The smell of sea and suntan lotion

Nu har vi fått i oss lite mat, Kyckling-taco blev det! Fast stackars Fadde hann knappt äta färdigt innan han var tvungen att springa till bussen för att hinna till träningen. Själv ska jag fortsätta göra i ordning här, så det blir ännu finare. Kanske slår på stort och torkar golven också!
110531
Fadde har köpt två vattenpistoler på Willy:s, för 20 kr/st som han tydligen tyckte att vi behövde, så idag, när värmen äntligen kommit tillbaka, hade vi lite vattenkrig. Haha, men jag sprang in nästan direkt för han sprutade vatten i mitt ansikte hela tiden :P
Vattenpistoler är bra att ha faktiskt, för snäll som jag är sprutar jag vatten på katterna för att hålla dom borta från rabatten! :D
110418

Memories of your past will go with time

Alltså.. Fy fan säger jag bara! Nu har jag dammat, tvättat toan och dammsugat. Ni kanske kommer ihåg att jag skrev för några månader sedan att jag hade fått hem små insektsfällor från Anticimex för att bli av med silverfiskarna. Dom har varit bra i syftet att fånga silverfiskar, men inte i syftet att utrota dom. Det har fastnat jättemånga i fällorna, men det finns fortfarande jättemånga kvar.

Insektsfälla

Hur som helst, när jag dammsugade i köket tog jag upp fällan som står där för att kolla hur många silverfiskar det fanns, och tror ni inte då att det sitter en stor jävla spindel där i!? Den var ju död, men fortfarande för jävla äcklig och gissa om jag blev rädd! Tänkte för mig själv att jag aldrig mer ska kolla i dom där fällorna.. Så kommer jag ut i hallen och råkar av misstag se in i fällan som står där när jag puttar runt den med dammsugaren för att komma åt, och klart som fan sitter det en där också!
Positivt är ju iaf att dom var döda, men som sagt, fortfarande sjukt äckligt!

Jag tror att jag ska bo längst upp i en skyskrapa, dit spindlar inte kommer (eller gör dom?) för nu är jag verkligen trött på de små odjuren..
110418

There's not a thing that I would change

Idag är jag ledig och har försökt tänkt städa lite så det blir rent och fint här. Ifall att vi skulle få besök liksom ;)
Jag vaknade vid sju i morse, bara för att se att solen sken och sedan somna om, sen när jag vaknade vid nio (rättare sagt väcktes av att chefen ringde och frågade om hon hade skickat mitt schema till mig, hon har verkligen stenkoll!) så var solen borta. Jag trodde inte jag skulle kunna somna om så jag gick upp, men kände mig så trött så jag ångrade mig och gick och la mig igen. När jag sedan vaknade vid tio så sken solen igen!

Vaktmästaren har varit här och klippt gräset, för fjärde gången i år! Kan ju hända också att han varit här fler gånger när jag inte har sett det, men behöver gräs verkligen klippas så ofta? Jag tycker det är jobbigt.. Jag vet att många tycker det är konstigt, men jag hatar doften av nyklippt gräs. Dels för att jag så starkt förknippar det med allergibesvär, men också för att jag faktisk tycker att det luktar skit, jag vill sluta andas när jag känner den lukten..
110429
Bild från arkivet.
110418

They violently fill my room, they keep me awake, I hate you

(Koppla inte ihop rubriken med texten)

Hej! Idag har jag jobbat, kände mig så sjukt opepp på att jobba i morse, hade ont i magen och ingen lust alls. Men det gick över och det blev en lugn och skön dag. I morgon är jag ledig, sen ska jag jobba onsdag & torsdag, och på torsdag... Ta daa! Händer det någonting som jag längtat efter riktigt länge! :)

Just nu är jag sur, ledsen & besviken.. Jag och Fadde bestämde igår att vi skulle laga mat tillsammans idag, och ha lite tid för oss själva. Men han är inte hemma, och jag är ensam. Så typiskt killar.. Men bara för det snor jag lite av hans Spotify-tid, för han använder nästan aldrig Spotify och har 10 h kvar.

Nu ska jag gå och laga mat, ensam..
110418

This thing turned out so evil, I don't know why I'm still surprised

Igår blev det ganska sent hos B&S, så vi fick låna B's bil hem eftersom han inte orkade köra oss, och bussen tar mer än 1 timme därifrån på natten, fast det bara tar ca 15 minuter på dagen (bara för att nattbussen åker runt hela Uddevalla först, och sist av allt hit). Hur som helst så ville dom ju ha tillbaka bilen idag, så vi åkte dit med den, och sedan åkte vi med dom till Siba och Fadde fick köpt sig en iPhone. Det är egentligen helt sjukt vad beroende man är av mobiltelefoner nu för tiden, jag som ändå haft min mobil kvar blir helt förvirrad när jag inte kan ringa eller smsa till Fadde. Nästan så man blir lite panikslagen när det inte går att få tag på någon så snabbt..

Sen så har vi varit och kollat på fotboll idag också, Faddes minsta lillebror spelade och dom vann med 8-2 (tror jag) och lillebrorsan gjorde 4 mål. Duktig kille! :)
Nu har jag precis bakat Vita chokladmuffins, som jag gjort en gång förut. Inlägg om det och länk till receptet finns här.

I morgon ska jag jobba, så jag ska snart gå och lägga mig :)
110418

Mamma ♥

Grattis på mors dag, älskade lilla mamma ♥
110418

Ute på vift!

Hej! Idag har vi varit hemma hos Faddes föräldrar, och nu är vi hos B&S. Det kunde ni nästan räknat ut va? Jag sitter med S's dator, som inte har de tre sista bokstäverna i alfabetet, så det blir lite klippa & klistra, orkar därför inte skriva så mycket. Har iofs inte så mycket att skriva heller. :)

önskar er iaf en fortsatt trevlig helg!
110418

Hard work, work

Äntligen hemma! Fast idag har jag haft en bra dag, inget stress och allt har bara flytit på. Det känns så skönt, för där jag jobbade förut gick jag bara och kollade på klockan hela tiden och väntade på att få gå hem, och tiden gick så galet långsamt. Det är något av det värsta jag vet, att vänta på att tiden ska gå.. Men nu när jag jobbar bara springer timmarna förbi och vips sa det så är man färdig med allt och får gå hem!

Nu är jag trött och har ont i huvudet, så jag ska lägga mig i soffan och mysa med min Fadde ♥

Hoppas ni haft en härlig fredagskväll! :)
110418

I wanna take you away, let's escape into the music

Hej! Jag hade en dålig kväll på jobbet igår. Det var stressigt, jag körde vilse två gånger, glömde grejer (inget allvarligt), fick stå ute i ösregn i flera minuter och vänta på att någon skulle öppna dörren, hann inte ha mer än 10 minuters rast (för att jag körde vilse) och missade tillsist bussen till stan så jag fick gå, i ösregn, med sandaler. Kul! Men när jag hade kommit till stan och satt och väntade på bussen så kom Fadde från ingenstans, och jag blev så glad, behövde verkligen se honom då ♥ Jag trodde inte han skulle komma hem förrän halv tolv så det var en överraskning.
Jag ska jobba ikväll också, bytte med en kollega så jag är ledig nästa lördag istället. Varför får ni väl veta någon gång :) Fast det känns ju inte alls kul att jobba en fredagskväll, men det är väl lika bra att jag vänjer mig. Hoppas iaf på en bättre dag idag!

Igår innan jag skulle jobba hann jag iaf baka lite. Jag gjorde Hemliga Oboykakor (recept finns här).
110527
Ursäkta dålig bild, men batteriet var nästan slut på kameran så jag var tvungen att skynda!

Jag har inte hunnit smaka dom riktigt ordentligt än, så jag vet inte än om dom är goda, men jag återkommer om det! :)
110418

Changed plans!

Jag ska jobba ikväll så det blir ingen City-torsdag. Jag fick jättedåligt samvete för att jag tackade ja till jobb när jag tjatat så länge på Fadde att jag vill gå på det här, och han har ju ingen mobil så jag kunde inte fråga honom innan jag sa ja (fick förfrågan på sms), men jag fick tag på honom på Facebook sedan och det var lugnt med honom, han åker och tränar istället. Vilken tur att han inte är lika jobbig mot mig som jag är mot honom, haha ♥

Nu ska jag äta varma mackor innan jag sticker, hörs i morgon! 
110418

Lips that felt just like the inside of a rose

110526
Haha ser ni? Det satt en Pappa Långben (vet inte vad dom heter egentligen?) på fönstret, en skitstor! Lite äckligt, ja.. Haha.

Idag ska jag baka tror jag, kan ju vara bra att ha lite fika hemma, ifall man skulle få besök.. :) Sen så kanske Fadde skippar träningen idag (hoppas!), i så fall ska vi till stan på City-torsdag. Dom försöker få mer folk till stan så vissa torsdagar är affärerna öppna till 20.00 också kan man äta 2 för 1 på vissa restauranger, också är det säkert lite andra roliga grejer också :) Vi har däremot aldrig varit där eftersom Fadde alltid tränar på torsdagar, men vi får se hur det blir idag!
110418

Life's too short to be sitting 'round miserable

Nu har jag gjort en god gärning och varit och lämnat blod för första gången.
110525
Det var inte så farligt, gjorde lite ont bara men det är väl inte hela världen. Jag var mest rädd för att jag skulle bli yr och svimma eller något efteråt, men allt gick jättebra. 
Detta fick jag i ersättning:
110525
Ett skrivblock (för förra gången) och två glas med 3 droppar på, "som bara blodgivare har", som hon i receptionen påpekade. 

För övrigt så är det storm här idag, jag höll på att ramla för att det blåste så mycket! Men enligt yr.no är det "frisk bris", jajamen!
Nu ska jag bara ligga i soffan och dricka FunLight resten av dagen tills Fadde kommer hem från skolan :)

Vad har ni för er idag? :)
110418

My heart is a dancer, beating like a disco drum

Nu är det nya porslinet upplockat och inställt i skåpet, och såhär ser det ut:
110524
Det är stora, små & djupa tallrikar, små skålar + ett kakfat med tre hyllor och två ljusstakar, som inte är med på bilden.

De gamla tallrikarna vi brukar använda är små (50-tal, tror jag för jag har hört att dom åt lite på 50-talet och därför hade små tallrikar) men jämfört med dom här så är dom pyttesmå! Men jag tycker dom är fina, och det är ju roligt med lite nytt.

Nu känner jag mig helt slut i både kroppen och huvudet, och Fadde är på träning, så jag tror att jag ska krypa ner i soffan och kolla på Sex and the City, kanske äta lite kladdkaka och göra ansiktsmask och sedan ta en lång, varm dusch!
I morgon blir jag blodgivare på riktigt!
110418

Give your reasons, say it's not her fault

Hej! Tydligen så är det många sjuka nu så jag har fått hoppa in och jobba både igår och idag. Kväll igår, dag idag. Lite jobbigt att bara vara ledig 9 timmar mellan passen, men det är väl dumt att klaga! Bara att jag är så trött!

Igår fick jag iaf köra bil när jag jobbade, helt själv! Jag känner mig så vuxen och ansvarsfull när jag kör bil ensam, haha. Och speciellt när jag kör en bil som det står Uddevalla kommun på, för då är jag någon.
Idag jobbade jag däremot i stan så då fick jag gå, och vädret har varit helt åt h*lvete rent ut sagt. Det har skiftat från sol och värme till mörk himmel, storm och spöregn och allt där emellan. Helt oberäkneligt.

Bild från arkivet - en lite vackrare dag i Uddevalla.

Nu har vi  precis fått i oss lite middag och ska strax börja greja lite i köket. När jag skulle flytta fick jag ett helt nytt porslin med Musse Pigg på av mormor, men jag fick också ett gammalt lite "slit-och-släng-porslin" av morfar. Vi har bara använt det gamla och det nya ligger fortfarande kvar i kartongerna, men vi har bestämt oss för att plocka fram det nu :) I kartongerna gör det ju ändå ingen nytta! Och någon (nämner inga namn, hehe) som inte visste att jag har helt sprillans nya saker ståendes i skåpet, tyckte visst att vi behövde något nytt! ;)
110418

Tuc Sour cream & onion


GODASTE!
110523
Tuc Sour cream & onion! Små kex med en underbar smak av Sour cream & onion, dom är hur goda som helst! Det smakar nästan som Sour cream & onion-chips och dom är farligt goda, varje gång jag tar en tugga blir jag chockad över hur gott det är, och jag skulle utan problem kunna äta upp hela paketet på en gång!
Skulle lätt gå att ersätta chips med dessa! Rekommenderas verkligen!
110418

I'm gonna love you like I'm indestructible

I morse blev jag väckt av att dom ringde från Blodcentralen (igen! Varför måste dom ringa mig det första dom gör på morgonen?) men hon som ringde hörde att jag sov så vi bestämde att hon skulle ringa tillbaka lite senare. Som tur var lyckades jag somna om fastän det var sjukt varmt i sängen. Nu har jag iaf fått veta att mina blodtester också var jättebra och jag ska dit på onsdag och ge blod.
Man får ju en liten present varje gång man ger blod, men jag trodde inte det gällde när man bara kom dit för tester och så, som jag gjorde förra gången, men hon jag pratade med sa att det stod att jag inte fått någon ersättning förra gången så jag kommer få två presenter på onsdag! :) Haha, kanske därför hon i receptionen kollade lite konstigt på mig när jag gick?

Nu ska jag göra mig i ordning, ta bort mitt nagellack (:() och sedan ska jag jobba, 15.30 - 22.00. Skulle egentligen behöva tvätta håret men jag orkar inte! Men jag har haft lockigt hår de senaste dagarna, och det bra med lockigt hår (förutom att det är snyggt) är att det inte syns lika väl att håret är smutsigt ;)

Ska bli skönt att jobba iaf så att tiden går, jag längtar som en tok till nästa vecka, varför kan jag inte av olika anledningar säga (fast några av er har nog redan hunnit läsa innan jag ändrade) men det kommer så småningom! :)
110418

Don't you ever, ever feel like you are nothing, you are perfect to me


MUSIKVIDEO!
Jag älskar låten, men just nu är det inte i första hand den jag vill lyfta fram, utan musikvideon. Vilket starkt budskap och bra video! Tycker dock det är lite tråkigt att det inte riktigt är F*cking perfect, men ändå.

110418

There ain't no other way, I was born this way

Jag var så dum idag och glömde köpa jäst när jag var och handlade, så jag fick åka ner till stan en gång till för att kunna baka bröd. Och jag hade redan börjat när jag kom på det så jag var ju liksom tvungen att fortsätta.
Idag var det Franskt valnötsbröd som bakades.

Ser jättegott ut! :D
Receptet kommer från den här boken, från Ica Bokförlag.
110522
Till middag idag gjorde jag Torsknuggets, och precis när jag var färdig så blev det strömavbrott. Förstår inte varför? Visst, det regnar ganska mycket men det är ju för fanken äkta västkustväder, då om någon gång ska väl ingenting strula?
Ja ja, nu har strömmen hur som helst kommit tillbaka.

Vad har ni gjort denna söndag?
110418


When you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night

Heej! Idag är det grått och regningt, jättemörkt inomhus, jag är ensam hemma för Fadde har åkt iväg till Mellerud för att "förlora med 8-0 igen" (citat av Fadde, men jag hoppas det går bättre för dom idag) och en perfekt dag för att baka och greja i köket, tyckte jag. Så jag har varit och handlat lite och ska baka bröd (igen). Snart har jag nog alla olika mjölsorter som finns, fast det finns väldigt många..

Igår fixade S mina naglar, hon har inte sett "the real me" med långa målade naglar, så hon trodde nog att jag alltid har fula, kortklippta och omålade naglar. Jag sa att bara för det kommer dom säkert ringa på måndag och fråga om jag kan jobba, fast dom ringde idag och frågade om jag kan jobba i morgon, så jag får inte njuta av mina fina naglar så länge.
Såhär ser det ut iaf (försökte fixa en cool bild, hur bra det blev kan ju diskuteras):
110522
Jättefint tycker jag! :)
Hon hade nåt coolt nagellack med en jättesmal pensel som man lätt kan göra mönster med. Hon frågade om det finns här i Sverige, men jag har aldrig sett sån förut, någon annan som har det och isf kan säga var det finns?
110418

I'm alive

Hej! Vi sitter hemma hos B&S (som vanligt känns det som) och S klipper Faddes hår.
Vi har varit här och ätit och så, känns som att vi aldrig äter hemma längre, haha. Värmen har kommit tillbaka nu men det blåser lite kallt tyvärr, och det flyger omkring massa vita fluff-grejer från några träd, hur mycket som helst! Ser ut som att det snöar nästan.. Men jag hoppas att det blir riktig sommarvärme snart!

Annars så var det ju sagt att världen skulle gå under idag klockan 19.00 och mänskligheten skulle dö ut, men det hände ingenting! Inte för att jag någonsin har trott på bibeln så jag har väl ingen anledning att börja nu, men man blir ju ändå lite rädd för den där gubben verkade ju så säker på sin sak och sa exakt datum och tid. Skulle gärna vilja veta vad han har att säga nu! Men men, jag är glad att vi lever och hoppas att vi får några år till att leva! :)

Vad gör ni denna lördags-kväll?
110418


You play a dangerous game

Hej! Det blev tomt här igår, när jag slutade jobbet umgicks vi med Faddes familj & släktingar resten av dagen, det blev ett par timmar utan Fadde också, när han var på träning. Jag brukar aldrig vara med hans familj utan honom, för som ni kanske förstår är det inte så roligt när jag bara förstår lite här och där av deras språk. Men vi hade kul, S försöker ju lära sig svenska och vi satt och rabblade svenska alfabetet. Det är svårt för mig att förstå hur det kan vara så svårt med e & i, u & y, h & k och å ä ö. Men jag antar att det är samma sak som att jag inte kan säga q och z så som dom gör det.

Det var iaf en annan sak jag tänkte skriva om. Igår (nästan i natt) när vi kom hem, så såg Fadde att dörren till källaren/förrådutrymmet/cykelrummet stod öppen på vid gavel. Det kan ju ha varit så att någon ställt upp dörren för att någon skulle komma hem sent och inte skulle komma in annars, och kanske är det någon som är sur nu och tycker vi är idioter, men vi gick faktiskt och stängde dörren. Men..
  • För det första så har Fadde blivit av med sin cykel från cykelrummet, och det är skitdålit tycker jag att man inte ska kunna förvara sin cykel där man bor utan att den försvinner. Men är det såhär folk gör är det ju inte konstigt..
  • För det andra kan det ju komma in precis vem som helst i huset, och då tycker jag att vi, som bor på bottenvåningen, i direkt anslutning till dörren till förråd/cykelrum, är lite extra utsatta (och jag vet säkert att det inte är våran enda granne här nere på bottenplan som ställt upp dörren, eftersom hon är "närmare 100 år gammal", alltså måste det vara någon längre upp).
  • För det tredje så har vi vårat förråd i den änden också, och om man säger så så är det inte svårt alls att ta sig in i förråden om man har en skruvmejsel med sig. Nu har jag väl inget jättevärdefullt i förrådet, men ändå så är det ju inget man vill bli av med.
Det finns ju faktiskt anledningar till att de dörrarna är låsa och att även entrédörren låser sig på kvällen. Då får man ju ta nyckel med sig om man ska komma hem sent, eller om man har någon annan hemma som isf får komma och öppna. Det känns ju inte speciellt tryggt att folk ställer upp dörrarna om natten..

Vad tycker ni, rätt eller fel att stänga igen dörren? Och rätt eller fel att lämna den öppen?
110418

I can't believe you're doing this to me

Åh herregud.. Sitter och kollar på Efterlyst så kommer det en stor spindel springandes på golvet. Jag bara skrek rakt ut av rädlsa så börjar den springa mot mig :o Grannarna måste ju tro att jag är galen.. Men jag kan ju säga att jag inte sätter ner fötterna på golvet eller går och lägger mig förrän den är död.. Och det är såna där stora jävlar som är så stora att dom inte ens kan klättra upp på väggarna! Inte för att jag vill ha dom på väggerna, men ni förstår, dom är STORA! Tydligen så är det spindel-år i år, mer spindlar än vanligt. Underbart! Och Fadde är inte hemma, och stackarn har ingen mobil längre för hans gick sönder, så jag kan inte ringa honom. Stackars mig :(

Idag har jag som sagt tvättat, och haft jättetråkigt. Jag känner mig så himla trött och seg och orkar inte göra någonting. Tror det beror på vädret, jag vill ha sol och värme! Men i morgon ska jag iaf jobba, skönt att slippa vara hemma.

Jag hade som sagt tråkigt, och hade lust att baka. Svårt att hitta något som man alltid har ingredienser till hemma, men det blev kladdkaka tillslut :)
110518

110518
Erkänn att ni blir lite sugna på kladdkaka nu? ;)
110418

Reaching the stars above, touching the sky

110518
Igår sa spåkulan på Facebook att jag skulle gå till biblioteket att låna en bok. Jag hade riktigt tråkigt hemma så jag gjorde som den sa. Fick med mig 3 böcker hem, Matbröd (behöver lite mer inspiration och recept för att baka mer bröd), Kokbok för jäktade singlar och andra hungriga små hushåll (tips och snabba, enkla recept för som sagt; små hushåll) och Flyktingen (skriver mer om den senare).
110518
Jag älskar hur det blommar överallt i stan, det är så fint!
Men bruna/svarta tulpaner, det har jag aldrig sett förut.


Idag har jag redan varit duktig och diskat, och ska snart tvätta också. Just nu är jag full av energi för jag fick för en stund sedan reda på att jag har fått ett sommarvikariat från juni - augusti. Jag är så glad och det känns så himla bra! Jag är så tacksam att jag fick en andra chans att visa att jag faktiskt är lämpad för det här jobbet :) Så nu är sommaren säkrad för min del!

Och.. Jag kan inte sluta lyssna på Fly on the wings of love! Är helt OBSESSED!
110418

He's the greatest love I've ever had

I lördags på ESC nämnde dom något om att Danmark vann Eurovision år 2000 med Olsen Brothers - Fly on the wings of love. Jag har med den i min "The 90's" playlist på Spotify, för jag trodde den var från 90-talet. Jag minns att jag älskade den låten, men jag visste faktiskt inte/hade glömt att den varit med i, och till och med vunnit, ESC. Hur som helst så har den åter fått mitt hjärta att slå lite extra. Jag älskar musiken, introt, hans röst, glädjen, texten.. Allt!

Fly on the wings of love - Olsen Brothers 
(Lägg märke till skrattet strax efter 1 minut in i låten, haha.
Undrar om detta är efter dom har vunnit?)

In the summer nights
When the moon shines bright
Feeling love forever
And the heat is on
When the daylight's gone
Still happy together

There's just one more thing I'd like to add
She's the greatest love I've ever had

Fly on the wings of love
Fly baby, fly
Reaching the stars above
Touching the sky

And as time goes by
There's a lot to try
And I'm feeling lucky
In the softest sand
Smiling hand in hand
Love is all around me

There's just one more thing I'd like to add
She's the greatest love I've ever had

Fly on the wings of love
Fly baby, fly
Reaching the stars above
Touching the sky

Är det någon mer än jag som minns denna låten med kärlek? :)
110418

The lovers need to clear the road, 'cause this thing is ready to blow

Hej! Känns som en riktigt tråkig dag idag. Regnigt och grått ute, jag vill ha tillbaka sommarvärmen! Jag satt här med enbart ljudet från tangenterna när jag skriver, för jag trodde jag hade förbrukat mina 10 timmarSpotify för den här månaden (det nådde 0 igår), och jag orkar inte med YouTube.. Men när jag ändå loggade in på Spotify av ren längtan och desperation efter musik hade jag 2 h 28 min kvar! Och plöstligt började solen skina ♥ 
Jag trodde faktiskt att man skulle få 20 timmar i månaden, men jag hade tydligen fel. Dock funderar jag på att köpa till "unlimited streaming"-tjänsten, för jag är med i den här Consumer panel och jag har tjänat ihop 48 kr där och det kostar 49 kr, däremot måste man ha 50 kr för att kunna få ut dom, så jag hoppas att det kommer en ny undersökning snart! 

Det gick bra att jobba igår, jag fick inte så mycket att göra men det kändes skönt att slippa stressa. Efter jobbet åkte jag och Fadde hem till hans föräldrar och åt där, sedan åkte vi hem till B&S och stannade där tills klockan egentligen var alldeles för mycket.
110517
Bild från Vänersborg :)

Förresten så har jag ändrat mig, jag gillar inte alls Rumäniens ESC-låt! Jag lyssnade på den förut, och blev helt illamående av hur mycket den påminner om någon annan låt.. Haha. Däremot har jag Serbiens låt på hjärnan hela tiden, lite jobbigt eftersom jag inte kan sjunga den!
110418

Shame on you baby, forever yours

God morgon! Matchen igår gick inte bra. För det första kom jag dit en timme sent, för det började klockan två och inte tre som Fadde trodde. Men jag missade tydligen inte så mycket, förutom en väldans massa mål för motståndarlaget, Haif förlorade STORT. Dessutom var det kallt, blåsigt och regnigt, så det var ganska skönt ändå att inte behöva stå där i två timmar.
110516
Igår kväll kollade jag i min kalender och såg att det var tomt hela veckan, ingenting alls att göra! Men i morse ringde någon och väckte mig och frågade om jag kunde jobba idag mellan 12-16, så lite nytta får jag göra idag också. Det blir alltså första gången jag jobbar ensam och på riktigt, och nu har jag ju fått min läkemedelsdelegation också och har därför lite större ansvar, så jag hoppas att det går bra men det tror jag :)

Hoppas ni får en bra dag!
110418

Heja HAIF!

Jag ska strax åka iväg och kolla på Faddes match. Det tar lång tid att åka dit fast det egentligen inte alls är så långt, och jag kommer komma fram lite sent, men hellre det än att vara där en timme innan.
Idag går jag "all in" och har klätt mig i svart & vitt, lagets färger!
110515
Haha, fråga inte om bilden, jag bara kände för det..
Man måste ju bjuda lite på sig själv ;)

Kommer dock behöva lite mer kläder på mig än så, för idag är det inte varmt! :(

Måste bara berätta en sak angående lagets namn, Haif. Jag visste först inte vad det stod för, men så såg jag en man på stan som hade en jacka med texten Herrestads AIF på ryggen, och jag tänkte att det måste ju vara det! Så frågade jag Fadde om det är så hans lag heter. Och jag trodde ju att Herrestad uttalas som det stavas, H-e-r-r-e-s-t-a-d, helt logiskt. Men han kollade bara konstigt på mig och sa: Nej, det heter Hääschta. Jag blev lite chockad faktiskt, vadå Hääschta? Haha, men så uttalas det, tydligen..
110418

Until you lose the one you wanted, and everything you had got destroyed

God morgon! Idag står det fotboll på schemat, det är såklart Fadde som ska spela. Han har gjort ganska bra ifrån sig de senaste matcherna, så jag hoppas han gör det idag också när jag ska kolla, men det tror jag :D

Jag brukar ha lite konstiga saker för mig när jag sover och i natt, kanske 20-30 minuter efter vi hade lagt oss för att sova, flög jag i panik upp från min plats i sängen och satte mig i fotändan för jag såg en spindel på väggen, en jättestor! Jag väckte stackars Fadde och tvingade honom tända lampan för "det är en spindel där!". Han gjorde snällt som jag sa men det fanns ingen spindel, jag insåg långsamt att storleken på spindel nog var ganska orealistisk, och att jag hade drömt. Men jäklar vad rädd jag blev!

Angående ESC igår, så antar jag att vi ska vara ganska nöjda med våran tredje plats. Jag sa till Fadde att om Sverige vinner ska jag skriva något snällt om Saade på min blogg, men nu tänker jag fortsätta kalla honom Tönten Saade ;) Men det var ju faktiskt riktigt spännande, när det inte fanns någon sådan självklar vinnare utan nästan alla fick varsin tolva! :) Det här var iaf mina favoriter utöver Sverige:


Tycker ni att rätt låt vann, eller vilken skulle ni vilja se som vinnare förutom Sverige? :)
110418

I think it means "I love you"


LÅT!

Vissa av Rihannas låtar tar det tid för mig att börja tycka om, men när jag väl gör det, så älskar jag dom! Den här är ett exempel på en sån låt.
Te Amo - Rihanna

110514
Källa

Också måste jag bara säga det idag, HEJA SVERIGE!
110418

That's alright because I like the way it hurts

Hej! Idag har vi varit borta hela dagen. Efter frukosten åkte vi ner till stan och kikade lite inne på Second hand-butiken, men hittade inget speciellt, förutom Faddes lillebror som stod utanför och sålde fika med sin klass :P
Efter det åkte vi hem till B&S (you remember, right?) och S klippte mitt hår. Hon är tydligen utbildad frisör och jag litar i stort inte på någon överhuvudtaget när det gäller mitt hår, så varför inte klippa sig gratis istället för att gå till en frisör. Det blev inte så stor skillnad, lite kortare bara, kortare lugg och det slitna är borta :) Fast jag tycker det ser lite ojämnt ut så hon kanske får fixa till det någon annan dag. 

Sen åkte vi hem till Faddes kusiner, B&S hade blivit bjudna dit på middag och blivit tillsagda att ta mig sig alla dom kunde hitta, ungefär. Så vi åkte med dit och åt middag. Nu skulle dom åka till sin trädgård och Fadde följde med, men inte jag! Det regnar ju, då vill man väl inte vara ute?

Förresten så bakade jag ju bröd igår, det blev ett grovt hasselnötsbröd. Gott, men lite mycket hasselnötter tyckte både jag och Fadde.
110514
Hehe, raka och fina skivor har jag skärt också! :)
110418

I didn't mean to end his life, I know it wasn't right

Tjo! Solen skiner men himlen är täckt av mörka moln, oväder på g? Jag tror det.
110513
Något som växer i rabatten som ser ut att slå ut i blom vilken dag som helst!
Spännande att se vad det blir :P


De flesta såg kanske semifinalen i ESC igår, och ni som inte gjorde det har säkert hört att Sverige gick vidare. Men Saades glasbur? Jag trodde verkligen att något gick fel eftersom bara en ruta sprängdes, och det såg ut som att det blev lite konstigt alltihop där, men tydligen så skulle det vara så. Jag kan ju säga att jag skrattade högt när jag trodde att det gick fel! Jag ville ju såklart att Sverige skulle gå vidare, men en liten del av mig skulle tycka det var så roligt om vi inte gjorde det, just för att det är Saade. Fadde sa till mig att han faktiskt inte är så dålig som jag tycker, men jag tycker inte han är dålig. Jag gillar honom bara inte för att han är så himla kaxig! Men en bra sak med hans uppträdande, han har lärt sig att uttala impossible och possible!

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och träffat min nya handläggare, som var mycket snällare och trevligare än han jag hade förut, som aldrig lyssnade på mig. Jag gick ju med i den där jobbgarantin för unga, fast jag egentligen redan hade jobbat för mycket och gör det nu också. Men han sa att det är dom som har tagit ett felaktigt beslut, och enligt reglerna kan dom inte ändra på det om det skulle påverka mig negativt. Och eftersom jag är med, får jag ju ersättning för de dagar jag inte jobbar. Alltså skulle det påverka mig negativt om dom skrev ut mig, så jag är med och det var ju ett misstag från deras håll som blev ganska bra för mig! ;)

Nu ska jag baka bröd, har fortfarande lite kvar av det jag bakade förut, men börjar tröttna och vill ha något annat :)
110418

Tankar kring att arbeta inom vården..

Nu tänker jag dela med mig av en lite djupare bit av mig själv.
Jag har aldrig riktigt kunnat se mig själv arbeta inom vården, jag har alltid känt att det inte är något för mig. Men det finns en annan faktor som fått mig att vilja det ännu mindre, vad ska jag berätta om nu.

När jag gick på högstadiet hade jag en lärare (som också var studievägledare, omlämpligt nog) som påstod sig kunna se vad folk kommer bli "när de blir stora." Jag och några till i klassen satt en dag i ett klassrum med den här läraren och hade inget speciellt för oss, så skulle han berätta för oss var och en vad vi kommer att bli. Till mig sa han (ungefär, kommer inte ihåg de exakta orden: Anna, du kommer hamna inom vården. Du är för tyst för att bli något.. Blyg som jag var och rädd för att stå upp för mig själv tog jag med sårad stolthet emot hans ord. Det är inget fel med att jobba inom vården, absolut inte, men han sa det på ett så nedlåtande sätt att jag tänkte: Jag ska aldrig jobba inom vården!

För någon dag sedan slog det mig; Han fick rätt! Jag hamnade inom vården! Men jag bestämde mig snabbt för att inte låta hans dumma uttalande hindra mig. Så länge jag trivs och jag mår bra borde det inte spela någon roll om han har rätt eller fel. Istället tänker jag på en underbar man som jag har i mitt liv; min pappa, som har jobbat inom vården i flera år nu, och som tycker att jag passar i det yrket. Hans ord väger mer, och att pappa får rätt om mig är självklart bättre än att läraren inte fick det.

Trots att jag trivs på min nya arbetsplats, och ändå kan tänka mig att jobba där ett tag, så ser jag det som ett tillfälligt jobb. Jag vill inte bli kvar där hela mitt liv, och det har inget med någon annan att göra än mig själv. Jag kanske är tystlåten och säger kanske inte alltid så mycket, men jag tänker mycket och jag har drömmar precis som alla andra, något som min lärare inte verkade inse.

Det här är mitt liv, och jag kan inte göra saker eller låta bli att göra saker pga. någon annan. Alla beslut jag tar måste tas utifrån mig, vad jag känner, vad jag tycker och vad jag vill. Jag drömmer om något större, och jag kommer att uppnå det.
110512
I'm reaching for the stars!
(Källa)
110418

I'm dancing like I am the only one


LÅT!

Det snackas väldigt mycket om att den där "vill du ligga med mig"-låten är årets sommarplåga, men det tycker inte jag (kanske för att jag inte vill ligga med honom? Haha). Här har vi årets sommarplåga enligt mig!

Higher - Taio Cruz feat. Kylie Minogue

110418

You have to know that I'll be alright

Idag har jag varit och träffat en sjuksköterska så nu har jag fått min läkemedelsdelegation (vilket betyder att jag får ge mediciner till vårdtagarna när jag jobbar) så det är jättebra!
110512
Jag satt ute i solen lite och läste (efter att jag plockat kattskit i rabatten, usch! Det luktar så sjukt äckligt..) när jag såg en att det satt en spindel på min kjol. Ovanligt och förvånansvärt lugnt slog jag bara bort den, men jag blev så nojig att det skulle komma fler så jag gick in, solen gick ändå bara i moln hela tiden.. För säkerhets skull skakade jag kjolen lite när jag kom in för att vara säker på att det inte fanns någon spindel kvar på mig, bara sekunder senare ramlar det ner en spindel från kjolen! Jag fick panik och drog av mig den.
Så j*vla äckligt, och det värsta med spindlar är att dom är överallt!

Har du någon fobi, och isåfall för vad?
110418

What can I do to prove my love is true?

Idag har jag jobbat! Jobbar fortfarande inte "på riktigt" utan går bredvid för att lära mig, idag mest för att lära mig att hitta ute på landsbygden. Jag fick köra en jeep idag! Jag och bilmärken/modeller liknar ju inget annat så självklart hade jag ingen aning vad en jeep var, men dom sa "jeep" och det blev en stor bil. Så jag fick köra en stor bil helt enkelt!

Jag har varit supertrött hela dagen, en konsekvens av att jag gick och la mig för sent, gick upp alldeles för tidigt (för att kännas normalt) och den här värmen som har varit idag har verkligen sugit energin ur kroppen. Har vetat hela dagen att det skulle bli regn och åska, och jag hade så rätt så. Dock kom det bara en skur, några blixtrar och lite muller sen var det över. Jag ska ju verkligen inte klaga på värmen, men det känns skönt att luften har "rensats" lite nu, för det har varit så himla kvavt.

Nu ska jag strax slå mig ner i soffan och kolla på Efterlyst och hoppas på att jag lyckas hålla mig vaken till klockan tio! Tveksamt faktiskt..
110511
Gissa vilka? ;) Hehe..
110418

Karl Fazer

Som sagt var så fick ju jag den underbara chansen att provsmaka Karl Fazer choklad och lovade ju att "recensera" när jag gjort så.
110510
Ärligt talat så tror jag ingen blir förvånad, men jag älskade dom båda två!
Den med Cashewnötter blev väldigt god med den salta nötsmaken som bryter av lite mot det söta. Och mintchoklad är ju bara så gott så Marianne Crisp gick utan problem hem den också!
Dom får MVG++ i betyg av mig, kommer garanterat köpas fler gånger och rekomenderas till alla chokladälskare!
110418

I'll get you when I'm popular?

Jag hinner inte proppa in alla inlägg jag vill skriva under tiden jag är hemma så jag behöver använda även den tiden jag egentligen inte är tillgänglig på, haha. Just nu är jag och jobbar och detta är ett tidsinställt inlägg.

Igår morse lyssnade jag på Rix MorronZoo när skådespelerskan Helena af Sandeberg gästade. Det ena ledde till det andra och på något sätt kom dom in på samtalsämnet "Eric Saade" och hur han nästan verkar förtrolla små barn med sin musik. Helena berättade att hon har en liten son (på 6 år tror jag) som går runt och sjunger "My body want's you girl, I'll get you when I'm popular". Och ni förstår ju, det blir så väldigt fel. Det dom kom fram till var att hans låt är ytlig.
När Eric Saade själv däremot gästade Riz MorronZoo sa han att låten inte alls handlar om att vara populär(!?) utan att man ska kämpa för att nå sina drömmar. Han sa också, måste jag tillägga (jag har själv lyssnat på klippet med Eric Saade för jag blev så himla nyfiken när någon på Rix fm nämnde att Saade sagt att låten inte alls handlar om att vara populär), att han sjunger "I'm gonna get there on my own" och så vitt jag kan se och höra finns inte den frasen med någonstans i låten.
Hur som helst tyckte jag det var väldigt roligt när Sofia Wistam sa att hon hade försökt lite sådär snällt att säga till Saade att låten faktiskt är ytlig - men nej!

Okej - det är inte omöjligt att den som skrev låten och/eller Eric Saade har något dolt budskap med texten, men i så fall har dom dolt det väldigt väl. Att uppmana då framför allt barn, eftersom det är mest dom som gillar Saade, att kämpa för att nå sina drömmar, genom att sjunga att han ska få den tjejen han vill ha när han har blivit populär..? Jag är visserligen inte förvånad att han inte har gjort det - men han borde ha tänkt ett steg längre. Vad sänder det ut för signaler till barnen? Att bara populära killar får tjejer..

Vad tycker du om Eric Saades låt - är den ytlig eller ser du det "dolda budskapet"?
110418

Just give me a chance, I'm gonna stay there

Till middag idag bjöd jag på Kycklingfilé med Sambal Oelek (recept finns här) och det var jättegott och väldigt enkelt att göra. Bara att slänga i allt i en kastrull, blanda runt och sedan bara vänta!
110510
Serverade med klyftpotatis :)

Angående det jag skrev tidigare, om katter i rabatten, så ska ju tydligen katter tycka illa om ättika. Så jag tänkte hälla lite ättika i vattnet när jag vattnar där ute, så kanske dom håller sig borta. Bara det att vattenkannan står i duschen, och inne på toan (på en handduk som hänger över duschdraperi-stången) sitter det en enorm spindel, så jag vågar inte gå in där.
Usch, jag hatar att vara så j*vla livrädd för dom små krypen, för det är så lätt för dom att bara dyka upp. Och om en har tagit sig hela vägen in på toan är väl risken ganska stor att det finns några stycken i vardagsrummet och sovalkoven också, som är närmast altandörren som varit öppen? 
Fadde är på träning, så ingen som kan rädda mig har jag heller..
110418

"Han med mustachen"

110510
Källa
Jag såg han där Håkan Juholt idag, han var i stan och pratade om någonting (jag lyssnade inte, men det hade väl säkerligen med omvalet att göra). Jag har egentligen ingen aning om vem han är, men jag kände igen mustachen, haha!
110418

To give me all your love is all I ever ask'

Jag har precis fixat och satt in bilder i en fotoram jag köpte häromdagen:
110510
Lite svårt att få en bra bild när man speglas i glaset, men som ni ser:
Ett kollage med de viktigaste personerna i mitt liv ♥

Så idag har jag varit och tagit prover för att bli blodgivare. Mitt blodtryck var jättebra, och min puls var jättebra, så var det några andra grejer som också var jättebra, och om 1-2 veckor får jag veta om mitt blod är jättebra också :) Men det får vi väl hoppas!
Jag tycker att alla som får borde bli blodgivare. Jag har ju visserligen inte gett något blod än, men det känns redan bra! Mitt blod kommer ju att rädda liv och man får gratis hälsoundersökningar, presenter och fika! Lätt värt det! ;D

Jag skrev ju igår att jag och Fadde har planterat blommor i våran rabatt, eller ja vi har sått frön, kanske jag ska säga. Men jag blir så sur och ledsen när jag ser att en katt (hoppas jag det är, för om någon låter sin hund gå i andras rabatter blir jag riktigt arg) har gått där och grävt runt i jorden och gjort sina behov. Jag hoppas inte dom förstör så mycket att det inte kommer några blommor, för isåfall får man ju nästan sätta något nät eller stängsel runt så inte katterna kan gå där. Men det känns bara så tråkigt! Dumma djur..
110418

I've been crushed, beaten down, and I'm frozen to the ground


LÅT!
My heart is refusing me - Loreen

Jag har börjat gilla den här låten. Det tog lite tid, men så länge man slipper se hennes konstiga rörelser och hur hon föstört sitt söta yttre är den faktiskt helt okej, tycker jag!

Just nu sitter jag bara och väntar på att solen ska komma i rätt läge för att jag ska kunna sitta ute och njuta av den, just nu är det skugga här utanför. Jag har smörjt in mig med solkräm och är redo, haha! Men jag vet inte om jag hinner, för klockan tolv idag ska jag infinna mig på sjukhuset för mitt första besök som blodgivare! Jag hoppas det går bra och att dom inte hittar något fel på mig ;)
110510
Och bara en sak till, jag gillar inte alls den här nya begränsningen som Spotify har hittat på nu. Jag är nästan besatt av Pink's F**kin' Perfect, och nu är den förbrukad för den här månaden! Hey YouTube!
110418

Baby, I swear it's deja vú

Mellan varven till tvättstugan idag har jag suttit ute i den underbara värmen och solat/läst och målat tånaglarna! Haha, jag köpte ett nytt nagellack för någon vecka sedan (Viva la diva nr. 37). Det var 50% rabatt så jag betalade bara 25 kr för den! Jag var så sugen på att prova det nu, men får ju inte ha målade (finger)naglar när jag jobbar (vilket jag kommer fortsätta med, förmodligen hela sommaren, yeay! :D) så jag målade tånaglarna.
110509
Haha, förlåt för att ni får en bild på mina tår,
men det är som sagt de enda naglar jag får måla!

När tvätten var färdig åkte jag först ner till stan för att köpa en ny ansiktsrengöring (ger upp alla dyra grejer nu som inte är ett dugg bättre än något annat och kör på apotekets Spotless-serie och hoppas på resultat!) sedan åkte jag vidare till Skogslyckan för att retunera dom där fula, dumma skorna som det bara blev massa krångel av. Därifrån vidare till Torp för att förtidsrösta i regionvalet, också köpte jag en vattenkanna på Bauhaus så att vi kan vattna våra blommor!
110509
Såhär gick jag klädd idag, bara leggings, kjol, linne och Herkules-skor (som jag kallar det för jag glömmer alltid bort vad det heter..) och jag svettades! Det har varit supervarmt, och nu har jag blåsor under fötterna pga. värmen.. Härligt! Jag lyckas alltid halft om halft döda mina fötter under sommaren med dåliga skoval osv.

Har ni haft en lika varm och härlig dag som jag?
110418

Do you know that there's still a chance for you, 'cause there's a spark in you

Igår medan vi väntade på bussen i Vänersborg gick vi som sagt till Blomsterhallen. På deras skylt stod det "Blomsterhallen - låt dig inspireras", och det gjorde vi verkligen! Varken jag eller Fadde har så stort intresse av att gräva i jord och sånt där, men när vi kom hem igår gick vi ut i våran trädgård, eller rabatt ska jag väl säga, och började dra upp brännässlor, maskrosor, hela buskar och små pinnar med rötterna. Så nu är alla hemska brännässlor, ogräs och halvruttna buskar borta och vi har planterat fyra olika sorters blommor.
110509
Blåklint, Jätteeternell, Lejongap & Atlasblomma
Jag hoppas dom växer bra nu och blir fina! :)

Idag ska jag tvätta (så himla tråkigt en sån här fin dag..) också ska jag greja lite här hemma, sen tänkte jag åka till Torp och förtidsrösta i omvalet. Lika bra att få det gjort tycker jag och jag måste ändå ha något att göra idag för Fadde ska åka till Strömstad direkt efter skolan och spela match, så han kommer nog hem ganska sent.

Hoppas ni får en underbar dag och att solen skiner lika starkt på er som på mig! :)
110418

You are once in a lifetime, a treasure near impossible to find

Det var något fel på bloggen igår så inläggen kom aldrig upp, men här kommer gårdagens!
11-05-08
110508
Idag firar jag & min älskling 3 år tillsammans! Vi ville göra något kul så vi bestämde oss för att åka till Vänersborg och bada på Vattenpalatset och sedan äta någonstans. 
Dagen började lite dåligt när vi kom till tågstationen och såg att alla tåg hela helgen skulle ersättas av buss, pga. banarbete - bara det att bussen aldrig kom. Vi fick hjälp av en busschaufför som kom efter ett tag och skulle köra någon annanstans, och han berättade att dom hade missat i stort sett allting hela helgen och kört för tidigt, kört ifrån folk osv. osv. Så ringde han till någon och frågade var våran buss hade tagit vägen, och då hade han tydligen kört, och sedan kommit på att han kört för tidigt och vänt för att köra tillbaka, men kört vilse så ingen visste var han var, haha. Tillslut fick vi iaf ta en taxi som vi delade med en kvinna som också väntade på bussen till Vänersborg, så vi kom väl fram en halvtimme sent eller något.

Väl i Vänersborg gick vi till Vattenpalatset, som kallar sig "äventyrsbad" men var inte så äventyrligt. Det fanns inte så mycket där. Det roligaste var en stor rutschkana, men den var ganska dålig för man liksom "kastades" upp på kanterna så jag slog mig överallt; foten, armbågen, höften.. Kommer vara blå överallt i morgon!

När vi hade badat färdigt begav vi oss ut på stan och letade efter ett ställe att äta, vi hittade en Thai restaurang med ett bra pris på buffé. Vi kom in i en nästan helt tom restaurang, och vi förstod snart varför. Utbudet på buffén var inte så stort och personalen satt med en dator och spelade hemsk technomusik, stod och spelade på spelautomaterna och satte på en film på en slags "hemmabio-anläggning". Maten var okej, men det förstörde tyvärr en del..
110508
Maten
110508
Restaurangen, haha.. Ni ser ju bara hur det ser ut!
110508
Efter vi hade ätit gick vi tillbaka till tågstationen, men hade ingen lust att utsätta oss för en ersättningsbuss med byte i Öxnered (som tydligen ska vara ett dåligt ställe att bli fast på) så vi väntade på en ordinarie buss som skulle till Uddevalla. Under tiden vi väntade gick vi till Blomsterhallen och köpte lite billiga frön som vi ska så i våran rabatt så det blir lite finare här :D
Och nu har vi kommit hem till ett supervarmt Uddevalla! (och vi åkte till Vänersborg där det blåste jättekallt!?)
110508
Sevärdheter(?) i Vänersborg

Våra planer för dagen blev väl inte dom bästa, men som jag sa till Fadde:
"Varje dag med dig är en bra dag" ♥
110508
Jag älskar dig ♥
110418

I can say I've never bought you flowers, I can't work out what they mean

Vi slog personligt rekord idag i att sova länge, vi vaknade vid halv tolv! Det är väl nästan normalt för ungdomar men vi är inte normala, vi sover aldrig så länge annars. Men vi kom hem ganska sent igår och fastnade framför en film. Idag fick vi sällskap till våran sena frukost av B&S (som är Faddes farbror och hans flickvän, orkar inte skriva det hela tiden men vet inte om dom vill ha sina namn här, så B&S får det vara). 
Efter vi hade ätit frukost åkte vi med dom till ÖoB och Torp. Jag har länge velat åka till ÖoB men har inte orkat ta bussen dit, men så idag passade jag på att fynda lite grejer, bl.a. en fotoram, ansiktsmasker och ett skrivblock som jag ska ha och skriva alla mina recept i!
Sen åkte vi till familjens trädgård och vad där och grillade och bara njöt av solen och den härliga värmen som äntligen har kommit tillbaka!
110507110507
Fadde klädde ut mig lite och alla tyckte det var jättekul, hehe! Vill bara påpeka också att Fadde och hans familj inte är muslimer, så det är inget sånt så att ni vet!

Nu blir det antagligen soffan och någon film, och äta choklad för idag är det min chokladdag! :D I morgon ska jag och Fadde ut och åka lite tåg och ha det roligt! Men det berättar jag mer om i morgon när vi kommer hem! :)
110418

Every moment gone you know I miss you

Som ni nog vet vid det här laget så är jag tokig i choklad och då kanske ni kan förstå att jag blev jätteglad när jag blev utvald som testpilot för Karl Fazer Mjölkchoklad (via Smartson). När jag var och handlade idag så passade jag på att hämta ut mina två stycken, helt gratis 200 g chokladkakor! Det fanns Mjölkchoklad, Cashewnötter, Hasselnötter och Marianne Crisp att välja på, jag valde dessa:
110506
Vilken tur att det är min "choklad-lördag" i morgon! :D

Fick lite extra rabatt där också, för dom drog av 50 kr fastän chokladen bara kostade 37 kr sammanlagt, men jag klagar inte! Jag tror att dom kommer vara supergoda, men sen så är jag ju också, precis som dom sökte, en riktig chokladälskare! Jag kommer iaf skriva mer och recensera när jag har provat dom!
110418

You've taken me across the universe, you were there when I was hurtful

Hej! Idag är jag ledig efter 4 dagars jobb, jag hoppas att jag kommer få fortsätta där för jag trivs! Skulle vara så skönt att ha ett jobb så jag kan komma på fötter igen och spara pengar till en utbildning och försörja mig såklart!

I morse blev vi väckta vid åtta av att det ringde någon från blodcentralen. Jag har anmält mig som blodgivare så jag ska dit nästa vecka och testa blodvärdet och så. Det är ju bra att få en gratis undersökning så man vet att allt står rätt till, och så tycker jag att det är en riktigt bra sak att göra, att ge blod. Efter det hade ringt kunde jag inte somna om igen, men jag låg och myste med Fadde som hade sovmorgon :)

Jag ska strax åka och handla, det är lite tomt i kylskåpet. 
110506
Hoppas ni får en underbar fredag! :)
110418

Humorgalan - För varenda unge

Humorgalan - För varenda unge


16 600 personer ringde in och anmälde sig som världsföräldrar under humorgalan, vilket är jättebra! Men världen är fortfarande i stort behov av ännu fler världsföräldrar - och det är inte för sent!
110418

Pass the walls of fear and pride, to a place where love can't hide

Hej! Jag ska strax slänga ihop lite mat och tänkte försöka hinna åka ner till stan en stund innan jag ska jobba.

För några dagar sedan fick jag av någon okänd anledning för mig att städa i skrivbordslådorna och insåg att jag har alldeles för mycket brev och papper liggandes där, så jag köpte ett hålslag och har suttit ett tag nu och tagit hål och satt in papper i en pärm. Men det tog stop efter ett tag, för en den fastnade..
110505
Bra grejer man köper..

Hoppas ni får en underbar fortsättning på denna torsdag! :)
110418

Ain't got no time for no haters, just live your life


LÅT!



Got everybody watching what I do
Come walk in my shoes
And see the way I'm living if you really want to
Got my mind on my money
And I'm not going nowhere
So keep on getting your paper, and keep on climbing
Look in the mirror, and keep on shining
Till the game end, till the clock stop
We gonna post up on the top spot

110418

Talking 'bout how I'll never ever find a man like you

110504
110504
Jag vill ha sommarvärmen tillbaka!

I morse när jag vaknade sken solen, men nu ser det mörkt ut på himlen igen. Men så länge det inte snöar tänker jag iaf inte klaga.
Djuren har varit galna här utanför idag, först såg jag en katt som låg och spanade på en duva (det är två duvor som verkar ha flyttat hit, dom sitter här varje dag). Jag försökte skrämma bort katten men då började den springa efter duvan som flög för livet. Någon timme senare kommer det en liten bambi springandes i panik här utanför och samma katt kommer springandes efter. Den verkar vara hungrig den där katten..

Idag har jag varit duktig och städat. Eller, duktig och städat? Vi kom hem för en vecka sedan och jag packade upp idag, så så jätteduktig kanske jag inte varit, men jag har plockat bort alla smågrejer som bara ligger och skräpar överallt så nu ser det jättefint ut här :)

Nu ska jag strax sticka iväg till jobbet, och ni får ha en fortsatt bra dag!
110418

Good night

Tjo! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Jag låg i sängen halv tio igår och sov väl strax efter tio, sjukt skönt! Kan inte minnas sist jag gick och la mig så tidigt!

Efter jobbet åkte jag hem till Faddes farmor och farfar, idag igen. Vi åt där och sedan åkte vi med Faddes farbror och hans flickvän till deras lägenhet för att fixa lite där. Och jag fick köra dit! Haha, farbrorns bil var helkonstig men det gick bättre efter ett tag när jag lärt mig lite hur den fungerar. Men det är ju kul att köra och bra att prova olika bilar :) 

Så med andra ord har jag haft fullt upp idag, åkte hemifrån kvart över sex i morse och kom hem strax efter nio på kvällen. Det har gått såpass bra på jobbet också att jag ska få prova jobba två kvällar nu också, eller ja jag jobbar ju inte riktigt än utan går bredvid.. Men det känns bra, det är verkligen jättestor skillnad på det stället jag är nu och där jag var förut. Det underlättar ju jobbet väldigt mycket om man jobbar med människor som är trevliga och får en att trivas!

Det första jag ska göra i morgon, är att iaf sova!
Förresten.. så har det snöat här idag! Jag blev helt paff och bara stod och gapade när jag såg det, också var jag tvungen att gå ut i skiten också! Sommarvärme?
110503
Bild från i fredags. Observera (om ni vill) hur ofräsch just den översta lampan, där fiskmåsen sitter, är. Och så var det på alla lyktstolpar i hela parken! Favorittoalett, kanske?
110418

I know I'm playing with fire but I don't know why

Hej! Idag har jag jobbat, och det gick jättebra. Fick jobba med väldigt trevliga människor, vilket kändes skönt. Jag uppskattar när man kan säga direkt till mig vad man tycker. I det här fallet fick jag bara höra bra saker, men istället för att man ska få ett samtal från chefen om att man gjort eller inte gjort något som inte varit till belåtenhet. Men det känns iaf jättebra!

Sen har jag som jag skrev igår varit hos Faddes farmor och farfar och välkomnat en till tjej till "familjen". Hon verkade jättesnäll och trevlig, och hon var så söt.. När hon hade hälsat på mig utbrast hon till Fadde "Vad söt hon är!" (på persiska då..) och sen sa hon till mig på engleska att jag har så fina ögon! Hehe, nämen hon verkar jättegullig :)

Jag avbröt kvällen ganska tidigt och åkte hem, höll på att somna i soffan av kanske förtsåeliga skäl eftersom jag gick upp 5 i morse, jag ska upp samma tid i morgon också så jag ska bara kolla färdigt på Total Blackout och sedan ska jag gå och lägga mig!
110502
Fina blommor som jag hittade i stan i lördags!

Förresten så var det några dumma jävlar som tänt eld på ett hus i stan tidigt igår morse, vi åkte förbi där idag och det finns ingenting mer än grunden kvar. Vem gör så? Och dessutom alldeles bredvid polishuset, som sagt, dumma jävlar! Står mycket om det i Bohusläningen.

Nu ska jag sova, god natt! :)
110418

It looks like you've given up

Valborg igår blev inget speciellt. Vi gick som sagt till Margretegärdeparken för att kolla vad dom hittade på där. Det var fullt med folk där, och precis när vi kom dit så kom det en parad med de här småtjejerna i täten och musiker efter (jag undrar hur man gör för att få vara med som musiker? Verkar grymt!).
110501
Sedan pratade konfrenciererna ett tag och drog massa torra skämt.. En kör bestående av några tjejer från klass nio från någon skola sjöng lite, dom var duktiga faktiskt, och jag insåg hur mycket jag saknar kören i skolan!
110501
När sedan någon gubbe från kommunen som hette Sten (väldigt roligt eftersom årets "Valborgstema" var sten, ha-ha..) kom upp och började prata tröttnade vi och gick därifrån. Och det var vårat Valborgsfirande.

I morgon ska jag jobba 7-16. Fortfarande hemtjänsten men jag ska få prova jobba på ett annat ställe, eftersom dom tydligen inte tyckte om mig.. Sen ska jag bara hem och byta om och åka direkt till Faddes farmor och farfar, för hans farbrors flickvän kommer från Iran i morgon, som jag skrev en annan dag, så vi ska dit och hälsa henne välkommen till Sverige, eller nåt. Hon hade tydligen sett mig på bild och tyckte att jag var vit, haha!

Alla om återgår till skolan/jobbet och det gamla vanliga i morgon, och alla andra också för den delen, får ha en bra vecka!
110418

RSS 2.0