I wanna have the crazy love, want it runnin' in my blood, want it taking over me

Nu ska jag ta och fräscha upp mig lite så gott det går och dra ner till stan. Har lite saker att göra och jag vill inte sitta inne hela dagen.

Jag just nu. Pigg och kry!

Tydligen ska jag åka till Göteborg i morgon också, det var en kille som hörde av sig och ville köpa en av mina böcker. Great! Förutom att han försökte pruta ner priset ganska rejält, men jag fick upp det lite igen, haha ;) Hans motivering var "jag ska bara ha den en termin, sen slänga den". Är det en anledning för mig att sälja en bok, som jag köpte för 220 kr, till mindre än hälften av inköpspriset, bara för att han väljer att kasta den när han är färdig? No no!

The truth hurts, and lies worse

God morgon! Jag sitter i sängen och kollar på Sex and the City, orkar inte gå upp, jag är sjuk.. Blää! Fattar inte vad det kommer ifrån, jag blir aldrig sjuk när "alla andra" är det i skolan och så, men när jag är hemma hela tiden och knappt träffar någon, då blir jag sjuk när "alla andra" är det, helt knäppt..

Skrämmde nyss bort en liten hund som stod här utanför mitt fönster och tänkte göra sina behov. Ni får tycka jag är dum om ni vill, men jag hatar folk som släpper ut sin hund ensam för att göra det den ska göra.. Det är inte direkt så att dom går ut efter den och plockar upp skiten. Vill dom släppa ut den själv, så okej gör det men se då till så den stannar utan för erat och skiter där istället..

Hoppas ni mår bättre än jag!

What have we done to the world?


Tittar tillbaka på en nästan 3 år gammal bild - and I want my hair back!
Is that normal?
Funderar på att skriva ut bilden, ta med den till en frisör och säga; jag vill ha det så igen!

I know you're somewhere out there, somewhere far away

Nu har vi fått i oss en god middag och jag känner mig lite piggare, tror dock att jag håller på att bli förkyld! Usch..

Just nu sitter jag och försöker hitta en framtid.. Eller ja, jag försöker hitta en kurs som jag kan gå för att sedan gå vidare till något annat. Tänker dock inte berätta än vad det är jag planerar, för det känns så osäkert än så länge.

I morgon börjar Fadde skolan igen och vi går tillbaka till de vanliga rutinerna. Har iaf lite att göra i veckan vilket känns skönt. Ska bl.a. på arbetsintervju, möte på arbetsförmedlingen och på torsdag får vi besök! ;D

I'm a prisoner, I'm stuck inside your labyrinth

Usch vilken tråkig och seg dag. Klockan är redan över halv fyra och vad har jag gjort? Legat och degat i soffan.. Känner mig inte riktigt på topp idag, har ont i halsen och lite annat hit och dit. 
Vad mer ska jag säga? God natt!

The 90's

Sitter och drömmer mig tillbaka till 90-talet. Minns ni musiken, filmerna, tv-programmen, kläderna..? Man kunde klä sig som skit utan att någon brydde sig, Sikta mot stjärnorna, Småstjärorna och Melodifestivalen utan allt krångel som det innefattar idag, och filmerna.. Musiken..
Vad gammal jag känner mig som kan sitta och drömma tillbaka till ett annat decennium, men tänk om man kunde få vara en liten bekymmerslös flicka på 90-talet igen? 

Allting går framåt med stormsteg, och jag känner nästan att jag, fastän jag är ganska ung, är lite för gammal för att hänga med. Var är den här världen på väg?

Why would someone so beautiful be so ugly?

Hej på er! Just nu är vi hemma hos Faddes föräldrar, och tidigare idag var vi på Torp. Jag var tvungen att åka dit och leta efter messmör, och jag hittade! Vilken tur, hehe! Efter vi varit där kom vi iaf hit, har ätit och spelat lite bil-spel på datorn. Jag är ganska värdelös på sånt!

Ska strax dra hem för att kolla på Melodifestivalen, och på vägen går vi nog förbi Ica och köper lite chips. Är så otroligt sugen på något onyttigt så jag kan inte stå emot! Haha! Får dock inte äta choklad förrän nästa lördag, enligt mitt nyårslöfte..

Bild ur arkivet, på tal om onyttigt!
Hoppas ni har en mysig lördagskväll!

Betnér på China: Livets ord


Sitter och kolla på Betnér på China: Livets ord. Han är grym! Älskar hur han dissar Sverigedemokraterna, Sveriges inblandning i kriget i Afghanistan och all annan skit! He's awesome!


What did you say?

Tillbaka från promenaden, ska snart sätta igång med lite middag. Blir ensam ikväll, Fadde är och hjälper sin kusin att flytta, men jag hoppas att det inte blir jättesent, vill ju inte ha fredagsmys ensam!


Kul att se solen gå ner när man inte ens har sett att den varit uppe!

Tänkte bara ta upp en sak jag har tänkt på också. Jag har märkt, när jag läst bloggar, att folk i största allmänhet har svårt att stava till ordet förkylning. Det finns såklart undantag (som jag.. Och några till..) men så nu tänkte jag göra det klart EN GÅNG FÖR ALLA! Det stavas F-Ö-R-K-Y-L-N-I-N-G och inte F-Ö-R-S-K-Y-L-N-I-N-G eller vad för konstiga stavningar man nu kan tänkas hitta på.
Svårt?
Tänk att kylning kommer från ordet kyla, och jag hoppas att ingen stavar kyla med s (skyla) för det betyder något helt annat. Så.. Skärpning!

Watching the seasons fly, going round in circles

Åh, vad irriterad jag blir! När jag var på vårdmässa på arbetsförmedlingen för någon vecka sedan fick man, efter att ha lämnat en intresseanmälan för ett företag, en lapp som man skulle fylla i och skicka in till polisen för att få ett utdrag ur belastningsregistret. Fick hem ett brev från polisen idag, och precis när jag sprättat upp kuvertet kom jag på att dom sa att man inte skulle öppna det utan bara ta med det på arbetsintervjun. När jag tog ut brevet förstod jag varför - man får inget utdrag om man inte finns med i belastningsregistret. Så finns man med är det ju ganska lätt att bara öppna kuvertet, ta ut utdraget och låtsas att man inte fick något! Så nu måste jag gå till biblioteket eller något, skriva ut en ny blankett och skicka in igen.. Suck!

Gammal bild från i vintras

Nu ska jag gå ut på en promenad, ser verkligen inte lockande ut med blåsten och det gråa, trista vädret, men det är bara att inte tänka och gå!

'Cause baby you're a firework

Hej hej! Idag gick jag upp så tidigt som kvart i nio (jättetidigt va?) och gjorde frukost så att vi skulle vara vakna och så när dom kom för att kolla brandutrustningen. Nu var det visserligen så, såg jag sent igår kväll, att man inte behövde vara hemma när dom kom men det är kanske inte så kul att någon kommer in och grejar med pipande brandlarm när man ligger och sover. Dom kom iaf och bytte ut det ena brandlarmet, vilket bara tog någon minut..

Jag måste göra någonting åt datorn, den är helt sjukt seg! Försöker man göra mer än en sak åt gången så går det inte, kan inte lyssna på mer än någon låt på Spotify innan den tappar kontakten med Internet, or something like that.. Och jag blir galen! Så jag återkommer väl när problemet är fixat!

I still need ya, but if you stay I'll leave ya

Hemkommen från Faddes föräldrar! Faddes mamma går någon matlagnings-utbildning(?) så hon har lärt sig göra massa "svensk" mat, lite spännande att komma dit och se vad hon hittat på! Idag bjöds det på pasta med kyckling och i någon sorts pasta-sås, jättegott faktiskt! :)

Fick ett brev idag om att fastighetsskötaren ska komma hit och kolla brandutrustningen i morgon mellan klockan 9.30 och 11.00. Hatar såna tider! Det innebär alltså att jag måste vara vaken, påklädd och redo för besök klockan halv tio, fast han kanske kommer fem i elva.. Kan dom inte ge en lite mer specifik tid? Precis som att dom antar att ingen annan än dom har något att göra. Fast det är klart, med tanke på hur mycket fastighetsskötaren pratar är det nog svårt att ge mer specifika tider! Men det är ändå bra att han kommer, då kan jag passa på att fråga om lite andra saker..

Ja ja.. Slängar snart upp ett Dagens..!

I'd rather be with you, say you want the same thing too


TIPS!
Tänkte ge ett lite "spara-pengar-tips". Jag brukade köpa måltidsdricka och ha till middagen (ni vet såna där små paket som man blandar med vatten) - billigt och bra! Men ännu billigare och ännu bättre är FunLight! En flaska kostar 18,90 kr (på Willy:s, priset varierar säkert lite mellan olika affärer), och ger 10 liter, vilket blir strax under 2 kr/liter, jättebilligt!
Det är gott och det finns dessutom många olika smaker att välja mellan vilket ger variation! Och sedan känner ni säkert igen deras "slogan"; FunLight - den utan socker!

Jag har provat Wild Berries (jättegod) Appear (inte så god) och senaste att smaka för min del är Wild Strawberry Watermelon, har dock inte hunnit prova den än.

Det var mitt tips för dagen för den som vill dricka lite billigare och lite bättre! :)

I learned the hard way that they all say things you want to hear

Sitter här och torkar tårarna efter dagens O.C-avsnitt, utan tvekan ett av de sorligaste avsnitten i hela serien. Jag ska snart dra hem till Faddes föräldrar, där Fadde redan är, också ska vi äta där. Måste bara samla mig lite först, hehe.

Jag har varit sugen på messmör några dagar, och tänkte köpa det idag när jag var i affären, men hittade det inte någonstans! Inte på tub, inte på burk eller något annat. What? Finns inte messmör längre eller vad är det här?

It's our God-forsaken right to be loved

God morgon tänkte jag säga, men kollade på klockan och insåg att det inte riktigt var rätt. Var gör ni en dag som denna? Jag ska strax fixa mig och dra ner till stan, ska slå på stort idag och promenera istället för att ta bussen! Har lite ärenden att uträtta i stan, har bl.a. fått i uppdrag av Fadde att gå på biblioteket och hitta en bok till honom som han kan tänkas tycka om. Ska se om jag hittar något som kan övertyga honom om att det är roligt att läsa! Ska även låna Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, igen. Hoppas på att hinna läsa klart den den här gången innan jag måste lämna ifrån mig den. Tredje gången gilt!

Hoppas ni får en underbar dag!

Trying to make this work, but you act like a jerk


Stupid in love


Let me tell you something
Never have I ever been a size 10 in my whole life
I left the engine running, I just came to see
What you would do if I gave you a chance to make things right

So I made it even though Katy told me
That this would be nothing but a waste of time
And she was right 
Don't understand it, blood on your hands
And still you insist on repeatedly trying to tell me lies
And I just don't know why

Oh, this is stupid, I'm not stupid
Don't talk to me like I'm stupid
I still love you but I just can't do this
I may be dumb but I'm not stupid

My new nickname is "you idiot"
That's what my friends are calling me 
When they see me yell in into my phone
They're telling me let go, he is not the one
I thought I saw your potential
Guess that's what made me dumb

He don't want it, not like you want it, screaming and cheating
Oh girl, why do you wa
ste your time?
You know he ain't right
You're telling me this, I don't wanna listen
But you insist on repeatedly trying to tell me lies
And I just don't know why

This is stupid, I'm not stupid
Don't talk to me like I'm stupid
I still love you but I just can't do this
I may be dumb but I'm not stupid

Trying to make this work
But you act like a jerk
Silly of me to keep holding on

But the dunce cap is off
You don't know what you've lost
And you won't realize till I'm gone, gone, gone
That I was the one, which one of us is really dumb?

No, no, no I'm not stupid in love

Oh, this is stupid, I'm not stupid
Don't talk to me like I'm stupid
I still love you but I just can't do this
I may be dumb but I'm not stupid

I may be dumb but I'm not stupid in love

To afraid to tell i straight to my face

Nu har vi precis ätit middag, Fadde erbjöd sig att göra mat idag för att slippa hjälpa till att tvätta. Inte mig emot! :) Snart ska vi förvandla vardagsrummet till ett gym och träna lite! Nej då, inte riktigt så, men det blev ingen promenad idag så vi ska köra lite styrkeövningar här hemma istället. Visst låter det som att vi är jätteduktiga? Haha.

Den här platsen påminner både mig och Fadde om somrarna som jag har spenderat här i Uddevalla. Vi brukade cykla (eller bli skjutsad för min del) ända hemifrån Fadde, ner till stan och upp på andra sidan till Gustavsberg. Jag hade ingen aning då var den här nerklottrade tunneln låg, det var bara ett ställe som vi passerade. Inte visste jag då att jag snart skulle flytta till en lägenhet alldeles i närheten!

It's gonna take a mirakle to bring me back and you're the one to blame

Hej på er! Har inte så mycket att skriva om just nu märker jag, jag letar jobb, segar runt här hemma, kollar ut genom fönstret och ser den härliga solen men undrar när den ännu härligare värmen ska komma? Känner mig tung i huvudet och lite små-yr, kanske håller på att bli sjuk? Nej.. Att vara sjuk är liksom inte min grej ;)

Igår kväll åkte jag och Fadde hem till hans farmor och farfar, vi satt och pratade lite och kollade på tv. Vi kollade på X-men, men jag tröttnade efter ett tag eftersom den var dubbad till persiska och jag inte fattade någonting. Vi stannade tills jag nästan somnade i soffan, då Faddes farbror körde oss hem. 

Ska snart slå mig ner i soffan och kolla på O.C och kanske innan dess springa och hämta kläderna i tvättstugan som borde vara torra vid det här laget..

Kollade på Ellen Degeneres show förut, där underbara Bruno Mars uppträdde,
han är en fröjd för örat!


Förresten, någon som vet om man kan blockera kommentarer från speciella användare? Har fått mer än nog av reklam-kommentarer från en viss person..

My life would suck without you


SOMMARMINNE!

Liseberg, sommaren 2010
I somras var jag och Fadde på Liseberg tillsammans med mamma, pappa & Klara. När vi kommit in, köpt åkpass och tagit oss bort till Balder där vi tänkte börja dagen, öppnade sig himlen och regnet bara vräkte ner. Trots det gick jag, Fadde och Klara och satte oss i Balder - det blev blötare än Kållerado och Flumride tillsammans! Vi kom ut helt genomblöta. Det fanns inte en torr fläck på våra kläder! Bra start på en dag på Liseberg?
- Ja, för vi hade sån tur att den regnskuren gick över ganska snabbt. Gjorde nog köerna för dagen lite kortare, och vädret resten av dagen var superhärligt. Det tog några timmar innan var helt torra (då vi för övrigt gick och satte oss i Flumride och blev blöta igen) men det var jättevarmt i luften och härligt. :)

Sen så ska vi inte tala om hur mitt hår såg ut efter den duschen, men det är en annan historia! ;)

23

Så jäkla härligt! Jag KLARADE fonetiken! :D Så himla skönt med ett godkänt! Vilket också betyder att jag nu har 0.5 poäng över gränsen för vad man måste ha för att CSN ska bli nöjda och glada!

I'M AWESOME!

Don't let yourself go, 'cause everybody cries

Har inte bloggat på hela dagen! Jag har varit fullt upptagen med.. Ingenting! Har bara inte blivit så. Fadde har lov nu, så vi har varit hemma, sen har vi varit hemma hos hans föräldrar och ätit och så, kom nyss hem därifrån.
Undrar bra, varför måste det vara så galet kallt ute?

Har inte direkt något att skriva om just nu heller, men slänger in en låt som är gammal men helt underbar!
Någon som kan nämna en film som denna låt är med i?
Vet inte om det finns, men det känns så och jag vill gärna veta :)

You're looking like you like what you see

Hej! Hur mår ni? :) Jag har fått hem min älskling så jag mår bara bra! Fadde skulle egentligen åkt hem från Stockholm i morse och kommit hem någon gång under dagen, men dom ändrade sig (igen) och åkte hem igår kväll när kuppen var slut, så han kom hem runt klockan 5 inatt/imorse (beroende på vad man anser att klockan 5 är..) Skönt för mig som slapp vara ensam en halv dag till :D

Idag fick jag till och med Fadde ut på en promenad i solskenet. Har hittat en slinga som är perfekt för en promenad, lagom lång och utan massa "genvägar" som man kan ta för att komma hem snabbare, som jag har en tendens att göra annars ;)


Den nakna sanningen ;)

Nu ska jag nog strax sätta igång med maten, tror vi börjar bli lite hungriga. Tacos står på schemat idag! :)
Hoppas ni också har en härlig söndag!


Anna tävlar igen!

Jag är med i ett gäng roliga tävlingar hos Millah igen!
Klicka på bilderna för att komma till respektive tävling.Kika in och delta ni också! :)

I don't know what to say

Det bästa med årets melodifestival är förhören av Katrin & Per. Kalla mig barnslig, men jag älskar Häxan surtant! Nu spelar visserligen inte Katrin Häxan Surtant i Melodifestivalen, men visst är hon är surtant! Och rolig är hon!
Per: Jag håller på dom här (tror jag han sa, minns inte riktigt)
Katrin: Och jag håller för öronen!

Haha, och nu Sebastian.. Spännande! Eller..? Tveksamt..


Cheers to the freakin' weekend

Jag gick som sagt ut på en promenad, hade rätt i att det var kallt ute, men jag gick ändå på en ganska lång upptäcksfärd. Gick tills jag inte längre visste var jag var, och sen fortsatte jag bara tills jag tillslut kände igen mig igen.
Längtar efter att få gå ut och fota vårtecken, men än så länge får jag nöja mig med lite hål i isen.


Gillar att min skugga kom med ^^ Ställde mig på en liten bro som går över vattnet (don't ask me why, det finns bara berg och skog på andra sidan).

Ikväll blir det melodifestivalen och förmodligen någon film. Hoppas det är några bra bidrag med ikväll, börjar tappa hoppet för Sverige.. 
Vad ska ni hitta på ikväll? :)

You knew every thought that I had, my wish was your command

Hej hej! Det är lördag och strålande väder! Solen skiner och jag hörde fågelkvitter tidigare idag! Underbart :) Jag ska strax gå ut på en promenad i det fina vädret innan det är försent! Vet att det förmodligen är jättekallt, men det skiter jag i :)

Tänkte bara visa mina mumsiga kladdkakemuffins som jag bakade igår kväll!


Fina, prickiga formar från Lagerhaus!

Good night

Dags att sova kanske? Nattuggla.. Men jag vill inte gå och lägga mig, vill inte sova ensam. Eller rättare sagt; vill inte somna ensam. Kanske somna till en film? Bara att jag inte har någon film att kolla på! Kanske lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar? Hoppas det går snabbt..

Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll! :) God natt!

I am amazed when I look at you

I look into your eyes, I'm lost inside your kiss
I think if I'd never met you, about all the things I'd missed
Jim Brickman - Love of my life

Nu har min älskling gett sig av till huvudstaden. Dom skulle egentligen åka klockan åtta ikväll, men det blev ändrat till halv sex istället. Synd, för jag trodde ju att jag skulle få lite mer tid med Fadde innan han skulle åka och maten var precis klar när dom ringde. Jag säger då det, planering och den släkten går inte riktigt ihop! Jag saknar honom redan men hoppas iaf att han får det jättebra ♥

Själv ska jag äta gott, kolla på film, läsa och pyssla om mig själv i helgen! Köpte ansiktsmasker på Kicks, det var 2 för 3 så nu har jag så det räcker ett tag! :)

Köpte Peel-off mask (innehåller gurka, citron och lime), mud mask (innehåller lera & mineraler från döda havet) & chocolate mud mask (innehåller kakao- & sheasmör).

Var på biblioteket också och lämnade tillbaka Hundraåringen, ville egentligen låna om den för jag hann inte läsa klart, men jag fick ställa mig i kö på den igen. Letade istället efter en annan bok att läsa så länge, tycker det är så svårt att hitta böcker där för det är så stort och finns så himla många jämfört med vad jag är van vid! Visserligen lyckades jag hitta två av dom bästa böcker jag någonsin läst (En sorts kärlek & Änklingen), men det var mest slumpen.. Eller kanske ödet? Men jag hittade hur som helst en bok som heter Kvinnor av Steinar Bragi.

"Eva Einarsdóttir flyttar hem till Reykjavik efter att ha bott i New York i många år. Hon har fått låna en lägenhet i ett hypermodernt höghus mitt i stan, men förstår snart att det är någonting som inte står rätt till. Trots att huset är utrustat med de senaste moderniteterna känner hon sig inte bekväm. Det är något klaustrofobiskt över hissen som går rakt upp i lägenheten, något märkligt med den övermålade branddörren och något obehagligt med konstverket som har formen av ett ansikte, en mask ingjuten i väggen.
Dagarna går och Evas tillvaro börjar mer och mer likna en surrealistisk mardröm. Hon är fångad i en glasbur, avskärmad från världen och ständigt bevakad..."

Tror den kan vara riktigt bra! Hoppas på det! :) Nu ska jag gå och baka, undrar om det blir kladdkakemuffins..?

People need someone to look up to

Här kommer ett snabbt inlägg innan jag ska åka ner till stan för att handla, ska passa på att ta lite hjälp av min pojkväns och hans muskler när han kommer från skolan ;) Jag är så klen och orkar inte bära allting själv!

Som nämnt tidigare så blir jag ensam i helgen, Fadde åker till storstan ikväll för att spela fotboll. Har inte så mycket att hitta på och tänkte be om lite filmtips - någon film som man som tjej måste ha sett?
Andra tips vad man kan hitta på i sin ensamhet är också välkomna! :)

Nu måste jag dra! 

So what am I to do?

Jag sitter och kollar lite utbildningar på studentum.se, vad ska jag hitta på med resten av mitt liv? Har en liten idé, men jag är inte säker. Det är dessutom utbildningar som kostar pengar, så kanske jobba ett år eller så och spara pengar till en utbildning? Och när jag har pengarna kommer jag säkert ha ändrat mig och då har jag massa sparpengar att göra något roligt för istället! ;) Nej då, jag vet inte. Men något ska jag nog hitta på!

Den där äckliga köttfärspajen som jag åt på lunchrasten i Varberg när jag jobbade som reseräknare en vecka i oktober, och som gjorde mig så illamående, gör mig fortfarande illamående! Så fort jag känner lukten eller smaken av något liknande så mår jag illa. Och tyvärr var dagens middag en sån sak så jag mår inte jättebra just nu.. Blääk!
Fadde är och tränar och jag är ensam hemma och har väldigt tråkigt! Ska sätta mig och läsa/titta på tv tror jag. Måste lämna tillbaka Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann i morgon, och jag har ungefär halva kvar! Får nog ställa mig på kö på den igen..

Vill passa på att påminna om att kolla in inlägget om min skiva! Skulle betyda mycket att få lite stöd :)
Vad har ni för er ikväll? :)

What are we doing, we are turning into dust

Jag är fortfarande hemma, Fadde åkte hem till sina föräldrar själv. Han ska ändå träna ikväll så det skulle inte bli så långvarigt. Själv gick jag istället ut och hämtade lite frisk luft, något jag får alldeles för lite av. Men det ska det bli ändring på! Synd bara att det blåser så kallt! Är så trött på det här vita landskapet nu, men så länge det är här får man väl passa på att använda det..


Härligare väder (läs: finare, men mycket kallare) var det i lördags när snöstormen var färdig med sitt återuppfödande av vintern.Just live your life, ain't got no time for no haters

Cha cha bloggeeeen!
Haha, jag skoja! Hej på er! :) Har inte direkt något att skriva om, tänkte gå och fixa mig och dra ner till stan och möta upp Fadde efter skolan, men han slutade visst tidigare och kom hem nu. Planen är fortfarande att fixa mig, sen ska vi åka hem till hans föräldrar.
Nästa vecka är det lov här i Uddevalla, så då slipper jag vara ensam hela dagarna! Undrar om vi ska hitta på något kul? Vi har planer på lite roligheter, men det får förmodligen vänta tills vi har pengar..

DISS!
Fick en anonym, inte så snäll, kommentar angående "Dagens middag" igår. Jag hatar anonyma kommentarer. Det är sjukt irriterande dels för att man inte får en chans att ge "svar på tal", och dels för att det är, just det, anonymt! Passar bra att sitta i säkert skydd bakom datorskärmen och skriva elaka saker till folk va? Men ge mig en anledning varför jag ska bry mig vad någon, som inte ens vågar tala om sitt namn, säger? 
Hur som helst ville jag bara säga det, att jag bryr mig inte vad du, vem du nu är, säger. Ja, jag är arbetslös men klart som fan att jag äter mat ändå!

Jaa.. Hoppas ni alla får en fortsatt bra dag! :)

And now I can see every possibility

Jag ska snart slå mig ner framför tv:n och kolla på Efterlyst, idag handlar det ju om mamman till barnen som blev offer i Arboga-morden. Tänk att det redan gått 3 år sedan det fruktansvärda hände.. Don't know what so say..


MIDDAG!
Idag bjöds det på lax med potatis, en personlig favorit! Det är verkligen något av det lättaste och godaste man kan göra! Bara att krydda laxen med citronpeppar och slänga in i ugnen så blir det hur gott som helst! Till brukar jag ha Knorr Dill-sås. Ni vet sånt där pulver som man bara kokar upp med lite mjölk och margarin. Som sagt, lätt och jättegott! :)

Idag har jag varit en Uddevalla-bo i exakt ett halvår, haha! Ville bara säga det ;)

Vad gör ni en kväll som denna? :)

Ask us where you're at, we don't know

Hej hej! Vad har ni för er idag? :) Gissar att dom flesta har något mer att göra än att gå hemma och skräpa! Själv sitter jag just nu och söker jobb. Det är så svårt att hitta, jag kan öppna närmare 50 sidor med jobb och sedan söka kanske 5 st av dom pga. att man måste ha erfarenhet från det, utbildning för det, egen bil, osv. osv. Hur ska man få erfarenhet, om man aldrig får göra någonting utan erfarenhet? Hopplöst..
Och angående jobbet jag skrev om igår, så kommer jag inte ta det ifall ni undrar. Pratade lite med mamma och pappa om det och dom avrådde mig från att ta något sådant jobb. Pappa har jobbat med sånt tidigare och det är jättebra, om man lyckas dvs. Dessutom måste man själv investera i det för att komma igång, och eftersom jag är arbetslös så har jag inga pengar att lägga ut.. Så kan det vara!

Snart ska jag kolla på O.C! Världens bästa program ♥ Har missat ganska mycket nu eftersom jag jobbade ett tag och har varit lite upptagen, men jag är glad när jag kan kolla :DIt should be illegal to deceive a woman's heart

Hellu! :) Jag var som sagt på vårdmässa på arbetsförmedlingen förut, jag lämnade intresseanmälan hos två stycken, för personlig assistent. Annars var det inte så mycket för mig, jag vill inte gå en omvårdnadsutbildning på vuxenskola, och jag vill inte jobba som kriminalvårdare eller vårdare för personer med tungt missbruk eller inom sluten ungdomsvård. Så det var det!

I helgen blir jag ensam hemma. Fadde åker till Stockholm på fredag för att spela fotboll, och kommer hem igen på lördag eller söndag, det är inte riktigt bestämt än. Jag har aldrig varit ensam här mer än över en dag, och jag har aldrig sovit ensam här. 
Är det någon som har vägarna förbi Uddevalla i helgen, eller vill ta sig vägen förbi för att hålla mig sällskap? :D

You can't tell me it's not worth trying for

Hallå! :) hoppas ni alla mår bra och njuter av dagen, själv sitter jag här ensam hemma som vanligt. Jag är verkligen inte gjord för att vara arbetslös, blir uttråkad på 2 sekunder! Lite senare idag ska jag på vårdmässa på arbetsförmedlingen, kanske hittar någon som vill ge mig ett jobb där?

Men jag tänkte berätta lite om intervjun jag var på igår, eller det var inte så mycket en intervju utan mer information om ett jobb som verkar helt awesome! Möjligheterna är enorma, man får jobba nästan hur man vill, väljer själv vilka man vill jobba med, och jag har i stort sett redan fått jobbet, allt jag behöver göra är att ringa till hon jag träffade igår, och säga hur jag vill börja. Ja, till och med det får man välja själv! Visst låter det bra? :)

Nu ska jag gå och diska upp allt efter middagen igår, som jag inte hann, sen ska jag sätta mig och läsa lite innan det är dags att dra ner till arbetsförmedlingen. Har, efter att ha stått i kö ett tag, fått låna Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, men har glömt/inte hunnit läsa den så nu har jag bara 3-4 dagar på mig! Har dock redan läst lite av den, när jag var hemma på jullovet.


Alla ♥-ans dag!

Gårdagen började som sagt med att jag gjorde frukost på sängen åt Fadde. När han kom hem från skolan var jag inte hemma (var på arbetsintervju, berättar mer om det senare) men jag hade satt upp små lappar lite överallt, på ytterdörren, på köksdörren, inne på toan, på datorn..
Klicka för större bilder.


När jag kom hem började jag med maten, det blev Baconlindad, ädelostfylld kycklingfilé med hasselbackspotatis (recept på kycklingen har jag hittat hos Kryddburken).

Supergott!
Tyvärr blev inte potatisen riktigt färdig, men det gick äta ändå och den goda kycklingen vägde upp det :)
Och (tyvärr igen) glömde jag sätta på min Love-playlist som jag tänkte spela medan vi åt, men det spelar ingen roll, vi hade det bra ändå! :)De fina ljusen som jag vann alldeles lagom till alla ♥-ans dag!

Till efterrätt bjöd jag på Hallontäckt vit chokladmousse (recept från Studentkrubb). En perfekt efterrätt till min äskling som inte gillar choklad eller söta saker, men äter han någon choklad så är det vit, och hallonen gjorde det mindre sött! :)

Dekorerat med ett geléhjärta!
På kvällen bjöd Fadde på bio! Vi såg The Tourist. Den var helt okej, har sett bättre men också sämre.
Roligt var att jag bara för några dagar sedan sa till Fadde att jag vill åka till Venedig någon gång, för att det är världens kanske mest romantiska stad, så kollar vi på en film som utspelar sig i just Venedig :)

En underbar dag men en underbar älskling ♥


Best Valentine's day ever!

Hej hej! Kom nyss hem från bion, har haft en underbar dag! ♥ Jag berättar mer om dagen i morgon, för nu ska jag dyka ner i sängen och avsluta dagen i famnen på min älskling!

Hoppas ni har haft en minst lika bra dag som jag! God natt!

Do not mess up my Valentine's day!

ÅH! Jag kommer inte på sidan där jag ska hämta recept på dagens efterrätt!
Ska det bli en sån skitsak som förstör dagens planer?

Update: Hittade samma recept på en annan sida, vilken tur! Inget kan förstöra min dag!

Gotta turn every stone, take every road

Watching as you softly sleep, what I'd give if I could keep
Just this moment, if only time stood still
But the colors fade away, and the years will make us gray
But baby in my eyes, you'll still be beautiful
The gift - Jim Brickman

God morgon! Vill önska er alla en riktigt mysig alla ♥-hjärtans dag!
Min dag hade en bra start, jag vaknade exakt den tiden jag skulle gå upp trots att jag glömt sätta på larmet! Gick upp och fixade frukost på sängen åt min älskling innan han skulle till skolan.
Nu har jag varit i stan en sväng och handlat lite grejer till middagen och så. Vad det blir får jag berätta om ikväll eller i morgon, vill ju inte avslöja mina planer ifall Fadde skulle kika in här! ;)

Jag ska på en arbetsintervju i eftermiddag, vad det handlar om vet jag faktiskt inte. Det ringde en tjej till mig i torsdags, hon hade hittat mig på arbetsförmedlingens hemsida och ville träffa mig. Kommer dock inte ihåg varken hennes namn eller företagets namn. Kollade upp numret för att kanske se var hon ringde ifrån, men det gick till någon kille som sålde husvagnar, husbilar och släpvagnar.. Så det blir väl spännande! Vi ska iaf träffas på Rådhuscaféet klockan 16.00. Så hoppas jag att det inte tar för lång tid, för jag ska ju hem och göra mat! Men ska förbereda det lite innan jag åker :)

Jag har fortfarande inte lyckats få reda på hur man bokar biljetter till förhandsvisningen av Min låtsasfru, så vi kommer nog se The Tourist ikväll istället, men det blir nog bra det också! :) Man måste väl inte se en kärleksfilm för att det är alla ♥-hjärtans dag? Så länge vi gör något tillsammans är det underbart ♥

Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow


Är så förväntansfull inför i morgon, det kommer bli en underbar dag! ♥ Och det blir faktiskt första gången som jag riktigt firar alla hjärtans dag. Det är min & Faddes 3:e alla hjärtans dag som ett par, men eftersom vi hade ett distansförhållande kunde vi inte alltid träffas när vi ville. Men jag har gjort upp lite planer för morgondagen, och går det som planerat så kommer allt bil jättebra :D Och gör det inte det, då blir det nog bra ändå ♥

Ska ni fira alla hjärtans dag i morgon, och isf hur? 

This could be nothing, but I'm willing to give it a try

Gjorde nyss ett test på msn, om vad man ska jobba med. Slumpen att översättare fanns med på den jag blev?

En låt till love-playlisten!

Kom just på en låt som måste vara med på love-playlisten till alla ♥-ans dag!
Down (Candle light remix) - Jay Sean

Hold me like a pillow, make me feel right

Vilken härlig morgon! Jag vaknade, för en gångs skull hyfsat tidigt utan att ha sovit bort halva dagen, av att Fadde låg och pillade med mitt hår, underbart! ♥ Det var varmt och solen sken genom rullgardinen och det kändes som sommar! Sen vad som egentligen finns där utanför låtsas vi inte om..
Nu har vi ätit frukost och om en timme är det tvättstugan som gäller för min del. Ska städa lite också hade jag tänkt, allt damm syns så tydligt när solen skiner! Känns så otroligt skönt att för första gången sen september in ha någonting att plugga!

Hoppas ni haft en lika härlig start på denna söndag som jag! :) 

Glöm inte kolla in DET HÄR om ni vill skänka pengar till välgörenhet och samtidigt få något fint för det! 

Stumbling the words on the back of my tongue

Hej hej! :) Kom för en liten stund hem ifrån Göteborg, har haft tenta i fonetik! På en lördag, ja jag vet! Känns verkligen som att dom straffar oss när dom lägger omtentan på en lördag, som om det inte vore nog med att behöva göra om skiten! :P 
Det var faktiskt en hel del som var exakt samma sak som på förra provet också några grejer som var nästan likadana och några som var helt nya. Men jag kände nu iaf att jag kunde formulera mig lite bättre, så jag hoppas att det blir ett Godkänt och sen är jag helt färdig med kursen!

Snart är det dags för melodifestivalen! Sa till Fadde i morse att det säkert skulle vara jättemycket folk i Göteborg idag, eftersom det är där det händer ikväll! Och jag hade rätt.. Kollade iaf igenom startfältet tidigare idag, och det är väldigt många idoler med i år såg jag. Bl.a. Loreen, och jag bara undrar, vad har hon gjort? Minns henne som en väldigt söt och fin tjej, men jag kände inte alls igen henne, och kan inte ens se att det är hon nu när jag vet det..

Same girl?

Hoppas ni haft en bra lördag och får en fortsatt mysig kväll! :)

Music, love and charity


TIPS!

Jag tänkte göra lite reklam nu faktiskt, för mig själv och hoppas kunna väcka lite intresse! För att berätta lite kortfattat så är Music, Love and Charity en instrumental skiva som blev resultatet av mitt projektarbete i 3:an. Skivan innehåller fyra stycken kärlekslåtar:
Can you feel the love tonight
Se på mig
För kärlekens skull
This moment
Det är jag själv som spelar allt på både klarinett och piano.

Tanken med skivan var att jag skulle sälja den, och skänka pengarna till de jordbävningsdrabbade i Haiti. Tyvärr har jag än så länge inte lyckats sälja så många skivor och därför heller inte skänkt några pengar till välgörenhet, men jag vill gärna göra det och fullfölja mitt projekt. Dessutom är det faktiskt så, att Haiti, även nu 1 år sedan jordbävningen, fortfarande har ett enormt behov av hjälp! Och skulle det inte vara så, så skulle pengarna ändå skänkas till UNICEF i annat syfte, för välgörenhet behövs ju i vilket fall.

Pris 30 kr (20 kr går till återuppbyggnaden av Haiti)
OBS! Frakt tillkommer!

Är någon intresserad så kan ni maila mig på annapyttipanna__91@hotmail.com. Passa på innan skivorna tar slut!

Ska nog påpeka också att jag inte är någon proffesionell musiker, men av det jag har fått hört från andra så är skivan ganska bra ändå! ;)

Love-playlist

Upptäckte att jag redan hade en love-playlist på Spotify innehållande dessa låtar:
Love of my life - Jim Brickman
A moment like this - Kelly Clarkson
Beautiful - Jim Brickman
Can you feel the love tonight - Elton John
Didn't we almost have it all - Whitney Houston
Don't matter - Akon
För kärlekens skull - Ted Gärdestad
I will always love you - Whitney Houston
Lucky - Jason Mraz & Colbie Caillat
Make heaven wait - Wayne Brady
My all - Mariah Carey
My heart will go on - Céline Dion
No air - Jordin Sparks feat. Chris Brown
Ordinary - Wayne Brady
Without you - Mariah Carey
You are not alone - Michael Jackson

Ska uppdatera den med lite fler låtar också, kom gärna med tips! :)

No one else can speak the words on your lips

God morgon! Snön vräker ner ute och det känns toppen! Verkligen inte.. Vad är det här? Jag hade nästan lyckats förtränga hur mycket vinter det faktiskt var här i Uddevalla, men nu kommer det igen! Kanske lika bra att jag inte har någonting som tvingar ut mig i tågtrafiken..

Jag tänkte be er om lite tips! Jag och Fadde har tänkt att gå på bio på måndag, men vet inte vilken film vi ska se! Min låtsasfru ska ha smygpremiär på alla hjärtans dag, och jag ville se den, men jag hittar inte hur man bokar biljetter!
Uddevallas biograf är inte så stor, det här är filmerna som finns att välja på på måndag:
  • Meet the parents: Little Fockers
  • Svinalängorna
  • The tourist
  • Änglagård (tredje gången gillt)
  • Åsa-Nisse: Wälkom to Knohult
Är det någon som har sett någon utav dessa filmer? Vi är inte så mycket för svenska filmer, så egentligen är det bara Meet the parents: Little Fockers och The tourist kvar. Vilken skulle du välja?

Jag försöker komma på något speciellt att göra för min älskling på måndag, förutom bion då men den är det han som bjuder på! Ska fixa en love-playlist på Spotify, komma på någon god middag, och någon överraskning! :) Men så måste jag plugga också!

And the winner is..

Kommer ni ihåg att jag skrev för några dagar sedan att jag var med i ett gäng tävlingar? Bl.a. med de här ljusen som vinst:

Och vet ni vad? Jag vann! Så himla roligt, jag som aldrig brukar vinna något :D Tack Millah! :)

Ray Kluun


BOKTIPS!

Jag har nu läst färdigt Änklingen, fortsättningen på En sorts kärlek som jag skrivit om tidigare. Det tog mig 4-5 dagar att läsa den, och den var riktigt bra! Jag rekommenderar den, till alla!

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är så bra med dessa böcker, men uppenbarligen är det något som får iaf mig att fastna. Jag tyckte Änklingen hade ett lite abrupt slut, helt plöstligt kom efterorden men jag ville ha mer!

Jag såg dessutom nyss att En sorts kärlek finns som film, något jag absolut måste se! Undrar om filmen lockar fram lika många tårar som boken?

Men jag säger bara; vill ni läsa ett par riktigt bra böcker, så ser ni dom framför er!

I followed the voice you gave to me, but now I've gotta find my own

I just got fired!
Eller ja, man får väl inte sparken från en provanställning men dom tyckte inte att det var något för mig. Känns både bra och dåligt.. Självklart känns det inte så kul att misslyckas, men jag är ändå glad att dom inte lät mig fullfölja den sista veckan av provanställningen om dom redan ser att det inte passar mig. Jag har ju redan "slavat" för dom i en vecka utan att tjäna något, och något som dom sagt till oss ett flertal gånger under veckan; våran tid är också dyrbar. Nu får jag mer tid att plugga till provet på lördag, vilket jag behöver och jag får också mer tid till att söka andra jobb, som jag också behöver och har tänkt göra men helt enkelt inte haft tid med.

Och en sak till, på måndag är det ju, som ni förhoppningsvis känner till, alla ♥-ans dag! Fadde hittade för ett några dagar sedan ett kort som jag gav till honom när vi träffades ett par dagar efter alla alla ♥-ans dag för två år sedan, då hade vi som kanske bekant ett distansförhållande och hade ingen möjlighet att träffas på självaste kärleksdagen! I kortet som han fick då, när jag kom till honom veckan efter, hade jag skrivit: Mitt hjärtas dag är idag, i morgon, på fredag, lördag, söndag, och alla andra dagar med dig!
Nu tänkte jag; I'll keep that in mind and go to work on monday, men nu får jag spendera dagen med min älskling ändå! ♥ Och då ska jag se till att göra dagen tills något alldeles speciellt!

Nu ska jag steka pannkakor, hade redan gjort färdigt pannkaks-smeten så jag skulle få i mig någon middag idag när dom ringde, så det får väl bli lunch istället. Har saknat att laga mat till min älskling, det är faktiskt inte alls kul att göra mat till sig själv..

Thanks to you, now I get what I want

Som ni såg i mitt tidigare inlägg, så vaknade jag i morse och såg att det hade snöat, jättemycket! Marken är helt vit igen.. One step forward and two steps back.. Igår var det faktiskt ganska varmt ute, tillräckligt varmt för att öppna upp jackan. But go on, make me depressed. Just do it!

Sista dagen på min arbetsvecka idag, känns skönt! Tappade sugen lite igår när "mitt säkra kort" (som jag trodde) inte alls ville prata med mig.. Det jag har lärt mig är att folk: lagar mat/äter på kvällarna, lägger sina barn på kvällarna, tränar och åker bil, kollar på tv eller är bara allmänt upptagna. Gör dom inte något av detta, så vill dom ändå inte lyssna, alla är så nöjda så med att dom förlorar pengar. Med andra ord: Svenska befolkningen är hopplös!

Men för att prata om något lite roligare, så vill jag skicka ett STORT GRATTIS till världens bästa pappa som fyller år idag! :D♥
Hur gammal han blir får ni gissa er till ;) Jag köpte ett kort och skickade från mig och Fadde:
Haha, visst är jag snäll? ;) Nej men jag tycker det är ganska tråkigt att skicka fina kort som det står Grattis på födelsedagen.. Mycket roligare med humorkort, speciellt till pappa för jag vet att han har humor! :)

What the f**k!?

Är det här något slags skämt eller?
Det är iaf inte roligt!

Dagens out-fit


Såhär ser jag ut idag!

Jeansleggings från H&M
Svart linne från H&M
Kort jacka från Vila

Vad tycker ni, ser jag ut som en VD? ;) Haha.

Dagens..


Det här är min nya kategori, Dagens... Det kan vara precis vad som helst; dagens tips, dagens outfit, dagens bild, dagens citat, dagens fråga, osv. Haha, vad lätt jag gjorde det för mig va? :P

Just nu vet jag dock inte vad som har hänt med mig, det känns som att mitt "blogg-sinne" har försvunnit.. Om jag hinner kanske jag slänger upp en dagens out-fit sedan innan jag drar till jobbet, dom sa till oss igår att vi skulle ta på oss fina kläder idag (min fråga: är vi inte fina nu?), eller mer kläder som ser "proffsiga ut" (t.ex. kavaj) för att få rätt känsla, som att det är vi som äger företaget och det här är bra! Får se vad min garderob har att erbjuda, någon kavaj har jag iaf inte..

You told me you were gon' confess if only I came clean

Hej! :) Har inte så mycket att skriva om just nu känner jag, det händer liksom inte så mycket. Det går bra på jobbet, förutom att jag inte säljer något då! Men idag får jag nog en, minst.. Jag trivs bra där iaf, alla är jättesnälla och trevliga och pushar varandra! Sen finns det ju både fördelar och nackdelar med försäljning, och det faktum att jag har jobbat i 3 dagar och inte tjänat ett öre känns ju lite sådär men jag hoppas jag får fortsätta efter provanställningen då det blir timlön också!
Vaknade i morse och såg genom rullgardinen att solen sken, blev jätteglad och tänkte att nu är det väl ändå vår!? Gick upp, drog upp rullgardinen.. Också har det snöat!? Dålig stil..

The more you try, the less I buy

God morgon! :) Idag är det dags att jobba igen, jag känner mig taggad och hoppas verkligen att jag får sålt något idag! Skulle vara så kul! :)

Jag ska se till att plugga lite innan jag drar till jobbet, har omtenta i fonetik på lördag! Jag har gjort en lista på ord jag ska lära mig (finns säkert en massa fler som jag borde kunna, men jag kan inte lära mig allt..), men jag ska iaf plugga in 6 ord/dag och på fredag ska det sitta! 

Just nu sitter jag och chattar med min söta lillasyster på msn, hon är sjuk och hemma från skolan, stackarn Men kul att vi kan hålla varandra sällskap iaf! :)

Hatar vädret! Det ser så himla tråkigt och fult ut..
Det roliga är att om man kollar lite längre bort, åt vänster, så är det helt vitt där..

Och den nya kategorin, den kommer någon dag när jag har tid!

We were always just that close

Jag hade lite svårt att somna i natt, så jag la mig och läste en liten stund. Påbörjade Änklingen av Ray Kluun (fortsättningen på En sorts kärlek). 10 sidor hann jag läsa innan tårarna var framme..

"Ärligt och provocerande om en mans försök att festa bort sin sorg.
Efter hustrun Carmens död spårar Sten ur totalt. Han, den ständigt otrogne festprissen som vill leva livet, ska nu själv ta hand om deras treåriga dotter. Istället kastar sig Sten ut i Amsterdams nattliv. Det är sprit, droger och naturligtvis - kvinnor. Han lämnar dottern hos några vänner och drar iväg på enn vild brud- och knarktripp till Ibiza. Så småningom når han botten och bestämmer sig för att resa bort tillsammans med sin dotter för att få en chans att ta kontroll över sitt - deras! - liv. De ger sig ut på en lång resa, som blir en sökande början på en ny relation mellan far och dotter, och Sten börjar slutligen förstå vad det är han vill ha och behöver i sitt liv.

2001 miste Ray Kluun sin fru i cancer. Han for då med sin treåriga dotter till Australien och skrev En sorts kärlek som blivit en bästsäljare över hela Europa. Änklingen skildrar tiden direkt efter hustruns död, resan i Australien och hur han och dottern genomlever sorgen där."

Ser verkligen fram emot att läsa den! :) Men nu måste jag plugga..

Now everything's gonna be alright

Jag satt nyss och kollade på Världens adoptioner på TV4+. Det handlade om ett homosexuellt par som skulle adoptera, dom fick ta hand om två afro-amerikanska tvillingar; Ziggy & Nola, som hade lite "särskilda behov". Dels var dom födda för tidigt, men dom hade också fått i sig kokain innan födseln så dom hade abstinensbesvär. Hemskt vad folk kan göra mot sina barn, men det var riktigt fint att se hur bra tvillingarna fick det med sina nya pappor!
Efter ca 7 månader gick adoptionen äntligen igenom, jag älskar lyckliga slut! :)

Melodifestivalen

En liten snabbuppdatering mitt i melodifestivalen! Jag älskar melodifestivalen, en av de bästa grejerna med Sverige! Synd bara att alla bidrag alltid är dåliga nu förtiden.. Bäst ikväll var nog iaf Jenny Silver, men början av hennes låt påminde mig väldigt mycket om en annan låt, kommer dock inte på vilken. Någon annan som tyckte det?

Let him know that you know best, 'cause after all you do know best

Hej alla glada! :) Hoppas ni har haft en bra lördag än så länge! Själv sitter jag här hemma ensam och tråkar, Fadde stack iväg för några timmar sedan för att träna fotboll med sina kusiner, sen skulle dom planera sin resa till Stockholm som dom ev. ska göra om två veckor. Dom ska alltså till huvudstaden för att spela i någon kupp.

Jag har varit nere i stan och köpt choklad.. Fadde fick bjuda mig på choklad som kompensation för att han kanske inte är hemma ikväll, så för min del blir det melodifestivalen + Marabou mörk choklad (försöker iaf vara lite nyttig). Kan faktiskt erkänna att jag (redan) har fuskat med mina nyårslöften, men det är ju så svårt att ändra på sånt som man är van vid. Men, å andra sidan så läste jag att det är det kinesiska nyåret nu, så vi kan ju låtsas att jag är kines, så börjar jag från och med nu! ;)

Jag har bestämt mig för en ny kategori nu som kommer presenteras någon gång under helgen! :)

Lite bilder i väntan på bussen
Anna tävlar!

Jag är med och tävlar hos Millah om fina ljus, en vetekudde, valfri köksvåg, väggord och 3 fina änglar! (Klicka på bilderna för att komma till respektive tävling) Kicka in och var med och tävla du också! :)

Either you make the time, or just forget me

Hallå! :) Idag är jag äntligen ledig! Äntligen, för jag har ju jobbat så hårt i hela två dagar! Nej då, jag skojar bara! Skulle gärna jobba lite till nu faktiskt, hela "sälj-tänket" har liksom satt sig i huvudet så jag går och tänker hela tiden på hur jag ska argumentera för att övertala kunden! Haha, men på måndag då jävlar! Men det är faktiskt skönt att vara hemma idag också, för jag har ju knappt hunnit träffa Fadde under dom här dagarna!

Jag ska alldeles strax tvinga ner mig själv i soffan för att plugga. Har tenta nästa lördag och jag måste klara den. Fick förresten bara 5 poäng ifrån godkänt på Text&culture-tentan! 5 poäng! Det är ju ingenting, hade ju kunnat klara den! Dock så står det 31 eller 51 (jag ser inte vilket), men Hans kan tydligen varken skriva eller räkna.. Kanske borde gå och kolla upp det, för rätt ska ju vara rätt, eller hur?

Wish me luck, nu ska jag öva på Transcription! Fick bara 5 poäng av 20 möjliga på den delen av fonetik-tentan!

Every day with you is so complicated

Nu har jag varit och handlat lite, det började bli ganska tomt i kylskåpet men nu är alla nöjda och glada! Förutom plånboken kanske..
Jag är lite extra nöjd för jag har fått besked från Kronofogden och Lindorff (3's "ombud" eller vad man ska kalla det; det 3 vill säga till mig, säger dom till mig) att ärendet med 3 äntligen är avslutat! 3 tog tillbaka sin ansökan efter att dom fått sig en utskällning från min pappa (han är bäst♥) för att dom hade skickat mig till kronofogen pga. att jag inte betalat räkningarna som jag har fått för ett skitabonnemang som jag inte ens har använt!
tack för det och vi hörs aldrig igen! Vill aldrig någonsin mer ha med 3 att göra, och ska jag ge er ett enda råd i livet - (låter som jag är 100 år gammal..) bli inte kund hos 3!

Jag har inte bestämt mig än för vad min nya kategori kommer handla om, men idag lägger jag ut "dagens outfit" bara för skojs skull, för att prova lite :) Så såhär ser jag ut idag (hade jätteproblem med att få till en bra bild, därav lite suddigt och så.)

Linne från Cubus
Kjol från Åhléns
Tröja från H&M
Leggings från Cubus

Nu ska jag slänga ihop lite lunch/middag innan jag drar iväg till Götet för att jobba!

Hey, I made it

Nu har jag vilat ut mig någorlunda efter en lång dag igår. Det var planerat en snabbvisit till Göteborg för en arbetsintervju, men jag åkte hemifrån tjugo i åtta på morgonen och kom inte hem förrän tjugo över elva på kvällen. Anledningen är att intervjun gick väldigt bra! :)

När jag var klar strax före elva sa tjejen som intervjuade mig att hon skulle höra av sig efter klockan tre, för hon hade två platser att tillsätta men tre sökanden, men klockan tre skulle hon intervjua den sista och efter det skulle jag få besked, och om jag fick jobbet skulle jag få komma tillbaka klockan fem för introduktion och så.

Inte så stor mening att åka hem och sen eventuellt tillbaka, så jag smsade Linda och frågade vad hon hade för sig. Och tur för mig så hade hon inte för sig någonting, så hon kom ner till stan, vi gick runt och kikade på lite grejer, försökte undvika försäljare vilket inte gick så bra för mig, och sen gick vi och åt lunch.

Jag var ju lite ledsen för att jag inte fick åka hem och kolla på O.C, så vi bestämde oss för att åka hem till Linda och kolla där! :)
Efter klockan fyra ringde dom äntligen och sa att jag var välkommen tillbaka klockan fem! Så jag åkte dit, jag och några till som var nya fick en "liten" genomgång om vad själva företaget (Svensk fondanalys) handlar om, och jag måste faktiskt säga att det verkar riktigt bra, så om någon ringer er därifrån någon gång, lyssna! ;)
Efter genomgången var det dags att börja lära sig att sälja, och det gör man ju såklart lättast genom att ringa och försöka sälja. Det var lite nervöst och så, men det gick ändå bra! Fick dock inget sålt men det var ju första dagen så det kommer nog :)

nu har jag med andra ord ett jobb som kommer göra att jag är hemma vid halv tolv-snåret fyra dagar i veckan, men jag ska inte klaga! Det är inte världens mest välbetalda jobb heller, om man inte säljer jättemycket såklart, men det är ju ändå något och jag är nöjd! :D

Avslutar med en bild från när det en liten stund igår faktiskt var soligt, innan jag springer till köket och kastar mig över kylskåpet, är vrålhungrig!

Blev lite sur att det var så fint väder, för det ska alltid bli sol när jag väl tar med mig paraply, men senare på dagen började det regna ändå!

My world's nothing when you're gone

Idag har jag som sagt varit i Göteborg, kom ut i morse och möttes av regnet! Hade lust att gå in och lägga mig igen, för oftast är det så att om det är dåligt väder i Uddevalla, så är det ännu sämre i Göteborg, regnar mer, blåser mer, är blötare, slaskigare.. Men det gjorde jag inte, och i morgon ska jag tydligen till Göteborg igen, på arbetsintervju!

Jag åkte iaf till skolan för att hämta ut mitt prov i Text&culture, ville veta hur mycket poäng jag fick, men till vilken nytta? Jag ser inte ens vad det står! Den där Hans är inte så bra på att skriva.. 31? 51? I don't know..

Sen gick jag runt lite i Nordstan och lämnade mitt CV i några butiker, får väl se om jag får napp någonstans om inte intervjun i morgon går bra, men det ska det nog göra! :) Ni får hålla tummarna för mig!

We've been on the run, driving in the sun, looking out for no. 1


Sådär ja, nu känner jag igen mig! Jag undrade var det berömda västkustvädret tagit vägen, men nu är det här med regn och rusk! Underbart!

California here we come, right back where we started from.. O.C om en timme! Blev så lycklig inombords igår när jag hörde de första tonerna till musiken till min absoluta favorit tv-serie någonsin!

Nu: Plugga!

RSS 2.0