We're fine with this, we didn't come for money

Just nu är det hemtenta som gäller och Björn Hette är namnet på allas läppar och mannen vi alla drömmer om på nätterna! I det här höstrusket känns det dock ganska skönt att inte vara tvungen att gå ut och kunna sitta hemma med tända ljus och ha det lite småmysigt istället :) Ännu skönare känns det att slippa åka till Göteborg för alla översvämmningar dom pratar om lär ju inte göra förseningarna färre än vanligt.
 
Nu; dags för lite miljöombyte - mot köket! Så länge jag har bott ensam har jag nästan aldrig suttit i köket förrän nu. Fortfarande väldigt sällan jag äter där, men mitt nya fina köksbord fungerar bra som arbetsplats! :)

Inga fler barn i socialt utanförskap!

Oavsett vem som styr i Sverige finns ett löfte som aldrig infrias: att bryta socialt utanförskap bland barn. Faktum är att utvecklingen snarare går bakåt på flera områden. UNICEF Sverige kräver där för att den nya regeringen tar frågan på allvar. Inga barn ska behöva leva i ett socialt utanförskap. Ställ dig bakom kravet till den nya regeringen  - gör det nu, och gör det HÄR!
Fotograf: Frank Aschberg

No matter day or night, I'm shining

För exakt ett år sedan befann jag mig på vad som förmodligen är en av de mest fantastiska platserna som finns på den här jorden - Galapagos. Förutom själva resan till Ecuador i sig är det nog det absolut bästa jag gjort hittills i mitt liv. Ett dyrt resemål, men utan tvekan värt varenda krona och får man någon gång chansen att åka dit bör man ta den!
Att ha detta i åtanke gör ju inte direkt det gråa, blåsiga och regniga Sverige jag ser utanför fönstret roligare... Fastän mörka höstkvällar kan vara mysiga så känns det inte lockande.
Skolan flyter på ganska bra, det är mycket att läsa och mycket att ta in, men det är intressant och det som håller mig igång är ju att jag faktiskt vill lära mig :) Har även börjat en kvällskurs i spanska, för att hålla igång och utveckla det jag redan påbörjat, så tillsammans med detta, några extradagar/kvällar på jobbet emellanåt, och att försöka hålla tider fastän Västtrafik inte alltid fungerar som jag vill så har jag minst sagt att göra! Precis som det ska vara! ;)

RSS 2.0