, and keep on climbing
Look in the mirror and keep on shining
Till the game end, till the clock stop
We gon' post up on the top spot"
T.I feat. Rihanna - Live your life
110418

RSS 2.0