And I took his heart when I pulled out that gun

Hallå :) vad har jag gjort idag? Jag vet inte.. Eller jo, jag har kört bil helt ensam för första gången i mitt liv! Fick åka till närmaste apotek och tillbaka för att köpa mig lite av min dagliga allergimedicin plus nässpray.
Sen på vägen hem åkte jag och hämtade ut ett paket, mamma och pappa har införskaffat Wii fit plus, så man kan träna! Även där kan man kolla sin "fysiska ålder", fast det är lite bättre än det andra spelet vi har. Och jag blev 19 år! Så min kropp är alltså lika gammal som den ska vara :)

Sen så har vi varit och lämnat mormor vid tåget, idag var det hennes tur att åka hem. Känns som att det börjar bli lite "vardagsmat" att skriva att jag har fått köra bil, men det fick jag iaf, igen. Lite läskigt dock efter att ha hört om jättemånga viltolyckor på radion. Älgarna var lite självmordsbenägna idag, men inte här tydligen! Om det inte var en älg som orsakat det vi tror var en olycka på E14 här. Det stod iaf en polis och visade att jag var tvungen att svänga in i byn, men det tänkte jag göra ändå :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon, då blir det en liten sväng till stan med familjen! 

/Anna

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: