She takes me into fantasy, let me back to reality

Jag är tillbaka på hästryggen, dvs. bakom ratten. Åkte till trafikskolan och bokade in lite fler körlektioner och en ny uppkörningstid, fick en lektion redan idag så nu har jag varit ute och kört igen. Ska inte säga så mycket om det här mer nu, ni får det som en glad överraskning istället när jag efter nästa uppkörning har tagit mitt körkort!

Nu ska jag plugga tills jag somnar, ligger ganska mycket efter min planering nu eftersom dagen inte blev riktigt som jag hade tänkt mig, ska iaf se till att bli klar med min summering med kommentarer som vi ska kika på i morgon på lektionen. Måste skriva för hand! Eftersom prov-tiden på Word har gått ut på datorn, och dessutom har jag ingen skrivare så det skulle ju inte hjälpa ändå.. Min bästa kommentar på hela texten om Hillary Clinton, som svar på varför män inte gillar henne, är att män vet att kvinnor är smartare, och om en kvinna blir president i USA så kommer hon göra så mycket bra grejer som alla män som styrt världen aldrig ens tänkt på. Bra va? ;)

Det här blev förresten min middag idag, eftersom jag inte hann hem innan lektionen:

Så onödigt onyttigt efter min helg med morötter och gurka..

/anna

Postat av: Fia

Vad tråkigt att du inte lyckades, men skönt iallafall att du lyckades på teorin, den var den värsta tyckte jag. Jag fick göra igen båda 2 gånger :( Men nästa gång fixar du det! Kram

2010-11-08 @ 19:23:18
URL: http://edwugo.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: