Hold my hand, don't let me fall

Full fart mot helgen! Som dom brukar säga på Rix FM.. För mig innebär det jobb om några timmar, i några dagar.
 
Lovade en bild igår.. Cam-bild i dålig kvalité, but anywaw.. Here you go!
Tvingade Sessan att vara med på bild, ingen utav dom kom när jag ropade och hon var den första jag fick tag på :) Ifall det inte når fram genom bilden, så kan jag tala om att hon älskar mig! Därav "tvingandet" till att vara med... 

The ride with you was worth the fall

Veckans enda lediga dag, och vad har jag gjort? Jag har börjat ta tag i lite saker som jag skjutit på/lagt åt sidan under några månader, varit och klippt av mig lite hår (ska försöka ordna en bild i morgon, när jag tvättat och fixat håret själv) och lagat mat så jag har matlådor för några dagar.
 
Såhär ser det ut när jag lagar mat:
Varför köpa mat, när man kan äta blad? 
 
Skämt åsido! :) Fick bara för mig att "krydda" den vanliga Tortellini i Gorgonzolasås:en med lite tomat och babyspenat, inte helt fel! Har börjat ha babyspenat i nästan allt, lite roligt eftersom jag alltid hatat spenat efter att ha blivit tvingad att äta det som liten hos dagmamma och i skolan (inte för att dom lyckades, men försöken satte sina spår..)
 
För övrigt lever jag fortfarande utan Spotify. Mobilen plingar till varje gång jag får ett mail, och jag hoppas varje gång att det är från Halebop (dom skulle göra en felanmälan och återkomma med svar) men det är det aldrig, och jag orkar verkligen inte lyssna med reklam.. Tycker synd om mig själv!

It's better if I don't do the things I do

Usch och fy vilken blöt och äcklig dag det har varit idag! Massa regn och genomblöta skor.. Hade förmodligen varit torrare om fötterna om jag gått barfota.. Så åkte bussj*veln bara förbi mig när jag skulle hem från jobbet också, hatar Västtrafik!
 
Kan i alla fall trösta mig med att det bästa O.C-avsnittet genom tiderna går på tv precis i skrivandets stund! The Spiderman-kiss! Kan vara lite positiv med när det gäller mitt problem med Spotify (som för övrigt fortfarande inte fungerar, bara med reklam som jag avskyr...) Nu mer eller mindre tvingas jag att lyssna på musiken jag har i mobilen och har återupptäckt en massa gammal Darin-musik. T.ex. låtar från Idol eller akustiska live-versioner som jag spelat in i halvdan kvalité bara för att jag en gång hade såna cravings att jag var tvungen att lyssna på just den låten om och om igen.
Har även en del demolåtar av Darin som aldrig släppts officiellt, men på något sätt i alla fall har hamnat i min mobil. Låtar som jag helt och hållet glömt bort och inte visste att jag hade, och som tar mig tillbaka några år i tiden. Så lite lycklig är jag, fastän Spotify inte fungerar!
 
Bjuder på en bild på en glad liten Sessa. Jag fick paket, och dom fick kartongen. Frågan är vem som blev gladast - dom eller jag? ;)

I almost knew you were after something, thought it was my love, but it wasn't

Har precis suttit här och chattat med Halebops support pga. att min Spotify Premium inte fungerar (har det genom Halebop) och killen som skulle "hjälpa" mig skickade mitt mobilnummer, personnummer, min mailadress och mitt Spotify-namn och skrev "här är dina uppgifter". Jo tack, jag vet! Han fattade i alla fall till slut, men kunde inte hjälpa mig ändå så "vi återkommer". Hatar när saker inte bara fungerar!
 
Har varit på biblioteket idag också efter jobbet, och lånat två böcker för steg 1 i mitt "bli-av-med-spindelfobin-försök". Eller bli av med, försöka få det under kontroll kanske är rättare sagt. Och lättare sagt... Kan dock inte tro att det är omöjligt, så jag ska i alla fall ge det ett ärligt försök :)

I try to resist, but everytime I fail

Hej på er! Nu är "semestern" slut! Har haft en lugn och skön midsommar tillsammans med en liten del av släkten och en massa djur, den här söta lilla kattbebisen till exempel :)
Ikväll är det dags för jobb igen, och det är väl i stort sett vad hela veckan kommer att bestå av. Har förresten bestämt mig på riktigt för att försöka bli av med min spindelfobi. Inte så att jag kom på just nu att det kan vara en bra idé, men jag känner att det börjar bli lite mycket nu. Bara som en sådan sak att jag nu cyklar, det värsta är inte att det är jobbigt och så, utan att jag måste ner i cykelrummet i stort sett dagligen, där det naturligtvis finns "jättestora" spindlar.. 
 
Steg 1 är att gå till biblioteket och låna böcker om fobier/självhjälp och sen får vi se var jag fortsätter från det! Wish me luck! :)

A disease of the mind, it can control you

Då var det långhelg, igen! För en gångs skull har jag bra tajming och byter schema, och därmed även jobbhelg, precis rätt vecka. Är med andra ord ledig över midsommar :) Tänkte ta lite semester härifrån ett par, tre dagar och återkommer när tiden finns!
 
Har i alla fall "midsommarpyntat" lite här nu. Lite roligt det där.. Förra året köpte jag en blomma med en liten midsommarstång i. Blomman dog efter ett tag (no kidding, det är mig vi pratar om!) och jag ställde midsommarstången vid sidan av på fönsterbrädan och försökte "gömma" den lite bakom de andra växterna, och där stod den.. Minns inte riktigt när, men det var i alla fall först i år som jag flyttade på den och då la in den i ett skåp - bara för att kunna ta fram den nu!
Hur som helst.. Glad midsommar på er! :)

You've got that something, what can I do?

Då var det full fart med jobbet igen, från och med i måndags och till sommaren är slut (-ish, beror ju på hur länge den tänkt vara..) jobbar jag heltid så nu är det slut på 75%-latmasken :)
 
Cyklar på som bara den och jag tycker det går riktigt bra, behöver inte ens lägga mig och dö när jag kommer hem längre! Tycker dock det är riktigt tråkigt i uppförsbackarna, så tänker jag Varför gör jag det här? Det är bara jättejobbigt och jättetråkigt... Men så kommer jag hem och inser att jag faktiskt kommer hem tillslut när jag uthärdat dom där jobbiga backarna, och att jag kommer hem relativt fort (tar ca. 4-5 låtar.. Ja, det är så jag mäter tid..) utan att behöva störa mig på sena bussar och alla socialt missanpassade bussåkare, och att jag dessutom gör något bra för min kropp vilket nog är det största plusset. Så jo, det är nog värt det ändå :)
 
Idag däremot är jag dödstrött pga. sömnbrist, och kan inte skylla på något annat än att jag hade svårt att somna och svårt att sova när jag väl somnat. Tror jag sovit max en timme sammanhängande i natt, i vilket fall känns det så, så nu ska jag lägga mig på soffan och dö av den orsaken istället. Fick av okänd anledning jättelust att titta på Idol 2004-dvd:n igår, han dock inte se så mycket innan jag skulle till jobbet så det ska jag fortsätta med nu och låtsas vara en Darin-tokig tonåring igen! :)
 
Tänkte lägga upp när han sjöng I want you back, bara för att jag tycker han var så grym som helt coolt hittade på en ny text när han glömde bort den, men den fanns tydligen inte på YouTube så det får bli en annan gammal favorit! 

You say I'm the one you want, so come express it

Skrev ett inlägg igår, men mitt Internet la av mitt upp i allt och jag orkade inte bråka med det, så därför kommer det ett inlägg till större delen skrivet igår och lite påfyllt/redigerat idag :)

Måndagar sägs vara veckans tråkigaste dag, för att helgen är slut? Jag vet inte, men det kanske är därför det känns extra skönt att vara ledig på en måndag. Har alltid tyckt att det är det bästa att vara ledig måndag efter att man har jobbat helg, men känner nu att det faktiskt är lika skönt att vara ledig måndag efter ledig helg. Kunna sitta och slöa på söndagkväll utan att behöva tänka på egentligen någonting! :)
 
Har i alla fall haft en rolig helg tillsammans med trevligt folk, har bland annat hunnit vara ute med båda mina små kaniner! Har aldrig varit ute med båda två samtidigt, det känns lite riskabelt ifall att någon utav dom skulle bli rädd då det kan bli svårt att hålla reda på två stycken, men har man ett par hjälpande händer som håller i den ena så går det fint!
 
Det var roligt att se framför allt Sessan när båda var ute, hon är ganska rädd av sig men när Arwen var i närheten var hon mycket lugnare än vanligt, även om hon inte brydde sig så mycket om honom så märktes det på henne och hon vågade skutta runt och smaka lite på naturens godsaker. :) 
Blev inga jättebra bilder, men ändå! :)

Tell me that you love me when you know you don't love me, but I guess it's all good

Blev några timmars jobb idag på min annars lediga dag, hann även med lite "social samvaro" med mina lite halvt störda, men ändå ganska härliga, kollegor. (Nej, jag är inte alls skadad av jobbet som ser allt som hemtjänst-insatser..)
 
Helgens planer blev det inte mycket av, onödigt att folk ska hålla på och vara sjuka och grejer.. Vad som händer istället återstår att se, men känner jag mig själv rätt kommer jag att försöka hitta på något för att ha något att skylla på när jag frågar mig själv varför jag inte städat, diskat och annat tråkigt. Några såna insatser gör inte hemtjänsten så ofta hemma hos mig ;)
 
Lite mer Rihanna får vi i alla fall ha här, det gör vilken dag som helst bra! :) 

We're young right now, we got it right now, so get up right now

Idag har det jobbats i ösregnet, men jag hade tur idag och fick glida runt i bil på landet så jag har haft det rätt så bra ändå med Rihannas Unapologetic på hög volym! Cykeln fick dock stanna hemma idag, eftersom jag hatar regn. Ute har den stått också sedan igår, eftersom en jättestor monsterspindel satt vid cykelrummet och vaktade dörren så jag inte vågade gå in...
  
Bjuder på lite musik från världens bästa, eftersom jag ändå inte har något bättre för mig! ♥
Something you wanted to do all your life
There's no more waiting, tonight is the night
And it can't be wrong, not if it feels this right
Turn it up, scream it loud!

When it comes to love I'm not trying to share

Och så var en kort arbetsdag över och jag har trampat mig hem från jobbet och landat i soffan. I söndags när jag cyklade hem lyckades jag med alla tre backar, idag ville jag bara dö men tänkte att om jag orkat en gång så kan jag göra det igen, och det gjorde jag. Vill fortfarande lägga mig i fosterställning på soffan och aldrig mer röra mig när jag kommer hem, men nu går det i alla fall över ganska fort. :)
 
Skriver detta mest för min egen skull, för att jag tycker det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa sedan, men även också för att jag faktiskt är lite stolt över mig själv och tycker jag är duktig, med tanke på hur lat och bekväm av mig jag egentligen är ;)
 
Och på tal om ingenting, idag.. är det 40 dagar kvar till Rihanna! Helt sjukt vad jag längtar! Min tanke är att jag ska gifta mig med henne i sommar ;D Inte för att tjejer är min grej egentligen, men.. Det är ju Rihanna and I f*cking looove her! ♥
Källa 

Den sista tillflykten

I fredags läste jag äntligen ut Metro 2033 som jag hållt på med i fyra månader! Inte det att jag är seg på att läsa egentligen, men det tog väl ungefär två månader innan jag verkligen började ta mig tid att läsa den. På något sätt känns det lite tomt nu, som att en fyramånaders-period i mitt liv är slut.
 
Jag skulle lämna tillbaka den i fredags, och hade gett mig den på att jag skulle läsa färdigt den. När jag gjort torsdagens läsning hade jag 10 sidor kvar, och när jag insåg att jag faktiskt skulle hinna läsa ut den kände jag "Åh, vad spännande! Äntligen får jag veta hur den slutar!" Men jag har nog aldrig i mitt liv blivit så besviken på en bok! Det kändes som att allt som hänt i hela boken, och under fyra månader av mitt liv, var förgäves. Till och med den där boken Kvinnor som jag läste för något år sedan, som jag i slutet inte ens förstod ifall huvudpersonen dog eller inte, var en mindre besvikelse.
 
Anyhow.. I övrigt var boken bra, så jag är ju nästan tvungen att läsa Metro 2034 för att se om den kan gottgöra det kassa slutet. Tänker dock inte börja med den just nu, känner att jag behöver en liten paus ifrån den intensiva perioden jag haft i Moskvas tunnelbanor de senaste veckorna...

In every breath I take I'm breathing you

Har haft världens skönaste sovmorgon idag! Var så trött när jag gick och la mig så jag kände att jag skulle stensomna direkt när jag la huvudet på kudden, vilket jag även gjorde och jag har sovit som en stock hela natten, helt underbart :) Det fina sommarvädret håller i sig ganska bra med, så jag tänkte strax gå ut och sätta mig och njuta utav det en stund. Bäst att passa på, man vet aldrig när sommaren är över! 
 
Jag var och hälsade på en jättesöt liten hundvalp igår kväll, och då kom det på tal att det finns sätt att bli av med sin allergi helt och hållet så jag har suttit och googlat lite på det nu. Var väl inte riktigt det jag sökte men jag hittade en väldigt intressant artikel där en mamma skrivit om hur hennes son blivit "frisk", eller rättare sagt blivit av med symptomen och klarar sig utan mediciner, fastän själva allergin finns kvar. Nyckeln i hennes lösning är att undvika citronsyra. Detta är inget som är vetenskapligt bevisat men kanske ändå skulle vara värt att prova, kan ju inte bli värre än att det inte fungerar :)  Ni kan läsa artikeln här.
 
Nu får jag nog plocka med mig en lite överenergisk Sessa ut i solen en stund! :)
Mys-Sessa ♥

He own it, but don't kill her

Helt underbar dag idag! :) Vet inte riktigt var jag ska ta vägen just nu, men jag kom i alla fall fort som attan hem från jobbet på cykeln idag och jag orkade cykla hela vägen upp för två av tre backar. Var kom den energin ifrån? kan man fråga sig..
 
Kommer ägna kvällen åt att sitta och lyssna på massor av bra "bad-ass-musik" som är sådär härligt kaxig och som får mig att må bra! Rihanna har många bra exempel på sådan musik :)
Källa

Drop dead beautiful, knows how to knock 'em down

Igår var ännu en fin sommardag, och då finns det roligare saker att göra än att sitta inne vid datorn :) Är däremot vaken alldeles för tidigt idag med tanke på att jag inte börjar jobba förrän halv fyra, men så går det ibland. 
 
Jag drömde en så fin dröm i morse precis innan jag vaknade. Jag var på någon form av skolavslutning för min söta lillasyster och mitt bland alla barn, föräldrar och syskon satt Darin och sjöng. Jag var den enda där som överhuvudtaget brydde mig och tog någon notis om denna skönsjungande kille, men det var inte alls något hysteriskt "Oh my God, det är Darin!" utan jag var bara så lycklig för att jag älskar hans musik! 
 
Ch-ch-ch-check you out! Sjöng han till mig of course, eftersom jag var den enda som "såg" honom ;)
Kan inte hjälpa att jag blir berörd djupt in i själen av det här.. ♥

The time is now, and now the wait is over

Ledig idag! Har än så länge hunnit med en lagom lång sovmorgon, suttit ute i solen och läst tills molnen tog över (snart är Metro 2033 slut!), pratat i telefon med båda mina älskade systrar och varit och handlat mat.
 
Det är ju studenten idag, såg jag när jag var i stan.. Jag minns för två år sedan när jag såg studenterna på sina flak och jag blev jättenostalgisk, nu när jag inser att det redan gått hela tre år sedan jag själv tog studenten får jag bara ångest och känner hur gammal jag börjar bli.. Var tar tiden vägen..?

I know you want it in the worst way

Här går man runt hela dagen och tror att man är pigg, men så fort man kommit hem och landat i soffan är det som man får en stekpanna i huvudet så man stenslocknar.. Sov i soffan i 2-3 timmar och vaknade strax före 21, så nu lär jag inte somna än på några timmar. Är väl tur att jag är ledig i morgon :)
 
Har varit duktig nu i två dagar och cyklat till jobbet och än så länge går det bra! Går fort både dit och hem faktiskt, lite tyngre hem dock men målet är ju att jag så småningom ska orka trampa hela vägen hem :) Lite roligt är det, att hur jag än vänder och vrider på det så är buss det färdmedel som tar allra längst tid, och dessutom är tråkigast :P
 
I brist på annat lägger jag upp en bild på min fina Lucky Bamboo. Köpte den till påsk, för att jag tyckte den var rolig, nu har det börjat komma lite blad på den så nu är den ännu roligare :)

You're used to always getting what you want

Idag kändes lite som en sån dag man inte ens borde gått upp ur sängen. Har varit yr och mått illa, legat på soffan och knappt orkat röra mig.. Men så fort jag fått i mig lite mat (tackar den som kom på idén med hemkörning) och vatten/dricka så kände jag mig bättre så jag har väl förmodligen inte fått i mig tillräckligt mycket mat och vätska när jag var ute i värmen så länge igår.
 
Nu blev det till och med fint väder, så om jag orkar ska jag ta en liten sväng med cykeln sedan så jag i alla fall har provkört den innan jag tar den till jobbet i morgon :) Ska bli kul!
 
Bjuder på en bild över utsikten från "plattan" under solar-timmarna igår, helt underbart! Det här är nog det allra bästa med Uddevalla och det finns inget bättre än svensk sommar! :)

Can't you feel the music in the air

Dagen igår bara försvann, först jobb, sedan "utbildning" och sedan, kära vänner, åkte jag och köpte mig en cykel! Himla tur att man har snälla vänner som hjälper en, dels att få hem skiten, men även att sätta ihop den :) Hade aldrig någonsin vågat cykla på en cykel som jag själv satt fast däck och styre på, haha..
Den är rosa och fin och jag är glad! Så på måndag, då jävlar ska det cyklas till jobbet! Om jag lyckas få tillräckligt med luft i däcken dvs. annars har jag nog snälla vänner som hjälper mig med det också :)
 
Idag har det varit jättevarmt och skönt och ångesten över att jag inte vaknade förrän klockan elva vägde jag upp med att sitta ute på "plattan" på Skeppsviken i flera timmar och sola och bada med en fin kollega! Det återstår att se om solen lyckats göra min vita hy lite mindre vit, men min stackars oinsmörjda näsa har i alla fall blivit träffad lite för mycket av solens strålar.. Har hur som helst haft en jättehärlig dag i solen! :)

RSS 2.0