I guess that I forgot just how you make me feel when you're around..

Jaha, då blev det klart att helgens sista timmar ska spenderas på jobbet. Alltid lika roligt ;) men vad gör man inte.. Får väl trösta mig med att det i alla fall blir bra betalt. :) Annars var det ju "städ-och-tvättdag" vilket inte är mycket roligare.
 
Ska dock försöka hinna göra lite nytta innan det är dags att bege sig, hoppas ni får en mysig söndagkväll! :)
Cam-bild från igår, "bara för att"!

Eye to eye, so alive..

Idag blev det som sagt en tripp till Göteborg, för att träffa fina Rosanna! :) Vi kom fram till att det var snart ett år sedan vi träffades, och då var platsen Östersund. Det har hänt en del sedan dess så det var trevligt med lite "catch-up time", fika och vandrande i den fina staden :)
 
Blev lite shopping med, med betoning på lite eftersom jag inte hittade det jag var på jakt efter.. Men jag köpte en sån här fin lunch-bag som alla har nuförtiden :)
Från Hemtex

Why don't we break the rules already?

Nu är det helg! Har varit det i några timmar i och för sig, men.. I morgon görs ett nytt försök med Göteborgs-resan som inte blev av för två veckor sedan :) 
 
Det har varit fint väder idag! Lite glad blir man fastän det är kallt och löven har börjat byta färg, har ju regnat nästan oavbrutet hela september känns det som. Men vad tjänar det till att klaga, kör på tända ljus och höstmys istället :) Kanske inte skulle sitta fel med ett uppiggande besök hos frisören heller.. Eller vad tror ni?
Kass bild men ändå! Är osäker på om det är värt det med hellugg, men jag saknar den när den inte är där så den får nog komma tillbaka ändå :)

I choose to be happy

Ursäkta mitt tjat! Men det är tur att man har läsare som är mer kunniga än en själv (tack!), så nu har jag fått köpt Diamonds och, inte alls oväntat, så är den grym! Om ni bara visste hur mycket jag avgudar allt i musikväg som den kvinnan gör ♥
Källa & källa

My lips are sealed, but my heart is open

Penna och papper är din vän när orden inte får lämna dina läppar..

We're beautiful like diamonds in the sky

Tråkigt nog händer det väldigt lite utöver jobbet just nu, så jag har inte jättemycket att skriva om, men..
 
På bussen i morse satt jag och försökte ta reda på vad klockan är i Sverige när den är "9 am EST". Kom tillslut fram till att den då är 15.00. Ja, det var alltså då man kunde ladda ner Rihannas nya singel Diamonds på iTunes. Sen när jag kom hem hade jag ändå glömt bort det! Så noga var det..
Jag vet inte om jag fattar rätt, men om jag gör det måste man ha ett apple-konto för att kunna köpa något från iTunes, vilket jag inte har eftersom jag inte är en apple-användare..? Får väl nöja mig med en förhandslyssning tills den kommer på Spotify. Sounds good anyway! ♥
Källa

Can't hurt us again when you come around here

Klockan är bara lite över åtta och det är kolsvart ute. Vad hände? Tiden går så galet fort, hösten kom som över en natt känns det som, speciellt eftersom sommaren i år inte var något att hurra för direkt. 
 
Nu vet jag i alla fall att jag har jobb till slutet av januari, så det känns bra! En sak mindre att fundera över :)
 
Haha har förresten fått lite svar på mina funderingar angående denna bilden:
Ja, vad ska man säga? Jag tycker fortfarande det är jättekonstigt, haha..

Diamonds in the sun

Vilken värdelös dag! Ingenting roligt alls har hänt, snarare tvärtom. Men man får väl hoppas på att allting löser sig till det bästa tillslut, om man har rätt inställning så :)
 
Roligast idag.. Läste på Facebook att Rihannas nya singel släpps på onsdag. Diamonds heter den, skulle kunna sätta allt jag äger på att den är grym!
Källa

If you don't wanna end up dead, you do everything Shy Ronnie says

Söndagkväll ja.. Den här veckan tog slut ändå, fast den har känts evighetslång. Jag var ledig 24 timmar från fredag eftermiddag till lördag eftermiddag, och så mycket som jag hann göra då har jag nog aldrig gjort under en 24-timmars ledighet. Den hade gärna fått vara lite längre dock men jag hade det väldigt bra, väl spenderad ledighet kan man säga :) 
 
För några dagar sedan kom jag på att jag läste att Rihanna skulle släppa en ny singel 17 september, och sökte på Spotify för att se om jag hittade något nytt. Har kommit fram till nu att det förmodligen är remixen på Cockiness (Love it) som är den nya singeln, men jag hittade i alla fall en låt som jag aldrig hört förut. Först var den bara konstig, förstod inte alls.. Men så hittade jag videon, så himla rolig! Som en liten 3 minuters-film :)
 
Shy Ronnie 2: Ronnie & Clyde - The Lonely Island feat. Rihanna  

So far away, but still so near

Jag tar ett litet uppehåll härifrån fram till söndag eftermiddag/kväll, då jag kommer att vara upptagen med jobb och lite annat. Så att ni inte tror jag har försvunnit ;)
Önskar er en trevlig helg! :)


Chocolate-love ♥

Veckans enda lediga dag har snart nått sitt slut. Dagen har passerat förbi ganska obemärkt, jag har varit och handlat, lagat lite mat och mest tagit det lugnt. Välbehövligt :)
Ska väl inte säga för mycket (peppar, peppar, ta i trä - jag har äntligen förstått betydelsen av det uttrycket) men fastän det inte känns som att förkylningen ens har brutit ut riktigt känns det ändå som att jag är på bättringsvägen, så det är skönt. Har väl kurerat mig bra :)
 
En "må-bra-sak" som jag brukar köra med när jag är sjuk, eller lite när som helst när jag tycker att jag "förtjänat" det, är choklad. Självklart var jag tvungen att prova nya Marabou Crunchy Corn, fastän jag inte tyckte det lät som någon höjdare. Det var den inte heller, men choklad är choklad så det var gott ändå!
Har såklart provat nya Marabou Vit också. Den var god, men det är samma som Marabou Vinter som fanns som Limited Edition för något år sedan.

I am not a girl that can ever be defined

Sovmorgon idag och jag känner mig för tillfället utvilad och hysat okej annars med. Kan ju i alla fall andas och det är ett plus ;)
Känner nu att det är väldigt skönt att gå upp i hyfsad tid fastän man ska jobba på kvällen, så hinner man göra allt det man ska/vill innan jobbet i lugn och ro.
 
Men jag bara undrar en sak.. Vad händer här, på mitt fönster?
Det är en fluga, som sitter på något vitt.. Det vita hade varit där i några dagar när flugan kom, och nu har den suttit där i flera dagar den med. Vad håller den på med? Är det vita ägg eller något? Någon flugexpert som läser?

You play a dangerous game

Då var ännu en dag förbi. Känner mig inte riktigt hundra, speciellt inte efter en dag som denna med många och (för) långa promenader i, till största delen, ösregn.. Men jag kurerar mig, så gott det går för att motverka en förkylning, med te med riven ingefära och honung i, nässpray, halstabletter och Oleum Basileum (som jag skrev om här). Hoppas det hjälper! I morgon jobbar jag i alla fall kväll så jag får sovmorgon :)
Förresten så dödade jag en spindel idag, och en annan en natt här för några dagar sedan! På riktigt alltså.. Be proud of me ;) Det krävdes en del faktiskt. Man kan säga att min spindelfobi kryddades lite extra förra veckan då jag fick spendera ett par tre timmar sammanlagt i samma hus och alldeles för nära minst två stycken jättestora monsterspindlar. Jag sov till och med med lampan tänd en helt natt bara för att jag var så rädd att drömma om spindlar, för så fort jag blundade såg jag monstrena framför mig. Vidrigt alltså.. Får gå i terapi snart om det ska fortsätta såhär! Det är inte riktigt okej känner jag..

I won't say a thing about the way you love me

Idag har jag offrat en ledig dag för jobbet, men efter en ledig helg var det rätt okej ändå, och jag fick tiden redan i fredags så jag slapp bli väckt av telefonen. Kommer säkert tycka något helt annat än "rätt okej" när den här veckan är slut men det är då det..
 
Känner mig lite sådär nu i kväll, känns som det är något skit i kroppen som vill ut.. Tänker dock inte bli sjuk och speciellt inte nu så jag försöker ta hand om mig själv så gott det går :) Bra musik är i alla fall bra för välmåendet, så därför lägger jag upp den här:
Watch n' learn - Rihanna
Med tanke på hur många av Rihannas låtar som jag fullkomligt älskar finns det såklart många som jag hade velat höra live på P & L, men hade jag fått önska en enda låt till hade denna varit med :)

I'm amazed by the way I feel when I find myself without you

Städat kaninbur, dammsugat, lagat mat, diskat och tvättar. Vet inte var all denna energi för alla dessa tråkiga saker kommer (or maybe I do..), men jag känner mig duktig :)
 
Här är filmen jag skrev om igår som jag knåpat ihop, med lite filmsnuttar med Arwen :) 

Remember me

Som jag skrev lite snabbt igår så har jag, av Smartson, blivit utvald som testpilot för Lovefilm.se. Det innebär att jag kommer få hyra åtta filmer (fyra stycken på blu-ray/dvd och fyra stycken får jag streama) i månaden i två månader, helt gratis! :)

Valde mina första filmer i onsdags, tror jag, och fick två utav dom redan i fredags. Såg då som sagt Remember me igår kväll, och den var hur bra som helst! Inte sådär förutsägbar som så många filmer är. Rekommenderas starkt!
Källa

Show me how much you need me

Dagens planer blev tyvärr inställda, eller kanske rättare sagt flyttade till ett ännu obestämt datum. Men eftersom jag redan var uppe och igång när jag fick veta detta så åkte jag ner till stan och Second hand:ade istället. Förvånade? Trodde väl inte det ;) Det var dock dåligt med fynden idag men gick därifrån med en spikmatta. Har velat ha en länge, och där låg den. Har tvättat den så nu hänger den på tork :)
 
Passade på att ta en promenad från stan och hem eftersom det var så fint väder idag, och resten av dagen har jag handlat mat, stått alldeles för många timmar i köket, enligt mitt eget tycke, och bakat gifflar och lagat mat.
 
Tänkte lägga upp en liten film som jag håller på med, men det gick inte så fort att göra som jag hade tänkt mig så den kommer någon annan dag.
Istället tänker jag kommentera Rihannas nya tatuering, kan inte låta bli att tycka den är häftig :) Hon ska ha gjort den till minne av sin mormor som gick bort i cancer natten till/samma dag (?) som hon spelade på Peace & Love.

Källa


Roc' me out

Källa
Satt och googlade lite random på Rihanna förut (ja, jag skulle förstås se ifall det stod något om att hon kommer till Sverige nästa år) och hela sidan fylldes med rubriker om att Rihanna släpper sitt sjunde album! 
Kvinnan borde egentligen vila, ta några månader eller ett år ledigt eftersom hon uppenbarligen inte mår riktigt bra, men såklart så blir jag glad ändå! Enligt Metro släpps en ny singel redan nu på måndag!
 
I våras pratades det dessutom om att hon skulle jobba tillsammans med den svenska producenten RedOne på sitt nästa album.. RedOne som är väldigt starkt förknippad med Darin, då dom på sätt och vis har gjort varandra kända. Vet inte om det stämmer, men grymt i så fall!
 
I love her! ♥


Didn't think that you could make me lose control like that

Jag är helt slutkörd efter en lång dag och jobbig kväll på jobbet igår, och en intensiv dag idag. Man slutar aldrig förundras... Det ska i alla fall bli riktigt skönt med helg nu :)
 
Ikväll blir det nog film-mys. Jag har blivit utvald som testpilot för Lovefilm.se, berättar mer om det vid ett senare tillfälle, men har i alla fall fått hem två filmer idag, bl.a. Remember me som jag missade när den gick på tv för några dagar sedan!
Bild från arkivet
 
En liten fråga till er som läser bara.. Ser bilder, videoklipp osv. på min blogg konstiga ut för er? T.ex. att bilden/videon är för stor för själva bloggsidan? Det ser ut så för mig och jag förstår inte vad som har hänt!


The hunger games

Har fått låna boken Hungerspelen nu, eller ja.. För en vecka sedan ungefär. Har bara hunnit läsa några få kapitel, och inte för att alla pratar så mycket om den, och inte för att alla andra säger det, men jag tycker redan att den är jättebra! Riktigt gripande story, och hade det inte varit för att jag är tvungen att lägga ifrån mig boken på kvällarna för att sova, så hade den nog varit slut redan.
Källa
 
Läs den! Eller se filmen, om ni föredrar det.. :)

It's back!

Min mobil är tillbaka! Inte nog med att det gick så fort och att den nu fungerar, dom har också uppdaterat den så den är bättre än förut. Awesome! Nu hoppas jag bara på att den tänkt hålla sig i form så jag slipper sånt här framöver :)

I just need you now

Igår sov jag, länge.. Sedan jobbade jag kvällen, hade inte tid att sätta på datorn innan jobbet och ingen lust efter. Idag är jag ledig, äntligen! Men det är bara en dag så den är snart förbi, speciellt eftersom jag sov länge idag med.
 
Ska strax sticka iväg och hämta ett paket som jag fick sms om igår, min mobil är tillbaka! Jag hade förväntat mig att det skulle ta minst två veckor, för det har det alltid gjort innan när jag lämnat in mobiler på service, men jag skickade den i onsdags så det har inte ens gått en vecka. På sätt och vis känns det lite oroväckande att jag får tillbaka den så fort, men jag hoppas att allt är i sin ordning nu. :)
 
Igår var det nästan sommarvärme, det skulle det bli idag med sa folk, men det var inte sant. Nu är det höst.. By the way, liksom.. 

Yellow diamonds in the light, and we're standing side by side


Källa
Jag dog lite av lycka när jag såg det här häromdagen! Det finns visserligen bara datum i USA ännu, men det kan ju inte vara en världsturné i USA, så det måste ju komma mer. Sweden please! ♥


I try twice as hard and I'm half as liked

Jag hade tänkt titta på Remember me idag, den började 17.45, men var bara tvungen att sova lite grann först... Satte flera larm för att vakna i tid, ändå vaknade jag en timme senare så då kändes det ovärt att titta på filmen när jag missat första timmen. Någon annan gång kanske..
 
Har inte mycket att skriva om men slänger in en låt. Den här växer och blir bara bättre och bättre varje gång jag hör den - nu är den asbra! Älskar körkänslan, älskar hans inlevelse, älskar låten!
Some nights - Fun.
Some nights I wish that this all would end
'Cause I could use some friends for a change
And some nights I'm scared you'll forget me again
Some nights I always win


Here we go again

1 september och LCHF var det ja.. Orkar ni ens fortsätta läsa om mina "nu ska jag köra nystart-idéer" så blir jag lite förvånad, men jag har kommit fram till varför det inte funkar för mig. Jag gillar att njuta av det goda i livet, visst får man väl äta vissa saker med måtta och man kan ju försöka att inte överkonsumera kolhydrater och framförallt socker.. Man kan försöka äta mer grönsaker, bra produkter istället för light-produkter osv. Det kan hända att kroppen mår bra av att vara utan kolhydrater, men jag gör det inte. Är jag sugen på en macka så vill jag kunna ta en macka, och inte behöva tänka att jag "får" inte. Varför spendera en livstid på att försöka låta bli det man tycker om? :)
 
Så nu skiter jag i det här, och tänker bara köra i den grad jag känner för just för dagen. Satsar på att försöka börja röra på mig lite mer i stället för det måste göra ännu mer nytta tänker jag :) För det var ju första gången jag sa det med, men har tänkt prova något nytt.. Berättar om det någon anna gång, ifall det händer någon gång ;)

Arkivbild, på tal om att njuta av det goda i livet.. Mmmm!

You're breathtaking

Känns som jag varit ledig i evigheter nu, fast det bara varit två dagar. I morgon börjar en lång jobbhelg - fredag, lördag, söndag & måndag.
 
Har varit en sväng på Torp idag bara för att fördriva tiden. Det har öppnat en ny Chilli-butik som jag fullkomligt älskar! Massa heminredningsgrejer.. Blir helt salig av att gå runt där inne och vill köpa allt! Längtar efter att få uppfylla drömmar...

Men men, det jag har är inte så dumt ändå. Igår kväll t.ex. tyckte det var lite kallt så jag tände massa ljus här. Eftersom ingen annan gör det så får jag ju göra det mysigt för mig själv :)



Uddevalla när det är som.. värst?

Det finns många konstiga namn på platser och saker i den här stan. Jag har många gånger funderat över detta:
Kochska gränden

Jag kan inte på något sätt lista ut hur denna konstiga kombination av bokstäver ska uttalas på ett sätt som låter vettigt, det går bara inte! På bussarna däremot när den där rösten ropar upp nästa hållplats säger han "Kocks gränd" vilket bara gör det hela ännu mer konstigt, ännu mer förvirrande och ännu mer ologiskt, för så står det ju faktiskt inte. Inte ens lite. Makes no sense at all!
 
Hade det stått just Kocks gränd hade jag köpt det, eller kanske Khoska gränden.. Eller varför inte något helt annat? Grejen är att.. det gör det ju inte! 

My little bon bon..

 Kan man låta bli att få lite ont i hjärtat av den här reklamen? ♥
Hur som helst, finaste reklamfilmen på länge! :)


Men at work

Har inte orkat (eller ens tänkt på att..) blogga något idag, känner mig så seg. Har det rätt bra här i min soffa men det blir lite långtråkigt ibland. Tänkte titta på Kristallen ikväll, och se om det är något kul. Annars ville jag bara säga hur mycket jag gillar den här nya serien:
Källa
Men at work
 
Har visserligen bara sett ett avsnitt (två gånger) men jag anar redan en ny favvo-serie! Gillar alla fyra, men Michael Cassidy (han som håller i skylten) lite extra. För er som inte vet spelade han ZachThe O.C, en ganska stel, tråkig och självisk kille som förstörde för Seth & Summer och man blev så arg på honom ibland. Dock är hans karaktär i Men at work riktigt rolig och härlig, like it! :)


You told me you were gon' confess if only I came clean in

Då var det slut på det roliga och "back to work" om några timmar. Nu kan jag i alla fall inte klaga på att jag inte sovit, men man hittar ju alltid något annat att klaga på, eller hur? Hehe :)
 
En annan sak jag gjort i helgen, förutom sovit och shoppat, är det här:
Blir lite löjligt stolt över mig själv varje gång jag gjort något som har med spikar och skruvar att göra, men nu sitter min fina tavla på väggen. Passande plats också med tanke på texten :)

Some new old stuff

Som jag skrev i föregående inlägg var jag lite "här och där" igår. Var på Second hand i min eviga jakt på lampor (hur många kan man behöva till en liten lägenhet?) men hittade inga bra. Något som jag dock aldrig får nog av fastän platsen börjar ta slut är ljushållare i alla dess former, fick med mig dessa hem:

Fick även med mig dessa hem:
Sen var jag en sväng på ÖB också för att köpa lite ljus, det börjar bli svårt att förneka att det är ingång så det är lika bra att göra sig redo för det bästa med hösten - höstmys! Köpte nya, söta äggkoppar också eftersom mina gamla var ganska värdelösa.
Ser ut som korsfästa zebror, men ganska söta ändå ;)

Sunset in Uddevalla

Detta inlägg skulle publicerats igår kväll, men det tyckte inte mitt Internet just då, därför kommer det nu istället :)
 
Det har varit fint väder idag och jag har varit både lite här och där. När kvällen närmade sig kände jag att jag inte hade någon lust att bara sitta hemma en fin kväll, så jag bestämde mig för att ta bussen till Skeppsviken och försöka fånga solnedgången på bild. Fint var det men dock ingen värme tyvärr och det blåste en hel del, frös så mycket så jag orkade inte vänta så länge som jag hade tänkt mig, men fick en del fina bilder i alla fall. Lägger in dom som miniatyrer så får ni titta på det ni orkar titta på :)

Min älskade ♥

Den 1 september 2000 blev jag världens stoltaste storasyster till världens gulligaste lilla tjej. Idag har det gått 12 år! Galet vad tiden springer fort förbi, men varje dag med dig i mitt liv är en bra dag ♥

GRATTIS på födelsedagen gumman, jag älskar dig! ♥

RSS 2.0