Enjoying life

Hejsan! Ni får ursäkta den låga uppdateringen som varit den sista tiden, men jag har fullt upp med att jobba och när jag inte jobbar försöker jag ta vara på tiden och njuta av sommaren (som varade i tre dagar) och livet. Ska försöka uppdatera lite emellanåt men ni får räkna med att det blir lite tomt här i alla fall någon/några veckor framöver tills allt återgår till det vanliga.
Kan man göra annat än att älska livet när det är såhär? :)
 
Hoppas att ni har en riktigt härlig sommar, ni med! :)

26 juli

Idag blir jag ett år äldre! Har varken tid, lust eller ork att blogga idag, men GRATTIS till mig och tack för sommarvärmen! ;D

Today will be better babe, if it were like yesterday

Idag har det varit sommar och Anna är glad! Har visserligen jobbat i värmen men när jag kom hem fick jag lite oväntat besök. Har varit och badat, årets andra dopp och det var jätteskönt! Jag älskar att bada och blir så glad när det äntligen är väder för det :)

I morgon fyller jag 21 och hade förväntat mig världens tråkigaste födelsedag. I morgon är första gången i hela mitt liv som jag inte är ledig på min födelsedag, men jag kommer inte behöva sitta ensam hemma och deppa över att jag blir gammal. Hehe, känns väldigt skönt :)

Bloggar från mobilen nu för jag orkade inte sätta på datorn så det blir lite sådär ;)

/Anna

The time is now and now the wait is over!

Obsession!
Källa
Bilden är en Spotify-länk!
 
På Peace & Love innan den här låten sa Rihanna (ungefär, kommer såklart inte ihåg exakt): It's been so long since I've been here! Last time I was here I had to cancel so many shows because I was sick.. I don't want it to be that long til next time, but now.. The wait is over!
 
Jag tyckte det var så roligt att hon innan flera av låtarna sa något som gav en liten "hint" om vilken nästa låt skulle det bli. Jag älskade varenda sekund framför den där scenen, och kan inte fatta att det snart gått en månad redan!

Nothing heard, nothing said

Var ju som sagt på ÖB tidigare idag (nu igen) och fick med mig lite roligt hem:
En fin bricka, så nu mina vänner serveras fikan fint om ni kommer och hälsar på mig ;)
Spislock, tjusigt va? ;)
En vaxduk, silverfärgad med "spetsmönster", att klä in min tidigare inte så fina, stora fönsterbräda med.
Här finns en bild på hur det såg ut innan (gammal bild dock, men den enda jag hittade), och såhär ser det ut nu:
Mycket ljusare och finare! :)
Roligt också att den där lilla taggiga växten på  före-bilden, är samma som den jättestora i mitten på efter-bilden. Gillar kaktusar som mår som bäst när man glömmer bort dom, hehe.


He treats me like a lady, gives me everything I need

Hej och hå vad det går! Jag har hunnit med en hel del idag, bl.a. köpt kaninmat, varit på ÖB (ska visa sen vad jag köpt för roligt), dammsugat och varit hos tandläkaren.
Blev glatt överraskad när dom sa att det är det året man fyller 22 som man börjar betala för sig, trodde det var 21 :) Men annars var det inte roligt.. Satt där med inte en, utan två, främmande människors fingrar i min mun (inte samtidigt dock) och fick höra saker som "Åh vilka fina tänder du har!" "Jättefina tänder, vad duktig du är!" "Tycker du inte dina tänder förtjänar att du använder tandtråd lite oftare?" "Ska hon inte få en tandborste för att hon är så duktig?" (sa den ena till den andra) "Man blir så glad på jobbet när man har så duktiga patienter." osv..
Och jag tänkte bara "Eh, hallå? Frågade inte du nyss om jag fyller 21 år på torsdag? Jo, just det.. 21! Inte fem!"
 
Kanske är jag lite bortskämd gällande tandläkarbesök, eftersom jag brukat (i alla fall nu i vuxen ålder) ha gått till mamma, och om det inte varit mamma som utfört själva "undersökningen", så har det i alla fall varit på mammas arbetsplats och det har varit folk jag mer eller mindre känner eller åtminstone vet vilka det är. Men mina tänder är där dom ska och ser ut som dom ska. Dumt att klaga..

Tandborsten jag fick för att jag är "så duktig", jag som ville ha ett klistermärke :( Dom tyckte jag skulle använda den till visdomstanden som inte riktigt vill komma fram.. Så nu vet ni det! ;)


Dagens citat 23/7

Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas.
- Soren Kierkegaard

Why couldn't I be the one?

Jag är verkligen helt slut idag. Tar tillbaka det jag skrev igår om att saker och ting förändras till det bättre. Eller nja, vissa saker gör ju det, men andra saker gör det inte.. Idag är jag bara så trött på allt, f*ck it! 
Men nu ska jag sluta sitta här och fundera på jobbet, för i morgon är jag ledig. Har massor av saker att göra, men det är i alla fall mina saker.
 
Såhär fint väder har vi haft idag! Bild tagen genom bilrutan, men det såg ju inte direkt bättre ut på utsidan. 23 juli? Jo visst, om sommaren ens har varit här så känns det som att den är över nu.

Tonight I'mma let you be the captain

Jag är ledig nio timmar mellan passen när jag jobbar kväll och sedan dagen efter. Om jag kommer i säng hyfsat fort när jag kommit hem, har tur och i stort sett däckar när jag lägger huvudet på kudden och är snabb på morgonen så jag inte behöver gå upp alldeles för tidigt (vilket man i och för sig gör ändå) så kan jag få ungefär 6½ timmes sömn. Så får jag inte sova i en minut (inte bokstavligt talat då förstås) utav de 6½ timmarna utan att drömma om jobbet? Inte okej tycker jag! 
 
Men jag är i alla fall glad att man kan komma tillbaka till jobbet efter en veckas ledighet och saker och ting har förändrats till det bättre. Det är något av det värsta jag vet att behöva jobba emot tiden och alltid behöva stressa. Nu var det inte så, varken igårkväll eller idag, vilket var väldigt skönt. :)
Och nu är det "officiellt" att jag jobbar i Uddevalla kommun! Eller ja.. nu säger mina kläder det med. Hehe, jag har alltså också fått kommun-arbetskläder nu, eftersom jag jobbat ganska länge och kommer fortsätta i alla fall ett tag framöver. Det har ju gått mer än ett år redan! Galet!

Without you I would fall apart, I'm safe when I am in your arms

Hade jag varit ledig idag hade jag nog blivit lite deprimerad över att jag sov så onödigt länge. Hatar att sova bort dagen.. Inte för för att vara sådan, men eftersom jag ändå ska jobba är dagen redan förstörd. Har inte alls någon lust med det, och speciellt inte att jobba kväll. Men plikten kallar!
 
Skulle lägga in bilder från kameran, men batteriet var slut så det får vänta. Bild från arkivet istället :)
Trevlig helg önskar jag er alla! I'm back i morgon eftermiddag/kväll. 

I realized I never gotten over you

Som ni har märkt har det varit tomt här i några dagar nu, men nu är min semestervecka slut! Varför måste tiden gå så himla fort? Jag har i alla fall haft en bra vecka, lugn och mysig. Kommer berätta senare vad jag gjort, om jag kommer ihåg, orkar och känner att det är något värt att skriva om så i efterhand.
 
Har i alla fall en intressant sak att skriva om med massa bilder som jag ska visa någon dag, men i morgon är det "back to normal", börjar jobba igen halv fyra i morgon eftermiddag.
 
Just nu sitter jag och kollar på film på tv11. Kollade på Heartbreak girl men nu var den tydligen slut, utan att jag ens märkte det. Trodde det var reklam haha.. Hur slutade den?
Källa
Ja ja, jag kan nog lista ut hur den slutade ändå. Är så trött på såna filmer som man redan i början kan säga hur det kommer bli. Typ att dom kommer bli kära, sen blir det något missförstånd och någon av dom blir arg/sur/ledsen, allt är skit för båda två ett tag och sedan återförenas dom och allt blir bra. Slut. Är mer sugen på skräckisar och zombiefilmer just nu, men bara det att jag inte vågar kolla på såna själv, haha! I-landsproblem, vad annars?

I knew that we were meant to be

Jag har fått en Moulinex Fresh Express + av min snälla mormor. Det är en sån här:
Den river, skivar och maler grönsaker, potatis, nötter osv. Jag skulle prova den igår, som ni ser med morötter och palsternackor. Tyckte den verkade lite halvt livsfarlig för någon som mig, som inte är speciellt teknisk och inte heller världens smidigaste alltid. "Håll inte fingrarna i den när du startar", sa mormor. Tänkte att det värsta som kan hända är ju att det går illa, så jag stoppade i mina grönsaker, höll fingrarna utanför och tryckte på ON. Och titta vilka fina skivor det blev :)
Så mycket enklare, snabbare och roligare än att stå och skiva massa grönsaker för hand! :)
 
Nu kommer jag att vara lite upptagen några dagar och kommer inte ha så mycket tid över för bloggen, har ju tagit semester av en anledning, just so you know ;)

Her best days will be some of my worst

Idag har jag varit iväg en sväng till ÖB, var ute efter en ram och kom hem med en, plus lite annat. Har köpt väggord som ska klistras fast, men man vill ju inte gärna klistra på väggen så det ska ramen vara till. Kommer bli jättefint om det blir som jag vill, ni får se när det är färdigt :)
 
Sen har jag varit på lite pysselhumör här hemma - varför jag då inte gjort i ordning ramen med väggorden, kan man undra.. Det står i beskrivningen att man behöver tålamod och att det kan behövas fler händer, så jag behöver hjälp. Tålamodet gällande pyssel finns bara så länge det går som jag vill, vilket det inte alltid gör, hehe.
Har i alla fall äntligen pimpat min te-burk som jag köpte för evigheter sedan och skulle göra i ordning. Tanken var att skriva Tea på burken med fönsterfärg, men när jag var färdig och skulle klistra på "bilden" fastnade den och gick sönder och jag blev sur, haha. Nu skrev jag istället direkt på burken, mycket enklare!
Har även gjort en ny "gäst-skylt" inne på toaletten. Den förra, som jag också gjort i fönsterfärg, var ful redan från början och så hade jag rivit bort en del med det namnet som stod där innan... Även här skrev jag direkt på väggen den här gången och såhär blev det nu:
Lite knaggligt sådär men det är inte så lätt :)


Oh, baby I'm a *beep*

Har funderat lite (rätt mycket) på det här med censurering i musik. Jag tycker det är så konstigt och ologiskt, vem bestämmer vad som ska censureras var, när och varför?
Jag skrev för ett bra tag sedan om skillnaden mellan YouTube och Spotify, och skrev då att på YouTube censurerar dom minsta lilla, medan på Spotify censurerar dom inte alls. Har märkt nu att det har ändrats, det har blivit mer och mer på Spotify också. Och nu när jag lyssnat mycket på Rihanna på cd-skiva har jag märkt censureringen där med.
 
Som jag också skrivit förut är det många "fula ord" i Rihannas låtar, och jag kan ha förståelse för att ord som f*ck, n*gger, b*tch osv. censureras (varför dom nu ska finnas där när dom ändå inte får höras..) men det konstiga är att ett ord kan vara censurerat i en låt, medan samma ord inte är det i en annan låt. Är inte det väldigt märkligt?
Men det konstigaste jag lagt märke till hittils är i Rihannas låt ROCKSTAR 101 från Rated R där hon sjunger "Make sure you frisk me good, check my panties and my bra" och på cd:n (även på YouTube) är orden "panties" och "bra" censurerade. Sen när blev det "fult" att säga trosor och bh? Eller är det något med den meningen jag inte fattar?
 
Källa
Är det någon som har något vettigt svar på mina funderingar så är det välkommet ;)

It's so familiar, like we met somewhere before

Igår var jag iväg på en liten "utflykt" igen. Umgicks med människor jag älskar, åt grillat och njöt av sommaren (eller försökte i alla fall, men någon sommarvärme var det ju inte..) Kom hem sent igår kväll och hade ingen lust att starta datorn för att blogga om något jag ändå inte kan skriva så mycket om, hehe.
Lysekil it is :)
Idag har jag tvättat, och tänkte städa men det är Tough Love-maraton på 3:an så jag blir nog sittandes här till klockan fyra då det är slut. Det gick igår med såg jag innan jag åkte iväg, men jag kunde ju inte kolla då. Jag älskar Tough Love, så gripande haha! Första gången jag såg det satt jag en hel dag och kollade, och sedan tänkte jag som dom pratar i en vecka. Blir lite skadad... Haha :)

So you don't wanna wait? I hate to hear, that's such a shame

Västtrafik suger, ifall ni skulle ha missat det. Sommartiderna suger, bussen är alltid full nu när den bara går en gång i timmen och det är nästan alltid folk med barnvagn som inte får åka med för att det redan är tre eller fler barnvagnar på bussen. Inte för att det påverkar mig så värst, men man tycker ju synd om dom som inte får åka med..
Ja, så går den bara en gång i timmen, och så kommer inte ens bussjäkeln!? Fick gå till jobbet igår för det kom ingen, sökte i Västtrafiks app där det stod att den var 23 minuter sen. Vadå 23 minuter? Det tar inte ens hälften så lång tid att åka till stan... Värdelöst!
 
Nu har jag i alla fall semester i en hel vecka! Så himla skönt :) Förutom att det är mitt i sommarn och vädret är skitskumt. Ena stunden är det sol och fint och två sekunder senare ösregnar det. Eller så är det helt enkelt sol och regn på en och samma gång, varför inte liksom?
Håller tummarna för fint väder till veckan! :)


Wanna hold on to this moment before it's gone

Vaknar klockan elva, solen skiner och jag tänker "åh vad kul, fint väder och jag har sovit bort halva dagen.." Går upp, gör mig i ordning, gör frukost, kommer in i vardagsrummet och det är helt mörkt. Drar upp persiennerna, så ösregnar det? In your face liksom.. Då slipper jag i alla fall ha dålig samvete för att jag sov så gott :)
Smygfoto på lillkillen, på tal om att sova gott ;) Tycker han har blivit lugnare på sista tiden, bits inte och så längre fast han busar fortfarande mycket. Han verkar i alla fall lyssna bättre nu, om han t.ex. är i hallen och hittar på något bus och jag ropar på honom så kommer han oftast skuttandes tillbaka, och om han sitter och tuggar på mattan och jag säger till honom eller puttar på honom för att han ska sluta, flyger han upp i luften och viftar med öronen. Haha, det ser så kul ut :)
 
Om några timmar är det jobb, upp tidigt i morgon, och sen är jag ledig i en vecka! :)


1 and 2 and a 3 and 4, come on let me know if you want some more

Idag har det jobbats. Känner mig lite sådär halvseg, men ändå utvilad. Kan ju i alla fall inte klaga på att jag inte haft sovmorgon :) Kom hem och kände att det luktade sopor i lägenheten, bra tecken? Haha, tur att ingen kommer och hälsar på mig i alla fall...
 
Annars är allt som vanligt, tråkigt nog. Ska det vara såhär? Jag är uttråkad! Och jag.. Måste.. Diska.. Nu..!
Bild från Lysekil förra veckan


My eyes are telling you "catch me if you can"

Jag har laddat ner en pollen-widget på min mobil som visar alla möjliga pollenhalter. Visserligen för Göteborg, för det var den närmaste staden som fanns att välja på, men det kan ju inte vara så stor skillnad. Gräs har i alla fall visat rött eller mörkt oranget i flera veckor men nu äntligen har den blivit gul!
Då är det bara en utav perioderna kvar, och såklart är man ju allergisk mot något i varje period. Björk, gräs, gråbo... Man får väl trösta sig med det deprimerande faktum att tiden går så fort så snart är det vinter och då behöver vi inte tänka på någon pollenallergi längre. Men hellre pollen, faktiskt. Eller vad säger ni?
 
Jag har varit hemma från jobbet idag med, lite halvsegt men skönt att sova och bara få ta det lugnt och tänka på sig själv. I morgon ska jag i alla fall jobba, har ju bara tre dagar kvar nu den här veckan och sedan har jag semester i åtta dagar så jag ska nog orka det. Fast det känns som jag har marshmallows i huvudet..? Har i alla fall varit i stan en sväng och bland annat köpt den här:
Mamma brukar köra med detta när det är förkylningar på gång, det är ett naturläkemedel som innehåller bl.a. pepparmyntolja och eukalyptusolja. Det finns olika sätt att använda den, som inhalation osv, men jag droppar några droppar och masserar in på bröstet och halsen. Det blir en lite brännande känsla till en början, men det vidgar luftrören (eller det känns i alla fall så) och gör det lättare att andas när man är täppt i näsen eller rosslig i halsen. Rekommenderas! Finns på apoteket :)

Should I stay or should I go? I'm caught between yes and no

Källa
Bilden är en Spotify-länk!
 
Kisses don't, no they don't, never don't lie
You can run if you want, but you can't hide
Telling you this, it's the truth, don't you ask why
Kisses don't, no they don't, kisses don't lie
 
Emotions come and go
Who knows how the wind will blow?
There's so little in this world to trust in
Seduce themselves with lies
Some don't realize
They call it love, but it's really only lusting
 
So you see you and me
We're getting closer to the dangerzone
Show me how, tell me now
Should I stay or should I go?
'Cause I'm caught between yes and no
 
'Cause when you kiss me
I feel everything that I've been missing
I try to slow down, but my heart won't listen
And it's tearing me all up inside
And when you touch me
I feel a rush but I'm afraid that it might crush me
Should I put my trust in something I don't trust in?
I try to run but there's no place to hide
 
'Cause baby kisses don't lie
Kisses don't, no they don't, never don't lie
You can run if you want, but you can't hide
Telling you this, it's the truth, don't you ask why
Kisses don't, no they don't, kisses don't lie
 
You whisper in my ear
But are your words sincere?
'Cause pretty words can cut just like a knife
You see I'm nobody's fool
I play by my own rules
So please, think twice before you step into my life


Spread the word about the Desert Flower

Jag har precis kollat på Desert flower, eller En blomma i Afrikas öken som vi säger på svenska. Jag har läst alla Waris Diries böcker (En blomma i Afrikas öken - Desert flower, Ökenblomman återvänder - Desert dawn & Smärtans barn - Desert children) flera gånger, så jag visste ju vad den handlade om, och oftast så är ju inte filmerna så bra när man läst böckerna, men jag tycker den var väldigt fint gjord. Tyckte lite sådär i början, när den hoppade från Mogadishu till flera år senare i London, att "nu hoppar ni ju över halva storyn", men det kom ju senare i återblickar.
 
Grejen är att det är ju inte bara en bra film som är fint gjort baserad på väldigt gripande böcker. Det är ju en fruktansvärd historia med ett otroligt starkt budskap som måste nå fram till så många människor som möjligt, för att kvinnlig könsstympning någon gång ska få ett slut.
Källa
Liya Kebede (som spelar Waris i filmen) och Waris Dirie själv.
 
Har ni inte sett filmen? Gör det! Eller läs böckerna. Jag lovar att den här storyn inte kommer lämna er oberörda.

I'm ready for it, come let me show you

Då var den här helgen slut. Igår var det 110 års-kalas för moster och hennes man som båda har fyllt jämt i år. Har haft det väldigt roligt och trevligt med släkten, så kul att träffa alla igen :)
Vill inte lägga upp bilder på dom andra som var där, så det blir bara några få:
En lite halvrolig bild på mig, hehe.. Blurrade personen i bakgrunden.
God mat! :)
 
Egentligen skulle jag varit och jobbat nu ikväll, men jag mådde inte alls bra igår kväll/i natt, kunde knappt andas och kände mig helt förstörd, så jag fick ringa och sjukanmäla mig i morse. Hehe och ifall någon funderar så var det alkoholfritt hela kvällen för min del så det var inte pga. något sådant utan förkylningen plus pollen och att jag är allergisk mot halva världen i vanliga fall också... Så nu har jag brutit min trend och sjukanmält mig för första gången sedan jag började jobba, men det är ju inte mycket att göra åt det.
 
Jag blev i alla fall kvar där i skogen ända till eftermiddagen idag, så jag har mest bara tagit det lugnt och umgåtts med släkten och nu har jag fått hem min lilla bebis med. Han hade varit duktig på utställningen, fått mycket beröm, och dom tyckte han var jättefin, sa Mikaela. Jättekul att höra :) Tyvärr hade som slarvat till det med numren på märkningsringarna så dom kunde inte ge honom några poäng, väldigt synd för han hade fått fina poäng. Men det kommer fler tillfällen :)

Lips that felt just like the inside of a rose

Så skönt med sovmorgon, tänkte jag och så vaknade jag klockan åtta. Helt värdelöst ju, kunde inte andas. Men lite frukost, nässpray, en alvedon och en dusch senare känner jag mig lite bättre. Brukar egentligen inte ta alvedon och sånt när jag är förkyld. Tycker det är onödigt att stoppa i sig sånt och en förkylning går ju alltid över, men jag har ju inte tagit semester för att vara hemma och vara sjuk! Idag är det kalas hos moster, och det kändes som mitt huvud vägde 100 kg, så det fick bli lite så ändå.
 
Nu ska jag bara vänta på att tiden ska gå, och försöka bestämma mig för vad det blir till jeansen och kavajen som jag med hjälp av Frida bestämt att jag ska ha på mig. Fast jag såg på Peace & Love att man kan gå i bara jeans, bh och en öppen hoodie också, kanske något nytt?
Man behöver ju inte se ut så man mår, så jag hoppas jag ser bättre ut ;)


You look at me like I'm a stranger

Tog en sväng till stan i ösregnet förut och handlade, sen när jag kom hem stensomnade jag i soffan. Försökte svara på sms men det gick inte alls bra, haha var helt borta. Så himla trött! Hittade till min stora glädje lite vanlig nässpray i skåpet så nu kan jag i alla fall andas. Vet inte riktigt hur man ska bära sig åt när det är både pollen och förkylning? Man kan väl inte ta två nässprayer? Känner mig misshandlad och missbehandlad av naturen..
 
Ska nog försöka ta mig i säng snart så jag får vila upp mig ordentligt. Så himla skönt att jag inte ska upp och jobba klockan sju i morgon, jag hade nog inte pallat det.
 
Tänkte i alla fall bara visa.. I lördags tog jag kort före och efter jag plattat håret, för att se skillnaden. Ganska stor skillnad och själv tycker jag det är skitfult oplattat, haha.
 
Dålig kvalité på bilderna, men ändå :) 
Vad tycker ni, oplattat vs. plattat?


I wanna know boy, if I could be your shorty

Vad är det här? Tror jag har åkt på en förkylning! Jag som nästan aldrig är sjuk, ska jag bli förkyld mitt i sommarn? (As it's supposed to be..) Trodde det bara var allergi-snorighet i morse och det kliade i halsen som vanligt, men nu gör det ont i stället och täppt i näsan är jag. Inte okej!
 
Arwen har blivit kidnappad och kommer vara borta hela helgen, hehe :) Det var tänkt att han skulle komma hem igen ikväll, men Mikaela ville ha med honom på utställningen till och med söndag så jag blir ensam i helgen. Kanske i och för sig är lika bra, för i morgon har jag semester och kommer inte vara hemma, och på söndag jobbar jag, så han skulle ändå varit ensam. Men det är tomt! Vem ska jag nu ropa hej och hej då till när jag kommer och går?
 
Ja ja, jag lär ju ändå däcka i soffan ikväll så det går nog ingen nöd på mig. Skulle behöva handla men har ingen lust att ge mig ut i regnet.. Kanske skulle behöva gå ut med soporna med, eller vad tror ni?

He's got me singing that la la la

Idag har jag varit på en liten utflykt till Lysekil. Återigen kan jag inte skriva allt jag vill, men jag kommer kanske göra det senare och då kommer ni också förstå varför jag inte kan göra det nu.
Har i alla fall haft en härlig dag med underbara människor, ätit god mat och bara tagit det lugnt. Det har varit jättefint väder och nu är det sommar!
Var lite badsugen och bikinin låg i väskan, men det var lite för mycket maneter!
 
Nu har Arwen åkt iväg hem till Mikaela igen, i morgon bitti åker dom iväg på utställning. Jag jobbar så jag kan tyvärr inte följa med, men jag hoppas det går bra och att han är snäll, min lilla kille :) ♥

"Good is good, but great is better"

Ni får ursäkta tjatet, men jag är fortfarande hög på lycka när jag tänker på lördagsnatten. Och ni förstår säkert att det här är en stor grej för mig, så jag frossar - nu i videoklipp från konserten. Om ni tycker det är jobbigt, så är det ju ingen som tvingar er att läsa ;)
 

Sista låten - bästa låten!

"Sug this shit!" Haha, I love it, I love it, I love it! ♥
Snacket på slutet, haha!
"It's a fucking party in Sweden! You guys are good tonight! Definitly my right side.. You guys are good too, but you guys are good. I know, how lame, right? I finally get here, and you guys are good!? Good is good, but great is better!"
Just gotta say it, I love her talking-voice! ♥
 
Nya blogg.se har blivit bättre, men YouTube-klipp verkar inte fungera (jag ser dom i alla fall inte själv, gör ni?) här är i alla fall länkarna till klippen ifall ni vill se:
1. We found love
2. Cockiness (Love it)
3. Hard


Want you to take me like a thief in the night

Jaha, då har halva den här veckan gått också. I morgon är jag ledig, ska bli så skönt :) Nog för att jag nyss var ledig i fyra dagar men det har inte blivit så mycket sömn så jag behöver vila upp mig lite.
 
Vet inte om det är sommaren som kommit, men varmt är det i alla fall! Dock inte så fint väder, men det är ju verkligen på tiden att det blir sommar på riktigt nu. Herregud, det är ju redan juli! Jag får nästan lite panikångest över hur fort tiden går, snart är det väl vinter igen.. Usch!
 
Jag har inte så mycket att skriva idag, men jag slänger in lite mobilbilder från helgen :)
Mitt lilla "lyxrum" på Hotell Falun

Peace & love!
Lite random sådär att det stod en spis mitt i alltihop.. Undrar om den står där i vanliga fall med..?

It's just the way the game is played, it's best if you just wait your turn

Då var jag tillbaka här! Har haft fullt upp sedan i lördags så först nu har jag en stund över. Tyvärr kan jag inte skriva allt som jag skulle vilja skriva, men PEACE & LOVEMåste skriva lite mer om det, om inte annat så för min egen skull, för det är så roligt att kunna gå tillbaka och läsa sen :) Och det här kommer bli ett långt inlägg, bara varnar ;)
 
Dagen började i ett regnigt Falun, men innan jag hunnit göra mig i ordning, äta frukost, packa ihop mig och checka ut från hotellet hade solen hunnit fram och det var jättehärligt väder hela dagen, kvällen och natten, förutom en liten regnskur mitt på dagen.
Tyvärr hade inte Frida tid att hänga med mig, så jag traskade runt på festivalområdet på egen hand. Kollade lite på David Batra och Soran Ismail, men det var ingen stand-up-show som jag trodde utan en debatt om rasism. Intressant men inte så roligt. David Batra hade däremot en stand-up-show senare men jag kom dit försent så det var fullsatt (den var inomhus).
 
Såg dock en annan komiker, Kodjo Akolor. Jag hamnade där lite av en slump, eftersom det var den enda scenen som hade tak gick jag och satte mig där och åt när det började regna och en stund senare fylldes det på med folk och Gina Dirawi kom upp på scen och presenterade Kodjo. Visste inte vem han var innan men han var verkligen hur rolig som helst, så himla skön kille! :) Så det tackar jag faktiskt regnet för!
 
Några timmar till fördrevs inne på och utanför festivalområdet, och vid nio-tiden traskade jag bort till Utopia (största scenen - "Rihannas scen") där Hoffmaestro spelade till halv tio. Ställde mig i kö för att få komma in, men när dom spelat färdigt och den publiken skulle ut lyfte dom undan staketet så alla kutade in och jag hängde såklart på och fick mig en plats längst fram och där satt vi till klockan var elva, då sa vakterna till att vi var tvugna att ställa oss upp. En timme kvar, tänkte vi men det blev en timme och 40 minuter eftersom hon var sen. Det var sjukt drygt att vänta, och just det här "precis såhär var det förra gången.." meeeen hon kom!
 
Hon startade med Only girl (In the world) och sen blev det bara bättre! Bästa låten var helt klart We found love! Jag har sett det framför mig så länge, när det här ljudet kommer (ja, antingen vet ni eller så vet ni inte vad jag menar :) ) och trappas upp tills hela publiken exploderar, och det var verkligen precis så! Det var heeeelt underbart!
 
Och sedan att hon var påverkad, trodde att hon var kvar i Oslo när hon sjöng Bob Marley's Redemption song för terroroffren och att hon var sen (vilket jag sett att hon fått mycket kritik för), ja det första är ju faktiskt bara tragiskt (hoppas hon får hjälp innan hon slutar som Whitney Houston och Amy Winehouse) och det andra.. Ja, hon ändrade sig ju efteråt ;) Men det spelade liksom ingen roll för hon var där, jag var där och fick höra livemusik som jag älskar och jag hade så jävla roligt!
 
Och till den som recenserade spelningen i Expressen (tror jag det var) som frågade ifall det är Sean Banan som skrivit Cockiness (Love it), jag säger bara: SUCK IT!

 
 

RIHANNA!

Säger bara FUCK IT alla som sa att hon skulle ställa in. Alla dåliga radiokanaler som tycker det är roligt att luras - Rihanna stod livs levande framför mig på scen och hon rockade skiten ur hela Peace&love, Borlänge och Sverige!
40 minuter sen som en äkta stjärna, men hon kom och hon var så jävla bra! Det var en grym show med mycket dans och såklart grym musik och jag hade så himla roligt! Bästa nånsin! :D

Bloggar från mobilen nu så det blir lite som det bli, men jag var tvungen :) skriver mer när jag kommer hem.
/Anna

RSS 2.0