My heart breaks a little when I hear your name

Jag älskar låten, och Bruno Mars är underbar! 
Precis sådär lagom heartbreaking för att få mig att smälta ♥

Feel the heart beat in my mind

Hoppas att ni alla har haft och får en fortsatt trevlig påskhelg! Själv har jag inte gjort mycket mer än att jobba, men är ledig i morgon så jag får väl passa på att spika upp någon på ett kors då istället... ;)
 
Skämt åsido.. Orkade inte blogga igår och hade noll inspiration. Storstädade kaninburen när jag kom hem, för mina små odjur hade väl passat på att ha påskfest eller något i fredags kväll när det var "föräldrafritt" och vänt upp och ner på hela inredningen. Efter det spenderade jag två timmar i telefon med min älskade mamma och lillasyster, sen blev jag så trött så jag knappt orkade röra på mig...
 
Nu har jag varit ute lite i det fina vädret med Sessan. Hon verkade dock inte vara så pigg på det idag.. Satte mig på trappan och satte ner henne på marken, men det tog inte lång tid innan hon hoppade upp i mitt knä och där skulle hon sitta. Provade sätta ner henne några gånger till men då tog hon bara ett varv runt mig och hoppade upp igen, sötnos ♥ Jag är tydligen inte lika farlig utomhus som inomhus :)

GLAD PÅSK!

Önskar jag och mina små "påskharar" :)
Nu åker jag till jobbet!

Beautiful people surround me, everybody's falling in love

Told you! Återstår att se om dom lever i mer än en vecka :)

It's just the way the game is played, it's best if you just wait your turn

Har idag, efter ungefär ett halvår, satt mig och läst min fina bok om Rihanna. Handlar om förberedelserna med kläder och annat inför albumet Rated R och turnén The last girl on earth. Kul att läsa, och mycket snygga bilder. I adore her! ♥
Baby, put the work in like a champion
But the crowd is screaming with their hands way up
Couldn't be with no one else
You're the only way I'll win
Baby got the whole world standing up
Damn I'm glad I picked ya, took a chance on love
Babe, you're up
The time is now, and now the wait is over

Sessan ♥

Här kommer lite utebilder på Sessan :)

"Får jag gå in nu?"
 
Det är fortfarande inte riktigt tillräckligt mycket vår för att Arwen ska få gå ut, men lill-Sessan är ju född ute och har alltså "vinterkläder" på sig, så vi har varit ute några gånger nu. Mycket att lyssna på och mycket att smaka på, men hon verkar tycka det är roligt att vara ute :)

I got lost, you got torn apart

Skrev ju för några dagar sedan att jag var trött på att ha kaniner i sängen och försökte bygga upp en "vägg" in till sovalkoven. Den gången vann Arwen och fick som han ville. Idag var jag och köpte kompostgaller och satte upp...
Arwen gillar det inte, men kan inte göra så mycket åt det.. Nu står det 1 - 1 i kampen mellan Anna och kaninerna! Mohaha! :)

What's a girl to do? I'm falling for you..

Världens bästa Darin har släppt en ny singel (i Tyskland..) och även en ny video, så grym!
Baby, I like you, do you dig me back?
Say that you want me, 'cause I want you bad
You need to get closer to know what you have
I'm yours, so yours...

It's like I love the trouble, and I can't even explain why

Otroligt skönt med en ledig dag, behövde verkligen den sovmorgonen :) Eftersom det snart är påsk, blev det inhandlat lite blommor idag. Påskliljor. Av min erfarenhet (som när det gäller blommer visserligen inte är mycket att komma med..) kommer dom blomma i morgon, och vara döda om en vecka.
Köpte även något som kallas "Lucky bamboo", mest för att jag tyckte den såg rolig ut. Och för att det stod att den är tålig.
I den tillhörande lilla "foldern" stod det att den här saken har en djup spirituell betydelse i Kina och att den, enligt läran om Feng Shui, hjälper till att frigöra positiv energi till sin omgivning. Det stod också att den enbart är till för dekoration och inte ska ätas. Bra att dom klargjorde det!

You're the one that I think about always


Yes I'm kinda crazy, that's what happens baby
When you put it down
You shouldn't have give it to me good like that
Shouldn't have hit it like that
Have me yelling like that
Didn't know you would've had me coming back
You da one the I'm feeling, you da one that I'm loving
Ain't no other n***** like you
No, there's just one, I bet you wanna know
 

You come around and it gets hard to breathe

Slutade jobbet klockan två idag, kom hem och slängde av mig arbetskläderna, virade in mig i min mysiga filt, la mig på soffan och sov i en timme. Eller kanske två. Så trött i huvudet.. Men nu väntar två lediga dagar! :)
 
Resten av kvällen blir nog inte mer ansträngande heller.. Ska väl spendera lite tid med mina underhållande teknikprylar (dvs. dator, tv och mobil) och såklart mina små odjur. Sessan springer runt här och gör glädjeskutt, så roligt att se att hon är glad! ♥
Sötis ♥

How was I to know that my love delusional

Idag kom det skosnören på posten! Visade ju för ett tag sedan de rosa skosnörena jag köpt till mina nya skor. Skrikigt rosa kan vara fint, men jag föredrar bebisrosa eftersom det är mycket mer "jag". So, here it is!
Blev även, som ni ser, ett par vita med rosa hjärtan, ifall att jag skulle få lust för det någon gång. Köpta från Feetunique! :)

This could be nothing but I'm willing to give it a try

Tre lediga dagar känns som bortblåsta, är helt slut... Men det har varit en härlig dag, äntligen lite värme! Våffeldagen idag med, det har ni väl inte missat? Här blev det som vanligt "mjukvåfflor", fick tag på det sista paketet i affären! Tur det, för annars hade vi fått skjuta på våffeldagen.. :)
Helt klart ovärt att överhuvudtaget äga ett våffeljärn när det finns något så gott som detta :)

She may be the queen of hearts

Fick inte sova i morse heller, nej. Blev en del skumma drömmar när jag försökte pussla ihop ljudet från kaninerna med det som hände i drömmen.. Men som jag kommit fram till förut så är sömn överskattat! Och när jag sedan får se något så sött som detta är dom förlåtna för all förlorad sömn ♥
Lilla Sessan vet hur man gör det bekvämt för sig :) ♥

Here she goes, either a little too high or a little too low

Idag har jag varit "duktig tjej" och storstädat - vilket för mig innebär att slänga massa skit som legat och skräpat och allt annat som det innebär att städa. Har till och med torkat golven, som jag oftast är för lat för att göra. Klädkammaren skulle jag behöva röja i med, men jag föredrar att stänga dörren :)
Är lika nöjd varje gång jag fixat överkastet på soffan (vilket jag visserligen gör mer eller mindre varje dag..) men var snälla och titta inte för mycket på bilden! Det räcker nämligen att titta på den för att det ska bli stökigt..

I know you're no good, but you're stuck in my brain

Grym låt! Och snygg kille.. (I had no idea..)
 
Why does it feel so good but hurts so bad?
My mind keeps saying 'run as fast as you can'
I say I'm done, but then you pull me back
I swear you're giving me a heart attack
Troublemaker
 
Baby, I'm insane
'Cause I keep doing the same damn thing
Thinking one day we gon' change..

Will we feel the same, or let it be?

Det känns ibland som att jag skaffat barn, fastän det "bara" är två kaniner. I morse vid sju-tiden satte Sessan igång och stampa i buren, så som kaniner gör för att varna varandra för faror. För er som aldrig hört det ljudet kan jag tala om att dom stampar riktigt ordentligt och det låter högre än man kan tro - alltså omöjligt ljud att sova till. Hon satt och stampade med jämna mellanrum i säkert 15-20 minuter, så jag blev lite trött.. 
 
Anyway.. Lovade bild på det jag shoppade igår, här är den! Bebisrosa och spets är nog så "jag" det bara kan bli :)


I see you now and then, but my feelings never changed

Klicka på min favoritkille för att komma till låten SurrenderSpotify.
Källa
 
I guess he stole your heart, but I see he broke it too
That's something I would never do..
 
If only you would walk away and leave without the shadows left by him
He never loved you anyway
I wish that you would break and let me in
Surrender, surrender, surrender..
 
I'm thinking now, it's been you and nobody else
I waited a long time and I'll be damned if I just let you go

There's nothing ordinary 'bout the way I feel

I freaking loooove Wayne Brady i How I met your mother (han som spelar Barney's bror, James..) Sitter och lyssnar på hans musik på Spotify just nu, lyssnade mycket på honom förr så blir lite nostalgisk sådär.. Älskar hans röst, helt underbar! ♥

Take a little time to feel alright before it's gone

Ledig dag och inga "måsten", så vad gör man? Tar en sovmorgon och åker sedan och fördriver lite tid genom att shoppa, såklart! Fick med mig en fin, rosa spetshistoria hem från Lindex, visar den senare! :)
 
När jag kom hem satt det en lapp med texten "Nymålat" på entrédörren..
Väldigt fint och kreativt, tycker jag.. ;) Dom hade fixat lite utanför min dörr med, där det är en spricka och ett hål som jag förmodar har något med sprickan innanför min dörr att göra. Den som det tog två år innan dom fixade och som efter några månder gick upp igen... Kanske nu jag ska felanmäla det så dom kan komma och fixa medan dom ändå är här :)

My eyes are telling you 'catch me if you can'

Jag blev lite trött igår på att ha kaniner i sängen, så jag körde på den beprövade metoden med kartongväggar (jäkla dålig kartong bara, den var inte alls sammarbetsvillig..)
 
Sessan var där och kikade lite och såg ut att tänka att "det här var ju himla dumt, jag som precis lärt mig hoppa upp i sängen.." och Arwen blev skitsur och bestämde sig ganska omgående för att den "väggen" inte ska få finnas där. Här är filmbevis:
 
Det slutade med att båda två hoppade över i alla fall och satt sedan på andra sidan och ville inte hoppa tillbaka. Med andra ord fick jag ge mig, som vanligt..

If the sky would fall, I'd survive it all because of you

Idag är det fredag i huvudet på mig.. Vet inte om omvärlden håller med riktigt där, men för mig är det i alla fall helg så jag kan väl välja vilken dag jag vill egentligen! :)
 
En snäll kollega hade ordnat lite godsaker till mina bebisar, som dom fick idag. Dom verkar nöjda och glada, fastän dom var mer sugna på att komma ut på golvet och skutta lite.
Arwen ♥
Sessan 

Everytime that you needed me I'd be there, it's like you were my favorite drug

Idag har jag jobbat väldigt hårt, är helt slut nu! Nej då, skojar bara :) Har varit på jobbet 4-5 timmar, och större delen av tiden suttit rakt upp och ner på en stol, druckit kaffe och fikat. Men, lite nytta har jag allt gjort ändå.. Skönt i alla fall med sovmorgon och ändå inte sluta sent.
 
Igår däremot jobbade jag kväll, och när jag kom hem och la mig tog det flera timmar innan jag slutade frysa. Det var ändå inte ens fem minusgrader, men blåste så sjukt kallt! Och nu har det naturligtvis snöat i natt. Igen. Men men, om inte annat så lär det väl blåsa bort! :)
Bläddrade lite i bloggarkivet och den här bilden togs för exakt ett år sedan idag.. Vårdagjämning, visst, men vem sa att det skulle vara vår för det? 

No one wants you like I want you

Har städat kaninburen idag (igen, dom stökar ner som bara den..) Möblerade om i buren lite också i ett försök att få båda två att göra sina behov på samma ställe. Lill-Sessan har inte riktigt förstått grejen med toaletten och verkar ha valt ut ett eget hörn, så jag flyttade helt enkelt toaletten dit. Arwen verkar inte bry sig var den står, utan använder den ändå, som tur är. Men ja, jag vet inte.. Hon är ju på rätt ställe men hon tyckte visst att den passade bra till något annat :)
Så söt så jag nästan vill äta upp henne ♥
 
Om två timmar ungefär är det dags för jobb igen, känns som jag varit ledig i evigheter, fastän det bara varit en dag..

I'm caught between yes or no

Tänkte att det var härligt väder idag, så jag skulle ta en promenad i solskenet. Och visst, sol var det, men storm var det också.. Var inte alls så skönt som jag hade tänkt mig!
 
Dagen startade i alla fall bra, till frukost i morse satt jag och grinade till ljudet av den här killens skönsång (den snygga i mitten alltså):
Källa
Helt sjukt hur mycket han fortfarande berör mig med sin musik, och just den låten också... Perfekt start på dagen och veckan! ♥
 
I know it's easier said than done
But I'm saying f your love

You've got me begging for more

What's up with this duuuude? 

You turn my world to such a better place

För er som gillar smärta kan jag rekommendera följande..
Liten kanin med sylvassa klor.. Plus...
Handsprit..
 
För er andra - rekommenderas inte! Lillkaninen rev mig i handflatan igår, inte jätteskönt att sprita händerna hundra gånger om dagen.. Nu är i alla fall helgen slut och i morgon väntar en ledig dag, ska bli väldigt skönt! :)

Now make some f*cking noise, 'cause this party don't stop

Hallå, hallå! Lite seg idag, efter en lång vecka med mycket jobb och inte så mycket ledighet, fullt upp med kaninerna och annat, precis som det ska vara! :) De små sitter just nu i varsitt hörn på mattan och tvättar sig, så söta så! ♥ Dom har lite vilopauser ibland, men sedan kör dom igång för fullt :)
 
Jag kanske är lättroad men det är så roligt att titta på dom ibland. Arwen blir ju helt stollig när han vet att det är dags för mat, och i början satt Sessan och såg mest förvirrad ut när han började flyga omkring som en tok, men nu har väl hon också börjat förstå att det är något roligt på gång så hon gör samma sak som honom och skuttar efter som en liten svans. :)
 
Sessan är ju lite blyg och försiktig än, fast hon tar för sig när det behövs, men Arwen springer omkring och gör glädjeskutt hela tiden så han verkar må väldigt bra. Det värmer mitt hjärta! ♥

Remember how you did it, remember how you fit it

Det händer inte ofta, men emellanåt kommer det jättekonstiga kommentarer här på bloggen. Oftast är det gamla inlägg som blivit kommenterade på engelska, och väldigt sällan har det något med inlägget i fråga att göra. Och kommer det en, brukar det komma fler under en period. 
 
Igår hade jag fått en kommentar med reklam för en sida på nätet där man kan köpa potenshöjande medel... (Precis vad jag behövde, tack!) Idag fick jag följande kommentar till ett inlägg jag skrev för nästan två år sedan och som i stort handlade om vad jag gjorde för middag den dagen:
Uhm..?
 
Vad är detta? Jag vågar aldrig klicka mig in på länkarna, för det kan ju vara virus eller något annat skit, men det verkar väldigt skumt.. Är det fler som får sånt här? Någon?

I would give you my heart, but what good is a heart if it's broke?

Det känns så bra ibland, när man fattar beslut som man vet, av ren självrespekt, är rätt, men sedan är det som om någon bara knäpper med fingrarna så är man tillbaka där man började.. Varför kan man inte bestämma sig för en sak och sedan hålla sig till det? Jag vet att det är dumt, jag vet att det är fel, jag vet att det aldrig, aldrig någonsin kommer att bli bra, mer än för en liten stund, men jag gör det ändå.. Like a f*****g addiction.. Och andra missbrukar sin makt. phuckit.. Och jag skriver i gåtor, I know!
 
Bilden är en Spotify-länk.
You're gonna be sorry
You're gon' miss the smell of my cologne
Ain't no need to call me
You just wanna sing that same old song
Over and over and over and over...
 
You know, I've heard it all before..

Too late, I can't slow down

Här kommer min dag i bilder!
Städat hos de här små sötisarna ♥ Ja, bilden är ju från innan jag städade.. Som ni ser har dom varit lite lässugna :)

Skulle ta fram något till middag och det frysen hade att erbjuda var köttfärs. "Typ". Kände att det var väldigt tydligt där med hur mycket det var i påsen.. Vilka idéer man har ibland :)
Bakat knäckflarn innehållande vatten istället för mjölk. Hittar man inget recept med grejer som man har hemma, så får man skapa ett! Gott blev det i alla fall :)

I'm gonna do it till you can't take no more

Sitter här i dunklet med neddragna persienner och rullgardin, tänker inte dra upp och tänker inte gå utanför dörren förrän jag verkligen måste. Varför? Det här är varför:
ph*cking hate it!
 
Var uppe någon gång före sju (?) i morse och fyllde på lite hö åt kaninerna. Det går åt snabbt som attan nu och dom höll på att stöka runt så jag fick ju göra något för att få tyst på dom. Kikade ut genom fönstret då för att försäkra mig om att snön dom hotat med inte hade kommit, och det hade den inte så jag kunde nöjd och glad gå och lägga mig igen. När jag sedan några timmar senare gick upp "på riktigt" och drog upp rullgardinen, var det helt vitt... Slängde mig på sägen och skrek "neeeeej!" Hatar det!

Suck my cockiness, lick my persuasion

Tänkte att jag skulle dela med mig av en grym låt. Inte första gången, men jag har börjat lyssna på den väldigt mycket igen. Inte för att jag någon gång har slutat men.. Lite "gammal" nu, men fortfarande bäst! Vet att många inte förstår, men detta är verkligen en utav de bästa låtarna jag vet! :)
 
Suck my cockiness, lick my persuasion
Eat my words and then swallow your pride down, down
Place my wants and needs over your resistance
And then you come around, you come around, you come around
 
I love it, I love it, I love it.. ♥

You think I'm gonna wait around, I ain't got all day

Det snöar. Solen skiner, och det snöar. Jag lovar, att är det vitt ute i morgon när jag vaknar, så går jag och lägger mig igen och stannar under täcket tills det är vår på riktigt. Är visserligen ledig i morgon så ingen kommer märka det ändå, haha :)
 
Här är förresten en bild på muggen jag vann på årsmötet i torsdags! 
 
Ny kaffekopp på jobbet, finfint! (Elefanten var rolig att se på men det sämsta jag någonsin druckit ur..)

I bet you wanna know what I'm all about

Då var en ny arbetsvecka igångsparkad! Gissa om jag blev less i morse när jag stått och väntat på bussen i tio minuter i minus tretton graders kyla, bestämmer mig för att gå eftersom jag tror att jag missat bussen, och den efter en liten stund kommer och åker förbi mig? Sämsta dagen att göra något sådant, mina ben var som ispinnar när jag kom fram till jobbet.. Västtrafik suger!
 
Tur i alla fall att solen skiner och håller vårkänslorna vid liv! Och det var roligt att komma hem idag till mina söta bebisar, dom är så fina så :) ♥ Försöker få Sessan att hoppa ut ur buren själv, men hon vågar inte riktigt ännu.. Igår var hon på väg men blev hängandes på kanten och verkade inte kunna bestämma sig riktigt om det var farligast att hoppa ut eller ramla tillbaka in i buren, men tillslut hamnade hon iburen igen. Sötnos! ♥ 
Puss, puss!
Dålig bild, men dom är ju aldrig stilla! ♥

I'll hold your hand, and then we'll jump right out

Har spenderat helgen hemma med mina bebisar, för att se så att allt går bra och det har det gjort hittils. Sessan (Yup, that's her name..) har slutat springa ifrån Arwen så fort han kommer för nära och nu skuttar hon själv fram till honom, äter tillsammans med honom osv.
 
Han är fortfarande lite på henne, men mest för att tvätta henne vilket jag läst att dom bara gör med sina vänner, så det är ju ett bra tecken. Känns även som ett bra tecken att hon lägger sig ner bredvid honom och låter honom göra det. Och just precis i skrivandets stund sitter faktiskt Sessan och tvättar Arwens öron :)
 
Blev så glad i morse när jag vaknade och såg att dom låg bredvid varandra i buren, första kvällen tryckte hon in sig mellan toaletten och höhållaren med huvudet före, precis som att hon försökte gömma sig från allt hemskt. Nu verkar hon i alla fall trivas och Arwen går det heller ingen nöd på ♥
Tycker hennes prickiga framben är väldigt charmigt! :)

Ny familjemedlem ♥

Igår kväll flyttade lilla Sessan in hos oss! ♥ Hon är helt galet söt och så lik Arwen! Och han verkar gilla henne lika mycket nu som han gjorde sist. Han har varit lite lugnare den här gången, men får väl säga att det är tur att han är kastrerad.. Hon överlevde natten tillsammans med honom i buren i alla fall och jag fick sova ända till halv åtta, så det här kommer nog gå bra :)

Jag satt skräddare på golvet och när Arwen blev för på kom hon springandes till mig och tryckte in sig under mitt ben, så söt! ♥

He's the only one I let get the best of me

Igår kväll var det som sagt årsmöte med facket. Det bjöds på god mat och ännu godare efterrätt, och såklart trevligt sällskap! Jag hade till och med tur och vann en mugg på lotteri, men den hamnade någon annanstans så jag visar den vid ett annat tillfälle. :) Det blev lite senare än väntat igår, men vad gör det.. Nu är det helg!
 
Fick hem ett par jeans på posten idag från Junkyard.se. Hatar att shoppa jeans, så jag tänkte göra det lätt för mig och göra det på nätet. De första kom förra veckan men passade inte så jag skickade tillbaka och bytte storlek. Slapp i alla fall nästan allt det jobbiga :)
Dr. Denim Snap heter modellen :)

He's so cold, he doesn't feel a thing

Kom "typ" nyss hem ifrån jobbet och ska strax iväg igen. Det är årsmöte med facket som gäller ikväll, hinner inte ens ta en powernap ;) Ska bli väldigt skönt med en ledig helg snart, men i morgon kommer äntligen lill-kaninen så om det blir så mycket vila återstår att se! Arwen är helt sjövild nu, så jag antar att det kommer bli ungefär samma sak med två, fast att det kommer kännas som jag ser dubbelt! :)
Ska bli roligt att se hur mycket hon växt! Nu är hon i alla fall stor nog att ge Arwen stryk ifall det behövs, haha :) Lilla fina bebisen ♥

Motivation!


Let's forget 'bout tomorrow

Första lugna dagen på en vecka idag. Vaknade vid åtta i morse, inte av någon uttråkad kanin och inte av att någonting ringde, utan helt självmant. Vad är det för fel?
 
Har varit på Torp för lite sko-shopping, tyckte att det behövdes nu när det är vår. Skönt att traska runt där i sin egna lilla värld och bara vara en stund :)
Känner ibland att jag är alldels för svart, så jag köpte till rosa skosnören :) Något roligt ska man ju ha!

Think I give a damn, boy don't you know who I am?

I morgon är äntligen en ledig dag! Är helt slutkörd efter den här helgen, men med mitt nya schema slutar jag klockan två vissa dagar, vilket jag inte gjort på evigheter, så det var skönt att kunna komma hem tidigt, ta en powernap och ändå ha hela kvällen kvar :)
 
Efter jobbet åkte jag iväg och hämtade ett paket. Den fina, lilla rosa kaffebryggaren jag köpte gick det ju inte så bra med, har googlat och kommit fram till att det inte finns något sätt att få den att fungera i Sverige, dumt nog. Men man lär av sina misstag, så nu fick jag lägga ner det rosa och köpa en europeisk istället. Som sagt inte rosa, men fin ändå :) Ska det vara så ska det vara fint!

Place my wants and needs over your resistance

Sovmorgon idag! Trodde jag skulle slippa bli väckt i morse, Arwen hade dock andra planer.. Men klockan var runt nio när han satte igång med sitt gallerskakande, så det var väl inte den värsta tiden ändå. Han har varit väldigt jobbig den sista tiden, mest under nätterna, vet inte vad det tagit åt honom men jag hoppas verkligen att det inte blir värre när lilltjejen kommer hem. Förhoppningsvis kan dom hålla varandra sysselsatta på ett snällt och tyst sätt sedan :)
Lilla fina bebisen ♥
 
Om ett tag blir det jobb, känner att det blivit väldigt mycket nu med schemabytet. Tre lediga dagar på två veckor.. Men om någon vecka kommer jag garanterat klaga över att jag är ledig för mycket, om jag inte får massa extratider :)

Do it on me like you're aimed to please

Jag var så trött igår kväll (konstigt?) så jag sket i hela Mello och gick och la mig klockan nio, somnade vid halv tio och vaknade kvart över sju i morse av att dom ringde från jobbet och undrade var jag var någonstans.. Jag fattade ingenting och var tvungen att fråga vilken dag det var innan jag kunde koppla varför dom ringde.. Och till skillnad från andra gånger då jag gör saker i sömnen (vilket händer titt som tätt) så kommer jag ihåg att jag stängde av alla larm i morse, men förstod inte varför dom höll på att ringa heller.. Men men, till jobbet kom jag i alla fall, bara aningen sent. Det finns väl en första gång för allt! 
 
Ikväll ser det ut såhär! Fast bilden är från en annan dag, som ni kanske ser på tv:n. ("Jag dödade Mufasa!" Bästa på hela Mello den kvällen!)

It's getting late, but damn, it's getting harder to leave

Vilken dag! Spenderade nästan hela gårdagen med mina fina kollegor. Efter fikan på stan blev det hem och göra sig i ordning för lite roligheter innan vi möttes upp igen.. Kunde inte skriva detta igår då det var lite surprise, surprise :) Vi umgicks, hade det trevligt och väldigt roligt, tittade på handbollsmatch (ja, ni läste rätt!) och fortsatte ha roligt.
 
Natten och dagen blev väldigt lång, det verkar ha en tendens att bli så i det här sällskapet, och dålig tajming som jag har så var det jobb klockan sju i morse. Att jag inte somnat ståendes är ett under, men av någon konstig anledning är jag nästan inte ens trött.. mn är överskattat! Känns dock som jag blivit överkörd av ett tåg, men så kan det gå när man är lite klumpig!
Bild lånad av Mikaela (Om någon misstycker får ni säga till så tar jag bort den!)
Bästa hejarklacken på handbollen! :)
 
Tack alla inblandade för en rolig dag/kväll/natt/whatever... Mina kollegor är världens bästa och jag älskar er! ♥ Har man tråkigt med er så har man lyckats med något omöjligt! :)

It's friday I'm in love

Härligt vårväder idag med och nu på förmiddagen har jag varit nere i stan och fikat/shoppat/gått på stan med fina kollegor :) Härlig fredag!
Blir inte mycket ledigt den här veckan. Eftersom jag byter schema nu idag får jag jobba den här helgen också, men det är ju inget jag inte överlevt förut ;) Hoppas ni alla får en trevlig helg! :)

RSS 2.0