I'm gonna make a change for once in my life

Nu gott folk ska ni få se vilken underbar grej jag köpte på Cervera för presentkortet jag fick i student-present!

Det är en Relaxation Foundation som har fått en fin plats på mitt piano! Tycker ni den är fin? Då kan jag berätta att den är ännu finare på riktigt. Önskar att jag hade en riktig kamera så jag kunde visa bättre bilder.

Det är i alla fall en fontän, man sätter in en sladd i väggen så rinner det vatten och lyser. Ljuset är blått på riktigt och det ser väldigt mysigt ut. Och kärleksparet som sitter där och myser gör det bara ännu finare! Tydligen så ska ljudet utav vatten ha en avslappnande effekt, därav namnet Relaxation.. Är dock lite osäker på det där med avslappnande, eftersom det samtidigt kommer ett surrande ljud.

Nu längtar jag tills det blir mörkt så jag får se hur det ser ut då, lär ju bli ännu mysigare! 
Haha bara en sak, jättefin grej och så, men manualen var kanske det sämsta jag varit med om! Det står bara vad man inte ska göra med den, inte vad man ska göra! Men jag lyckades få ihop den ändå!

Den här söta tomten från Jula fick också följa med mig hem. Det är en ljushållare, kan nog också bli ganska mysigt när det är mörkt!


/anna

Postat av: Fia

Ja, tårtan var jättegod! Jätteenkelt att jag gör likadant varje år. Haha. Men det är dekorationen som kan bli lite annorlunda :)

vilka fina grejer du köpt hem! :)kram

2010-11-27 @ 19:12:36
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh vad fina saker! Imorgon ska jag också julpynta och kanske inhandla något nytt :)

2010-11-28 @ 22:52:45
Postat av: simone

vilkne söt fontän :)

2010-11-29 @ 12:15:13
URL: http://fattybom.se
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: