I can't believe that I just said that

Utvilad och redo för en ny arbetsvecka, som visserligen inte kommer att bestå av så väldigt mycket arbete, men ändå. Har bara segat runt här hela förmiddagen och tagit timmar på mig att göra allt jag gjort, skönt att få göra det ibland :)
 
Nu ska jag strax iväg till jobbet men tänkte passa på att lägga upp en bra låt, bara för att den fick mig på lite extra bra humör idag :)
I know that smile has broken a couple of hearts
You're used to always getting what you want
Drop dead beautiful, knows how to knock 'em down
Ch-ch-ch-check you out!

It's gonna take more than that, hope that ain't all you got

Skönt med sovmorgon och ledig dag idag! Var lite slut efter helgen, eller hela veckan egentligen.. Eller de senaste två veckorna kanske? Hursomhelst är jag relativt utvilad nu och har varit duktig och städat, och kaninerna har varit duktiga och låtit mig klippa deras klor :) Inte helt smärfritt dock men..
 
Var i alla fall smart nog och gjorde sakerna i rätt ordning den här gången, eftersom den lilla hårbollen Arwen fäller jättemycket just nu hade städet varit så gott som ogjort om jag gjort tvärtom. Hade jag samlat ihop alla pälstussar som låg överallt innan jag dammsugade hade jag nog nästan kunnat bygga mig en ny liten kanin :)
Min lilla tjej har blivit stor ♥
 
Kloklippningen var som sagt inte helt smärtfri, lite vassa klor.. Ja, ni ser ju att jag nästan håller på att förblöda ;) Haha.. Jag brukar tänka så ibland att när kaninerna river eller biter mig så att det blöder (dom bits visserligen nästan aldrig längre, som tur är..), så ifall dom hade varit smittade av ett zombie-virus hade någon varit tvungen att skjuta mig... Nej, jag tittar inte alls för mycket på The walking dead, haha :)

You tell me that you've had enough of our love

Känner att det finns minimalt att skriva om en lördag på jobbet, men får väl i alla fall önska er alla en trevlig helg! :) Passar på att slänga upp en bra låt också (igen) bara för att den är så underbar! 

I saw the life inside your eyes

Idag är hela Facebook fyllt med statusar som säger "freeedag" eller "heeelg". Vadå helg? tänkte jag, det är väl måndag eller något? Men nej, det är inte alla andra som är lite veckovilda, utan bara jag. Om några timmar startar alltså jobbhelgen för min del, lika kul varje gång ;) 
 
Väldigt fint väder idag med, så jag ska nog passa på att gå ut lite med mina små ninisar. Känns som att det är tillräckligt varmt för Arwen ute nu också så det får kanske bli två omgångar :)
Lill-Sessan, som inte är så liten längre ♥
Hon brukar ofta sitta såhär länge och bara titta, så söt så!

There's so much power in my name

Idag blev det en liten tripp till Göteborg! Hade en värdecheck på en kostnadsfri behandling, men av det man fick välja på var utbudet inte så stort just i Uddevalla, så därför blev det massage i Göteborg, väldigt skönt faktiskt. Emellanåt i alla fall..
 
Passade även på att hämta ut biljetterna till Rihanna eftersom det tydligen inte finns någonstans att göra det i "storstan" Uddevalla... Jag behöver väl inte ens säga att jag dog lite inombords av lycka när jag fick biljetterna i handen, fastän det var världens suraste tant som gav mig dom!

Sometimes I feel you're not deserving of me

Underbar dag idag! Nej, skojar bara.. Men vi kan låtsas :) Jobbade lite extra en sväng på förmiddagen idag, sedan hann jag inte mycket mer än att komma hem, byta om och äta lite innan jag skulle åka iväg till Blåkulla, även känt som Stadshuset (för alla icke-Uddevallabor som inte vet :) ) för att lyssna på en föreläsning om... Hur vi ska jobba sämre, typ.. Ja, jag lyssnade jättenoga, var inte alls så trött att ögonen trillade ihop och det var det roligaste jag gjort på länge! Nej, nu skojar jag igen.. :)

 

Mitt "nöje" (när jag inte kämpade för att hålla ögonen öppna) var att sitta och störa mig på att folk (i det här fallet gubben som föreläste) inte kan skriva ordentligt. Fast det är egentligen bara just det, störande...

Den lilla språkpolisen i mig börjar acceptera att folk aldrig kommer att lära sig, och inte heller bry sig så mycket som jag gör, så så länge jag använder mig av sociala medier m.m. är det väl något jag får stå ut med.. Tacka vet jag riktiga böcker som är ordentligt skrivna! :)

 

Men, det jag försöker komma fram till är att jag ändå tycker att när man håller i en föreläsning så kan man väl anstränga sig i alla fall lite för att vara formell så det ser seriöst och korrekt ut. Största delen av tiden satt jag mest och läste på powerpoint-presentationen och försökte lista ut vad det egentligen stod. Förstod inte mycket faktiskt. Som en tyst protest lämnade jag kvar häftet på stolen.. ;) Vilken rebell jag är, haha!

 

Nu ska jag dra ner persiennerna, glömma bort att det regnar och längta efter sommaren! :)

Bild från arkivet

Don't tell me you're sorry 'cause you're not

Idag har mina kaniner haft besök under dagen, dom har äntligen varit och hämtat de där fula radonmätarna som hängt här i nästan tre månader.
Jag hävdar fortfarande att det inte borde finnas något radon här, eftersom det då inte ska finnas några spindlar, sägs det, och det gör det... Jag hoppas i alla fall på att dom ska komma tillbaka och sätta fast "taket" som håller på att ramla ner.. Spindlarna kanske rent av bor i det där hålet? Vem vet..

The only girl in the world

Skönt att man är utvilad och pigg efter en ledig helg.. :) Bara måndag och redan helt slut.. Men sova kan man ju göra någon annan gång!
 
Orkar inte riktigt det här idag (heller..) men idag är det 22 april (no kidding!) vilket jag med all min hjärnkapacitet tidigt i morse räknade ut att det innebär att det är 3 månader kvar till... Gissa vad? Rihanna såklart! Det är väl ingen hemlighet precis, men jag fullkomligt älskar den kvinnan! ♥
Källa

Nothing is as bad as it seems

Jag hade en mycket trevlig och rolig kväll/natt igår med härliga och underbara människor! Tackar alla inblandade för det :) Ifall att någon utav er skulle läsa, vad vet jag.. ;)
 
Känner lite att jag borde sovit bort den här dagen.. Var inte jättesugen på att tvätta ikväll, men fick ju så snällt göra det ändå.
Kommer till tvättstugan för att hänga upp första omgången och den ena maskinen har inte startats. Kommer andra gången och samma maskin har ett "meddelande" i rutan som jag nu glömt bort, men som i alla fall fick mig att starta om maskinen. Kommer tredje gången och det står ett annat meddelande i rutan och blöta osköljda kläder ligger i maskinen, så jag startar ett sköljprogram. Kommer fjärde gången och det andra meddelandet visas igen, sköljda men genomblöta kläder ligger i maskinen... Stänger av skiten och slänger in kläderna i torktumlaren.
Går till nästa maskin, där det blinkar en felkod i rutan. Öppnar luckan där mitt sofföverkast ligger. Genomblött och så tungt av vatten att jag knappt kunde hänga upp det..
 
Ungefär så har den här dagen varit sedan jag kom hem.. Underbart när saker fungerar! Men jag hade i alla fall roligt igår, så jag får trösta mig med det :) Är lite dålig med bilder just nu, men bjuder på en ego-bild tagen för ett par dagar sedan.

People are gonna talk whether you're doing bad or good

Hej på er! Hann inte riktigt med bloggen igår då dagen blev väldigt lång. Blev ett delat pass då jag fick jobba lite extra på kvällen och igår var ett såndant tillfälle då man tänker Vad gör jag här? Varför är jag inte hemma i min soffa? Men det positiva är ju att man tillslut kommer hem till sin soffa.. ;)
 
Jag blir upphämtad om några timmar för att spendera kvällen med lite trevligt folk så nu tänkte jag mest kika in och önska er en trevlig helg med en bra låt! Cheers to the freakin' weekend! Klicka på bilden för att komma till låten.


Just give me a reason, just a little bit's enough

Det här är ju helt galet, underbart, bra! Två röster som passar så bra ihop i en så fin låt! Jag får gåshud.. P!nk och "Fun.-killen", Nate Ruess! 
Just a second, we're not broken just bent
And we can learn to love again
I never stopped
You're still written in the scars on my heart
You're not broken, just bent
And we can learn to love again

It's exactly what I've been yearning for

Trött tjej idag.. Men ibland får man skylla sig själv för det, eller så kan man skylla på någon annan för att det är mycket roligare :)
Lyssnade i vanlig ordning på Rix FM i morse och Titti läste ur den kinesiska kalendern: Ta inte mediciner. Det hade jag ju redan gjort då så jag kände att den här dagen bara kunde bli värre. Klockan sex på morgonen och dagen är redan sabbad. Underbar dag! Nu är den i alla fall slut, tack och lov :)
 
Sitter här med datorn i knät och nyfikna kaniner klättrar på och runt mig och datorn, trampar runt lite på tangentbordet och tillsammans får dom fram det här:
Känner dom sig misskötta eller vad försöker dom säga?

Watch and learn now

Ledig dag och fint väder så det fick bli en promenix ner till staden. Synd bara att det ska blåsa så så fort solen skiner, det var ju nästan så man inte kom framåt emellanåt..
Råkade få med mig en ny bikini hem från Lindex, inte alls vad jag tänkt mig men vad ska man säga? Den var rosa och jag blev kär! :)

You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed?

Igår kväll var det jobb och även idag. Kom hem vid halv tre och somnade på soffan, förvånade? :) Det är riktigt skönt ute nu om dagarna efter att det regnat lite, med tanke på temperaturen alltså. Sedan att luften är full med skit och inte går att andas är ju en annan sak..
 
Den här veckan blir det lite mer radiolyssnande än vanligt, på Rix FM kan man nämligen vinna an resa till Miami och se Bruno Mars. Både det ena och det andra hade ju varit roligt var för sig, men Bruno Mars..Har en liten crush på honom.. ♥
 
Klicka på bilden för att komma till underbara When I was your man.
Källa

I live where the sky ends

Väldigt konstig helg att bara jobba en dag, men har ändå två dagar kvar innan nästa ledighet så det går väl på ett ut. Just nu regnar det här, lite konstigt.. Jag menar, hur länge sedan var det inte man såg regn? Men, fördel 1: Det blir varmare efteråt. Nackdel 1: När det blir varmare kommer alla pollenbomber explodera... Nackdel 2: Fastän det är ganska många grader ute är det ganska ruggigt och för en frusen människa som mig är det kallt.. Fördel 2: En anledning att tända ljus och ha det mysigt :)

Diamonds World Tour ♥

Källa
Idag är det 100 dagar kvar tills den här underbara, snygga kvinnan kommer med sin Diamonds World Tour till Sverige och Globen! Bara blotta tanken på det gör mig sjukt lycklig! ♥

I can make you fall in love

Hej på er! Är lite trött och seg såhär "dagen efter", men det är väl med all rätt. Hade i alla fall som vanligt roligt och trevligt med mina fina kollegor, bättre sällskap får man leta efter :) ♥ En utav höjdpunkterna var att jag fått ledigt idag så att jag slapp hela den där jobbiga "jag-ska-upp-och-jobba-klockan-sju-ångesten". Tur man kan använda semesterdagarna någon gång ;)
 
Tog en snabb bild (i väldigt dålig kvalité) innan jag stack iväg igår, så det får bli vad det här inlägget bjuder på i bildväg :)

Too young, too dumb

Dom sa att det skulle regna idag, men så vitt jag vet är inte regn vitt... Hatar skiten, men vi får blunda och låtsas att solen skiner, så kanske den gör det någon gång :)
 
Bra dag idag ändå. Har varit på stan och fikat m.m. med fina kollegor och även kvällen ska spenderas med kollegorna och dom är bäst så det blir en bra kväll med! :) 
Önskar er en trevlig helg! :)

Say what you want me to do and I got you

Vaknade före klockan ringde i morse (vilket händer ungefär aldrig) av att det kliade i halsen så jag trodde jag skulle dö nästan.. Vissa saker kan man stå ut med, men just det är inte en sådan sak. Det går ju inte göra något åt det och är bara jobbigt och väldigt obehagligt! phuckit!

Hade väntat mig en väldigt lång och seg dag idag, men den gick mycket fortare än jag väntat mig vilket var skönt. Var såklart ändå helt slut i huvudet när jag kom hem vid tjugo över två så jag la mig på soffan och sov en stund. Power-naps är underskattade! :)
 
Annars försöker jag roa mig med att läsa ut en bok som jag lånat om 2-3 gånger, så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök att faktiskt bli färdig innan den ska tillbaka nästa gång..
Lite skum är den (men den är skriven av en ryss och det säger väl kanske sitt..?) men rätt spännande ändå. :) 

Heart's racing out of control and you knew that I couldn't let it go

Ni har säkert också fått sånt här nu, och jag tänker bara... Om dom måste skicka med en hel jäkla bok för att förklara hur man gör, så är det väl uppenbarligen alldeles för komplicerat? Just saying...

I wanna take you away, let's escape into the music

Är helt slut i huvudet idag (som vanligt efter jobbet, känns det som..) så har inte så mycket att skriva. Bjuder på en söt bild på Arwen istället. Försökte fånga båda två när dom satt med näsorna uttryckta genom gallret och väntade på en bit gurka, men som alltid så slutar dom med det dom gör så fort en kamera kommer fram, så jag hann bara fånga den ena rackaren på bild :)

Give it to me like I want it

Så var ännu en dag kommen, och "långledigheten" slut. Om några timmar är det jobb igen :) Just nu sitter jag och frossar i lite Rihanna-musik, längtar så galet mycket till sommarens konsert! Det är fortfarande ungefär tre och en halv månad kvar, men det har ändå gått mer än halva tiden sedan biljetterna köptes och dagarna började räknas, så det närmar sig!
#crazybubblyfeelingthatmakesmewannajumpupanddownandscreamofhappiness
Typ :)
 

Broken heart was the case, gonna put him away

Källa

At first sight I felt the energy of sun rays

Det finns dagar när man har tillräckligt med inspiration för att gå runt i mataffären och plocka på sig nästan vad som helst som man sedan kan slänga ihop till en god maträtt som får en att känna sig som en "mästerkock". Idag var en sådan dag för mig! Därför tänkte jag göra ett mat-inlägg (typ) à la Egoina (världens bästa bloggare!)

Babyspenat och kyckling i en ugnsform.

På med Milda, grädde och naturella cashewnötter (hällde på det sistnämnda när det nästan var färdigt) och in ugnen! Stekta wok-grönsaker "kryddade" med sweet chilisås som tillbehör.
Färdigt och gott! :)

Motivation!


What am I gonna do when the best part of me was always you?

Har hört talas om att det kommit snö på vissa ställen, även i de södra delarna av landet, i natt/idag. Say what? Här har det ju varit hur fint som helst! :) Ska väl inte säga för mycket i och för sig... Men på vissa ställen är det ju vår, så jag tänkte att jag hakar på "trenden" med att lägga upp bilder på vårtecken. Here you go..
Jag älskar ju våren och sommaren, till och med så mycket att jag på något sätt förtränger varje år hur jobbigt det är. Att inte kunna leva utan de här "drogerna" är i alla fall ett säkert vårtecken..

I do it how I wanna do

Källa

I already got it covered, let the others know

God kväll! Hela dagen hann visst springa förbi innan jag hamnade här :) Har varit och shoppat idag, ni måste ju tro att jag inte gör något annat, och det gör jag ju inte heller, hehe.. (Jo då, det gör jag..)
 
Det är ju en sådan jobbig period nu när man aldrig vet vad man ska ta på sig. Svinkallt på morgonen och kvällen, varmt på dagen. För varmt med det ena, för kallt med det andra. Men jag behövde hur som helst en ny vårjacka..
Vero Moda it is!

Arwen & Sessan ♥

Lovade min älskade lillasyster att försöka filma mina två små odjur tillsammans, så nu har jag satt ihop några videoklipp till en film, and here it is! :) ♥ 

All of a sudden you went and left, I didn't know how to follow

Då var ännu en helg påbörjad, att det kan gå så fort :) Tänkte att jag ska lägga upp en "kanin-video" som jag gjort sedan, men så länge slänger jag upp en bra låt. För att Rihanna är bäst, och för att låten är grym. As if it was written to me..
I'll never give myself to another the way I gave it to you
Don't even recognize the ways you hurt me, do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame
 
And now I feel like you're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess this is what I got for wishful thinking
I should've never let you enter my door
 
Next time you wanna you and leave
I should just let you go on and do it

Every minute of the day I'm addicted to what you're giving me

Känner inte att jag har någonting att skriva idag, det står still i mitt huvud.. Slänger upp en bild från den vackra solnedgången, som jag lyckades fånga lite halvdant på bild på långfredagen, så återkommer jag i morgon! :)

Make me your priority

Var på Lidl i helgen och köpte choklad, och fick se detta nu:
Menar dom att det inte är något kött i chokladen? Inte ens hästkött? Ja, jag vet inte vad man ska säga.. Jag känner mig lite lurad faktiskt...

I knew that we'd become one right away

Har precis avslutat ett "Rihanna-maraton" här. Hade lite tråkigt så jag har tittat på i stort sett alla hennes videos på YouTube.. Hon är underbar! ♥ 
Har bara ett problem.. Jag kan fortfarande inte lyssna på Only girl (In the world) utan att se gubben (se HÄR) framför mig, och att se originalvideon fick mig att bryta ihop helt.. Haha, I'll never get over that!

See something that you like and just go after it

Nytt igår! :)
Så klockrent! :)

We have to fight our way back

Nu när det är april och (förhoppningsvis) vår på riktigt så tyckte jag det var dags att plocka fram utemöblerna. Sagt och gjort! Skrynklig vaxduk och rostigt gammalt bord, men utemöbler är det! :) Har det tänkt snöa mer nu så får det göra det någon annanstans.
Blev lite utevistelse för Sessan idag med. Hon tuffar till sig lite allt eftersom, men kråkornas skrik är nog det läskigaste hittills.. Här tar hon en liten vilopaus, det ser ut som att hon är ute och simmar, men det är bäst att vara lite halvt på språng ifall att man behöver fly :)

Through the best of times, through the worst of times, you're the one

Ledig och underbart väder, livet är allt rätt bra ibland! :) Satt ute en stund med Sessan förut och sedan blev jag så uttråkad så jag visste inte var jag skulle ta vägen.. Så, jag hoppade på en buss och åkte till Torp för att roa mig med att spendera lite pengar. Det är ju så kul att köpa fina vår/sommarkläder! :) Visar senare...
 
Höll på att bli överkörd av en maskin inne på Coop också. Säger då det, det är livsfarligt att vistas bland folk när man går runt i sin egen värld och är lite tankspridd.. :)

RSS 2.0