You say it's my fault, okay I get it!

Sitter som en zombie i soffan och nästan dör av trötthet.. Det var som att gå in i en vägg - Pang! Bom! - så var jag jättetrött. Det kan ju visserligen vara så att man får skylla sig själv ibland, men det känns bättre att bara tycka synd om sig själv ;)
 
Har i alla fall varit iväg och hämtat ett paket nu ikväll. Har väl shoppat så det räcker och bli över för ett tag nu, men sommarkläder behöver man och jag älskar mina Olivia High-shorts, och fick för någon dag se att det finns Olivia Skirt nu med, så jag var tvungen..
Sitter perfekt samtidigt som dom är stretchiga och bekväma :)
 
Tänkte vara lat och ta bussen åt båda hållen, men eftersom jag knappt klarade av att hålla mig vaken på vägen dit kändes det som en bra idé att promenera hem istället, så lite duktig har jag varit ändå :)

Money make the world go 'round

Skönt med en ledig dag att ägna åt sig själv! Fast jag har i och för sig mer ägnat dagen åt att fylla på kylskåp, garderob m.m. Lite shopping behöver man ibland, för att må bra :) Och det där kylskåpet har ropat på mat i flera dagar, och alltid ska man behöva göra allting själv!
Baslinnen i fina färger från Gina Tricot, och kanske inte helt oväntat en rosa tröja från Lindex :)

Relax, let me do it how I wanna

Hej på er! Har för en stund sedan vaknat till liv efter att ha legat i soffan i flera timmar och inte orkat röra mig. Trodde man skulle bli pigg av kaffe, men jag somnar alltid när jag druckit en kopp efter jobbet. I morgon är jag äntligen ledig, ska bli väldigt skönt :)
 
Sitter och funderar på att skaffa en cykel. Det skulle ju vara jätteroligt att bara kunna rulla ner för alla backar på morgonen när jag ska till jobbet, men frågan är om jag kommer att orka vara så hurtig att jag tar mig hem igen, upp för alla backar.. Skulle dock inte skada med lite motion, så jag får fundera vidare :) Och jag vill ha en cykel som är rosa! Vad förvånade ni blev nu.. :)
Källa
Som den här till exempel! Det skulle göra det hela mycket roligare! :)

You better get it right

Hard work, work! Pigg och glad som vanligt! Eller inte pigg.. Men glad i alla fall :) När jag kom hem förut tog jag med mig kaninerna ut och hade lite pälsvård. Sessan verkade tycka om det, hon låg så snällt och stilla i mitt knä, medan Arwen verkar vara lite kittlig så det rycker i kroppen på honom när jag borstar honom, så söta så ♥
Glada kaniner som fick maskrosblad till middag! :)
 
En dag kvar innan en dag ledigt, ska nog stå ut :) Är ju ändå snart helg igen!

You need to get closer to know what you have

Det blev visst en liten blogg-semester i helgen, som det kan gå! Har i alla fall haft en bra helg med fint väder, fullt upp med jobb och annat :)
En ank-bild från en promenad en fin dag!
 
Har inte tänkt göra mycket roligare ikväll än att försöka peta loss allt skit som fastnat i röret på min dammsugare, så jag kan dammsuga lite här.. Sessan blev lite arg på mig förut när jag letade efter deras matskål som dom grävt ner i spånet, så hon skvätte ut massa spån och grejer på hela golvet. Skräpkaniner!

Who knew the course of this one drive injured us fatally

Jobbat och slitit idag.. Eller nja, har inte varit så slitsamt kanske, har rätt så roliga kollegor och det gör mycket :) Var däremot helt hundra på att jag var ledig i morgon, och har varit inställd på det hela veckan, men så var det inte alls såg jag. Vilken tur att jag råkade titta på schemat i förbifarten!
 
Skrev ju för ett par dagar sedan att jag varit och hämtat ett paket, men väntade på två till. Igår kväll när jag kom hem från jobbet låg det sista paketet i min brevlåda, och jag är helt överlycklig! Har nämligen klickat hem lite Rihanna-kläder från Ebay! :)
Loooooove it! ♥
 
Kan ju passa på att nämna det också när jag ändå håller på.. Idag är det 2 månader kvar! :D Det är ju helt sjukt vad fort tiden går! 

Let's not make things complicated

Sovit gott med lampan tänd i natt, bara ifall att äckelspindlarna hade tänkt våldgästa mina drömmar. Det värsta jag såg när jag vaknade var en mygga på väggen :)
 
Strax är det dags för jobb, men jag måste bara göra det här.. Lilla, söta Erik "Uddevallas stolthet" Segerstedt, som sjöng en fin låt med en fin tjej i Melodifestivalen, visst.. Jag tänkte inte på det först, men sedan jag började lyssna på texten tycker jag det är ganska roande och jag undrar om detta hade gått hem i Eurovision..? Kanske i kombination med Greklands bidrag, "Alcohol is free" ;)
 
Bara jag som är lättroad? 
Your body and mine, empty bottles of wine
And the memory that's chasing clues
...
Now we're sober, it's all over
Don't push your luck and ask if you could stay
There's nothing more I need, just go away
...
We could do this all again
We should enjoy it while we can
Call me whenever you feel alone
And I will take you home
But then you're on your own

I'm the type that don't give a f*ck

Idag har det jobbats, lite grann på morgon/förmiddag och lite grann på kvällen. Lite jobbigt att gå hem från jobbet och veta att man ska tillbaka redan senare samma dag, men skönt att få komma hem och sova en stund på dagen med :) Pensionärsvarning här..
 
När jag kom hem från jobbet nu ikväll hittade jag en spindel i min sovalkov, precis när jag tänkte på sist jag hade en spindel här. Vet inte om jag verkligen borde vara stolt över mig själv för att jag dödade den, men det gjorde jag i alla fall. Med lite tårar och en golvmopp... Dags för terapi snart? Kanske..

Lägger upp en bild på mina bebisar istället, favorit i repris. Älskar den här bilden :) Sessan är dock inte jätteglad i mig just nu, dels för att jag snubblade över ett kompostgaller igår och välte både gallret och mig själv och väsnades visst lite för mycket för hennes smak, och dels för att jag kan ha låtit lite grann när jag dödade spindeln..

Say that you want me, 'cause I want you bad

Har haft en underbar helg med sommarvärme och sol! Årets första dopp gjordes i fredags (-ish..), det var liiite kallt men så värt, jag är överlycklig när jag får bada! :)
Annars har det njutits av det fina vädret på torra land, och kollats på Eurovision såklart. Gick ju inget vidare för Sverige men... Älskar det ändå! Som vanligt var mellanakterna det bästa, men jag tror att hade Europa fått röstat på Darin i torsdags så hade det inte ens behövts någon final igår ;)
 
Och på tal om Darin, så har äntligen So yours kommit på Spotify! Freakin' looove Spotify som skickar ut meddelanden när det kommer nyheter från de bästa according to me.. 
Källa
Klicka på Darin för att komma till låten! ^^

Let me know what you want and I'll find a way, some way..

Jag förstår inte vad det är med folk, här är det Eurovision och det enda folk pratar om är ishockey!? Precis som att det skulle vara något att se.. För er som inte tittade kan jag berätta att Darin var helt underbart jättebra! Tycker dock det är lite ironiskt när mellanakten är bättre än de tävlande bidragen, men han bjöd i alla fall Europa på lite riktig musik! Blev lite varm i hjärtat och stolt över våran svenska stjärna ♥
 
Check it out! 


Idag har det jobbats, kom hem vid tjugo över två och gick ut och satte mig med en kopp kaffe och en bok. Solen hade visserligen redan passerat min uteplats då, men det var ändå lagom varmt i skuggan och väldigt skönt! Plockade in lite maskrosblad till mina små kaniner, och sedan blev det en tupplur på soffan och jag känner att dagen har varit rätt så soft :) Gött eftersom mitt huvud har lite ont efter gårdagens krock med vitrinskåpet..

I never thought I'd do it, what ever happened to me?

Då var en utav två arbetsdagar den här veckan avklarad, ibland har man det bra! Det är i stort sett sommarvärme ute nu med, vilket bara gör livet lite mer underbart! :)
 
Tänkte förut att jag skulle möblera om lite, eller ja.. Flytta på kaninburen i alla fall. Däremot var det mycket roligare att bara tänka på att göra det än att faktiskt göra det, och när jag lyckades gå in i vitrinskåpet med huvudet före var det inte alls roligt längre... Har inte bestämt mig än om det blev bra eller inte, om jag ska flytta tillbaka alltihop (fast i så fall ducka för skåpet..) eller låta det vara, men får känna in mig på det någon dag :) 
 
Här kommer i alla fall en bild från promenaden till staden igår, tillägnad min lilla mamma som är bosatt i Vinterland där inga vitsippshav växer! ♥

I don't care what anybody got to say, maybe they've never had it quite this way

Det blev en liten promenad ner till staden förut, fint väder och varmt! :) Visade ju de fina burkarna jag köpte på Ikea häromdagen, och för att göra dekorationen komplett var jag lite tvungen att köpa ett måttsett i porslin som jag länge gått och tittat på inne på Åhléns. 
Vet inte hur det plötsligt blev så att mitt kök blev blommigt, men det är fint och det gör mig glad! :)
Var även iväg en sväng till Skogslyckan och hämtade ett paket. Är helt överlycklig över innehållet, men kommer snart få mer grejer så väntar med att visa tills allt har kommit! :)

It's gonna be different tonight, the best time in your life

Eurovision song contest är igång alltså.. Sagt det förut och säger det igen, jag älskar att hata det och hatar att älska det. Ja, det är jättedåligt men jo, jag måste följa det slaviskt ändå. Tycker fortfarande att Euphoria är bäst men folk hävdar att den är "last years news", förstår inte alls..?
 
Något som störde mig jättemycket hela kvällen var att precis innan varje låt börjar, när namnet på låt och artist kommer upp i en liten ruta, spelas det upp ett ljud som låter precis som början på Rihannas Roc me out.. Så om dom första tio låtarna, innan jag fattade att det ljudet inte tillhörde låten som följde, tänkte jag "Rihanna wannabe!"
 
Så bara för det lägger jag upp just Roc me out, en utav de absolut bästa låtarna av min favorittjej! :) Så kan ni tänka på det, när ni tittar i morgon och på lördag (för ni tittar väl?) att det där ljudet som kommer precis i början på den här låten, innan hon sjunger "yeah", det har dom snott till ESC ;) 
I morgon kan det det dock inte bli annat än bra då världens bästa Darin ska vara med som mellanakt! Missa inte!

You're living in danger

Förut satt Sessan på deras hustak i buren och såg sådär söt och oemotståndlig ut som bara hon kan, så jag lyfte upp henne och tänkte kramas lite med henne. Men... Hon var inte alls kramsugen utan morrade åt mig värre än jag någonsin hört någon utav dom göra förut, så jag satte ner henne igen, och då skuttade hon fram till Arwen och stoppade in huvudet under honom.
 
"Skydda mig!"
Vad ska man säga? Ja.. Jag är livsfarlig! Tur hon har sin storebror som skyddar henne :)

Fancy things will never come in between

Ursäkta min frånvaro! Skyller på livet, som kommer mellan mig och datorn :) Igår blev det en liten "road trip" med en kollega. Vi bussåkare var lite nyfikna på den nya busslinjen, nr 11 (även kallad Ikea-bussen), så vi hoppade på den, mest för att kolla läget lite vilken väg den åker ut till Ikea men det blev även en fika och såklart lite shopping!
 
Jag har aldrig varit på Ikea förut för enbart lite småshopping, så det var ganska mysigt. Fick med mig en del roligt hem också, bl.a. en 3-in-1 kaffeburk som jag spanat in på Internet i förhand. Blev lite glad när jag såg att burkarna matchar jättefint till mina spislock :)
Efter våran road trip blev det lite häng med en vän.. Lite film och lite spel m.m. :) Och ikväll, om ni vet vad det är för dag idag, kan ni säkert lista ut att ni hittar mig bänkad framför tv:n och Eurovision song contest! Är ju visserligen bara någon crappy delfinal, men jag måste såklart titta ändå! Just nu är det något "before-delfinal-snack" där en superpiffad Gina Dirawi sitter och pratar med en skäggig Christer Björkman som är klädd i jeans och en hoodtröja.. Han verkar inte jättepepp inför årets stora kalas..

I love it when you talk that talk to me

Så var den här helgen slut med, blev en kort helg att bara jobba lördag och söndag men ändå alldeles lagom för jag tycker vi har slitit lite för mycket :P Regn och åska fick vi igår kväll också, det var inte alls roligt.. Regn på natten och sol på dagen, så ska det vara! Att dom aldrig lär sig :)
 
Tänkte bjuda på lite fina bilder på min lilla Sessa, hon är så söt med sitt lilla bebiskanin-ansikte så jag skulle vilja ha henne som kramdjur.. Too bad att hon inte är jätteförtjust i att bli kramad av mig! :)
Hon brukar gräva runt i buren och sedan sitter hon med hela huvudet fullt med spån och halm.. Här hann hon precis ruska av sig det värsta innan jag hann ta kort, men lika söt för det :) ♥

You light up my world like nobody else

Frukost, kaffe och en dokumentär om One Direction på tv. Haha, how lame.. Men han är ju rätt söt, den där Zayn.. :)
Screenshot från Little things-videon
 
Tycker dock fortfarande att det bästa är parodin på What makes you beautiful :) Och jag måste nästan titta på den för att väga upp att jag faktiskt sitter här och tittar på en dokumentär om dom.. Hur som helst, humor!

If you dare, come a little closer

 
Love her ♥

Feels so good being bad, there's no way I'm turning back

Hej på er! Hoppas ni inte känner er alldeles övergivna nu :) Igår blev det en fika på stan med en vän, sedan en sväng till Torp för att köpa lite mat till mina odjur, och sedan ringde dom från jobbet och ville att jag skulle komma och jobba klockan 18, så det blev inte mycket över av den dagen.
 
Även den här dagen har sprungit förbi.. När jag väl kom ur säng, soffa och lägenhet blev det en sväng till biblioteket. Det gick sådär att läsa ut Metro 2033 som jag skrev om för några veckor sedan, och så var jag tvungen att lämna tillbaka den förra veckan för att jag tydligen lånat om den för många gånger.. Så, nu gick jag dit och lånade den igen, och den här gången ska jag faktiskt läsa ut den.. :)
 
Passar på att önska er en trevlig helg, och bjuder på två fina bilder på mina små odjur. Tycker det är jätteroligt att det märks så väl att dom gillar varandra :) ♥

Teknikskit

Har suttit i stort sett hela dagen och hållt på med min skittelefon.. Den är kass och eftersom jag fortfarande har garanti kvar på den tyckte jag att jag bara kunde få byta ut skiten. Okej, förväntade mig kanske inte att det skulle vara riktigt så lätt, men jag fick i alla fall till svar från NetOnNet att jag skulle ringa tekniska supporten för att få hjälp att göra en fabriksåterställning och uppdatera telefonen. Men, "kan själv" tänkte jag.. Behöver väl inte ringa någon support för det? Bara det att mobilen och datorn inte har velat sammarbeta varken med varandra eller med mig. Båda två har varit på väg att bli utkastade ett par gånger under dagen...
 
Är det något jag hatar så är det teknikprylar som inte fungerar, har absolut inget tålamod för sånt. Och tekniskt okunnig som jag är så är min lösning, när det inte går som jag vill och som jag tycker att det borde, att stänga av alltihop. Så det har jag gjort ett antal gånger idag, både telefonen och datorn. Lyckades i alla fall tillslut, typ sex timmar senare...
Skit!

I want it, I crave it.. I just can't get enough

Hade planer på att lägga mig tidigt igår kväll, men blev sittandes i soffan hela kvällen, helt fast i musikens värld.. Det är nog det bästa man kan göra när man har en kväll för sig själv, helt underbart att bara sitta och lyssna på musik! Igår kväll var det min Favorites by Rihanna-playlist som gick varm. Det bästa från den bästa, kan ju inte bli bättre :)
 
Och på tal om det så drömde jag i morse.. Om inte en mardröm så i alla fall så nära man kan komma. Det var 22 juli, jag var i Stockholm på väg mot Globen för att se min favorittjej, när jag kom på att jag glömt biljetterna hemma! Katastrof! Hann som tur var vakna innan paniken utbröt, saved by the bell!
Källa
Är ledig idag då alltså och funderade på vad jag ska hitta på, kom fram till att jag i alla fall inte ska sätta mig på en buss ut till Torp, eftersom Ikea öppnar där ute idag. Bara två år sent, eller vad blev det? ;)

Motivation!


I said it ain't nobody's business

Plötsligt blev det jättemycket vår, har varit jättevarmt och skönt idag och det är helt underbart! Min nya, fina, rosa bikini ligger och väntar på badpremiären så jag hoppas det blir sommar snart! :)
 
Börjar bli grönt ute nu med, och till och med i min rabatt blommar det! Jag har som vanligt absolut ingenting med saken att göra, hade jag försökt hade dom säkert varit döda nu, men jag kan ju ta åt mig äran för de fina påskliljorna i alla fall ;)

You know you've got me where you want

Hej och hå! Nu är jag tillbaka, lite slutkörd men glad! Det blev ingen utgång i lördags men istället en filmkväll, inte helt fel det heller :)
 
Hade en ovanligt rolig kväll på jobbet igår, och en lite för lång dag på jobbet idag. Men jag ska inte klaga, tycker det mesta är ganska underhållande för tillfället, men det kanske bara är jag som är lättroad ;) Var i alla fall rätt slut när jag kom hem idag, så öppnar jag brevlådan och där ligger det ett "reklamblad" från Sverigedemokraterna... Rev sönder skiten och slängde det i papperskorgen utanför porten. Den smörjan kan dom få sprida någon annanstans, eller allra helst behålla för sig själv..
 
Och på tal om dumma saker. Fick ett brev häromdagen om en undersökning angående Uddevallahem, och det här var nog det dummaste jag sett på länge..
Är väl jättebra att tänka på miljön, men på vilket sätt är det bra för miljön att svara på Internet när jag redan sitter med en pappersenkät i handen som dom skickat ut i vilket fall? Tänk efter före, som man brukar säga ;)

Rosa & glitter ♥

Som ni kanske vet är jag lite barnsligt förtjust i rosa och glitter, och igår fick jag jättelust att måla naglarna just rosa och glittriga. Hittade detta på Åhléns:
Rosa nagellack och vitt nagelglitter från IsaDora
Är helt överlycklig, jag älskar det! Och nej, när det kommer till rosa och glitter så kan det inte bli för mycket!

Maybe I should slow it down before I pass out

Storstäd av kaninburen idag, yup yup.. Inte alls bra för allergin, men glada kaniner i en ren bur är ju roligt :) Blev så trött på alla tidningar jag alltid så fint lägger på plats när jag städar och som dom sedan så fint drar upp och river i småbitar, så nu la jag spån i botten i stället.. Lite mer för dom att gräva i men lite mindre att förstöra ;)
 
Ikväll blir det utgång med lite skönt folk, så vi hörs väl om några dagar när jag återhämtat mig ;) Skämt åsido, men jag ska jobba i morgon kväll så det kan hända att ni får överleva utan mig resten av helgen, hehe. Önskar er i alla fall en trevlig helg! Så kan ni passa på att säga hej till min nya vän, Gary from the KinderÄgg :)
Han säger ingenting, men är ändå oftast den smartaste i rummet..

Sing to my body, hold me tight mr. Lover

Sånt här humör är jag på idag.. :)  I love this sh*t! ♥
Tycker det är riktigt dåligt av alla som var på plats (mig borträknad såklart, jag är oskyldig..) att inte en enda människa har filmat och lagt upp Birthday Cake från Peace&Love. Men Hackney får duga, hon är ju helt underbar i vilket fall :)
 
Jag skulle gifta mig med den kvinnan om jag fick chansen, bara för att hon är den snyggaste någonsin! Det är ju knappt (knappt..) så man märker de halvnakna killarna som dansar bredvid henne så jag menar.. Vem skulle behöva en man om man fick henne.. ;)

Just submit to my every order

Känns som att jag har spenderat dagen med att flänga fram och tillbaka med buss, har handlat lite grejer till kaninerna, och lite grejer till mig själv såklart :)

 

Det konstigaste idag var nog när bussen var ca. 10 minuter sen (nej, just det var inte alls konstigt) och chauffören säger till mig, när jag kliver på, att bussen rullar vidare så ”håll i dig”. Jag blev helt paff.. Oftast så hinner man knappt kliva på innan dom gör en ryckig "gasa-bromsa-gasa-start" så man hinner tappa balansen flera gånger innan man satt sig, eller så drar dom på som bara den precis när man är på väg att sätta rumpan på sätet så att man dunsar ner. Så gör som ni brukar, tänkte jag..

 

Nu på kvällskvisten, efter att spenderat en stund i telefon med min kära familj, fick jag lust för en liten skogspromenad med Sessan. Eller skogspromenad.. Jo, man kan nog faktiskt kalla det så med tanke på min inte så nära ”relation” med skogen. Fick dock en allergichock så vi fick gå hem ganska snabbt igen.. Kändes mycket bättre så fort vi kommit ut ur ”skogen”, så den försöker uppenbarligen säga mig något. "Håll dig borta" tyckte jag träden viskade… 


Sessan hade nog roligt en liten stund i alla fall :)

If I lose myself tonight, it'll be by your side

Var tar tiden vägen? Jag har ingen aning, veckorna bara springer förbi.. Nu är det i alla fall helg för min del! Så slappt det känns att bara börja tidig en dag på hela veckan :)
 
Nu ska jag ta och kasta i mig lite mat, då jag i stort sett har levt på smörgåsar och onyttiga saker idag.. Så duktig är jag emellanåt ;) Slänger upp en bild från en vacker dag (igår) i Uddevalla, på en promenad längs Bäveån.

RSS 2.0