Where have you been? 'Cause I never see you out

Då var det bara timmar kvar till avresa. Känns så absurt alltihop, kan inte riktigt förstå att det är dags. Och det känns jätteskumt att det står en tom kaninbur här, vet inte hur många gånger igår kväll och nu på morgonen jag varit på väg att göra något eller säga något till Arwen, saker som jag inte tänker på annars. Men han verkar ha det bra hos Mikaela, har jag sett efter hon laddat upp några bilder på facebook :)
 
Har gjort min dagliga googling på Rihanna och allt verkar bra. Nu ska det sista packas och sedan är jag redo! Målade naglarna igår kväll med, hur länge sen var inte det!?
 
Mina händer ser blåa ut, men.. det är dom inte! :)


Good girl gone bad - gone good

Jag köpte ju alla Rihannas album för några månader sedan, och nu när det har varit så mycket "Rihanna-frosseri" för mig senaste tiden har jag ju såklart lyssnat på alla. Har med mig dom i bilen när jag jobbar, där spenderar jag mycket tid så man får väl passa på att förena nytta med nöje. :)
 
Hur som helst tror jag att jag har kommit fram till varför jag inte fattat tycke för Rihanna på riktigt förrän 2010 när Loud kom. Det är så enkelt att hon var inte bra innan det, bara lite här och där. Nu när jag lyssnat igenom alla albumen inser jag att det bara finns två-tre, högst fyra, bra låtar på Music of the sun och A girl like me, men de flesta låtarna är väldigt lika varandra och det är mest bara "lalala" "nanana" "oooh" "baby boy" osv. (fast just nu har jag råkat fastna för två nya låtar på A girl like me, bara för att jag råkar gilla sånt där "lalala"-trams just nu). På Good girl gone bad och Rated R är det sju-åtta låtar jag gillar, medan det är fullpott på Loud och Talk that talk.

Första och enda gången jag har sett Rihanna live (hittils, iiiih!) var 2008. Då var Don't stop the music den överlägset bästa låten på hela konserten, men nu finns det många kandidater för det, så det kommer helt enkelt bli grymt! ♥

Is this the way that it's supposed to be when I look into your eyes?

Det här blir bara mer och mer galet i mitt huvud! När jag köpte biljetten till P&L var det två månader kvar, och nu är det liksom.. NU!
 
Efter jobbet idag tog jag en snabbrunda på stan och försökte hinna så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt, kändes det som. Lite maraton, men jag tror jag har allt fixat nu, förutom att packa ner det sista. Till och med Arwen är borta nu så nu är det for real! 
Mikaela kom och hämtade honom här för en liten stund sedan så han ska vara hemma med sin mamma, pappa och en massa syskon under helgen. Blir nog roligt för honom att få träffa lite andra kaninisar :) Men hemskt vad tomt det blev direkt, fastän han knappt gör ett ljud ifrån sig så märks det jättemycket att han är borta. När han är här har jag ju ändå en levande varelse att prata med, istället för att prata med mig själv, men jag får väl vara tyst ikväll då :)

Hämnden är ljuv..?

Då var sista jobbdagen för den här veckan gjord! "Fett nice", som man brukar säga..? Perfekt ju att min långhelg blev just den här helgen, nu går jag inte på igen förrän måndag kväll. :)

Sedan i måndags har jag googlat minst två gånger om dagen på "Rihanna", väljer "Sidor skrivna på svenska" och "Senaste dygnet", bara för att vara helt uppdaterad! Läser allt från att en tv på hotellet i London började brinna och Rihanna fick gömma sig i en taxi hela dagen, till att biljettförsäljningen har gått dåligt i år och att fansen sviker Rihanna.
 
Jag tror säkert det är många som egentligen hade velat som struntar i att gå den här gången, efter det som hände i höstas, men det går ju liksom inte att "hämnas". Vem är det som förlorar på det? Det är ju vi, vi som gillar henne. Om hon knappt får någon publik på lördag, och om de svenska fansen slutar lyssna på henne bara för att hon "svek" oss, kommer hon komma till Sverige igen? Nej, varför ska hon göra det om det inte finns någon efterfrågan? 
 
Visst, jag ska inte säga att jag inte tänkt tanken innan. När jag först såg att hon skulle komma till P&L tänkte jag "Åh vad roligt! Men... tänk om det blir som sist?" Men vem förlorar på det i slutänden, om hon nu står där på scen på lördag och jag sitter hemma och surar för att det blev inställt i november? Det är jag. Vem vet när man får chansen att se henne igen, och jag vill verkligen se henne! Dessutom skiter väl hon i om jag är där eller inte. Så "hämnas" är inget alternativ för att det ska kännas bättre med tanke på förra gången, det enda som kan göra det bättre är att faktiskt få se henne, och det ska jag göra!
Källa
Och helt ärligt tror jag att ryktena om att hon ska ställa in bara är bullshit. Men det är klart jag är nervös...

1,5 miljoner barn riskerar att dö av undernäring i Västafrika

Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas värst. Läget är akut i Sahelområdet - Tchad, Burkina Faso, Mauretanien, Mali, Niger, Nigeria, Kamerun och Senegal.
 
UNICEF finns på plats och gör allt de kan för att förhindra en svältkatastrof. UNICEF behandlar barn mot undernäring, vaccinerar, ser till att det finns rent vatten, levererar förnödenheter och ser till att familjer får rent vatten, sjukvård och skola.
 
Men UNICEF behöver din hjälp för att förhindra att fler barn dör. Ge en gåva nu på unicef.se/sahel. Har du en blogg? Hjälp till att sprida insamlingen genom att lägga upp den här informationen på din blogg också! Besök unicef.se/sprid-budskapet/blogga-for-sahel för att hämta material.
Foto: © UNICEF
Tillsammans gör vi skillnad!

RiRi ♥

Okej, jag erkänner! Jag inspirerades av Rihanna den här gången också ;) Men hon är ju snygg, så varför inte? :)
Källa

I know what you need, I'm gonna give it to you baby

Har börjat packa idag! Så himla svårt, ska det regna eller vara sol? Ska det vara varmt eller kallt? Enligt yr.no ska det regna på morgonen och dagen men bli sol på eftermiddagen och framåt kvällen, men man måste ju ha något som passar till alla väder och under hela dagen - även på natten då Rihanna ska spela - utan att ha med sig för mycket. Är stressad, nervös och sjukt glad samtidigt, så mina känslor är lite "all over the place", (haha, prins Daniel...)
 
Men viktigast är i alla fall den här:

The truth of the matter

Tycker dagens horoskop var lite väl... rakt på sak! Oftast brukar det bara stå massa konstiga ord som egentligen betyder något väldigt simpelt, men som är nästan omöjligt att förstå. Detta var nästan lite för lätt, och jag bara - jag vet!I'm finally thinking about me

Jag känner att jag har varit effektiv idag, bara för jag gjort mer än suttit i soffan hehe :) Åkte till stan för att klippa mig, men eftersom det är som det är med bussarna fick jag åka ner en bra stund innan. Passade på att ta med mig mina håliga gummistövlar och gick tillbaka med dom, fick ett par nya, igen.. Valde ett par med lite rejälare sula den här gången, så förhoppningsvis håller dom. Skönt att ha det gjort i alla fall. Jag trodde att jag hade ett par skor som var hyfsat vattentäta men upptäckte igår att så var det inte alls. Kan ju vara bra att ha när man ska på festival :)
 
Nya stövlar!
Klippningen gick bra, samma frisör som förut så jag förväntade mig inget annat :) Dock tvättade hon inte håret innan, vilket hade behövts. Det är något av det värsta jag vet att blöta ner håret och försöka styla det när det är smutsigt.. Men det blev bra ändå! Det blev kort och det blev lugg! Så sa hon till mig att när luggen blir för lång ska jag inte klippa den själv utan komma tillbaka så tar dom 50 spänn för att fixa till den. Bra att hon sa det, för annars hade jag försökt själv, haha.
 Första bilden är när jag kom hem, otvättat och stylat av frisören. Andra bilden har jag bara tvättat, fönat och plattat det själv :)

 

I'll never give myself to another the way I gave it to you

Min mage är i uppror. Titta bara på nedräknaren på startsidan på min blogg! Frida ringde mig nyss och jag tänkte "snälla nej, nej, nej, inga dåliga nyheter!" men det hade hon inte. Inga bra heller för den delen, men viktigast av allt - inga dåliga. Hoppet finns kvar! Orkar inte bli så besviken en gång till... Får hålla koll på fredag, då Rihanna ska spela i Norge, och se vad som händer. Snälla ni, håll alla tummar och tår ni har för att det går vägen den här gången!
 
Som grädde på moset ska jag klippa mig om några timmar och det gör inte saken bättre, är jättenervös. Men det kan i alla fall inte bli värre än fult, och ogräset växer ju alltid ut igen. Frågan är bara: rak lugg eller inte?
Såhär ser det ut nu, smutsigt och jäkligt :P


You say you love me, well they feel like words to me

Woho fyra jobbdagar är slut! Nu är jag ledig ända till onsdag eftermiddag, ska bli så skönt! :)
 
Jag vet inte vad jag ska skriva. Alltså... det här är så jobbigt! Jag har sökt allt som finns att söka på Internet angående Rihanna på lördag, på/av? Fick nämligen höra av en kollega, som hört det av sin dotter, att hon ställt in spelningen. Men det finns absolut ingen info om det på nätet, och skulle det stå nånstans skulle det väl vara på P&L's hemsida, vilket det inte heller gör. 
 
Så det finns ingen info, och det kommer förmodligen inte finnas någon heller förrän vi är på plats, eftersom dom inte vill förlora besökare. Frida är där nu och jobbar på festivalen, men dom får inte heller veta något. Däremot råkade jag skriva på P&L's facebook sida istället för min egen när jag skulle uppdatera min status, men det var någon som svarade att hon som är ansvarig för sidan säger att Rihanna inte ställt in och kommer att spela på lördag. Och sedan såg jag det här med:
Att dom sagt på radion att Metallica ska ersätta Rihanna känns ju bara som att dom försöker lura oss och driver med det faktum att hon ställde in sist. Men ja, lite hopp finns det ju men nu kommer jag vara sjukt nervös ända tills hon står på scen framför mig, men  kommer lyckan att vara total!

I'm a selfish girl when it comes to you

Jag är alldeles för trött och seg för det här idag. Har inte haft en så här lugn jobbhelg på länge, men det hjälper inte mycket, är trött ändå. Och man får inte ens glädja sig åt att helgen är slut, för det ska jobbas i morgon med. Men jag har ju i alla fall ett jobb att gå till, och det är ju bra. :)
 
Återkommer i morgon, med lite energi förhoppningsvis!
 

Crazy kid

Tycker den här reklamen är så himla rolig av många anledningar.
1. Mmm... gott! Men det är ingen juice! - Bara för det låter så töntigt.
2. GE MIG JUICEN! - Bara för att ungen ser helt galen ut.
3. Det är en magdryck. - Bara för att det är så ironiskt att typ världens minsta människa kommer in där och ser helt gravallvarlig ut när hon säger detta.
Ja något kul ska man väl ha! :)
 
 
 
 
 

I'm falling faster now, you know you got me where you want

Jag gillar inte storhelger har jag kommit fram till. Jag blir helt lost gällande veckodagar osv. Värre än annars. Igår var det fredag men i "bussvärlden" var det lördag, idag är det lördag men söndag på sitt sätt, och så är det söndag i morgon med. Allt blir helt konstigt, men vem bryr sig egentligen? Om en vecka är det Rihanna, det vet jag!
 
Grannarna hade fest igår här ute på baksidan, ganska störande. Hörde dunkandet fastän jag hade hörlurarna i öronen och lyssnade på ljudbok. Men dom hade faktiskt satt upp lappar om det, fast jag såg det inte förrän jag gick till jobbet igår, och det stod dessutom att alla grannar var välkomna, så det var ju ganska schysst ändå. Och det händer typ två gånger om året så jag ska inte klaga.
 
Jag hoppas i alla fall att ni hade en härlig midsommarafton, här regnade det i stort sett hela kvällen. ;)

Önskar er alla en glad midsommar! :)


Blogg-kon

Jag tycker den här är ganska rolig, önskar bara att jag slapp se den hela tiden!
Måste dom ha en ko för att driva en bloggportal?


Midsommarfirande

Såhär ska jag fira midsommar i morgon innan jobbet:
Hur firar ni? :)

Music is all I need

Idag älskar jag livet lite mer än vanligt! Sommaren kom visst tillbaka fast det såg hopplöst ut ett tag. Jag har varit iväg till Torp nu och köpt en jeansjacka, som jag har letat efter länge, och inhandlat lite "bra-att-ha-på-festival-grejer". Jag blir så himla glad när jag tänker på det, det liksom bubblar inom mig. Snart är det dags, galet! :)

Jeansjacka från Gina Tricot

Och såhär ser jag ut idag!

Ny tunika från Ellos, älskar spetsen!
Och nya shorts från Rutstore.se. Mina jeansshorts som jag köpte förra sommaren har blivit för stora, både bra och dåligt, men därför behövde jag nya :)
 
Kul att jag alltid tror att det ska vara lugnt på Torp när jag åker dit, bara för att jag lyckats pricka in lugna dagar många gånger annars. Men nu har väl många säkert redan helg, sommarlov och/eller semester och gud vad folk handlade gräddfil, gräslök, dill, sill, grädde, jordgubbar och allt vad det nu ska vara till midsommar! Jag satsar på att äta jordgubbar, det får bli det enda midsommarfirandet för min del, eftersom jag jobbar. Men det ska ändå regna sägs det så jag bryr mig inte så värst.

Och en liten rolig parentes bara, chaffisen som körde bussen hem från Torp såg ut som en ung "Dr. McSteamy" från Grey's Anatomy. Dr. Sloan alltså, hehe :)
Källa

You're in my mind, but out of my sight

Woho, nu är jag ledig nästan två dagar! Känns ju lite sådär att de få lediga dagar jag har är höjdpunkten i mitt liv just nu, men allt annat är faktiskt pretty damn good too! Fast det där var nog inte riktigt sant.. Det finns andra saker som är mer värda än lediga dagar :)
 
På eftermiddagen idag hade vi sommarfika/APT på ett jättemysigt café nere i stan. Vi åt räkmackor och hade det mest bara trevligt.
Jag vet vad ni där hemma i Mörsil (eller var ni nu befinner er) tänker nu, "äter Anna räkor?" Nu gör jag det! Löjlig som jag är gällande vissa saker har jag aldrig gillar räkor för jag tycker dom ser äckliga ut, speciellt när ögonen är kvar, men som tur är blir man ju vuxen tillslut och det är inte alls äckligt :) dessutom bor jag ju på västkusten nu, här får man ju nästan skämmas om man inte äter räkor, haha.
 
När den stora räkmackan tillslut försvunnit ner i magen var det tack och hej - nu går vi hem. Jag gick och bokade en klipptid så på tisdag säger jag hej då till håret! (Fast inte allt såklart) Sedan missade jag bussen med några minuter, "sluta klaga" tänker ni säkert nu men det är så värdelöst. Den här staden är inte stor nog för att man ska kunna fördriva en hel timme bara sådär. Men inget ont som inte har något gott med sig, istället gick jag in på Willy:s en sväng och där träffade jag en f.d. kollega som fått en liten bebis, och gud så söt hon var! :D
 
En timme går hur som helst inte att fördriva inne på Willy:s heller så jag tog en annan buss halva vägen hem, om ens det, sen gick jag resten av vägen. Så om jag inte bloggar i morgon har jag kanske dött pga. för mycket motion (jag gick till jobbet i morse också, plus att vi gick från jobbet till stan). Och var kom värmen ifrån då!? Klagar absolut inte men både jag och min kropp blev lite chockade. En ny härlig pollenbomb har exploderat också, awesome!

Jag hade visst många ord i fingrarna idag, hoppas ni inte tröttnar på mig ;)

Questions existing

I morgon ska golvet i källargången här i huset målas, står det på lappar som sitter uppe. Vi som bor här nere får gå in och ut på baksidan (vilken tur att jag fått fixat låset på altandörren, annars hade jag vägrat) fram till klockan 16. Frågan är bara.. från och med när? Måste jag gå ut på baksidan när jag ska gå till jobbet halv sju? Och om det regnar i morgon bitti och jag ska skynda mig för att hinna med bussen tio över sex, måste jag springa runt hela huset då?
 
Har i och för sig svårt att tro att sånt folk börjar arbeta klockan sex på morgonen, men det kan ju vara bra att veta, faktiskt. Den som skrev lappen tror nog inte att det finns andra människor som jobbar på onsdagar, och speciellt inte vi som bor här nere i "källaren".
Får väl spana i morgon och se om det är någon där ute. Är det någon som ser bra ut kan jag ju låtsas att jag har glömt ;)


Chokladnarkomanen rekommenderar!

Både Marabou och Karl Fazer har kommit ut med en ny choklad med jordgubb nu, och som den chokladnarkoman jag är har jag såklart provat båda! Provade K.F. först men tyckte inte att det var så speciellt, godare choklad finns det.. Jag trodde väl egentligen inte att det skulle vara någon större skillnad mellan den och M, men jag var tvungen att prova ändå och M's var verkligen hur god som helst!
Stort plus på den!


Like I'm the only one who knows your heart

Hej och hå! Idag har vi haft solsken bara för mig! :) Men den där envisa vinden måste vara någon annans.. Eftersom jag inte gör annat nu för tiden behöver jag väl inte ens säga att jag har jobbat idag. 
Nu sitter jag och kollar på bilder på kaninbebisar, det är farligt det där! Arwen har fått syskon, åtta stycken, som är så galet söta! Är lite sugen på att skaffa en till så Arwen har sällskap även när jag inte är hemma, skulle nog vara roligt för honom. Fast då ska det kastreras och grejas också, men titta bara på den här lilla killen; Farferis Broken Arrowoch denna lilltjejen; Farferis Baby Doll. Jag tror jag dör så söta dom är! Får åka dit och titta på dom någon dag, men risken finns att jag inte kommer därifrån utan bebis... Som sagt, det är farligt!
 
Men min bebis är allt bra söt han också, tänk bara om han kunde vara så liten fortfarande ♥


I used to rule the world

Kuuul att det är några tjejer (typ 15 år) som roar sig med att busringa på dörren.. Så barnsligt för det hörs så himla väl när det kommer någon i trappan, och att dom fnissar och springer upp för trapporna. Tror dom att jag är dum? Andra gången stod jag vid dörren och kollade ut genom kikhålet, för jag hörde att dom var där, och de två sista hade inte ens hunnit halvvägs upp för första trappan när jag öppnade dörren, men ändå fortsatte dom springa upp. Orkaaa!

Och lilla Arwen var med mig i hallen när dom ringde på så han blev rädd den stackarn, nu sitter han på helspänn så fort det låter där ute. Tack!


Jag kan inte fatta att jag tappade bort dig

Låtar på svenska är inte riktigt min grej. Helt ärligt kan jag inte svara på när jag sist verkligen gillade en låt på svenska, men förmodligen var det någon cover som Darin gjort (han har ju gjort en hel del bra både i Idol och efter, som Det gör ont, Se på mig och den där Niklas Strömstedt-låten..?) och fram till idag fanns det inte en enda svensk låt på min spellista på Spotify.
Som vanligt förstår jag inte riktigt själv varför jag gillar den här låten (fast man måste väl inte alltid förstå?), men jag kan inte sluta lyssna på den!

 

 Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt


This land is a better land when you're in my world

Helgen är slut, tillbaka till jobbet och ännu en lång vecka. Men den här helgen var precis vad jag behövde, bara få vara hemma och ta hand om mig själv och greja med sånt jag inte hunnit med den senaste tiden. Trots att det bara blev en ordentlig sovmorgon så kände jag mig bra utvilad igårkväll så jag har inte mycket att klaga på.

Bara en sak.. Från och med igår och två månader fram suger busstidtabellerna! Istället för två gånger i timmen, som det är resten av året, (som funkar men gärna hade fått vara fler) så går "min" buss nu bara en gång i timmen åt varje håll. Helt värdelöst ju! Precis som att det inte finns andra som åker buss när skolorna har lov.. 

Och jag tycker det är väldigt onödigt att det ska visas reklam för massa goda saker på tv.. Som den här:

Källa

Jag är jättesugen, men pga. bussarna hann jag inte in på Willy:s på vägen hem. Så, nu hittade jag något att klaga på ändå, alltid ska det vara något :)


Dagens citat 17/6

Att gå upp tidigt är som att få en extra dag.
- Kinesiskt ordspråk

I'm trying hard to take it back

Något som nästan alltid finns i min frys är tacogratäng, och finns det inte i frysen står det på matlistan för veckan (om det finns någon sådan). Det är något av det godaste jag vet - det är billigt, så himla lätt att göra och för mig som är ensam och inte äter så mycket räcker det till många matlådor! (Receptet finns här)

Så inte för att jag har tröttnat eller så, men bara för att det är kul att variera sig och prova något nytt, så bytte jag ut köttfärsen mot kyckling idag och använde fajita-kryddmix istället för vanlig tacomix, och det blev gott! Jag föredrar nog ändå köttfärs, men detta var inte dumt det heller :)

Ser ju inte så mycket ut för världen, en geggig hög.. Men det är gott! :)

Men det här nya blogg.se gör mig galen! Nu när jag för en gångs skull har en bild till inlägget - klart som f*n det inte går att ladda upp! Har alltid tyckt att blogg.se har varit bra och enkelt att använda, men nu har dom sabbat allting.. Bara en sån enkel sak som ett radbyte har dom krånglat till, usch så trött jag blir! Ja ja, får se om det funkar senare..

Update: Nu fungerade det att lägga in bilden! Bättre sent än aldrig, eller vad säger man..?


I locked you out, you cut a hole in the wall

Söndag! Jag får lite ångest att helgen redan börjar gå mot sitt slut, men som tur är kommer det ju fler!

Bara för att!

Jag har inte tvättat på länge nu eftersom jag jobbade två helger i rad, och ledig söndag är bästa tvättdagen, så är det bara. Jag gick bort till tvättstugen igår kväll för att kolla att jag verkligen hade bokat en tid idag, och det var tur jag gjorde det för jag hade visst bokat första passet istället för sista som jag brukar. Bara för att jag för tre veckor sedan fortfarande hade hopp om att det skulle vara sommar och varmt i mitten av juni.. Så är ju inte fallet nu, så jag ångrade mig lite men det var ju försent att göra något åt det då. Nu är tvätten i alla fall redan färdig och det känns ju faktiskt väldigt skönt :)


Bara resten av hushållssysslorna kvar då, som att städa, diska och laga mat! Ska prova göra en ny, egen variant av Tacogratängen som jag äter jämt och ständigt. Hoppas det blir gott! :)


You never can admit the truth, trying to laugh it off

Jag skrev ett inlägg förut, som försvann för att datorn och/eller Internet segar. Så skrev jag om det, men så försvann det igen för att jag och nya blogg.se inte riktigt kommer överrens. Då gav jag upp. Så himla tröttsamt, men jag gör ett nytt försök, lite halvdant kanske men ändå..

Sovit, gjort ansiktsmask, duschat, handlat, ätit god mat, stökat runt lite här hemma. Min dag i korta drag :) Det suger att vara tjej ibland, som idag t.ex, så jag har känt mig lite hängig. Men jag gör som Barney Stinson:

Källa
Inte för att jag är ledsen, men principen bara :)

Resten av inlägget som försvann skriver jag i morgon eller något! Nu ska jag fortsätta kolla på When a man loves a woman!


You gon' miss me when I'm gone

Tog mig en lång sovmorgon idag, riktigt skönt! Välbehövt och välförtjänt, tycker jag själv. Arwen verkar dock inte hålla med mig, han väckte mig vid halv åtta så jag fick gå upp och ge honom lite mat sedan sov jag vidare till kl. 11. Konstigt hur ett litet djur som nästan inte gör ett ljud ifrån sig ändå kan väcka en.. Men han har sina knep :)

Nu får jag ta och göra något innan hela dagen har gått, men jag ska mest bara ta hand om mig själv idag. Hoppas ni alla får en trevlig helg! :)

Har lite bildbrist just nu så därför blir det mest gamla bilder för att det ska se lite trevligare ut :)


I could never let you go

Vilken dag! Tänker att "nu är det sista dagen innan helgen så man kanske kan få en lugn fredag", men nej! Vet inte var jag ska börja, om jag ens orkar börja. Kan ju säga att all "snart-är-det-helg-energi" har gått åt, och idag har varit en sån dag då jag hatar 70-vägar! Så otroligt frustrerande att ligga i 70 km/h när man är stressad. Jag är helt slutkörd men nu är det faktiskt helg!

Jag ska inte berätta vad jag ska hitta på ikväll, för jag satt och skrev ett halv inlägg igår och klagade på just detta, haha! Ni förstår säkert precis vad det är jag ska göra, men det kan ju ändå vara roligare än att sitta ensam hemma :)

En random bild från en random plats..


Honestly, you turned out to be the best thing I never had

Det blev en liten kvällspromenad, skönt att bara kunna ta på sig ett par skor och gå ut. Fast så varmt är det egentligen inte, men jag låtsas :)

Jag hade tänkt ta lite bilder med mobilen men jag traskade runt helt lost i musikens värld och i mina egna tankar, så jag glömde bort det. Ett bra sätt att göra sig av med envisa tankar är att skriva ner dom (det har mamma lärt mig ♥) så jag har suttit och skrivit allt jag kunde komma att tänka på på papper. Fem sidor i ett A5-block krävdes det men nu känner jag mig "renad" :) Ska elda upp dom sen, eller riva dom i tusen små bitar. Vad tjänar det till egentligen att gå runt och älta saker? Just det, ingenting! Så nu får det vara slut på det :)

Jag kom i alla fall ihåg att ta in lite gott till Arwen. Försökte få honom att posa mitt i det gröna men han ville inte det, undrar varför? ;)
Fick en bild i alla fall men blixten på mobilkameran var dock lite väl stark.. Och jag vet att det ser ut som bladlöss eller något på bladen, but it's not!

Bored!

Usch vad uttråkad jag är, vill att det ska hända något! Är redan trött på fotbollen (EM or whatever it is..) för det bara förstör och gör allt trist! Det kan väl möjligen inte finnas något tråkigare att kolla på?
Och Arwen är jättejobbig ikväll, tuggar på allt inklusive mig och mina kläder! Han har ju hela buren full med ätbara saker, men man ska visst tugga på allt man inte får tugga på.

Har tjockat mig med choklad ikväll, känner nu att det var lite onödigt men jag var ju så sugen och nu är det försent. Men man får göra det ibland. Funderar på att gå ut på en liten promenad, kan nog vara skönt. Får leta upp någon bra pinne till mitt lilla odjur att tugga på också..


I just met you, and this is crazy

Känner mig lite smått förvirrad när jag loggar in och dom har gjort om hela blogg.se. Jag orkar inte nu! Är helt slut.. Måste dagarna vara så hektiska hela tiden?

När jag loggade in stod det att jag hade 10 nya kommentarer och tänkte herregud vad har hänt? Så många kommentarer har jag aldrig. Men den hade letat fram lite gamla kommentarer som jag inte godkänt av olika själ, bl.a. en riktigt creepy one om att islam kommer ta över Sverige och det är bäst att konvertera innan det är för sent.. Ehm ja.. Jag raderade den kommentaren!

Såg också att all text i menyn på min blogg är pytteliten nu, ska ordna det i helgen men ni får stå ut så länge :)

Min kropp är trött och jobbig så nu är det dags för lite vila. En dag kvar, sen är det helg!

 


His blood is on your hands, now no one can save my heart

Har ni sett Mentos-reklamen som går på tv nu? När ett par sitter i soffan och tittar på tv och tjejen skriker för att hon får syn på en spindel på golvet, så ska pojkvännen rädda henne men spindeln anfaller och har nästan ihjäl killen?

Vad är det!? Jag har aldrig kollat tillräckligt länge för att förstå vad det går ut på (spindel på tv = Anna blundar) men jag hatar den! Inte för att den är så verklighetstrogen, men ändå! Det är inte direkt vad man vill se när man redan är rädd, för nästa gång jag står face to face med en spindel och inte har någon räddare i nöden tillgänglig, så kommer jag tänka på den reklamen.

Hittade den på något konstigt språk på YouTube! Tänkte förstå vad den handlar om, men det var ju inte så lätt..
120517

Fred & kärlek!

Hejsan! Det här känns så tråkigt just nu för jag gör nästan ingenting mer än att jobba. Är helt slut när jag kommer hem, blev nog räddad från att sova bort hela kvällen av ett sms från mamma :)
120613
Källa
Hade i alla fall fått ett mail från Peace&Love idag där det stod att de kommit ut med spelschemat för festivalen nu! Är så taggad! Rihanna kommer inte spela förrän vid midnatt, vilket innebär att jag kommer ha tid att umgås med Frida, som ska jobba där :) Awesome!
Lite roligt dock att ett band varav jag "känner" två utav medlemmarna ska spela samma dag och samma tid som Rihanna, fast på en annan (säkert mycket mindre) scen såklart. Nej då.. Jag är ironisk, det är inte alls roligt. Hoppas jag slipper se dom på festivalområdet överhuvudtaget, men det som är kul är att det är miljontals mil mellan deras nivåer. Typ det bästa man kan hitta och det sämsta, haha.
120517

...

120228
I need my secret.. 'Cause it's a secret that always makes me smile :)
120517

Just get out of my head

120612
Vem tycker det är roligast att kaninen ska ut, Anna eller Arwen?

Vi var ute en liten sväng här för en stund sedan, tänkte att han skulle hoppa ut själv om jag öppnade dörren men inte! Fick lyfta ut den lilla fegisen till slut :) Men han är ganska tuff ändå, bryr sig inte för fem öre att det sitter en katt några meter bort och glor på honom. Jag tog Arwen i famnen och gick fram och satte mig framför katten, som nosade lite på asvtånd och backade sedan sakta därifrån. Arwen däremot var stencool, satt helt stilla i mitt knä och verkade inte bry sig alls. :)
120612
Gjorde ett litet kollage med några halvdöda blommor jag hittade att fota.. :)

Ska snart laga lite god middag till mig själv men annars händer det inte mycket idag. Försöker hålla tankarna i styr, tänka sig att det kan vara så svårt? Men en sak ska ni veta... I'm awesome!
120517

Baby now it's happened with us, we are dancing on broken glass

Då har ännu en lång dag nått sitt slut. Är ledig en hel dag nu! Yeay.. Hade behövt någon dag till men tiden går ju så fort ändå så snart är det helg. Ska nog lägga mig ner en stund (vilket betyder powernap), har ont överallt känns det som..
120611
Gissa vilken fot som varit i den hela stöveln och vilken som varit i den med hål?
Skönt att ha en torr fot i alla fall..
120517

Alone in the night you seek and wonder

Jag slänge ihop en ny bakgrund till bloggen lite snabbt här, var trött på den andra så det fick bli en lite mer neutral nu. Är ändå inte riktigt nöjd så vi får se hur länge den blir kvar :)
120610
Bästa söndagskvällen på 6:an har börjat med How I met your mother osv. så här blir jag nog kvar tills det är dags att sova. Hur avslutar ni helgen?
120517

So don't nobody start a fight

Skulle sagt att det är skönt att helgen är över men det kommer en måndag också då jag inte är ledig, så inte riktigt än.. Men jag säger då det att det är tur att man får köra bil i jobbet så man kan dra på lite feelgood-musik (läs: Rihanna) på hög volym så man slipper höra alla tankar som snurrar i huvudet. Men det är lika bra att inte säga något mer så har jag inget sagt..

Fortsätter på musik-spåret istället. Det var ju ESC här för ett tag sedan (no kidding) och det enda jag har skrivit om det är Woho! Sverige vann! Och det var grymt, men visst fanns det andra bra låtar med? Jag gillar Litauens bidrag, fastän han såg otroligt töntig ut i sin pimpade ögonbindel och kanske ännu värre när han hade tagit av den och började jucka, så tycker jag faktiskt att låten är väldigt fin.
120610
Källa
(Bilden är en Spotify-länk, jag orkar inte titta på honom och studioversionen är bättre än live. Vill ni däremot se honom finns en länk till YouTube här. Och ja, jag gillar att göra såna här bilder, in case you haven't noticed..)

Dock är jag liiite allergisk mot all dålig engelska som härjar i ESC, men ibland kan man ju bortse från det. Som när Dima Bilan vann för Ryssland för ett par år sedan (första gången med Never let you go, för han har väl vunnit 2 gånger?), jag älskade honom men jag har nog aldrig hört någon med så dåligt uttal. Fast han var ju i och för sig snygg också.. Hehe!
120517

Dagens citat 9/6

120327
Tänk dig för två gånger - och gör som du först tänkte.
- Arne Hirdman
120517

Turn it up a little bit, I wanna do this number

Jag har varit duktig idag och storstädat Arwens bur. Det har egentligen behövts länge eftersom mitt lilla odjur inte kan låta tidningarna i botten ligga där dom ska, men jag kände att jag behövde vänta tills den värsta pollenbomben gått över. Inte en jättebra kombo med pollen, kaninhår och massa damm från hö och halm. Men han verkar vara nöjd med mitt arbete nu i alla fall och han har lagt alla halmstrån på plats :)

Just gotta say it... Jag älskar min nya mobil, är så nöjd! :) Den är så enkel att använda och allt går så fort! Att ladda ner appar t.ex. tar bara några minuter, med min gamla kunde jag vänta i flera timmar när jag laddade ner något och sedan fungerade det inte ändå. Det var många nya, roliga appar också som inte var kompatibla till min gamla telefon, som jag kan hämta hem nu. Awesome!

Jag har blivit lite beroende av appen Astrid Uppgifter som sägs vara den bästa "kom-ihåg-appen". Lägger in allt där, t.ex. Städa Arwens bur och med en påminnelse så säger den till att "Nu är det dags att börja med: Städa Arwens bur". Igår hade jag lagt in Göra pizza men inte satt någon tid, så fram på kvällen plinga den till och började meddelandet med "Ursäkta mig.." haha.
120609
La in "Jobba" som exempel bara, det kommer jag faktiskt ihåg ändå.. ;) Så nu vet ni vad jag ska göra ikväll.
120517

Mästerkock

Jag sitter och tittar, eller nej jag tittar inte.. Det står bara på.. Men det är i alla fall ett program på kanal 5, om folk som verkar helt galna, som färgar och klipper pälsen på sina pudlar och ställer ut dom. Typ som skönhetstävlingar, fast med rosa hundar. Har sett både "lejon", "pandor" och "aliens" men dom flesta ser ut som clowner. Rosa, lila, gröna, gula, blåa.. Stackars djur!

Ja ja, det var inte det jag skulle skriva om. Gjorde en supergod pizza, efter samma recept som jag använt några gånger tidigare (ni hittar det här) men den här gången blev det kycklingpizza istället för skinka som jag brukar göra.
120608
Som topping hade jag stekt kyckling, jordnötter, fetaost, banan (lite fusk men jag glömde bort det när jag handlade ingredienser) en massa ost och lite oregano :)
120517

I see the sign, I'm smiling but I'm terrified

Jag är ledig idag vilket betyder sovmorgon! Bytte schema i måndags och jobbar heltid nu, så det har blivit många långa dagar den här veckan som jag inte riktigt är van vid. Får dessutom jobba två helger i rad nu men det är ju inget som jag inte överlevt förut :)

Har varit i stan en sväng idag, till biblioteket bl.a. och lånat några nya ljudböcker (eller mp3-böcker..). Behöver mitt sömnmedel, kan inte somna utan att lyssna på något. Jag lånade Jan Guillous Fienden inom oss och Martina Haags Hemma hos Martina. Har lyssnat på böcker om mord, kidnappare och galningar de senaste månaderna så det kan behövas lite annat. 
120608
Vad har ni för er denna fredag? Själv ska jag göra LCHF-pizza och hoppas på att det kommer något bra på tv:n ikväll :)
120517

If your sky is falling, just take my hand and hold it, you don't have to be alone

120607
Källa
(Bilden är en Spotify-länk)

Ibland önskar man att man kunde banka vett i huvudet på folk.

Skaka om dom och skrika "Vad håller du på med? Sluta!"
Att man kunde få någon att förstå att vi älskar dig oavsett vad som händer.
Fastän allting faller isär så finns vi här, och kommer alltid göra det.
För kärlek har inga gränser!
120517

They said this love was the impossible kind

120607
Jag vill klippa av mig håret! (Ja, igen.. Det växer ju som ogräs och jag blir så trött på det!) Det brukar visserligen "växa förbi" det där jobbiga efter ett tag, då det är mitt emellan lagom kort och lagom långt, men jag orkar inte! Jag hatar när håret blir för tungt och tjockt för att det ska kunna hålla sig där det ska vara, som luggen.. Kan inte ha den utsläppt längre för det är för tungt. Och dessutom är resten av håret för kort för att gå att sätta upp så det är helt hopplöst.

Önskar att jag bara kunde ta saxen och klippa till det själv men jag vågar inte. Sist jag klippte mig själv (luggen bara) fick jag gå till en frisör efteråt som fick fixa till det. "Här är det fel, och här är det fel.. Det här ska inte vara så" osv. fick jag höra.

Får väl se till att snygga till mig innan Peace&Love i alla fall! Är väldigt sugen på rak lugg nu, men problemet är bara att det kommer se ut som skit så fort det är fuktigt i luften ute.. What to do?

I-landsproblem!
120517

Don't let the bastards get you down

Jag ber om ursäkt för gårdagens inlägg. Läste igenom det senare och det var ju helt konstigt och osammanhängande, haha!

Idag är det studenten! Kan inte förstå att det redan gått två år sedan man själv stod där. Var tar åren vägen? Men kul för dom.. Idag är dom fulla och glada, i morgon är dom bakis och arbetslösa ;) haha.
Själv har jag jobbat, det har varit en riktigt seg och slö dag. Och förutom att det tog närmare 100 år att ta sig från jobbet till stan med buss så har det inte synts så mycket av studenten mer än några vita mössor som traskat förbi. Och alla bilar såklart som plötsligt skapar sina egna parkeringsplatser utanför jobbet. Vi var ute och inspekterade ifall dom stängt in dom som skulle hem med sina bilar, men lite mer hjärna än så hade dom visst. Men man vet ju aldrig..

Bjuder på några bilder från min student, i brist på annat :)
120607
120607
Har ni firat någon student idag? (Eller någon annan dag..?) :)
120517

Shhh...

120606
Källa
(Bilden är en Spotify-länk och ja - jag frossar i Rihanna just nu! 23 dagar kvar! ♥)
120517

Anytime that you needed me, I'd be there

Promenerade i solsken till jobbet i morse och funderade på varför det var så tomt ute. Har jag tagit fel på tid? Dag? Är det söndag? Ja, det var det ju. Sådär mitt i veckan bara, men vad spelar det för roll? De gamla behöver ha sin hjälp ändå :)

Jag har hållt på att skriva på det här inlägget i typ en timme nu men det kommer något i vägen hela tiden, haha. Håller på att pilla på nya mobilen, laddar ner appar och kollar 3D-effekterna och sådär, det går att ta riktigt häftiga bilder faktiskt. Arwen är visserligen inte det optimala motivet eftersom han inte är still i ens 3 sekunder men jag har lyckats ta några fina bilder :) 

Har ni firat någon nationaldag idag?
120517

You've got that something that keeps me so off balance

120605
Källa
(Bilden är en Spotify-länk!)
120517

Your presence's everywhere

Hejsan! Jag hade fullt upp igår, var ute på stan hela dagen med några fina tjejer och fikade m.m och satt och tjötade flera timmar. Kom inte hem förrän det var dags att hoppa i säng för att orka gå upp och jobba idag. Mycket trevligt :)

Idag efter jobbet åkte jag direkt och hämtade min nya mobil som kom igår. Här är den!
120605
Lite svårt att få en bra bild, och skalet ser nästan mer rött ut på bild än vad det egentligen är, but I like it! Tycker inte alls den är för stor som jag var rädd för, så det blir nog jättebra. :)
120517

Let me show you how we do

Det var värst vad händig man blir (tvingas vara) när man är singel och bor ensam. Bänken? Ja, den är ihopskruvad! Jag gör ju uppenbarligen som jag själv vill, så när jag läste manualen och fick se det här...
120603
... så struntade jag i det (fast dom kanske bara menar att en man inte ska göra det ensam, utan att han behöver hjälp av en kvinna.. Eller vad tror ni?) Det gick i alla fall jättebra ändå! Bara att det tog en och en halv timme istället för en halvtimme som det stod att det skulle göra. Men jag är supernöjd! Den är verkligen precis det jag letade efter och jag känner mig väldigt nöjd med mig själv faktiskt, haha. Är jag inte duktig? :)
120603
120603
120603
Vad tycks? :)
120517

Time has changed us, but still I only care

Hallå där! Gissa om jag har träningsvärk idag efter gårdagens lilla äventyr!? Mina armar är helt döda, det krävdes en kräftansträning bara för en sån enkel sak som att orka vrida på ratten, och det är till och med jobbigt att skriva på datorn, helt sjukt ju! Har inte orkat/hunnit ens öppna kartongen och titta än, men jag ska väl ha något att göra i morgon med, eller ikväll om det inte händer något annat. Är så trött nu så jag måste nog vila lite :)

Hoppas ni har haft en skön helg :)
120517

The truth of the matter is; replacing you is so easy

Herregud! Nu har jag ansträngt mig så det räcker en hel livstid! Ni vet de där möblerna jag la upp från Jysk häromdagen? Jag bestämde mig för att jag ska ha den där bänken (och det var extrapris t.o.m. i morgon)! Men jag betalar ju inte 2800 kr i frakt, så jag åkte dit och köpte den i butik, tänkte att det fixar ju jag att få hem den själv.. Men herrej*vlar vad den vägde! När lagerkillen kom ut med den och han knappt kunde lyfta den från sin vagn tänkte jag bara hur ska jag få hem den här? Och varför är jag så envis och ska göra allt själv istället för att be någon om hjälp?
Men skam den som ger sig, eller vad brukar man säga? Nu står den här i min hall (ouppackad), mina fingrar värker, jag är helt skakis i armarna och händerna och jag orkar inte ens tänka på att jag ska montera ihop skiten också, men den står där! Och det var trots allt inte ett jobb värt 2800 spänn!
120602
Självklart kommer det en bild när jag lyckats få ihop den :) Nu ska jag ladda om och dra till jobbet. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
120517

He's more than a man, and this is more than love

Jag är helt lost vilken dag det är idag, har flera gånger nu kommit fram till att det är fredag men det känns verkligen inte så. Det blir ju så upp-och-ner när man är ledig en dag eller två mitt i veckan, så det känns som måndag eller något idag, men det är bara att lyda och ha fredags-mys ikväll :) Ska ändå jobba i helgen så det spelar ju mindre roll..

Vad hände förresten med vädret? Förra veckan var det nästan 30 grader varmt varje dag, nu är det 10.. Inte okej! Och detta ska kallas sommarmånad?

Anyway, från det ena till det andra, hur skön är inte den här då?
120601
Han är lite lik mig, jag brukar slänga både ben och armar utanför sängen när jag sover, hehe. :)
120517

RSS 2.0