And he's gonna be larger than life

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Det har varit sjukt kallt idag! Frös nästan knäna av mig! Jag vet, ofta man fryser om knäna? Men det gjorde jag, haha.
Idag har jag varit i skolan, för ovanlighetens skull får man väl säga. Om jag ska göra er som jobbar och pluggar, och som vill ha lov, lite avundsjuka så kan jag ju säga att jag bara har 4 dagar kvar i skolan nu innan jag har jullov, varav 2 dagar är tentor! Ganska nice! ;)

Efter skolan idag mötte jag upp Linda på stan, det var ganska länge sedan vi träffades nu så det var kul. Som vanligt! :) Vi fikade på ett café som heter Festival, jättemysigt. Vi brukar gå dit, eller ja vi har gjort det dom senaste gångerna. Gott fika och det ligger dessutom alldeles nära Lagerhaus, som är en favoritbutik! Så efter fikat gick vi såklart dit, vi båda ville köpa lite ljus så så blev det! Visar bilder sen :)

När jag kom hem fick jag syn på det här:

Faddes sko fastkilad under pianot, haha. Han är rolig han :) Förstår att han har limmat sin trasiga sko och ville hålla ihop den medan limmet torkar, men det såg lite roligt ut!

Nu ska jag äta, varma mackor till middag? Tummen upp!

/anna

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: