Now I'm feeling how I should

I förra veckan målades det som sagt, torsdag till söndag, och nu i veckan flyttade jag tillbaka in i min sovalkov efter att ha haft sängen ståendes i vardagsrummet i en vecka. Var lite mysigt det med, dock väldigt kallt att sova vid fönstret, framför allt när det blev minusgrader sista natten.. Är hur som helst väldigt nöjd med mitt arbete och det enda som saknas nu är den perfekta tavlan som jag ser tydligt framför mig samt lite mer mysbelysning som jag ska fundera lite till över :)
Planen är att satsa helhjärtat på att göra min sovalkov till den mysigaste platsen på jorden (typ) där jag kan trivas bättre än någon annanstans, och känner att jag kommit en bra bit på vägen! :)

Tell them other girls they can hit the exit

Förra veckan började med att jag vaknade klockan fyra på morgonen och slutade med att jag försov mig... Den här veckan har dock varit betydligt bättre! Har känt mig väldigt nöjd gällande flera olika saker och det är en skön känsla :)
Igår kväll var det middag på Harrys med Kommunal, Folksam och några fina kollegor. God mat var det (gratis är alltid gott!) och trevligt hade vi!
 
Mitt projekt med att måla om min sovalkov, som jag haft i tankarna ganska länge, har jag skridit till verket med nu. Beställde först hem några färgprover, och när jag valt färg beställde jag hem allt jag behöver och fick det levererat ända in i hallen i tisdags, och då började jag med att tvätta, slipa, fylla igen hål, tejpa osv. Hann inte längre än så innan det blev mörkt men idag har jag målat! Är inte mycket att visa just nu, det är fortfarande bara vita väggar i ett tomt rum, men tanken är att det ska vara vitt (och inte fult vitt som det var innan) med en fondvägg i den här färgen:
Praktiskt taget alla som haft något att säga om färgen har sagt att "blått är en kall färg, bättre med grönt." Mensom jag lärt mig är blått lugn och harmoni, vilket ju passar bra där man ska sova, tycker jag. Och hur kan blått som en klarblå himmel en fin sommardag vara kallt liksom? ;)

No one told me what I could be, now I'm walking on air

Woho, nu har jag Internet igen! Min fria månad på det jag hade tog slut, och det nya jag skaffade skickade mupparna på Com Hem fel och jag fick ett meddelande att jag skulle hämta det på OK i Mörsil... Men nu! Med en instruktionsbok för idioter lyckades jag även få igång det själv!
 
Veckan har varit upp-och-ner. Vaknade klockan fyra i måndags morse, drömde så sjuka drömmar så jag orkade inte mer när jag väl vaknade. Sjukt trött dag var det... Och idag skulle jag jobbat kväll, men tänkte igår kväll att "nu ringer dom säkert i morgon och frågar om jag kan ta dagen istället". Synsk? Vet inte men så blev det i alla fall :)
 
Är hur lycklig som helst för igår kom mina nya hörlurar på posten och dom är så fina och så jag! 
Gotta love it :)

Kiss me like it's do or die

Hade en jättemysig och rolig helg tillsammans med min söta lillasyster i Stockholm! ♥ "Hotellrumsmys", shopping, besök vid slottet och Gamla stan och... Jason Derulo! 
Dock inte en jävel som recenserat Derulo, så ni får det från mig! Han var grym, som väntat och en sån show han bjöd på! Snacka om att den killen vet hur han ska utnyttja sina tillgångar.. :) Bästa låtarna: Talk Dirty, Trumpets, Breathing och Ridin' solo!
 
Trots att jag inte lyssnat på honom speciellt länge så älskar jag musiken. Han gör precis den sorts musik som gör mig glad och känslan var underbar! Det bästa av allt var hur uppenbart tacksam han var över att vi var där. Han spelade på Fryshuset, det är en liten arena som är till för sport och inte musik, men uppenbarligen är det inte så jättemånga som känner till honom och arena anpassas väl efter efterfrågan... Men, för ett par år sedan skadade Jason nacken i en dansolycka och blev nästan förlamad. Han fick ställa in sin allra första världsturné och det var osäkert om han ens skulle kunna gå igen. Det har tagit tid för honom att ta sig tillbaka, men nu är han tillbaka och som han sa; This is the beginning. It's just the very beginning, but you are here!
 
Det som får mig att vilja gå på konserter, (förutom själva upplevelsen, såklart, och trots att folk tycker jag är knäpp ibland ;)) köpa skivor m.m är att jag vill visa min uppskattning. Musiken jag lyssnar på och älskar är ett utav de absolut största glädjeämnena i mitt liv, och chansen att jag någonsin skulle få tacka dessa människor, som lägger ner en stor del av sitt liv i detta, personligen är ju minimal. Därför gör jag allt jag kan för att stötta artister jag tycker är värda det, för att deras musik blir en del av mig. Att sedan inte bara få uppleva musiken live, utan även få känna den genuina uppskattningen tillbaka är mer än guld värt! Dessutom klär sig killen i glittriga byxor! Var hittar man en sådan man, undrar jag!?
Lycklig ända in i själen, det går inte beskriva på något annat sätt! ♥

RSS 2.0