7 cities, 7 days, 7 shows

När jag var på väg till jobbet i förut, gick runt på stan medan jag väntade på bussen, dök jag nästan med huvudet före ner i Metro-lådan när jag fick se Rihanna på löpsedeln och en rubrik där det stod att hon kommer till Sverige!
Hon ska göra en mini-lanseringsturné för sitt nya album som släpps den 19 november, där hon kommer besöka sju städer på sju dagar - och Stockholm är en av dom! 16 november.. Jag började direkt kolla hur jag jobbar och om jag skulle kunna ta mig dit.. Läste sedan resten av arikeln och där står det att det fortfarande är oklart om vem som helst kommer att kunna köpa biljetter, eller om det bara är vissa inbjudna som får komma. Skämtar dom!? Jag vill dit!

With every step we take it just get better

Tydligen ska det installeras något fibernätverk här i huset nu, och tydligen sker detta precis utanför min dörr.. Hörde att det var massa gubbar där ute och grejade igår, och vid halv tio i morse väcktes jag av att dom borrade och förde ett himla oväsen. Inte det att det var för tidigt på morgonen, men det lät så jäkla högt eftersom dom praktiskt taget borrar in i min klädkammare. De första orden som lämnade mina läppar idag, ungefär en halv sekund efter att jag vaknat, var What the f*ck!?
 
Haha, skön start på dagen liksom.. Istället för att försöka somna om när dom tystnat (vilket var lika bra för annars hade jag fått samma uppvaknande en gång till) så hämtade jag datorn och satte på en film. Ännu en som jag "hyrt" från Lovefilm.se.
Bra och sevärd film!

Caught under the surface, can't keep up for long

God morgon! Eller nåt sånt.. Hehe. Om två timmar ungefär är det back to work efter en lång helg. Har bytt från dag till kväll så det blir en rätt lång kväll, men jag har sovmorgon i morgon igen så det är skönt :)
 
De senaste dagarna har jag funderat på och kollat runt på nätet efter något som jag verkligen skulla vilja göra, kanske i början av nästa år.. Ska inte berätta vad just nu, det kommer nog längre fram, men jag har egentligen alla förutsättningar för att göra det, så varför inte! :)
Källa
Random bild, eller..? ;)

Så mycket bättre

Häromdagen "skrev" jag ett långt blogginlägg i huvudet om Så mycket bättre. Skulle sedan skriva ner det, men när jag nästan var färdig råkade jag radera allting och sen försvann det från mitt huvud. Skrev ner orden igen men det blev inte bra, blev liksom inte samma sak. Därav har jag inte skrivit någonting om detta, men självklart kollade jag, eftersom världens bästa Darin är med, och jag tycker det var väldigt bra och roligt att se - och bättre kommer det med all sannolikhet att bli!
Källa
Galet snygg kille! ♥
 
Det jag tänke skriva häromdagen handlade om en utav Darins låtar som är/har varit väldigt speciell för mig. Jag ska försöka återskapa det inlägget när jag har rätt känsla för det ;) Men så länge lyssnar vi på Stockholm!

The world belongs to me

Idag har Arwen varit ute och busat lite i höstlöven :)
Han undrade nog vad det var för skräp som låg där ute, men det gick att äta i alla fall så det var nog roligt :) Vi var inte ute så länge dock eftersom det är lite kallt.. Men nu när solen skiner passade jag på att plocka in mina utemöbler också, lika bra att ha det gjort för jag lär inte sitta ute mer i år ändå, nu när det är vintertid och allt!
 
Det kändes som jag var med i en skräckfilm där under några sekunder när jag stod och försökte få in grejerna i förrådet och lampan släcktes.. Under den hundradels sekund som det tar från att man tryckt på knappen tills att lampan tänds, han jag tänka att "tänk om det står nån med en blodig kniv där nu!" Det gjorde det inte som tur var, men jag gick därifrån rätt fort haha..

Update

Tänkte bara hålla er uppdaterade i detta mycket spännande ärende: busskylten.
Kan tala om att dom nu har plockat bort hela texten Mot Hov(h)ult, men skåpet sitter kvar! ;)

Out of my life, out of my head.. Don't wanna think about it

Ännu en kall men fin höstdag :) Passande att det rullade in lite pengar på kontot igår, för jag kände för att shoppa idag! Var på Second hand först och köpte en myslampa till jobbet, haha.. Vi möblerade om häromdagen och en lampa som inte gick att släcka utan att dra ut sladden åkte ut. Detta förstörde tydligen hela dagen - att inte kunna ha mysbelysning på morgonen, utan vara tvungen att tända i taket, haha, så jag köpte en ny :)
 
Sedan har jag varit på Torp en sväng, hittade en jacka på Vero Moda sist jag var där, men hade inte pengar då. Men som sagt - lönen kom igår!
 
Nu ska jag strax kolla på reprisen av det sista avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar, eftersom jag jobbade i måndagskväll också och missade det igen!

You're here, but I'm still alone

Nu är det helg! Ska bli skönt att få vila upp sig lite :) Idag har det varit varmt och skönt, med vinterjackan på.. Den fick göra sin första dag för säsongen idag, men vad ska man göra åt det? Bara att gilla läget :)

 

Har gjort lite sockerfritt "godis" nu att ha till helgen.

Du behöver:

Sockerfri choklad (finns bl.a. från Cloetta, både mörk och ljus)

Nötter (t.ex. jordnötter, pistagenötter, cashewnötter, eller vad du gillar!)

Gör såhär:

Smält chokladen, blanda i nötterna, lägg i små klickar på

bakplåtspapper och ställ in i frysen tills det stelnat :)

 

Önskar er en trevlig helg! Igen, känns det som.. Har gått fort sen förra helgen :)

 


It's gonna hurt when I wash my hands of you

Förstår inte varför det är så omöjligt att bara ta en power-nap i soffan, dvs. sisådär 20-30 minuter. Det går inte! Kan sätta hur många larm som helst men vaknar bara till, stänger av larmet, och innan jag förmår mig att röra mig ur fläcken så har jag somnat igen, och så var hela kvällen borta...
 
Idag har varit en lite annorlunda, men rolig dag på jobbet, tack vare att jag har så härliga kollegor - det är guld värt! Dock har det varit riktigt kallt, och det kom faktiskt några få snöflingor utanför fönstret när jag satt på bussen på väg hem! Fy på det! Blundar och tänker på sommaren..
Det vänder snart igen, det vänder snart..

If the truth has been forbidden, then we're breaking all the rules

Så grym låt! Så grym röst!
You've got the words to change a nation, but you're biting your tongue
You've spent a lifetime stuck in silence, afraid you'll say something wrong
If no one ever hears it, how we're gonna learn your song?
So come on, come on
Come on, come on..
You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed?
Baby we're a little different, there's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows, so stop hiding it away
Come on, come on..

You think I'm just too serious, I think you're full of shit

Jobb, jobb, jobb.. Vad mer ska man göra liksom? :) Bestämde mig för att köra en sockerfri vecka igen, så har så gott som varit utan socker i tre dagar nu. Det dröjer inte länge innan man får abstinensbesvär, haha, och nu har jag ont i huvudet med. Men förhoppningen är väl att sötsuget ska försvinna/minska.
 
Blev lite förvånad när jag läste tidningen idag och fick se en bild på exakt samma sak som jag la upp en bild på igår, nämligen den här:
Fast i artikeln nämnde dom inte ens "kassaskåpet" (bara jag som tycker det är konstigt att det hänger där eller?) utan att det står Hovult istället för Hovhult på bl.a. den här skylten. Något som jag aldrig lagt märke till. Den ansvarige påstod i alla fall att det inte var ett slarvigt misstag från deras sida, utan att någon varit lite rolig och tagit bort ett h. Mitt i ordet... Var skulle det ha fått plats, undrar jag?

Inga barn får hamna utanför

UNICEF/Frank Aschberg
 
Något är fel. I Sverige är vi överrens om att alla barn ska ha samma rättigheter. Ändå finns det barn som inte räknas in. Som ingen ser. Som hamnar utanför.
 
Det kan börja i fattigdom, segregation, med en diagnos, med föräldrar som har problem eller att hjälpen ser så olika ut beroende på var man bor. Vissa får hjälp, andra inte. I värsta fall leder det till att barn inte klarar skolan. Därifrån kan vägen tillbaka vara väldigt lång.
 
Inga barn får hamna utanför. Om barnkonventionen vore svensk lag skulle det vara svårare för vuxna att glömma bort, att inte se, att inte ta ansvar. 
 
Jag har skrivit under på unicef.se/utanför. Gör det du också! 
 
Har du en blogg? Hjälp UNICEF att uppmärksamma barnen som hamnar utanför. Material till ditt blogginlägg kan du hämta här.
UNICEF/Frank Aschberg

I'm so happy you came in my life

Jag råkade visst vara för upptagen för detta igår - jobbade kväll och hade annat för mig innan jobbet. :) Idag har jag en efterlängtad ledig dag. Har bl.a. varit och införskaffat en extern hårddisk så att jag kan bli av med alla bilder och grejer från datorn. Bra att ha! :)
 
När jag väntade på bussen tidigare idag:
Jo men visst, liksom.. Varför inte hänga sitt kassaskåp där, eller vad? Haha.

Knock it out the park for me, need you to hit a homerun

Jag hatar att köpa glödlampor (eller vad det nu heter nuförtiden..), det spelar ingen roll hur mycket jag tittar och försöker komma ihåg för att det ska bli rätt, det är ändå alltid något som blir fel! Antingen är det fel styrka, så den går sönder direkt när man satt i den i lampan, eller så är den, just - för tjock. Blä på det!
 
Annars har dagen varit bra, helgen är slut men det är en måndag kvar. En måndag med sovmorgon! :) Hoppas ni haft en skön helg :)

Dagens citat 21/10

Livet är kort och ett leende är bara ett ögonblicks besvär.
- Spanskt ordspråk

För när du ser mig, blir du lycklig..

Känns som att världen svämmar över av ny, grym musik just nu. I början av sommaren skrev jag om den enda svenska låten på min Spotify-lista, Där jag hänger min hatt är fortfarande ensam - men nu finns det två till kandidater.. Antingen har den svenska musiken blivit bättre, eller så är det bara jag som har förändrats och blivit mer öppen för musik som är "annorlunda" jämfört med det jag brukar lyssna på.
 
Här är dom i alla fall! Nytt, fräscht, grymt och svenskt!
Vart jag än går - Stiftelsen 
Händerna i luften - Petra Marklund
 

If you play, you play for keep

Som kompensation för att jag sov dåligt natten till igår, sov jag som en stock i natt - och en timme för länge.. Kul när man vaknar, tittar på klockan och inser att man borde vara på väg till bussen precis då. Har alltså inte hört radion, som sätter i gång klockan fem och är på i en timme, har stängt av larmet på mobilen, som ringer strax efter radion satt i gång, utan att märka det, och dessutom gått upp ur sängen för att stänga av klockradion, som jag vanligtvis alltid vaknar av eftersom den låter förjävligt, en stund senare. Måste sovit väldigt gott :) Tur ändå att jag har gångavstånd till jobbet, fastän man är lat och det har regnat hela dagen.
 
Så jobbigt bara när man kommit en bit på vägen, och börjar fundera på om man verkligen drog ur sladden till plattången ur väggen.. (Några minuter jag dock kunnat spara eftersom inte ett hårstrå på huvudet är platt ändå efter den här dagen) Var väldigt nära på att vända hem igen för att kolla, men gjorde inte det utan litade på vanan att dra ur sladden. Tur man har den, huset stod kvar när jag kom hem ;)
Får dressera Arwen till att börja med sitt gallerskakande vid rätt tid på rätt dag :)

Nothing really matters when the lights go out


Idag har det jobbats, och roligare än så blir det inte de närmsta dagarna. Värdelöst väder är det med, men just idag är jag glad ändå :)
 
Vad som händer resten av kvällen, har jag ingen aning om. Har fått hem två nya filmer från Lovefilm.se idag, men är alldeles för trött för att se på film då jag sov ganska dåligt i natt. Vaknade hela tiden pga. störande och jobbiga drömmar.. Helt i onödan! ;)
 
Önskar i alla fall er en trevlig helg! :)
 

Try to tell you no, but my body keep on telling you 'yes'

Idag har jag varit och gjort mig av med lite hår :) Var så less på det igår så jag gick och bokade en tid hos frisören. Skippade luggen den här gången, eftersom den ändå aldrig är eller kommer att vara så som jag vill att den ska vara. 
En halvkass cam-bild, men ungefär så blev det ;) Försökte ta en bättre bild, men av någon anledning tycker min webb-kamera ibland att det är roligt att vända bilden horisontellt - det tycker inte jag och det går inte vända tillbaka. Så det fick duga såhär :)
 
Skönt i alla fall att bli av med håret! :) I morgon börjar en lång jobbhelg, kanske startar bra.. om jag har tur! Hehe..

I wanna live a thousand lives with you

Idag har varit en konstig dag, det blev konstiga sovtider och allt upp och ner. Men det är det fina med att vara ledig, att man kan göra som man vill, och jag är ledig i morgon med så jag hinner vända tillbaka på o-ordningen :)
 
Fick ett mail igår att andra delen av Hungerspelen - Fatta eld, som jag reserverat fanns inne på biblioteket nu, så jag har bl.a. varit nere och lånat den. Läste en kommetar om boken där någon skrivit att man skulle ha tredje boken, Revolt, nära till hands när man läser ut Fatta eld, så jag gissar att det slutar spännande. Lite störande dock att Revolt bara finns på ett enda bibliotek i kommunen, och inte det närmsta heller, så jag får väl jaga rätt på den sedan :P
Ikväll har det varit fack-medlemsmöte.. Ja, hehe, och det var allt jag hade att säga om det! Nu blir det en lugn kväll framför tv:n. I morgon ska jag se till att göra någon nytta :)

There you go again, making me love you

Vet inte riktigt vad man ska hitta på att skriva om idag. Det blev sent igår för jag hade svårt att somna, och tidigt idag för att jag av någon dum anledning vaknade före klockan ringde.. Så jag är inte direkt pigg som en mört :) Men jag ska se till att hålla mig vaken till 2.20 idag, för jag vill se reprisen på Torka aldrig tårar utan handskar som jag missade igår kväll, som kommer tjugo över ett.
 
Om nu inte blogginspirationen är den bästa just nu, så finns det i alla fall gott om bra, ny musik. När jag hör den här låten känns det ibland som att den bitvis är skriven till mig.. So messed up..
 
One more night - Maroon 5 

You said it's meant to be, that it's not you - it's me

Snart dags att ge sig av mot bussen för att åka till jobbet, tillbaka till vardagen :) Har inte tid med detta nu, så jag slänger upp en bra låt istället, nya med Train! 
 
50 ways to say goodbye - Train

It feels like more than distance between us

Kul när man kommer till tvättstugan, lägger i tvätten, stänger luckan, startar maskinen och den inte fungerar! Luckan är låst och vägrar öppna sig och mina kläder ligger där inne! Haha.. Fick upp skiten tillslut i alla fall, och får nöja mig med en tvättmaskin. Var ju dock inte så länge sedan jag tvättade så det klarar sig, bara att jag hade slängt ner lite extra för att "passa på" när det inte var så mycket annat. Typiskt!
 
Här är i alla fall en bild på skorna jag köpte häromdagen, hur sköna som helst :)
Älskar dom! :)

Battleship

Kollade på Battleship igår, som jag "hyrt" från Lovefilm.se. Inte min typ av film alltså, inte alls.. Det var bara massa saker som sprängdes hela tiden. Ur min synvinkel var det allt som hände under typ 120 minuter av den 131 minuter långa filmen. Jag var tvungen att göra något annat tillslut för att hålla mig vaken, så det var ingen höjdare.
 
Men, Rihanna var i alla fall snygg! Haha.. Och hon hade tydligen tyckt om våran Alexander Skarsgård och sagt att hon kunde "stare at him all day long."
Källa

Älska livet ♥

Förutom skorna jag köpte igår har jag även gjort lite mindre "onödig" shopping, från BRO (Bröstcancerföreningarnas riksorganisation). Har varit och hämtat paketet idag :)

En fin tygkasse..
.. ett armband (har haft ett sånt förut, men det gick sönder efter typ 3 år), penna och en "bagtag" .
Och så har jag - såklart - köpt årets Rosa band :)

I'm what you call a mess

Ny musik från Loreen! I like it!
 
Crying out your name - Loreen
 
And if you ask me where I'm gonna be tonight, ask me if I'm gonna be alright
I... I'll be crying out your name, drink through all this pain tonight
I don't even wanna fight, I know when the battle's lost
I'll be crying out your name, drink through all this pain tonight
You and I were never right, I know when the battle's lost

Arwen ♥

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min lilla kanin 1 år :)
Han är inte lättfotad, den där lille.. De flesta bilderna blir suddiga, men han är söt ändå! :)
Arwens födelsedagspresent :)
Glad kanin! :)
 
Annars idag så har jag bl.a. varit i stan och syndat lite i form av skoshopping, så det kan gå! Visar dom kanske vid ett senare tillfälle :) 

Nude

Källa
Hur många parfymer ska hon göra? Tror inte ens det är ett år sedan den första kom, och jag har ju redan fallit för Reb'l fleur och Rebelle.. Luktar denna lika gott så kommer jag inte kunna låta bli, hon kommer göra mig pank! Jag hade ju såklart inte köpt dom om dom inte luktade gott, men å andra hade jag förmodligen inte luktat på dom om det inte varit för det där "by Rihanna".. Damn you, woman!
 
Nu är det i alla fall helg för min del, är ledig i fyra dygn räknat från 15.30 idag till 15.30 på måndag, sweet! Har inte varit ledig så många dagar i rad sedan i augusti tror jag. :)

When you hold me, I'm alive


When I look into your eyes, I'm liking what I see

I morse, när jag gick upp, visade min termometer exakt 0.0° C. Det var kallt! Men faktiskt hellre att det är lite kallt och sol (senare på dagen såklart, på morgonen är det ju kolsvart numera) än att det är lite varmare och regnar konstant, så jag ska inte klaga :)
 
Efter mer än 2 års väntan så fixade dom i alla fall "dörrsmygen"..
Bra fixat! Tror jag i alla fall.. :)

I got no reason to stay

Jag undrar en sak.. På såna här tryckbehållare, typ hårspraysflaskor, står det en massa saker som man inte får göra med dom, man får inte göra någonting alls med dom... Men varför står det inte vad man ska göra med dom? 
Jag vågar aldrig slänga såna här flaskor, för jag vet inte var sjutton man ska göra av dom? Ska man behöva åka till någon sopstation för farlig avfall varje gång man använt slut på en flaska med hårspray/mousse/torrschampoo osv?

I want your time and your full attention

Jag var tvungen att skratta lite när jag kom hem och såg den här lappen ligga innanför dörren:
Det handlar alltså om den här sprickan som går runt halva dörren:
När jag flyttade hit, för ganska exakt 2 år och 2 månader sedan, så påpekade vi detta "felet" för fastighetsskötaren och jag har bestämt för mig att det skulle fixas ganska omgående. För ca. 1 år sedan (?) när jag hade fastighetsskötaren här av en annan anledning, såg han det här och kom på att "just det, det skulle vi ju fixa!" och sa då att det kanske skulle ordnas redan samma vecka. Som ni ser har det inte hänt än, men nu så!
Bra framförhållning har dom också. Om jag nu inte skulle vilja att dom kommer i morgon kl. 7, så skulle jag meddelat det idag (förmodar jag att dom menar?) före kl. 16. Bara det att när jag kom hem och såg lappen så var klockan redan över 16. Men men, jag har ändå gått hemifrån en bra stund innan dom kommer so I don't mind! :)

You're only wasting time

Dagen har varit lugn och skön. Har sovit gott, handlat och lagat mat, tagit tag i mig själv och gjort något som jag skjutit på i mer än en månad (berättar vad inom en snar framtid, haha..) och ringt några telefonsamtal. Det var däremot ingen som ville prata i telefon med mig idag, tydligen. Så dumt, när man väl tar tag i det och ringer så svarar ingen, haha. Ringde vårdcentralen bl.a. för att få förnyat recept på min allergimedicin, dom sa att dom skulle ringa upp 14.55 men det gjorde dom inte. Taskigt!

Nu ska jag titta på Torka aldrig tårar utan handskar som har premiär på svt1 nu om en stund. Såg på Babel igår när Jonas Gardell var där berättade lite om boken, verkar väldigt bra och jag tycker ämnet han tar upp är intressant - hur omvärlden har sett/ser på homosexualitet osv.
Källa

There's only up from here, no downward spiral

Källa
Jag sitter och funderar lite på vad man ska göra med livet.. Har ju varit väldigt inne på inredning (och är fortfarande) men har börjat fundera på om det verkligen är rimligt att gå en kurs som kostar ett x antal tusenlappar (för enbart ett år som inte ger en färdig utbildning) och dessutom ta studielån som man ska betala av resten av sitt liv sedan, för ett yrke som inte har speciellt stor efterfrågan.
 
Jag vill jobba med något jag tycker är roligt, pengar är inte allt, men det måste ju samtidigt var något som man kan försörja sig på. En sån sak som inredning kan man ju alltid syssla med på fritiden, för ett eget hem kommer man ju alltid ha (får vi verkligen hoppas). Inte det att jag inte gillar det jag gör nu, för det gör jag, men jag vill göra något som är lite mer kreativt, så nu har jag nånting att fundera på..!

I don't know who you think I am

Jag tittade om sagt på The Hunger Games igår kväll, och jag tycker den var jättebra! Hade förmodligen inte gillat den lika mycket om jag inte hade läst boken innan, eftersom alla de detaljer som försvinner i en film redan fanns med i mitt huvud.
Källa
Tycker att hela storyn är väldigt speciell jämfört med.. Ja, överhuvudtaget något som man sett eller läst tidigare. Det är så lätt att fastna i historien och tycka det är jättespännande, samtidigt som helheten av det som händer egentligen är helt sjukt. Man är ju glad att det inte är verklighetsbaserat! Kan starkt rekommendera framför allt boken, men även filmen!
 
Längtar efter att få läsa de andra två böckerna; Fatta eld och Revolt, och även se filmerna när dom kommer. :)

Dagens citat 6/10

Om kärleken vore värdelös bara för att den inte varar för alltid
vore livet värdelöst av samma skäl.

- Per Wästberg

Telling you, it's the truth, don't you ask why

Var lagom seg när jag gick hem från jobbet idag, haha, men det är skönt att man kan ta det lite lugnt ibland :) Är inte lika trött idag som igår (inte nu längre i alla fall) så ikväll blir det lördagsmys och The Hunger Games! Har riktigt höga förväntningar på den filmen, fast jag får väl såklart räkna med att den inte är lika bra som boken. Ska hur som helst bli kul att få en riktig bild av allting :) Skriver och berättar senare eller i morgon om den levde upp till förväntningarna!

Try my best to wear a disguise, but it's written on my face

Läste detta i Metro för ett tag sedan:
Hur äckligt!? Kan ju säga att jag, så gott det går, kommer undvika att ta ut pengar i bankomat hädanefter. Tur för mig att man inte behöver göra det så ofta nuförtiden :)
 
Förresten så såg jag att det satt en jättestor spindel i korridoren här utanför min dörr igår när jag skulle gå till tvättstugan och hämta min tvätt. Som tur var satt den i andra änden av korridoren, för annars hade jag vägrat gå dit, men när jag kom tillbaka så hade den kommit närmare min dörr. Idag var den borta, men om ingen haft ihjäl den kan jag svära på att den antingen sitter där ute någonstans och väntar på att anfalla just mig, eller om det finns något sätt för den att ta sig in i min lägenhet, så kommer den göra det. Vidriga, onda kryp!

Got my middle finger up, I don't really give a f*ck

Sitter här och myser med massa tända ljus, tycker det är så kallt jämt så det värmer gott :) Har fått hem två nya filmer idag från Lovefilm.se. Den här gången blev det The Hunger Games (har läst ut boken, den var grym!) och Battleship (vill se den bara för att bästa Rihanna är med i den). Skulle vilja titta på den förstnämnda redan nu, för jag längtar efter att se den, men är alldeles för trött för att orka hålla mig vaken under en hel film som är över två timmar lång.
Har varit så konstigt trött på sista tiden, haft konstigt ont i huvudet och varit lite yr emellanåt, igår ganska mycket. Kom på igår kväll att det kan ju vara efter att jag lämnade blod sist, då jag inte varit jätteflitig att ta dom där järntabletterna. Vill inte ta dom för tätt eftersom jag fick så ont i magen att jag trodde jag skulle dö första gången, men får skärpa mig lite. Järnbrist är ju inget man vill ha! Känner mig i alla fall bättre efter att jag tog en tablett igår kväll, yeay me ;)

Feel the warmth, we'll never die

Vet att jag tjatar, men det här är underbart! Kan gå runt ute i ösregn men ändå ha ett stort leende på läpparna när jag har den här låten på repeat i lurarna. Jag är visserligen lite partisk, men detta är riktigt bra! Rihanna har nått en helt ny nivå! Älskar texten, melodin, rösten, musiken, känslan.. Allt!
 
 Diamonds - Rihanna
 
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
 
Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We're like diamonds in the sky
You're a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I'm alive
We're like diamonds in the sky
 
I knew that we'd become one right away, oh right away
At first sight I felt the engery of sun rays
I saw the life inside your eyes
 
So shine bright, tonight
You and I - we're beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We're beautiful like diamonds in the sky
 
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We're beautiful like diamonds in the sky
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We're beautiful like diamonds in the sky
 
Palms rise to the universe
As we, moonshine and molly
Feel the warmth, we'll never die
We're like diamonds in the sky
You're a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I'm alive
We're like diamonds in the sky
 
At first sight I felt the engery of sun rays
I saw the life inside your eyes
 
So shine bright, tonight
You and I - we're beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We're beautiful like diamonds in the sky
 
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We're beautiful like diamonds in the sky
Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond
Shining bright like a diamond
We're beautiful like diamonds in the sky

I try to catch myself, but I'm out of control

Gårdagen bara försvann, hann inte med. Kände mig som en "walking dead" när jag kom hem, hehe. Tog i alla fall en bild som jag tänkte lägga upp här, men längre än så kom jag inte.
Köpte ett par underbart fina värmeljushållare på häromdagen :)
 
Veckans enda lediga dag idag, har hunnit med tvätten som inte blev gjord i söndags då jag blev tvungen att jobba och har även varit på Torp en sväng och shoppat lite :) Den här mysiga tröjan fick följa med mig hem:
Den är lite mindre blå på riktigt och mjukare än vad den ser ut att vara på bilden, and I love it! :)

Satans järnvägar..

Är måttligt irriterad nu då jag har försökt boka en tågbiljett hela kvällen igår, och nu ikväll, utan framgång. ERROR står det på SJ's skitsida. Har provat med olika webbläsare och även i mobilen, men nej!
 
Tänkte i alla fall gratulera SJ till att dom kommit på att det kan vara en bra idé att förbereda sig inför vintern. Undrar just var dom fick den idén ifrån? Det är väl inte så att det har varit några problem innan eller?
I Metro för någon vecka sedan.

Go hate, talk shit, it's all on the paper

När jag kom hem från jobbet idag, plockade jag fram dammsugaren och började städa. Say what!? Kände mig mer levande än död vid den tidpunkten, men städandet blev gjort på något sätt. Det behövdes eftersom Arwen fäller så mycket nu så det räcker att titta på honom så flyger det massor av hår omkring honom, så det känns skönt nu! :)
 
Det låg ett stort paket i min brevlåda idag, innehållande en fin bok..
RIHANNA: The last girl on earth
 
Snubblade över den på Tradera när jag letade efter något annat, and I freaking love her så nu är den min! :) Mycket snygga bilder och en del text, och det var ingen match att vinna auktionen heller för det var ingen annan som ville ha den, hehe. ♥

I've asked about you and they told me things, but my mind didn't change

I Arwens huvud (?): Eftersom det inte längre fungerar att tugga på gallret när jag vill ha frukost på morgonen och Anna har sovmorgon (hon lägger en kudde över huvudet och sover vidare..) så får jag väl hitta på något annat!
Tack, min söta lilla vän!

RSS 2.0