It's raining men girl, what you worry 'bout?

Har jobbat idag, det var sista dagen på mitt vik. men jag har fått förlängt en månad till, awesome! Fast nu ska jag ha lite semester, lämnar Fadde hemma och åker iväg ett tag :) Först blir det Rihanna på onsdag (snälla, snälla, snälla ställ inte in!) och sedan åker jag vidare hem till familjen ♥

Efter jobbet tog jag en sväng förbi morfar och hans Monica för att hämta en grej till pappa. Det var ett tag sen vi sågs så det var roligt att träffa dom. Fick med mig lite dukar och grejer hem som min gammelfarmor har gjort (eller vad det blir? Mammas farmor i alla fall..)

Nu har jag inget mer vettigt att skriva känner jag, måste packa!
Posted by Anna

Feels so good being bad

Jobba jobba jobba. Och ikväll började det skymma redan vid halv fem. Jag kanske har missuppfattat det hela men jag trodde att meningen var att det ska bli ljusare om kvällarna? Eller är det ljusa morgnar som "folk" vill ha? Ja ja, jag säger det varje gång det ändras från sommartid till vintertid och vice versa; jag tycker det är så onödigt. Varför hålla på att mixtra med tiden och lägga till en timme här och ta bort en timme där? Låt det vara som det är så slipper vi bli snurriga i huvudet för att dagen blir helt konstig.
111030
Tur att någon har koll!

Förresten så hoppas jag att alla som var och festade i lägenheten vägg i vägg med mig igår kväll/natt mår riktigt dåligt idag. Jag höll på att bli tokig igår när dom satte igång och sjöng DJ Ötzis låt Hey Baby (I wanna know if you'll be my girl)... Den låten innehåller väl inte så mycket mer text än just titeln, så efter typ tionde gången höll jag på att bli galen.
Jag hade ställt om klockan redan igår kväll, men egentligen (eftersom det är 3.00 det sker) så var klockan halv tolv - tolv och då ska man väl vara tyst? Normalt brukar ju folk gå till krogen när det börjar bli sent men dom här hade tydligen bestämt sig för hemmafest.. Också rökte dom så det luktade in till oss.

Åh vad jag klagar!
Nu ska jag hitta på något vettigare :)
Posted by Anna

Yellow diamonds in the light

Idag har jag och Fadde varit duktiga och städat. Det behövdes verkligen och nu är det rent och fint :) Om någon halvtimme är det dags för mig att ge mig av till jobbet. Jobbar ikväll och i morgon på dagen så det blir inte så mycket bloggande i helgen.

Vi var förresten på Torp igår och shoppade lite. Eller jag shoppade och Fadde följde efter :) Detta kom en nöjd Anna hem med:
111029
Tre baslinnen från H&M och en halsduk "utan ände" från Indiska.

Jag köpte även nya hörlurar till mobilen från Teknikmagasinet, eftersom mina gick sönder. Har ändå velat ha nya länge för jag gillar inte såna "vanliga" lurar, vill ha plug-in så nu blev det så :)

Hoppas ni har och får en fortsatt bra helg, nu ska jag göra mig i ordning för jobbet :)
Posted by Anna

Wanna take control, ain't nothing wrong with that

Vi åkte hem till Faddes föräldrar för att spendera kvällen där. Självklart ville jag gosa med kaninen. Och nu sitter jag här med ett kliande, rött och svullet öga, bara för att jag ska vara så dum och envis och trotsa min allergi. Det var evigheter det här hände mig sist, men det är så obehagligt. Allergi-kli måste vara det värsta kliet.

Egentligen så gillar jag nog djur, kanske ganska mycket till och med. Men eftersom jag i stort sett aldrig kunnat umgås med något djur utan att få någon form av allergisk reaktion så har det automatiskt utvecklas till att jag inte gillar djur (så mycket) och vill helst inte ha dom nära mig. Som en sorts försvarsmekanism, kan man väl säga. Det är bättre att inte vilja än att inte kunna.

Katter, som är det djur jag har varit/är mest allergisk mot, är nu det djur som jag absolut inte tycker om. Kaniner, och kanske gnagare över huvudtaget (kunde ju inte låta bli att älska Fridas marsvin Astrid), är jag däremot svag för. Kanske för att jag aldrig fått någon sån stark allergisk reaktion mot något sådant djur i min ungdom (haha), inte som jag kan minnas i alla fall.

Hur som helst fick jag avsluta kvällen tidigt och tog bussen hem för att ta allergiögondroppar. Thank god att det finns något att göra åt det i alla fall.
111028
Haha, modellen är framme igen!
Posted by Anna

The road is clear, but I can't see a thing

Idag är det dags att skicka in uppgifterna i Part 3 i Digital färglära. Den andra uppgiften i den här delen (som jag skrev tidigare verkade "rolig men krävande" - I was right) tog en evighet innan jag lyckades lista ut hur jag skulle bära mig åt. Åter igen ser det så otroligt simpelt ut i "Interactive training mode", där dom visar hur man gör i Corel draw, som kursen är baserad på. Men det är svårt att hitta motsvarande verktyg i Photoshop.
Jag blev lite sådär "nu-är-jag-så-arg-att-jag-svär" där ett tag. Varför säga att det går lika bra med Photoshop när det blir så mycket krångligare? Och varför basera en kurs på ett program som är så svårt att få tag på? (Jag hittade det inte någonstans..)

Ja ja, hur som helst så blev jag färdig tillslut. Och så här ser det ut (klicka på bilderna för att se dom större):
Uppgift 8
Handlar om proportioner.
111028

Uppgift 9
Handlar om färger..? Jag låter bilden tala för sig själv, ni förstår nog.
111028
Posted by Anna

Hackad

Matchen gick dåligt. Jag satt alltså och frös i mer än två timmar och Fadde fick bara vara med och spela sista kvarten, om ens det. Dessutom förlorade dom, med 7 - 1. Så ovärt.

Och medan jag satt och kollade (eller typ hade slutat kolla eftersom min stjärna aldrig fick komma in) fick jag sms från Frida och tydligen hade mitt facebook-konto blivit hackat. Hade fått en riktigt otrevlig och äcklig profilbild bland annat. Så nu har jag ändrat lösenord. Överallt. Bra träning för minnet?

Nej, detta blev alltså inte en så vidare bra kväll. Nu önskar jag mig lite massage och värme :)
Posted by Anna


Something I love and something I hate

I vanliga fall hatar jag reklam. Jag hatar det! Men Libero's nya reklam är ju bara helt underbar!

Älskar den blonda ungen! ♥

Till skillnad från den här:

Ni får ursäkta mig i förväg för de fula orden jag tänker skriva nu, men varje gång jag ser eller hör den här reklamen på TV blir jag bara så sjukt irriterad och tänker/säger högt/skriker: Är du helt jävla dum i huvudet? Vadå "Katter är också människor"? Katter är katter och människor är människor!

Nu drog jag verkligen ner nivån på det här inlägget känner jag. Så varför inte en "short-cut" av Libero-reklamen igen. Med bara den söta blonda ungen ♥
Titta på den! Det är 15 sekunder av erat liv, och jag lovar att den kommer få er att le!

Posted by Anna

Don't even know what we're fighting for

Hej på er! Nu är jag hemma från jobbet och har inte speciellt mycket för mig. Väntar bara på att Fadde ska komma hem så vi kan äta :)

Kvällens planer består av fotboll. Det är Fadde som ska spela då, och jag ska vara publik. Det kommer bli sjukt kallt, och i vanliga fall hade jag nog avstått. Men ikväll ska Fadde, med "sitt" nya lag, möta "hans" gamla lag (där han tränade i flera år, men i våras blev han inte uttagen till A-laget så han slutade). Jag hoppas, hoppas, HOPPAS att dom vinner, så dom där IFK:arna ser vad dom lämnade ifrån sig. Så det ska bli roligt att se, faktiskt :)
110515
Bild från i somras (våras?) när jag klädde mig i HAIF-färger när jag skulle iväg och se Fadde spela. 
Höll förresten på att frysa arslet av mig då, trots att jag hade tjock tröja, jacka och halsduk. Och det var sommar (vår?) och jag missade första halvan av matchen för att Fadde sa fel tid till mig... Undrar hur det kommer gå ikväll?
Posted by Anna

Jag gillar inte att man skyller ifrån sig

111026
UNICEF/Roger Le Moyne

"Dagispersonal anmälde inte misstänkt barnmisshandel: Vi tänkte anmäla men hann inte."

"14-årig flicka blev våldtagen på skolan och trakasserades av elever. Skolan: Vi gjorde vad vi kunde."

Varje dag far svenska barn illa och vuxna skyller ifrån sig. Varför är det så? Det ska UNICEF ta reda på. Under en månad hårdbevakas Sverige - inga undanflykter accepteras. För att klara det behöver de vår hjälp: Hjälp till att jaga undanflykter då barn far illa, ta ställning på Facebook och sprid filmen om undanflykter.

Och du som har en egen blogg, var med och blogga mot undanflykter!

24 oktober - 24 november är månaden då man inte får skylla ifrån sig!

Posted by Anna

Exotic sauces

Genom Smartson fick jag chansen att testa Keldas nya "Exotic sauces". Smakerna det finns att välja mellan är Thai Green curry, Thai Red curry & Tikka masala. Efter att ha letat och nästan blivit galen för att jag först inte hittade dom i någon affär, valde jag den förstnämnda.
111026
Vi (jag & Fadde) blev tyvärr inte speciellt imponerde. Vid slutet av måltiden var vi båda väldigt trötta på både smaken och lukten av såsen och jag hade egentligen lust att bara kasta resterna istället för att spara till matlåda.
Det känns inte som något vi kommer att äta igen. Kanske skulle de andra smakerna passat oss bättre, men jag vet inte om det känns så värt att prova. Tyvärr. Men för övrigt var det ju roligt att få testa, skulle nog aldrig gjort det annars.
Posted by Anna

We found love in a hopeless place

Älskar låten!
We found love - Rihanna


1 week to go ♥
Posted by Anna

Put a sock in it, just stop runnin' your mouth

Hej! Veckan började med mycket jobb. Jobbade måndag kväll, tisdag dag (fram till halv tolv) så ringde dom på förmiddagen igår och frågade ifall jag kunde jobba kvällen också, så det gjorde jag. Fick ju några lediga timmar mitt på dagen i alla fall så jag hann hem och greja lite och sova i soffan innan jag var tvungen att åka tillbaka till stan och göra lite ärenden. :)

Passade på att gå inom den nya "bok-rea-affären" som dom har öppnat i Gallionen. Det är tydligen bara något tillfälligt som ska vara där till slutet av året, men helt awesome! En hel butik full med billiga böcker! Jag köpte den här:
111026
En sorts kärlek!
Som jag har sagt så många gånger nu, så är det den bästa boken jag har läst. Och visst måste man ha sin favoritbok hemma? Sen så kanske ni ser priset? (Eller kanske inte?) 39 kr. Så nu kan jag läsa den när jag vill, hur många gånger jag vill, om och om igen
Posted by Anna

Like the wind you blow me away

Hej! Det blev tomt här igår. Vi hade tvättdag igår och mellan varven till tvättstugan satt vi i varsitt hörn och spelade på mobilen/datorn. Haha, låter kul va?

När vi hade tvättat tog vi en promenad i det kalla höstvädret hem till Faddes familj, där vi åt och så. Och jag passade på att ta med mig kameran för att kunna ta bättre bilder på lillkaninen :)
111024
Söt va? Jag vill ha ♥
Nu ska jag försöka få något vettigt gjort (= plugga) innan jag måste göra mig i ordning för jobbet.
Posted by Anna

Swedish house mafia

Här kommer en fråga. Jag hörde den här låten på radion häromdagen när jag jobbade och satt i bilen. Jag känner igen killens röst så himla väl (framför allt i refrängerna) och det gör mig vansinnig att jag inte kan komma på vems röst det liknar. Jag känner igen den så väl, men det kommer inte upp något namn eller bild, ingenting!

SNÄLLA!
Säg att det inte bara är jag.. Kan någon säga mig vem jag tänker på?

Posted by Anna

Mr. Know It All, you think you know it all..

Hej hej! Här sitter jag och funderar på vad dagen har att erbjuda, inget vidare bra väder ser det ut som i alla fall.

Igår kväll var jag och Fadde hemma hos hans familj och jag fick mysa med både en kaninunge och en bebis. Han syster hade köpt en liten kanin som verkade trivas bra på min mage. Sjukt söt :)
111022
Han var inte så lättfotad med den mörka pälsen, det dåliga ljuset och med en mobilkamera, men ni ser att det är en kanin, eller hur? :)

Jag har ju velat ha en kanin länge och nu är den önskan inte direkt mindre, haha. Hur som helst, så hade dom gäster också - gäster med småbarn. Så jag fick sitta och hålla lillkillen ett tag, honom lägger jag däremot inte upp någon bild på :)

Nu ska vi väl försöka göra något vettigt av dagen.
Önskar er alla en trevlig helg! :)
Posted by Anna

Part 2 - Approved

Jag vet att jag har "woho:at" allt den senaste tiden, men.. Jag fick godkänt på Part 2 i Digital färglärawoho! :D
111021
Och nu är jag halvvägs igenom Part 3. Jag blev alldeles matt när jag tittade på den andra halvan. Det verkar vara en rolig men krävande uppgift så jag känner att jag inte borde börja på den nu när jag redan är trött i huvudet. :)
Posted by Anna

When the sun goes down someone's talking back

Hejsan! Nu är jag äntligen ledig i tre dagar ♥ Det blev lite sent på jobbet igår, jämfört med vad det brukar vara alltså, så det var skönt att slippa gå upp tidigt idag.

Det där städandet som jag funderade på igår verkar inte bli av. Jag tycker inte man ska städa när solen skiner.. Nej, det ska man inte.. Eller vad tycker ni?
Igår tog jag och Fadde i alla fall in utemöblerna och bar ut dom i förrådet. Alltid något!
111021
Så nu ser det alldeles tomt ut där ute, och det känns som att vi sänder ett meddelande till snön att den är välkommen nu, men det är den inte! 
Posted by Anna

Every moment spent with you is a moment I treasure

Hej hej! Finns det verkligen något som heter fint höstväder så är det nog sådant väder idag. Jag tycker dock inte hösten är så fin, det är bara kallt. Jag hade kanske tänkt att städa idag, men det känns inte som att jag är på städhumör, haha.

Istället sitter jag och chattar med syrran på facebook och gör inte mycket nytta. Har kollat lite på lägenheter, jag har inga planer på att flytta just nu men det är ju roligt att titta. Jag har kollat upp var alla områden med konstiga namn här i stan ligger. Kan ju vara bra att veta. Hittade ett ställe som jag skulle vilja bo på, Garvaren heter det (sa ju att det var konstiga namn..)
111020
Källa
Ser det inte härligt ut? :)

Nu tror jag att jag ska föröka mig på att orka plugga lite. Ska nog försöka att ligga lite före nu eftersom jag ska åka bort sen :)
Posted by Anna

2 weeks to go!

Det här har jag suttit och grejat med ett tag nu:
111019
Pluggat med andra ord :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan föna håret! ♥ Har hatat mitt hår i en vecka nu, så förhoppningsvis kan min nya hårfön ändra på det :)

Och på tal om vecka.. Idag är det 2 veckor kvar till Rihanna, woho! ♥
111019
Posted by Anna

Won't you come and rescue me?

Hej :) Idag har jag fått sova ♥ Känns som jag inte haft sovmorgon på en vecka fast det bara varit två dagar! Men ikväll och i morgon kväll ska jag jobba extra. Klirr i kassan! ;D

Jag tänkte berätta en sak, har funderat på detta ett tag nu, och skrev lite sådär "hemligt" om det här. Jag funderar på att åka iväg på en språkresa. För, let's face it, jag har aldrig varit utanför Norden, och jag längtar efter att resa och se världen, att få se lite annat än det gamla vanliga Sverige.. Och jag blir ju inte direkt yngre, haha. Om jag inte gör sånt nu, när ska jag göra det? Snart har hela livet passerat och jag har inte gjort något annat än det jag måste. Och jag älskar ju trots allt språk, eller gjorde det i alla fall innan allt jag gjorde fick mig att känna mig värdelös på engelska..
111019
Källa
111019
Källa
New York och Paris lockar!
Och inte bara lite.. 
Posted by Anna

It's raining men

Hejsan! Tänkte bara uppdatera en snabbis i pausen i Top Model.
111018
Källa

Har varit ute och jobbat i regnet idag. Jag sprang till bussen i morse men hann ändå bli jätteblöt! Riktigt höstrusk! Sen när jag kom hem däckade jag i soffan. Och det var min dag :) I morgon har jag sovmorgon, woho! ♥

Hoppas ni har haft en bra dag :)
Posted by Anna

You're dancing on the stars

Hejsan svejsan! Idag har jag jobbat (as usual) och nu har jag fått fler extratider i veckan så nu blir det 7 dagar på raken igen! Men de två sista dagarna är kvällar, så då får jag ju i alla fall sova. Har lessnat riktigt ordentligt på att gå upp klockan 5 på morgonen nu, det är inte alls roligt. Kanske har något med mörkret att göra? Och jag bävar för den dag då det är vitt utan för fönstret på morgonen! Jag hoppas det är en ledig dag så jag slipper gå upp då..

Jag har varit och köpt mig en ny hårfön idag! Min gick sönder förra veckan, och jag klarade mig inte ens i en vecka utan att bli helt desperat. Det är mission impossible att försöka få mitt hår att se bra ut när det självtorkar. Jag hatar när det blir platt!
111017
Welcome to my life, Mr. Coline!
Köpt på Clas Ohlson :)

Nu ska jag göra ny kanelmüsli (som jag skrev om här), den är slut! :(
Posted by Anna

The future seemed so bright

Nu är jag hemma från jobbet! Det är jobbhelg igen alltså! Men i morgon jobbar jag kvällen, så då kan jag vara uppe sent ikväll och mysa, kolla på film och äta "godis" :)

Men vad glad jag blev när jag kom hem och såg det här:
111015
Fadde har diskat!
Vi kan ju låtsas att jag inte bett om det, eller tjatat eller ens sagt ett ord om det. Men i tjatet/övertalandet sa jag: Men Fadde det är inte ens mycket, det ser bara ut så! Men det var visst rätt mycket, haha! Men en annan jobbar och sliter ju även på helgerna, någon nytta får han göra ;)

Nu ska jag laga mat!
Posted by Anna

Tonight is the start of something new

Nu har jag precis gjort klart och skickat in uppgifterna i Part 2 i Digital färglära. Såhär ser dom ut (klicka på bilderna för att se dom större):
Uppgift 5
Handlar om olika uttryck och känslor.
111014

Uppgift 6
Visade jag häromdagen - ett färghjul.
111012

Uppgift 7
Handlar om olika färgkombinationer och relationer mellan färgerna.
111014

Visst är jag duktig? Haha :)
Posted by Anna

Mr. Cold is here

God morgon! God, men kall..
111014
Igår kväll visade termometern på årets första minusgrader (som jag sett i alla fall) och ännu kallare var det i morse. Och ni ser ju att vi inte har det speciellt varmt inne heller, och då står ändå alla element på högsta värme! Jag har legat med täcket i soffan och haft det mysigt framför tv:n nu på morgonen :)

By the way så har jag plöjt igenom alla 6 säsonger av Sex and the City nu! Har bara filmerna kvar att se sen vet jag inte vad jag ska ta mig till.. Jag är ju helt beroende!
Tips på andra bra serier? :)
Posted by Anna

You got me messed up

Nu är det bara veckor kvar till Rihanna kommer till Globen. I can't wait! Men tills dess så frossar jag i Rihanna-musik
Fading - Rihanna

Saw you turning into a ghost ride in front of my eyes
Tell me what's a girl to do when she's crying inside?
I'm about to go insane
I'm jumping off this train
Whether wrong or right
I'll be gone by night..
Posted by Anna

That is just to typical me

Sagt och gjort. Jag gick ut och grävde upp pelargonerna för att ta in dom över vintern (tragiskt att det redan är dags..) men självklart, SJÄLVKLART! Är man livrädd för spindlar så är det självklart att man får med sig just det in. Min rädlsa för såna där "vanliga" spindlar med runda kroppar och långa ben (ni vet?) har blivit enorm sedan just en sådan anföll mig för några månader sedan. Och ja, självklart satt det en sån på en utav blommorna, vilket jag inte såg förrän jag tagit in den. Hela blomman med kruka och allt åkte snabbt ut igen, så fort jag samlat mod till mig att ta i krukan dvs. 

Men nu är spindeln borta och blommorna inne. Hoppas bara att det inte gömmer sig något mer i grönskan..
111013
Fint att de fortfarande blommar! :)
Posted by Anna

I'm indestructable

Ännu en dag med strålande solsken och jag är ledig :) När solen hamnar i rätt läge ska jag gå ut och gräva upp de där pelargonerna, som jag har fått order från pappa att jag ska ta in innan frosten kommer. Det ska tydligen bli nollgradigt i morgon, enligt yr.no.
Jag har placerat ut några av krukorna jag köpte på Second hand på fönsterbrädan i sovalkoven, men kom på att det kanske var en dum idé.. Tänk om jag får med mig massa insekter in (läs spindlar)! Då är det nog det sista stället jag vill ha dom på..

Jag sitter i skrivandets stund och avnjuter en god frukost, så jag tänkte passa på att visa vad min LCHF-frukost består av.
111013
Ca. 2 msk créme fraiche + filmjölk med hemmagjord "kanelmüsli", några småtomater, ett kokt ägg och en kopp te (med hermesetas istället för socker).
111013
Recept på hemmagjord kanelmüsli finns här.
Jag använde hasselnötter, mandel, paranötter, pumpafrön och solrosfrön.
Jättegott och mättande! :)
Posted by Anna


We can live without him

Idag skiner solen! Jag tyckte nästan att den sken lite misstänkt mycket i morse när jag vaknade så jag var tvungen att kika ut bakom rullgardinen och försäkra mig om att vädergudarna inte hittat på något djävulstyg (som snö..) men det hade dom som tur var inte. :)

Nu har jag suttit och pluggat ett tag, men det jag gjort ser för jävligt ut så jag ska nog satsa på andra färger, haha. Har i alla fall, äntligen efter minst tredje försöket, lyckats få till ett bra color wheel.
111012
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning innan jobbet. Ska jobba 14-22 idag, har fått några extratimmar, så det blir en lång kväll, men jag har ju i alla fall bra arbetskamrater som gör det roligare :)
Posted by Anna

Rosa bandet 2011

Idag har jag jobbat halva dagen, och varit på utbildning halva dagen. Lagom pigg jag var idag när jag jobbade kvällen igår, och gick upp klockan 5 idag. Utbildningen var.. låt säga att det var svårt att hålla sig vaken, tills vi fick fika! Haha :)

Och idag har jag köpt årets rosa band!
111011
Roligt att det finns flera olika "designer"! Det finns något för alla :)
Posted by Anna



I come alive in the night time

Hej på er! Nu var helgen slut och ikväll är det dags för jobb igen. Jag borde ha pluggat lite idag, men det har jag inte gjort. Men jag känner för att vara lite kreativ, fast på ett annat sätt.. Tror jag ska sätta mig vid pianot en stund innan det är dags att ge sig av :) Har ett ärende i stan innan jobbet.
111010
111010
Vilken supermodell jag är! Ni kan inte förneka det, eller hur? Haha.
Posted by Anna

En sorts kärlek ♥

Jag har precis tittat färdigt på filmen En sorts kärlek. Ifall ni har missat mina kärleksförklaringar där, så kan jag berätta att En sorts kärlek är den bästa boken jag någonsin läst och jag har velat se filmen länge! Så länge som jag har vetat att den funnits..
111009
Filmen var bra, inte så bra som boken, men bra. Och det tillhör väl inte ovanligheterna att böckerna är bättre, det finns ju utrymme för så mycket mer detaljer i böcker. Men även filmen fick mig att gråta. Galet sorgligt ju.. Men så himla fint att dom gifte sig i en luftballong! Vem kommer på något sådant?

Hur som helst, jag älskade filmen också.. Och nu har begäret efter att läsa boken igen satt igång!
Posted by Anna

It doesn't make sense to me

Hejsan! Ännu en ensam dag. Fadde skulle hem till sin farmor & farfar idag och fira något.. Något som har med deras religion att göra. Han förklarade lite vad dom gör, varför, vad det kommer ifrån, osv. och jag valde att inte följa med. Jag tror ju inte ens på "min egen" religion, så det är svårt att tro på deras. Och risken finns att jag gör något fel, eller beter mig på ett sätt som för dom anses vara respektlöst, och det vill jag ju inte.

Istället ska jag ta hand om mig själv, ta en lång, varm dusch (det finns lite jag inte skulle göra för ett badkar just nu!), göra ansiktsmask, kolla på film, läsa en bok, äta något gott och bara ha det bra :)

Här kommer förresten bilderna på blusen jag köpte igår (drömde i natt att den var full med hål!):
111009
111009
Bilderna gör den verkligen inte rättvisa, men när jag fick på mig den i provrummet tänkte jag bara: "I love it!"
Posted by Anna

Love it! ♥

Hej! Jag som sagt varit ledig idag och då har jag varit på Torp och shoppat lite. Fick med mig en blus från H&M hem, och en långpanna från Jysk. Och massa mat.. Haha.
Försökte ta en bild på blusen, men det är för mörkt nu så det blev inte bra, det kommer någon annan dag istället. Långpannan har jag däremot redan fått användning för, har bakat brownies :)
111008
En långpanna med lock, hur smart är inte det? :)

Sen så har jag gjort kanske det bästa inköpet någonsin idag, Spotify premium ♥ Det är helt underbart att ha Spotify i mobilen och jag tror aldrig jag kommer kunna vara utan det igen!

Nu ska jag forsätta kika på Robins :)
Posted by Anna

I heard that your dreams came true

Nu är min efterlängtade helg äntligen här! Har jobbat 7 dagar i rad nu så det ska bli riktig skönt att vara ledig i helgen. 

Börjar helgen med kanske den bästa låten just nu.. Jag tyckte inte om Adele alls i början, faktiskt. But she knocks me out! Nya Someone like you är heeeeelt underbar!
Someone like you - Adele

"Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me, I beg..
I remeber you said:
Sometimes it lasts in love, 
but sometimes it hurts instead.."
Posted by Anna

Please tell me what there's to complain about

Idag har jag fått sova ♥ Jobb ikväll, och i morgon förmiddag, sedan får jag äntligen två välförtjänta lediga dagar! Haha och jag tänker inte svara i telefon..

Eftersom jag inte gjort annat än att jobba de senaste dagarna så har jag inget att skriva om, men musik finns ju alltid runt omkring en, så jag lägger in en låt istället.
Good life - One republic

Posted by Anna

Working

Hej! Jag har fått en hel del extrajobb den här veckan. Mina tre lediga dagar var plötsligt uppbokade med jobb, så nu blev det 7 jobbdagar i rad istället. 
Det är höst - blåsigt och kallt. Jag är trött och fryser. Jag har inget att skriva om, så jag återkommer när jag har jag orkar, typ till helgen :)

Förresten så fick jag godkänt på mina arbeten i "Digital färglära"! Wiho! Tilläggas bör då att det bara finns Godkänt och Underkänt :)

Hoppas ni får en bra vecka! :)
Posted by Anna

You and me together, nothing gets better

Jag har suttit här nu, jag vet inte hur länge, och försökt plugga, men håller på att bli galen istället för att få något gjort. På läroplattformen där dom visar hur man ska göra, i programmet Corel draw-nånting som kursen är baserad på ser det så himla enkelt ut! Några klick bara så är alla rutor och färger där dom ska vara. Men när man själv sitter och försöker göra det i Photoshop.. Ja, det har tagit mig minst 2 timmar bara att lista ut hur jag ska bära mig åt. Men nu har jag i alla fall kommit en liten bit på vägen!

Nu ska jag göra mig i ordning och sticka iväg och jobba. Dom ringde för en stund sedan och frågade om jag kunde hoppa in extra i kväll.
Posted by Anna

You say you wanna take it slowly

Hejsan! Igår kväll var jag ute med några tjejer från jobbet och käkade, pratade, skrattade, drack (inte jag dock..)och hade det väldigt roligt och trevligt. Förutom att jag fick  ner till stan för att bussen aldrig kom.. så var det en riktigt bra kväll! Skönt att få komma ut bland folk och umgås! Känner att det behövde jag :)
110901
Såhär såg jag ut igår! :)

Nu ska jag lägga in min nya design som jag är i stort sett färdig med :)
Posted by Anna

Did you expect me to care?

Hej! Idag har jag äntligen fått jobba! Äntligen eftersom jag varit ledig i tre dagar som känts som tre månader. Kändes lite värdelöst dock, att jag, som sagt, varit ledig i tre dagar, och sedan lördag morgon utav alla dagar, så ringer klockan 05.05.

Men jag ska inte klaga! Jag har den perfekta jobbhelgen, med lördag dag och söndag kväll. Och nu ikväll vankas det roligheter med några tjejer från jobbet! Med andra ord har jag inte tid med bloggen mer idag, men jag slänger nog in minst ett inlägg i morgon innan jobbet! :)

Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha! :)
Posted by Anna

RSS 2.0