I know it's easier said than done, but I'm saying f your love!

Jag åkte iväg till Torp förut för att jag inte orkade vara hemma och vänta på att någon skulle komma. Shoppade lite dekorationsstenar och grejer på Panduro, ska bling-bling:a mitt mobilskal lite tänkte jag :)
 
Kom hem efter två timmar ungefär, och precis samtidigt kom dom med radongrejerna, så nu är det färdigt. Fick ett nytt filter i spisfläkten - för att jag inte rengjort det, haha.. Och det jag täppt igen ventilationen ovanför fönstret med hade jag tagit bort innan, för dom hade ju gjort det annars i vilket fall, men fryser jag ihjäl får jag väl höra av mig.
 
Dom hängde en mätare i vardagsrummet och en i sovalkoven, mycket tjusigt :) 

So many ways to love you, I think about it all the time

Jag bara måste..! Har lyssnat igenom Darins nya platta nu, några gånger.. Grymt alltihop (såklart, det är ju Darin) och vissa låtar fastnar mer än andra.. Har fyra favoriter hittills, förutom Nobody knows och Playing with fire som vi redan hört innan :) Varje bild är en Spotify-länk till respektive låt.

This ain't where you want me, I want you..

Idag hade jag förväntat mig att hitta en cd-skiva i brevlådan när jag kom hem, men tydligen inte.. Världens bästa Darin släpper nämligen nytt idag, och jag har förstås förhandsbokat albumet :) Kan väl visserligen stå ut med att vänta en dag till, för vi har ju väntat på det här jättelänge. Det skulle egentligen släppas i våras, men releasedatumet blev framflyttat till januari (förmodligen i samband med att det blev klart att han skulle delta i Så mycket bättre, för att få med dom låtarna på skivan - gissar jag) vilket kändes som en evighet då, men nu är vi där! Som tur är finns det på Spotify, lyssna in EXIT här! :)
Källa
 
Annars har jag inte gjort någonting idag, känns det som. Fast det har jag ju såklart.. Och i morgon kommer dom med dom där radongrejerna. Orkar inte med när det ska komma folk och greja med sånt där och speciellt inte när dom ger såna tider, mellan 10-15, hela dagen alltså.. Jag jobbar kväll så jag lär ju vara hemma när dom kommer, men funderar på att sticka iväg någonstans, måste ju ändå gå upp hyfsat tidigt för det. Men men, tänkte försöka undvika den inkommande stormen också, får se hur det går med det.

That's alright, because I like the way it hurts

Vad är det här? Känns ju som det är höst.. Det har skiftat mellan snö, regn och snöblandat regn hela dagen. Sämsta hittils det här året tror jag.. Dålig dag att åka buss också, dom är ju aldrig i tid oavsett väder, men det blir ju inte direkt bättre när det är halt och jäkligt. Jag säger då det, det är tur att man har musik tillgängligt var man än går. Jag skulle avlida om jag inte kunde stänga in mig i min egen värld i såna lägen!
 
Arwen verkar i alla fall må bra, när jag kom hem från jobbet hade han ätit upp alla grönsaker jag gav honom igår, så det verkar bra. Och han är på väg upp på fönsterbrädan nu så nu känner jag igen honom, haha ♥ 
 
Fick ett brev på posten idag, hade beställt en "motivations-kalender" från Din Bok Örebro. Varje månad är det en stor och två små bilder med motiverande texter, me like!

You took my heart out, keep it well

Lilla kaninisen är på benen, skuttar inte omkring så mycket och äter inte riktigt heller, men det är inget konstigt det första dygnet så han är nog snart igång igen ♥ Han ser i alla fall piggare ut nu än vad han gjorde förut.
 
Själv har jag varit och loppisfyndat tillsammans med en fin kollega. Eller ja, fyndade gjorde vi väl inte så mycket, hittade inte så mycket intressant, men jag köpte en rolig skelögd elefantmugg.
Så nu ska jag också ha en egen mugg på jobbet. (Ja ja, jag ska lära mig dricka kaffe.. Snart..) Gullig va? :)

That truth hurts, and those lies heal

Vid 11-tiden ringde dom från smådjurskliniken och sa att jag kunde komma och hämta Arwen, då var han färdig och hade vaknat. Kom hem med en jättetrött liten kille. Han är ju inte den som är still i onödan annars så det blev ju en väldig kontrast mellan vanliga Arwen och en nerdrogad Arwen.
 
Det stod på pappret jag fick med mig hem att jag skulle erbjuda mat och vatten direkt vid hemkomst, och att dom brukar föredra hö och grönsaker framför pellets när dom varit nersövda, så jag gav honom ett salladsblad. Han bet tag i bladet och där satt han, med huvudet i skålen och orkade nästan inte tugga, men äta skulle han. Tycker lite synd om honom och hoppas att han piggnar till snart ♥
Mysig är han i alla fall ♥

If I get you alone, I don't know what I might do

Nu har jag varit iväg och lämnat Arwen hos veterinären för kastrering. Känns lika konstigt varje gång jag lämnar bort honom, men tjejen på smådjurskliniken verkade ta bra hand om honom så det blir nog jättebra. Får se när jag får hem honom igen, dom skulle ringa när han vaknat upp ur narkosen och piggnat till lite. Min lilla bebis ♥
 
Som väntat är det riktigt skitväder idag.. Hade en halv sjö i min sko när jag kom hem. Lite läge för gummistövlar faktiskt, men dom är det ju hål i, igen.. Värdelösa gummistövlar dom har på Eurosko. Jag vill kunna gå runt i en fin klänning och ballerinaskor!
Ge mig sommar nuuu!

I say I'm through with you, take my heart from you

Då var den här helgen slut med och en jäkla massa snö har det kommit. Äcklig blötsnö. Gissar att det är sådär slaskigt och tråkigt i morgon... Sånt där väder då man helst inte ens vill dra upp persiennerna så man slipper se skiten, men i morgon ska jag och Arwen upp tidigt och åka till veterinären. Lilla gubben ♥ Han skuttar omkring här nu och beter sig lite märkligt. Han verkar så försiktig, vilket är konstigt för att vara honom. Han kanske känner på sig vad som komma skall, eller något är på gång..
Bild från arkivet

It feels like I ain't breathing

Har precis lagt ifrån mig luren efter att ha pratat den varm i nästan två timmar med mina fina föräldrar ♥ Lite mysigt sådär en lördagkväll :) Bra sätt att vakna till också, då jag låg däckad i soffan när mamma ringde. Idag har vi jobbat hårt förstår ni, oj oj oj! Hehe :)
 
Blir så trött.. Det sista jag gjorde innan jag gick och la mig igår kväll, var att döda en spindel som var på väg in i sovalkoven för att förmodligen anfalla mig i natt när jag sov, och det första jag gjorde i morse var att döda en spindel som satt i köket. Måste dom? Måste dom verkligen finnas, och måste dom verkligen visa sig? Det värsta är, speciellt när dom dyker upp i närheten av sängen, tanken på var dom gömt sig innan dom kom fram. I sängen? Under kudden? Under täcket? Kan ju få mardrömmar för mindre...
 
Tänkte ta en söt bild på Arwen när han låg på golvet och vilade (eftersom jag uppenbarligen inte tänker lägga upp en bild relaterad till det jag skrivit ovan^^), men så fort jag kom nära med kameran for han upp och skulle busa..
 Ja ja, söt ändå ♥

Sometimes it takes a thousand tries to win, the wait is over

Ja, där fick jag för att jag trodde att en liten "kartongvägg" kunde hålla Arwen borta från fönsterbrädan..
Inga problem alls för honom att hoppa upp där och tugga i sig det han är sugen på. Dumma kanin ♥

Talk that talk, yeah I know I'm such a show off

Vilken härlig dag! Ibland är det bästa med dagen när den tar slut :) Fast det blir ju vad man gör det till, kunde varit betydligt värre. Resten av dagen ska jag ägna åt att inte somna i soffan, kanske se på nån film eller kolla på New Girl (underbar serie by the way!), precis som att jag kan göra det utan att somna...
 
På tal om ingenting, mer än det faktum att jag avskyr särskrivningar, såg jag något bra på Facebook nyss, citerar Christian Hedlund: Varför särskrivning är störande: Det är skillnad på något som är "för huden" och "förhuden". Så det så! Han är klok den mannen! Så tänk nu på det, när ni sitter och knappar på era tangenter, hur jättefel det kan bli, och om inte annat så är det som sagt störande, så sluta särskriv! Och trevlig helg! :)
Källa

God natt!

Det var otroligt dumt att sova nästan 12 timmar i natt känner jag nu, är inte ens lite trött.. Ligger och funderar på vad jag ska göra på jobbet i morgon, vet att jag har rätt mycket att göra men hur ska jag göra det så enkelt som möjligt för mig? Är man skadad eller vad? Kan lika bra gå dit och börja nu så jag blir färdig snabbt :)

Lyssnar på en ljudbok som jag påbörjade i somras men fortfarande inte lyssnat färdigt på. Ändå lyssnar jag varje kväll. Eller ja, "lyssnar", den går men jag hör inte. Har egentligen ingen aning vad den handlar om mer än massa terrorister och konstiga namn. Var det Carola eller drottningen dom tänkte spränga?

Varför ligger jag och bloggar från mobilen nästan mitt i natten? God natt! :)

Pass the walls of fear and pride, to a place where love can't hide

Idag har vi ("vi" som i jag och Arwen) haft storstädning av kaninburen och kloklippning. Vi är så duktiga så :) Jag stängde in oss på toaletten när vi skulle klippa klorna så han inte skulle komma så långt om han lyckades smita ifrån mig, för annars springer han alltid in under sängen så fort han får chansen och stannar där i en halv evighet. Allt för att slippa :)
 
Jag fick förresten ett brev idag, från Uddevallahem, om att min lägenhet blivit utvald att vara med i en radonundersökning. (Har blivit "utvald" för att jag bor på bottenvåningen, och alla lägenheter med markkontakt ska undersökas.) Dom ska alltså hänga upp två mätdosor som ska mäta radonhalten under 2-3 månader. Det står även att dom ska kontrollera tilluftsventilerna och ventilationen, för dålig ventilation påverkar också radonhalten.
Lite ironiskt, eftersom jag precis "stängt" igen ovanför fönstret. Men får det inte vara så så får dom väl ordna det ordentligt så jag slipper frysa ihjäl :)

Kan inte hjälpa det, jag saknar dig ändå

Hemma från jobbet och uppkrupen i soffan. Det är så kallt ute nu att jag nästan tycker det är varmt här inne för en gångs skull. Det är ju nästan 15 minus ute, lite onödigt kallt faktiskt. Räcker med sisådär 20 plus :) Men jag ska ta och köpa mig en termometer så jag själv kan mäta temperaturen "mitt i rummet" där det sägs vara så varmt som det ska vara, tror dom hittar på bara. Är väl ca. 15-16 plus vid fönstret och det kan ju inte vara meningen att man ska behöva sitta mitt i rummet hela tiden för att inte frysa ihjäl. Vill ha vår nuuu! 
 
I morgon är det ledig dag och sen är det jobbhelg igen, dagarna bara springer förbi! Känns som en tråkig dag att vara ledig, dagen före löning. What to do?
Myspys härom kvällen, var tvungen att prova och se hur fint det blev..
Ja, jag var på loppis i måndags.. :)

Is it me, or is it getting hot in here?

Hej och hå! Nu har jag kommit igång lite efter att ha däckat i soffan. Var lite förvirrad där ett tag när jag vaknade till och trodde det var arbetsmobilen jag hade i handen. Hade ju inte varit så bra om jag hade med den hem :)
 
Jag sitter och letar efter fullversionen av Birthday cake, är lite besatt av den just nu och just det att den egentligen inte "finns" gör det ännu värre. Såg en intervju häromdagen (här) med några producenter som varit inblandade i den här låten, och det är precis som dom säger; Varför i hela friden gör man en så bra låt och bara släpper en liten del av den?
Den måste finnas någonstans förutom på YouTube, och om inte så sätt 18-årsgräns på den, om det nu är den "icke barnvänliga" biten (med andra ord hela låten) som är problemet, and give it to me!
Källa

I let you in on a dirty secret, I just wanna be loved

Sitter här och surfar runt lite på nätet, men mitt Internet är så segt just nu så jag blir alldeles matt. När det där fibernätverket som dom borrade in i huvudet på mig (lät det som) för ett tag sedan är färdigt får det vara slut med det här kassa mobila bredbandet! Kosta vad det kosta vill, ungefär..

Har i alla fall bokat en tid för kastrering av Arwen idag, så snart blir dom två och inga fler! ♥

Mina två små bebisar, så lika varandra och så söta båda två ♥

Mig får man bjuda och truga, här är jag bra på nåt vis

Så har man varit sådär duktig igen och städat, tvättat och lagat mat. Har också byggt väggar av kartong och tryckt in ett gammalt linne som jag hittade längst in i garderoben i ventilationsgrejen ovanför fönstret... Haha.
 
Arwen ska hela tiden hålla på och klättra på hösäckar och grejer och försöka ta sig upp på fönsterbrädan bl.a, vilket är lite tröttsamt. Det var lite roligt dock när lillbebisen var här och hon gjorde precis samma sak när jag släppte henne en stund.. Förutom att hon inte nådde upp till fönsterbrädan och att hon var så liten så hon gled ner mellan säckarna, men jag misstänker att det blir ännu värre när dom är två stycken. Så, i ett försök att hålla Arwen, till en början, och sedan båda två, borta därifrån så har jag byggt väggar :) 
Det åsterstår att se hur länge det får vara kvar, Arwen är lite tjurig över detta :)
Ska klippa till det så det blir lite snyggare sen, tänkte bara se ifall det fungerar först och några grader varmare har det nog blivit :)

Blowing out your candles, let me make a couple of wishes

För att vara någon som egentligen inte alls gillar remixer, så är det lite konstigt hur mycket jag lyssnar på remixen på Birthday cake just nu. Den versionen som finns på Spotify, med Pollie Pop, är inte ens bra men jag lyssnar på den hela tiden!
 
Idag har jag spenderat nästan hela förmiddagen med att lyssna på den här..
Birthday Cake (Remix) - Rihanna feat. Chris Brown 

I won't disappoint you, I won't make you sorry

Jag vaknade i lite halvt panik vid nio i morse, visste inte vilken dag det var och fick för mig att jag skulle börjat jobba klockan sju. Insåg snart att det är lördag, och jag är ledig. Eller ja, skulle ha varit i alla fall men ska jobba lite ikväll ändå. Kunde i alla fall lugnt sova vidare och njuta av min sovmorgon :)
 
Såhär gick det förresten med min fina julblomma:
Den klarade sig i alla fall över jul (dock inte med alla blad kvar) men sedan tröttnade både den och jag.. Jag brukar aldrig orka bry mig om att slänga blommor när dom är döda, för jag tänker att dom kanske kan börja leva igen någon gång. Och titta! Det kommer ju lite gröna blad där! :)

We don't need no water, we can just let it burn

En ny singel från världens bästa Darin släpptes idag! Det går bara inte att inte gilla den här killen, han är grym! Låter musiken tala för sig själv, här är den :)
Playing with fire - Darin 

To be what you is you gotta be what you are

Det bästa när det är såhär kallt ute är att komma hem, dra av sig arbetskläderna, hoppa i mjukisbyxor, en varm, tjock tröja och mystofflor och slänga sig i soffan med en underbar filt med ärmar! Ska tända ljus också för att få upp värmen lite här inne. Nu är det nästan som det var förra vintern, termometern vid fönstret pendlar mellan 16-18 grader, och ja, det är kallare vid ett fönster än mitt i rummet, men så kallt!? Funderar på att sätta något över ventilationen ovanför fönstret, den släpper ändå bara in kyla och grannens cigarettrök så den gör ju ingen nytta ändå..
 
Ja ja, nu är det helg i alla fall, fredagsmys!

When things go wrong we can knock it down

Lite bra musik såhär på kvällskvisten, bara för att! :)

Lego House - Ed Sheeran
I'm gonna paint you by numbers, and color you in
If things go right we can frame it, and put you on a wall
And it's so hard to say it, but I've been here before
And I'll surrender up my heart
And swap it for yours
 
I'm out of touch, I'm out of love
I'll pick you up when you're getting down
And of all these things I've done, I think I love you better now 

Let me show you what you need

Lite lagom skön start jag fick på dagen idag.. Helt nyvaken, klockan halv sex på morgonen, öppnade jag ögonen och fick syn på en spindel som satt på väggen ovanför mitt huvud. Ja, jag kan ju säga att jag åtminstone kom upp fort, då jag nästintill flög upp ur sängen. Kände mig som en gnälllig unge, för jag orkade verkligen inte, men det var bara att hämta moppen och slå ihjäl det äcklet, och jag gjorde det! (Lite stolt över mig själv!)
 
Förresten, kommer ni ihåg det här? Det var sagt att NRJ skulle ta över Rix FMs gamla frekvens, men där jag brukade lyssna (på 105,7) är det numera helt tyst. Bytte frekvens på radion (till 98,7, som dom visar på reklam-affischerna som jag förmodade var gamla) och där hittade jag Rix. Så svårt var det! Inte så att jag klagar, för jag är glad att kunna lyssna på MorronZoo, men jag fattar ingenting! 
Källa
Men nu ska ju tydligen både Roger och Titti överge Rix FM så det spelar väl i och för sig ingen roll ändå..
 
(Haha, ifall någon hann se mitt "spelar väl i och för sig ingen idé ändå" innan jag såg det själv och ändrade så skyller jag på att jag är/var väldigt trött!)

I can't speak your name from these lips

Kom hem från jobbet för en stund sedan och hittade ett paket i brevlådan, innehållande det här:
Ja, en HDMI-kabel. Vad hände med den andra? Ni kan säkert lista ut att den här hände med den andra:
Det är inte direkt den första kabeln han tuggar på, men dom brukar fungera ändå och med lite eltejp på så håller dom ihop också. Denna däremot la av direkt, så det är bara tacka och ta emot för sådant som tillhör att ha gnagare hemma.
Den här gången köpte jag på Tradera istället, lite billigare och lite lättare. Hoppas att jag får ha den här i fred mer än 2-3 dagar i alla fall. Fick dessutom Tuttifrutti-kulor på köpet, tackar så mycket! :)
 
Ena i-landsproblemet löst och nu till nästa. Jag är hungrig och har ingenting att äta hemma (ingen som har handlat åt mig, taskigt va?) så jag får visst ge mig ut och åka lite mer buss idag.. Jippi!

He said he cared, but no tears in his eyes

När lillkaninen var här försökte jag ta kort på henne och Arwen tillsammans, men det var ju nästintill omöjligt då Arwen var allt annat än stilla så fort han kom nära henne. Här kommer i alla fall några bilder som blev rätt så hyfsade.
 
Arwen verkade till en början mest bekymdrad över att någon varit i hans transportbur :)
Sleeping Beauty ♥

I don't wanna dream of anyone but you

Det blev en lååång kväll på jobbet igår. Jag säger då det, man slutar aldrig förundras. Sjukvården är ju helt fantastisk ibland... Kom hem sent och hade en lång sovmorgon i tankarna när jag la mig, stängde till och med av mobilen, som jag nästan aldrig gör, ifall någon skulle få för sig att störa. Vaknade upp vid elva idag (vilket är sent för mig) ur en dröm där jag höll på att skratta ihjäl mig, haha, väldigt kul var det :)
 
Och såhär roligt har vi det idag..
Jag är ju inte direkt överförtjust i vintern annars, men är det något som är värre än när det kommer första gången, är det när det försvunnit och kommer igen. Fanns det någon lust att göra något vettigt idag innan, så är den borta nu.

Love it when you do it, when you do it like that

Så, hur har det gått? Arwen blev tyvärr alldeles för glad över sin nya kompis igår och lät henne inte vara (inte helt oväntat dock, men värt ett försök), så lilltjejen fick åka tillbaka hem till sin mamma igår kväll och bo där tills jag fått Arwen kastrerad eller hittat någon annan lösning.
 
Får se till att ordna det fort, så jag kan ha henne snart för hon var verkligen helt underbar! Arwen var på henne som en galning men hon bara låg helt lugnt i mitt knä. Sedan när vi väntade på att Mikaela skulle komma och hämta henne stängde jag in Arwen i buren för att hon skulle få vara i fred, och då låg hon och sov i mitt knä. Jag dog lite, och sen lite till när hon sträckte ut benen och la sig till rätta ♥  
Verkar i alla fall som att hon kände sig trygg hos mig, vilket såklart är roligt :) ♥

Och från det ena till det andra, så har jag varit och klippt mig nu på morgonen! Nöjd som vanligt! :)

Farferis Carpe Diem ♥

Just nu sitter jag här med en underbar liten varlese i knät. Fick träffa tre små kaninflickor idag, och alla är ju såklart hur söta som helst, men jag blev lite kär i just den här:

Och ni kan ju inte klandra mig.. Hur underbart söt är inte denna lilla flicka? Farferis Carpe Diem heter hon, men vet inte än vad jag ska kalla henne. Frågan just nu är om Arwen kommer ge sig någon gång så att jag kan ha dom tillsammans i buren, för han blev nämligen väldigt.. exalterad, utav den här lilla sötnosen. Hon är dock inte könsmogen ännu, så bebisar blir det inte men vill ju inte skrämma livet ur den stackarn ♥ Och Arwen, som varit "min lilla bebis", blev plötsligt en jättebebis! Haha :)

Västtrafik - Makes people walk

För ett tag sedan hittade jag en sida på Facebook som heter Västtrafik - Makes people walk! Det är nog det mest klockrena jag sett på länge - och precis vad "dom" gjorde i morse. Tänkte för det första; Varför åka åt fel håll när jag ska till jobbet? Och för det andra; Varför dessutom åka runt halva stan när det går fortare att gå? För på helgerna är det ju så att det går bara en enda linje på morgonen, som för min del då åker åt fel håll och kör världens omväg.
Källa - Orginalbild
Precis som allt annat så går det i perioder, men just nu är jag otroligt trött på att åka buss. Dels pga. Västtrafik, och dom är ju som dom är.. Men också pga. alla andra som åker buss. Större delen måste ju vara helt socialt missanpassade eller något. Några exempel:
Folk verkar tro att det är livsfarligt att sitta bredvid någon man inte känner, för så fort man ser att det inte finns två lediga platser bredvid varandra stannar man, mitt i gången, så att andra (som inte är livrädda för andra människor) inte kan komma förbi, och det blir så fullt i främre delen i bussen att folk nästan inte får plats att kliva på. Och står dom i vägen när folk ska av, så är ju inte det deras problem...
Har man ställt t.ex. en matkasse på sätet bredvid sig, och det kommer någon som vill sitta där, så sätter man sig gärna utan att ge personen i fråga någon chans att hinna flytta på sina grejer...
Man smiter gärna på genom bakdörrarna för att slippa stå i kö, men man ska ändå tränga sig motströms fram för att stämpla busskortet framme hos chauffören... M.m. m.m. Så varför åka buss om man inte måste?
 
Ja, lite sån är jag idag.. Lovar ett roligare inlägg i morgon med söta bebiskanin-bilder! :)

I don't know what to do - you're everywhere I turn and everywhere I go

Jag har nu gjort i ordning Arwens transportbur, bäddat med halm och ställt vid dörren för att inte glömma att ta med mig den i morgon. För i morgon, efter jobbet, ska jag få titta på kaninbebisar och förmodligen (om jag vill, och hur ska jag kunna låta bli?) så kommer en liten flicka att få följa med mig hem på prov. Så om Arwen samtycker, så kommer han antagligen att få en liten kompis :) Ska bli så kul och jag hoppas att det går bra!
Bild lånad från Mikaela.
Så söta så jag tror jag dör! ♥
 

Obsession!

Favorit i repris.. Jag är helt såld på den här låten, den blir bättre och bättre varje gång jag lyssnar på den, och ja.. Jag har lyssnat på den rätt många gånger nu..
 
Let her go - Passenger 
Staring at the ceiling in the dark
Same old empty feeling in your heart
'Cause love comes slow, and it goes so fast
Well, you see her when you fall asleep
But never to touch, and never to keep
'Cause you loved her too much
And you dived too deep

I wan't it all, it's gonna take more than that

Fredag kväll och jag sitter här och nostalgitrippar tillbaka till Peace & Love och Rihanna i somras med lite YouTube-klipp. Jag får gåshud över hela kroppen och jag dör lite av glädje när jag ser det! ♥ Och det är "bara" 192 dagar kvar till nästa gång, för att vara exakt ;) (Days left widget!)
I adore this woman! ♥
 
Annars är det jobb, jobb, jobb som står på schemat de närmaste dagarna. Så mycket ledig som jag varit sista veckan borde jag inte vara så trött som jag är, men jag sov för länge igår morse för att kunna somna i vettig tid igår kväll, dumt! Men det jämnar väl ut sig någonstans :) Hoppas i alla fall att ni alla får en trevlig helg! 

Once upon a time there was a girl...

Så har ännu en (ledig) dag krupit förbi.. Utvilad och redo inför en lång jobbhelg? Jajjemen! Tog en promenad i det fina, men kalla, vädret förut idag. Och det är väl nästan det mest produktiva jag fått gjort, hehe :) Men man är väl inte ledig för inget!
Ser ni? Det var sol idag! Och snöat har det gjort.. Vi (jag) som bestämt att det var vår nu!
 
Sitter just nu och kikar på Once upon a time, som har säsongspremiär idag. Har inte följt den serien slaviskt precis, men gillar det jag sett. Alla möjliga sagor blandade i en - med Snövit & de sju dvärgarna, Rumpelstiltskin, Törnrosa, Hans & Greta m.m, m.m.
Källa

You have to know that I'll be alright

Sitter och filosoferar (blev det rätt nu?) såhär på sena kvällen/nästan natten. Tänker alldeles för mycket på allting just nu känner jag, men inget når ända fram utan det tar liksom stopp på vägen till.. En lösning på all världens problem? Vad vet jag..
 
Bara kom att tänka på en lite obehaglig upplevelse jag hade i måndags när jag var på Torp. Gick som vanligt runt i min egna värld när jag fick syn på en man som såg väldigt bekant ut - som påminde väldigt mycket om en lärare jag hade på högstadiet. Det var såklart inte han, för chansen, eller risken får jag väl kanske säga, att jag skulle springa på honom här nere i Uddevalla är (tack och lov) minimal, men jag blev nästan lite illamående ändå. Usch.. Jag är vanligtvis inte den som går runt och tycker illa om folk, men å andra sidan så har inte den människan någonsin gjort någonting för att förtjäna att bli omtyckt..
I'm awesome! Just so you know..
Och någon gång skulle jag vilja ta min awesomeness and rub it in his face..! :)

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Jag skrev ju igår att jag varit och köpt en sån här..
.. för att kunna koppla datorn till tv:n, men att jag hade köpt fel. Det hade jag inte. Felet var att jag kopplade i sladden och förväntade sig att det skulle hända något av sig själv, vilket det inte gjorde. (Surprise?) Läste något jag inte riktigt förstod i bruksanvisningen och drog slutsatsen att det var fel sladd. Men efter lite guidning från en sida jag hittade på nätet, så var det ordnat! That's just how I do it! Haha :)

Så nu kan jag göra såhär:
Provade såklart med dvd:n från Rihannas Loud Tour, som var med i Unapologetic Deluxe Edition. Grymt! Jag förstår grejen med den där sladden nu, helt klart... :)

You see her when you fall asleep, but never to touch and never to keep

Skulle skriva och berätta hur duktig jag var igår innan jobbet och åkte och köpte en sladd så jag kan koppla datorn till tv:n, och ja.. Det gjorde jag ju. Men köpte såklart fel sladd! That's just how I do it.. Får vara lite duktigare någon annan dag kanske :)
 
Lägger upp en låt istället. Ny musik, helt underbar! Något ni, enligt mig, absolut måste lyssna på! (And for your information.. De sista 35-40 sekunderna borde vara olagliga att inte ha hört!) Lite lagom heartbreaking sådär ♥
 
Let her go - Passenger

You only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go...

I didn't give it to you on purpose, can't figure out how you stole my heart

Jag älskar att hitta ny musik, och jag älskar att hitta ny-gammal musik. Alltså - låtar som man en gång gillat, men glömt bort för att sedan återupptäcka. Igår kväll satt jag och youtube:ade lite och fick syn på "Rihanna - Cry" och tänkte vad är det för låt? Kändes bekant, men ändå inte då jag senaste tiden lyssnat igenom alla Rihannas album och jag vet att det inte finns någon sådan låt på något utav dom. 
 
Ja, varifrån den har låten kommer har jag ingen aning, men det är en "gammal goding" som jag tycker borde vara med på Good girl gone bad, vilket den inte är... Men..
Cry - Rihanna

I'm always gonna wanna blow your mind

Jag satt i morse (eller i förmiddags, om man ska vara sådan) i lugnan ro och tittade på tv, iklädd morgonrock och mina mystofflor (en kopp kaffe skulle passa bra in i den här "historien", kanske ska ge efter för alla påtryckningar snart?) när det ringde på min dörr. Gissa om jag blev förvånad när det stod en polis där? Ja, en aning..
Det var dock inte mig dom letade efter, utan någon annan som var saknad. Den saknade kom däremot hem medan jag stod och pratade med polisen - problem solved! Lite drama sådär en söndagförmiddag.. Ja, varför inte?
 
Och på tal om förvånad så vaknade jag tidigt igår morse och tänkte "oj vad starkt solen skiner!".. Men jag plockade ju som sagt ner julgrejerna häromdagen, och bytte ut elljusstakarna mot mina vanliga myslampor. Glödlampan (eller vad det nu heter nu för tiden, jag är för gammal för att lära mig såna nya grejer..) hade gått sönder i den till sovalkoven, och det enda jag hade hemma var en 35 watts-lampa, och.. Den lös ungefär lika starkt som solen, kändes det som på morgonen i alla fall.
Och ja, jag har lampor som tänder sig vid 5-tiden på morgonen för att jag gillar att vakna till ljus när jag ska upp och jobba.. That's me! :)

Hur svårt kan det vara?

För några veckor sedan läste jag kommentarerna till en status på Facebook, en sån där som det står t.ex. "Gilla om du håller med, bla bla bla.." Efter att ha läst ett antal kommentarer började det gå runt i huvudet på mig, all denna särskrivning! Jag blir helt knäpp av sånt, och nu har jag blivit så insnöad på särskrivningar (och inte bara det - grammatikfel och allt möjligt..) att jag lägger märke till varenda litet fel jag ser överallt! Det värsta är, att när jag blir sån, så liksom låser jag mig. Oftast kan man ju, om man vill, lista ut vad det ska stå trots att det står något annat, men jag låser mig så jag förstår inte vad det står.
 
Så, typ en "vädjan till nationen". Sluta särskriv!
"90-talets generation"? Pfft! Men jag kanske är undantaget som bekräftar regeln.. ;)

Tough love

Jag hade väl egentligen tänkt göra något vettigt idag, men så satte jag på tv:n till frukost och där var det Tough Love Couples-maraton. En halv säsong, och resten kommer i morgon... Så det var den helgen det! Vet inte vad grejen med det är egentligen, men jag blir alltid helt fast när jag ser det. Det är väl av någon anledning väldigt fängslande att se på folks kärleksproblem.. :)
Källa
Fast jag har väl egentligen all anledning att sitta bänkad framför tv:n just nu, när jag har en ny och fin :) Men jag borde väl zappa som en galning nu när jag äntligen har en fungerande fjärrkontroll, haha..

Nu åker tjock-tv:n ut!

Den är här! Har väntat och väntat hela dagen på att den där telefonen ska ringa, vilket den gjorde till slut och en halvtimme senare var tv:n här :)
Jag ska ta bort plasten, snart... ;)
 
Tog mig väl ungefär två timmar bara att få ordning på kanalerna, men ordning blev det! Glad tjej! Nu ska bara den andra skiten ut, hur nu det ska gå till.. Får väl flirta med någon som kan hjälpa mig ;)

It's time to make my move, you only get one shot

Så duktig jag har varit idag! Har städat, och till och med bytt gardiner och plockat ner julgrejerna. "För tidigit", jag vet, men jag bryr mig inte. Tycker det är mysigt med julen men när det är över så är det över och då ska den ut! :) Och dessutom är det vår nu (jo, vi låtsas i alla fall det - snön är borta!)
 
Har väntat hela dagen på att telefonen ska ringa. Har nämligen beställt en ny tv som ska komma idag, (enligt leveransvillkoren) och jag valde hemkörning så dom ska ringa innan dom leverar den. Men när? Jag kan se när jag spårar den att den varit i Uddevalla sen i morse, så kom hit med den bara! Orkar inte vänta hela helgen ju...
Tjockis-tv:n ska ut!

You tell all the girls 'no', it makes you feel good, don't it?

Nu är det helg för min del! Är ledig ända tills på måndag eftermiddag - riktig långhelg - och jag som precis har börjat jobba igen ju! Man tycker att man är på jobbet jämt men man saknar det faktiskt när man inte är där på ett tag, och det är ju egentligen bara bra! :)
 
Har inte så mycket att skriva idag, är för trött för att tänka och försöka formulera mig just nu. Slänger upp en låt istället, igen, men bara för att jag älskar den och för att den är helt underbar!
 
Beneath your beautiful - Labrinth feat. Emeli Sande
I know you're out of my league
But that won't scare me away, oh no
You've carried on so long
You couldn't stop if you tried it
You've built your wall so high
That no one could climb it
But I'm gonna try..
 

Now he's done, done, done and this love is no more for me

Idag när jag kom hem invigde jag min smörgåsgrill som jag fick i julklapp - inte dumt alls! :) Efter det hamnade jag väl i någon sorts matkoma och det var omöjligt att kämpa emot tröttheten, så jag la mig ner i soffan en stund för att sova. Satte larm och allt, för att det inte skulle bli mer än en kort power-nap, och la mig med mobilen i handen, men när jag vaknade en stund senare hade larmet ringt, jag hade fått sms och ett missat samtal. Känns som man är helt hjärndöd när man sover, haha..
 
Nu sitter jag och väntar på att mina andventsljus ska brinna ner. Rolig sysselsättning va? Ni vet mina fina ljus som jag gjorde i ordning med "glitterpenna"..
Jag vet inte vad det är för fel på dom, om det beror på glittret eller något annat, men brandlarmet går nästan varje gång jag tänder dom. Häromdagen började det tjuta säkert fem gånger bara under tiden jag satt och åt middag, lite irriterande faktiskt! Men nu ska jag vakta dom och se vad som händer :)
 
Hoppas att ni alla haft en bra start på det nya året! :)

Nothing can keep us from falling

Jaha då var det 2013, blev väl inte det optimala nyårsfirandet för mig eftersom jag skulle upp och jobba idag, men "skålade" över telefon med dom där hemma och hade ett mysigt samtal ♥
 
Kändes som att hela dagen igår var en sammanfattning av 2012, med tanke på vädret.. Regn, regn, regn! Idag har det dock varit betydligt bättre, solen har till och med tittat fram en stund, så vi kan ju hoppas att det var en försmak av det kommande året :)
 
Tänkte skriva några ord om julafton, men är väl inte så jättemycket att skriva om egentligen. Hade en mysig dag och kväll med familjen inklusive mormor, med god julmat, lagom mycket julgodis (för en gångs skull) och julklappsutdelande- och öppnande!
Jag hade visst varit lite för snäll förra året (konstigt att skriva så..), kan ju säga att det inte var lätt att få ner allting i väskan när det var dags att packa, men vill man så går det! Här är en bild på alla fina klapparna! :)
Rihanna-kudde (hur grymt?), en mysig hoodie, en kanske ännu mysigare filt med ärmar (sitter med den på mig just nu, helt underbar!), en smörgåsgrill, en "sjuksköterskeklocka", gåva från Unicef (ett skolpaket med 25 skrivböcker och pennor), en fin ljushållare, termomugg, duschcréme & bodylotion och en påse Twist (som låg i julstrumpan fastän jag är för "gammal" för det :) )
 
Tack alla inblandade ♥

RSS 2.0